nico4gr Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Οταν επιλεγω να βαλω 10 ευρω καρτα paysafe σε κλωνους της betamax μου λεει ποσο πληρωμης 13,04 ευρω.Τι εννοει οτι πρεπει να βαλω 13,04 ευρω η να βαλω 10 και δινει δωρο 3,04 ευρω?Τι να κανω, δεν ξερω.Καθε βοηθεια ειναι ευπροδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων. Πρέπει να βάλεις 13,04 και παίρνεις 10€ καθαρά. Τα 3,04€ είναι ΦΠΑ και έξοδα κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ρε παιδιά έβαλα το viber.Π ως βλέπω ποιος είναι online? Έχω κ το κινητό της γυναίκας μου που το έχει κ αυτή κ έχω κ τα 2 ανοιχτά και δε δείχνουν ότι είναι σε σύνδεση αλλά μπορώ να καλεσω κανονικά. Σε καποιες επαφές όταν ανοίγω την καρτέλα τους δείχνει "σε συνδεση". Τι γίνεται; Στάλθηκε από το Be Touch 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ρε παιδιά έβαλα το viber.Π ως βλέπω ποιος είναι online? Έχω κ το κινητό της γυναίκας μου που το έχει κ αυτή κ έχω κ τα 2 ανοιχτά και δε δείχνουν ότι είναι σε σύνδεση αλλά μπορώ να καλεσω κανονικά. Σε καποιες επαφές όταν ανοίγω την καρτέλα τους δείχνει "σε συνδεση". Τι γίνεται; Στάλθηκε από το Be Touch 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ότι είναι σε σύνδεση σημαίνει ότι είναι online . σε κάθε περίπτωση είτε είναι μέσα σε σύνδεση είτε όχι πάντα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο, επίσης πολλές φορές ενώ έχω 3g και κάνω κλήση βίντεο και χτυπάει ή με κλήση βίντεο βαράει και δεν το σηκώνουν. ή κόβεται η γραμμή δεν ξέρω γιατί κόβεται η κλήση ενώ το έχω κλειδωμένο στο 3g ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ότι είναι σε σύνδεση σημαίνει ότι είναι online . σε κάθε περίπτωση είτε είναι μέσα σε σύνδεση είτε όχι πάντα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο, επίσης πολλές φορές ενώ έχω 3g και κάνω κλήση βίντεο και χτυπάει ή με κλήση βίντεο βαράει και δεν το σηκώνουν. ή κόβεται η γραμμή δεν ξέρω γιατί κόβεται η κλήση ενώ το έχω κλειδωμένο στο 3g ! εννοείς πως αν τον πάρω τηλέφωνο χωρίς να είναι σε σύνδεση θα πάρει που? Στο κενό? Αφού ο άλλος είναι εκτός? Εγώ απλά ήθελα στη λίστα με τα ονόματα να βγάζει σε όποιον είναι online ένα πράσινο κυκλάκι όπως στο facebook. Μεγάλη μπούρδα γιατί αν χρειάζεται να ανοίγω την καρτέλα της κάθε επαφής για να δω αν είναι online....ΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 εννοείς πως αν τον πάρω τηλέφωνο χωρίς να είναι σε σύνδεση θα πάρει που? Στο κενό? Αφού ο άλλος είναι εκτός? Εγώ απλά ήθελα στη λίστα με τα ονόματα να βγάζει σε όποιον είναι online ένα πράσινο κυκλάκι όπως στο facebook. Μεγάλη μπούρδα γιατί αν χρειάζεται να ανοίγω την καρτέλα της κάθε επαφής για να δω αν είναι online....ΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ!!!! ναι απλα χτυπαει και δεν χτυπαει πουθενα , το ξερω δεν υπαρχει αλλος τροπος παρα μονο να μπαινεις ξεχωριστα σε καθε επαφη και βλεπεις αμα ειναι σε συνδεση και εγω το ειχα ξενερωσει που θα πρεπει να μπαινω σε καθε επαφη για να βλεπω αμα ειναι οnline! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts