dimangelid Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Xero oti ehei apantithei alla den mporo na to vro! An me ta dedomena pou ishioun afti tin stigmi valo dsl 384, ti tha periehei o protos logariasmos ektos apo modem,pagia tilefonou kai teli energopoiisis?Ishiei oti ston proto logariasmo hreonesai ta pagia tis dsl gia 4 mines?An nai gia poio logo ginetai?Mporo na to apofigo afto? Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 filarako egw pou exw dsl 384 ektos apo ayta pou anaferes xrewnese kai ta pagia tis dsl...3mini,6mini ktl.etsi mono mporeis na ananewseis tin sindesi tou provider sou...gia pio logo to kanoun den to gnwrizw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Εγώ που έχω Vivodi ISP αλλα μέσω ΟΤΕ,πλήρωσα το αρχικό κόστος στην Vivodi μέσω τραπέζης και έστειλα την απόδειξη μαζί με την αίτηση. Στον λογαριασμό του ΟΤΕ δεν έχει καμμία χρέωση για adsl αλλα μόνο για τηλέφωνο,70 ευρώ μου ήρθε το δίμηνο. Για το adsl μου έρχετε κάθε μήνα λογαριασμός απο την Vivodi 57€ (πάγιο+ISP). Την αίτηση την έκανα στην Vivodi με το δωρεάν courier που έχουν. Να πληρώνεις 3 και 6 μήνες πάγια προκαταβολικά είναι εξωφρενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 2 Μάι. 2004 , 20:43) Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Xero oti ehei apantithei alla den mporo na to vro! An me ta dedomena pou ishioun afti tin stigmi valo dsl 384, ti tha periehei o protos logariasmos ektos apo modem,pagia tilefonou kai teli energopoiisis?Ishiei oti ston proto logariasmo hreonesai ta pagia tis dsl gia 4 mines?An nai gia poio logo ginetai?Mporo na to apofigo afto? μπορει να ψαχνεις για ΑΥΤΟ το θεμα :eek: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Εμένα πάντως δεν με χρέωσαν τπτ παρπάνω! Δεν προπλήρωσα τπτ! Πάγιο δια adsl πλήρωσα από τότε που ενεργοποιηθηκε (ενεργοποιηθηκε 9-3 και αυτοί έλεγαν 14-3, τους έκλεψα 5 μέρες) μέχρι την ημερομηνία λήξης της περιόδου χρήσης που αντιστοιχούσε στον λογαριασμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Στους λογαριασμού του ΟΤΕ πάντα πληρώνεις τα πάγια των 2 επόμενων μηνών. Αυτό ισχύει για τα πάγια όλων των τύπους συνδέσεων, PSTN, ISDN, ADSL. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Εγώ δεν τα πλήρωσα. Τι να κάνουμε; Θέλεις να σου σκανάρω τον λογαριασμό; *Μιλάω πάντα για πάγιο adsl! Το πάγιο της PSTN το προπλήρωσα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Επειδή έχω μλεχτεί λιγάκι. Στον πρώτο λογαριασμό μετά την εγκατάσταση της dsl θα πληρώσω πάγια 2 μηνών για dsl ή 4 μηνών dsl; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 3 Μάι. 2004 , 14:54) Επειδή έχω μλεχτεί λιγάκι. Στον πρώτο λογαριασμό μετά την εγκατάσταση της dsl θα πληρώσω πάγια 2 μηνών για dsl ή 4 μηνών dsl; Θα σου πω πως ήταν σε μένα! Ο λογαριασμός ήταν για χρήση απο ΄15 Φλεβάρη μέχρι 14 Απρίλη! Η dsl ενεργοποιηθηκε στις 13 Μαρτίου! Ε εμένα με χρέωσαν απο 13 Μαρτίου μέχρι 14 Απρίλη! Δεν προπληρωσα πάγιο για dsl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Bayern7, είσαι από τις εξαιρέσεις. Δεν το αμφισβητώ. Το πιθανότερο είναι ότι στον επόμενο λογαριασμό θα τα πληρώσεις... διπλά. Πάντως πολλοί είχαν χρεωθεί κάτι τρελά ποσά στον πρώτο λογαριασμό από λάθος (ή «λάθος»; ) στο λογιστήριο. Εμείς στον πρώτο λογαριασμό πληρώσαμε πάγιο ADSL για την περίοδο 15/11 – 31/12 (για ISDN μήνες 11ος και 12ος). Ο λογαριασμός αφορούσε περίοδο χρήσης 3/9 έως 4/11. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 3 Μάι. 2004 , 14:54) Επειδή έχω μλεχτεί λιγάκι. Στον πρώτο λογαριασμό μετά την εγκατάσταση της dsl θα πληρώσω πάγια 2 μηνών για dsl ή 4 μηνών dsl; Το πιθανότερο είναι ότι θα πληρώσεις για τους 2 επόμενους μήνες, που συμπίπτουν με τους μήνες των παγίων του τηλεφώνου (PSTN ή ISDN). Κοίτα τον τελευταίο λογαριασμό του ΟΤΕ και θα καταλάβεις για ποιους μήνες θα πληρώσεις τα πάγια. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αυτό που συνέβη στον Bayern7 είναι αντίθετο με τη νοοτροπία του πΟΤΕ, πώς το πάθανε; Ότι υπηρεσία και να ενεργοποιήσεις (από τηλεφωνική γραμμή ως αναγνώριση κλήσης στον πρώτο λογαριασμό σε χρεώνουν και τη χρήση από την ενεργοποίηση μέχρι την ημερομηνία έκδοσής του αλλά και το πάγιο για τους δύο επόμενους μήνες. Το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες κινητής, αν δείτε ένα λογαριασμό προσεκτικά το πάγιο αφορά την επόμενη χρηση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Μάι. 2004 , 11:07) Αυτό που συνέβη στον Bayern7 είναι αντίθετο με τη νοοτροπία του πΟΤΕ, πώς το πάθανε; Ότι υπηρεσία και να ενεργοποιήσεις (από τηλεφωνική γραμμή ως αναγνώριση κλήσης στον πρώτο λογαριασμό σε χρεώνουν και τη χρήση από την ενεργοποίηση μέχρι την ημερομηνία έκδοσής του αλλά και το πάγιο για τους δύο επόμενους μήνες. Το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες κινητής, αν δείτε ένα λογαριασμό προσεκτικά το πάγιο αφορά την επόμενη χρηση. Όντως έτσι είναι! Προπλήρωσα το πάγιο της PSTN για του επόμενους 2 μήνες, προπλήρωσα και το πάγιο για την αναγνώριση κλήσης, μόνο το πάγιο για την dsl δεν προπλήρωσα.. Ίσως να μου ρθει στο επόμενο όπως είπε ο guru.. Αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Παιδιά όλα αυτά που λέτε είναι παράνομα και παράτυπα.Προπληρωμή δεν υπαρχεί πουθενά και ποτέ εκτός και αν έχεις συμφωνήσει εσύ σε κάτι τέτοιο. Εγώ αν ήμουν στη θέση σας απλά δεν θα ασχολιόμουν με τον ΟΤΕ και θα έκανα μια αίτηση στην Vivodi για να κάνει αυτη όλη τη διαδικασία για σύνδεση μέσω ΟΤΕ. Εκτός αν έχετε όρεξη για καταγγελίες και μηνύσεις. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. Αντε ξυπνάτε καμμια ώρα διαβάστε και τη σύμβαση http://www.oteshop.gr/adsl_oroisimvasis.htm και αν λέει πουθενά για προπληρωμές εγω να κάτσω να με φτύσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyr0s ( 4 Μάι. 2004 , 21:03) Παιδιά όλα αυτά που λέτε είναι παράνομα και παράτυπα.Προπληρωμή δεν υπαρχεί πουθενά και ποτέ εκτός και αν έχεις συμφωνήσει εσύ σε κάτι τέτοιο. Εγώ αν ήμουν στη θέση σας απλά δεν θα ασχολιόμουν με τον ΟΤΕ και θα έκανα μια αίτηση στην Vivodi για να κάνει αυτη όλη τη διαδικασία για σύνδεση μέσω ΟΤΕ. Εκτός αν έχετε όρεξη για καταγγελίες και μηνύσεις. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. Αντε ξυπνάτε καμμια ώρα διαβάστε και τη σύμβαση http://www.oteshop.gr/adsl_oroisimvasis.htm και αν λέει πουθενά για προπληρωμές εγω να κάτσω να με φτύσετε. Το αν είναι νόμιμη ή όχι η τακτική του ΟΤΕ, δε γνωρίζω. Ούτε κι ενδιαφέρομαι να μάθω. Αυτό που με καίει είναι να μειωθεί σημαντικά το πάγιο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του ΟΤΕ. Πάντως στη σύμβαση για νέα τηλεφωνική γραμμή βρήκα αυτό: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ (PSTN) 13. Ο συνδρομητής υποχρεούται: ε. Να προπληρώνει τα βασικά μηνιαία τέλη της σύνδεσης και τα πάγια τέλη των ειδικών υπηρεσιών της σύνδεσης με την εκάστοτε εξόφληση του λογαριασμού του, με τρόπο που καθορίζεται από τον ΟΤΕ. Όσον αφορά τη Vivodi, αφ' ενός καλύπτει πολύ λίγες περιοχές της χώρας, αφ'ετέρου δεν μπορείς να επιλέξεις τον ISP της αρεσκείας σου. Είναι βέβαια σαφώς πιο φτηνή, και γλιτώνεις από τον ΟΤΕ. Προς το παρόν, όμως, οι περισσότεροι πρέπει να «εμπιστευθούμε» τον ΟΤΕ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Guru αυτοί είναι όροι για τηλέφωνο PSTN εγω έβαλα λινκ για όρους ADSL. Οι υπηρεσίες είναι ξεχωριστές. Eφόσον στην περιοχή σου έχει δίκτυο dsl μέσω ΟΤΕ διαλέγεις όποιον ISP θέλεις. Εγώ μέσω ΟΤΕ είμαι,Vivodi έχω μόνο ISP. Απλα πληρώνεις την Vivodi και αναλαμβάνουν αυτοί το πως θα τα βρούν με τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyr0s ( 6 Μάι. 2004 , 23:13) Guru αυτοί είναι όροι για τηλέφωνο PSTN εγω έβαλα λινκ για όρους ADSL. Οι υπηρεσίες είναι ξεχωριστές. Eφόσον στην περιοχή σου έχει δίκτυο dsl μέσω ΟΤΕ διαλέγεις όποιον ISP θέλεις. Εγώ μέσω ΟΤΕ είμαι,Vivodi έχω μόνο ISP. Απλα πληρώνεις την Vivodi και αναλαμβάνουν αυτοί το πως θα τα βρούν με τον ΟΤΕ. – Το ξέρω ότι έβαλα τους όρους για την PSTN, αλλά αναρωτιέμαι μήπως το ADSL «πασάρεται» από τον ΟΤΕ ως ειδική υπηρεσία πάνω από το PSTN ή το ISDN. Βέβαια έπρεπε να υπάρχει καθαρά ο όρος αυτός στη σύμβαση για την ADSL, σ’ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως κατά τη γνώμη μου είναι μια μικρή λεπτομέρεια, μια σταγόνα στον ωκεανό. Άλλα μάς καίνε αυτή τη στιγμή, όπως είπα! – Το ότι διαλέγεις όποιον ISP θέλεις δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα. Ο ISP σού δίνει το Internet, ο ΟΤΕ σού δίνει την πρόσβαση στο δίκτυο ADSL μέσω της κοινής τηλεφωνικής γραμμής (=ζεύγος χάλκινων καλωδίων). Τα της πρόσβασης κανονίζονται από το συμβόλαιό σου με τον ΟΤΕ. Μπορείς βέβαια να βάλεις τον ISP να σού τα κανονίσει όλα (πρόσβαση + internet), αλλά αυτή είναι άλλη περίπτωση. Νομίζω κιόλας ότι δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο, οπότε να λείπει. Οι περισσότεροι χρήστες απευθύνθηκαν στον ΟΤΕ για την πρόσβαση και στον ISP για το internet χωριστά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts