Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι θυμάμαι η rom του imilka δεν φλασάρει κάποιο modem ούτε το repack του chainfire.Ποιό modem έχεις τώρα στην cm9?settings>about phone >baseband version

Φλασαρα το lb2. Δεν ειχα κοιτάξει τι είχε πιο πριν. Τωρα μένει μονο να παρατηρήσω εάν το ξανακάνει. Λες να ηταν το ιδιο modem και να έκανε το προβλημα η rom η καποια εφαρμογη ??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φλασαρα το lb2. Δεν ειχα κοιτάξει τι είχε πιο πριν. Τωρα μένει μονο να παρατηρήσω εάν το ξανακάνει. Λες να ηταν το ιδιο modem και να έκανε το προβλημα η rom η καποια εφαρμογη ??

Λογικά είχες το ίδιο modem (lb2).Άσε να δεις πώς θα πάει.Να σου πω την αληθεια τόσο με το lb2 όσο και με το lp5 modem (ics) δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά τόσο σε μπαταρία όσο και σε σήμα (και μιλάω πάντα πάνω στην ίδια rom cm9)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

στην alba ποσοστο στην μπαταρια % μπορω να βαλω;

Ρυθμίσεις-οθόνη, θα βρεις επιλογή ένδειξη μπαταρίας...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Υπάρχει τρόπος να πάρω στοιχεία απο την alba και να τα ρίξω στην cm9 ??

Π.χ το ραδιόφωνο της alba, οι video drivers που εχει η alba ,το slide to call or text massage , και της ρυθμίσεις που εχει η καμερα οπως και η εγγραφη σε mp4 της alba ??? Θα υπάρχει ασυβματότητα σε κάτι ??

Eπίσης το beats audio τι ακρίβως κάνει ??? Υπαρχει κατι αντίστοιχο με το sgs2 booster και για ics cm9 ??

KNIGHT RIDER

Υπάρχει τρόπος να πάρω στοιχεία απο την alba και να τα ρίξω στην cm9 ??

Π.χ το ραδιόφωνο της alba, οι video drivers που εχει η alba ,το slide to call or text massage , και της ρυθμίσεις που εχει η καμερα οπως και η εγγραφη σε mp4 της alba ??? Θα υπάρχει ασυβματότητα σε κάτι ??

Eπίσης το beats audio τι ακρίβως κάνει ??? Υπαρχει κατι αντίστοιχο με το sgs2 booster και για ics cm9 ??

Η cm9 είναι χτισμένη πάνω σε διαφορετική βάση με διαφορετικά στοιχεία από την AlBa κι έτσι οι προσπάθειες σου θα είναι αποτυχημένες.

Το beats audio, υποτίθεται, δυναμώνει τον ήχο και προσφέρει μια καλύτερη ακουστική εμπειρία γενικά στη μουσική.

Και λέω υποτίθεται γιατί α) δε δείχνει να λειτουργεί στο Note β) θέλει καλά ακουστικά.

Follow me on XDA

Η cm9 είναι χτισμένη πάνω σε διαφορετική βάση με διαφορετικά στοιχεία από την AlBa κι έτσι οι προσπάθειες σου θα είναι αποτυχημένες.

Το beats audio, υποτίθεται, δυναμώνει τον ήχο και προσφέρει μια καλύτερη ακουστική εμπειρία γενικά στη μουσική.

Και λέω υποτίθεται γιατί α) δε δείχνει να λειτουργεί στο Note β) θέλει καλά ακουστικά.

Δηλαδη να μην δοκιμάσω καν να πάρω αρχεια απο την μια και να τα ρίξω στην αλλη ε ??

Δεν λεω καλή και η alba αλλα πιο smooth and light η cm9 αλλα μάλλον πρεπει να βρω λύση με άλλους τρόπους για την κάμερα και τους video drivers....

KNIGHT RIDER

Δηλαδη να μην δοκιμάσω καν να πάρω αρχεια απο την μια και να τα ρίξω στην αλλη ε ??

Δεν λεω καλή και η alba αλλα πιο smooth and light η cm9 αλλα μάλλον πρεπει να βρω λύση με άλλους τρόπους για την κάμερα και τους video drivers....

Απλα το ξεχνας αυτο που θες να κανεις.Οπως σου ειπε ο Ηλιας οι εφαρμογες της samsung για να παιξουν θελουν(εχουν dependencies) το framework της samsung.H cm9 εχει αλλο framework.Επισης μην προσπαθησεις να παρεις το framework της samsung και το βαλεις στη cm9 γιατι το κινητο σου δεν θα μπορεσει να bootarei

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημερα στην παρέα. Σημερα βγηκε η ics stunner 5 (την οποια φυσικα κατεβαζω για να περασω τωρα ) και περιμένουμε του imilka την cm9 v2 !!

KNIGHT RIDER

Καλημερα στην παρέα. Σημερα βγηκε η ics stunner 5 (την οποια φυσικα κατεβαζω για να περασω τωρα ) και περιμένουμε του imilka την cm9 v2 !!

Καλημερα...:)

Για να πω την αληθεια παντα κατεβαζω τις τελευταιες εκδοσεις απο τις 2 aosp ρομ που κυκλοφορουν, αλλα ποτε δεν εχω περασει καποια.

Οι λογοι ειναι οι εξης:

1. Δουλευω συχνα ραδιοφωνο και νομιζω θα μου λειψει.

2. Οσο ειχα aosp στο παρελθον με αλλες συσκευες, ειχαν ενα θεματακι με τη μπαταρια.

3. Εχουν προσθεσει τοσες πολλες ρυθμισεις (''The Euphoria Control'') οπου πρεπει να καθησω να ασχοληθω μια μερα για να προσαρμοσω τη συσκευη οπως θελω.

4. Δουλευω Smemo, οχι τοοοσο πολυ, αλλα μου εχει χρειαστει καποιες φορες.

5. Εχει ενα θεματακι με το GPS.

ΟΜΩΣ, επειδη ΠΑΝΤΑ μια aosp ειναι πιο γρηγορη και πιο αμεση απ οτι αλλο κυκλοφορει, θα περιμενω τον afilopou να μας πει τι αξιζει και τι οχι στα τελευταια updates...:)

Θα ηθελα να τη δοκιμασω.Ηδη την εχω κατεβασμενη...:)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους.

Κατεβαζω AlBa ZCLP6 για να συνεισφερω κι εγω εντυπωσεις, μπας και καταληξουμε καπου.

Δεν εχουν ακομα RS link, οποτε θα καθυστερησει το download...

Χρηστο θα ριξεις ics stunner 5 πρωτα?

Κατεβαζω AlBa ZCLP6 για να συνεισφερω κι εγω εντυπωσεις, μπας και καταληξουμε καπου.

Καλημέρα βαγγέλη.

Δε θα σου πω αν είναι καλή η όχι, που είναι καλή...

Ένα θα σου πω...Η εμπειρία με τη διάρκεια μπαταρίας θα σε αφήσει άφωνο...

Follow me on XDA

Καλημέρα βαγγέλη.

Δε θα σου πω αν είναι καλή η όχι, που είναι καλή...

Ένα θα σου πω...Η εμπειρία με τη διάρκεια μπαταρίας θα σε αφήσει άφωνο...

Κι εγω αυτα τα σχολια σας για τη μπαταρια -κυριως- διαβασα, κι επειδη ειμαι λιγακι... ευαισθητος με αυτο το θεμα (αλλαξα ο,τι android συσκευη κυκλοφορει για να βρω κατι που να με καλυπτει :lol: ) ειπα να τη δοκιμασω.

Φλασαρω και επανερχομαι με εντυπωσεις...

Bαγγελη φιλε μου καλημερα και χρονια πολλα !! Ειναι ηδη ετοιμη και με αρκετες εφαρμογες για δοκιμες οποτε μεχρι το απογευμα θα εχω και τελικες ετνυπωσεις σε ολα τα θεματα. Για αρχη παντος ειναι smooth ,γρηγορη, το gps κλείδωσε σε χρόνο dt.

KNIGHT RIDER

Κι εγω αυτα τα σχολια σας για τη μπαταρια -κυριως- διαβασα, κι επειδη ειμαι λιγακι... ευαισθητος με αυτο το θεμα (αλλαξα ο,τι android συσκευη κυκλοφορει για να βρω κατι που να με καλυπτει :lol: ) ειπα να τη δοκιμασω.

Φλασαρω και επανερχομαι με εντυπωσεις...

Ενδεικτικά από το πρωί δοκιμάζω launchers οπότε συνεχώς τρέχει ο επεξεργαστής και είμαι στο 75% με uptime οθόνης 1ωρα και 25λεπτα.. Επισης η φωτεινότητα είναι μόνιμα στο 50% περιπου, πραγματικά εξαιρετική επίδοση θα πάθεις!! (έχω τραβήξει screenshot αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω...)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Edited by efthimis31

Με πείσατε και μένα να την δοκιμάσω παίδες το μεσημέρι λέω να την βάλω

Με εφαρμογές κτλ δεν έχετε προβλήματα έτσι ;

Γενικά δεν σας δυσκόλεψε κάτι σε καθημερινή χρήση ;

Ρωτάω γιατί όλοι λένε ότι το παγωτό είναι ακόμη στο αρχικό του στάδιο για το κινητό μας.

Με πείσατε και μένα να την δοκιμάσω παίδες το μεσημέρι λέω να την βάλω

Με εφαρμογές κτλ δεν έχετε προβλήματα έτσι ;

Γενικά δεν σας δυσκόλεψε κάτι σε καθημερινή χρήση ;

Ρωτάω γιατί όλοι λένε ότι το παγωτό είναι ακόμη στο αρχικό του στάδιο για το κινητό μας.

Βάλε λέμε θα σου αρέσει πολύ!! :thumbup::D

Οκ την κατεβάζω και το μεσημέρι θα φλασαρω :D

Θα επανέλθω με εντυπώσεις

μια ερωτηση μονο! εγω που ειμαι απο gb..

θα φλασαρω μεσω recovery το 1st CF repack full wipe και στο καπακι το ZCLP5 ICS Full Repack παλι μεσα απο recovery ετσι δεν ειναι??

Edited by freddaras

Δοκίμασα να επαναφέρω το backup που είχα πάρει με την Alba για να περάσω την καινούρια και δυστυχώς δεν το επανέφερε, κόλλησε στα μισά και μου έβγαλε error! Άντε τώρα πίσω σε Gb και φτού κι απ την αρχή:angry:

θα φλασαρω μεσω recovery το 1st CF repack full wipe και στο καπακι το ZCLP5 ICS Full Repack παλι μεσα απο recovery ετσι δεν ειναι??

Θα το αφήσεις να μπουτάρει κανονικά, δεν θα σετάρεις τίποτα, θα το κλείσεις και μετά θα μπείς σε recovery.

ΠΡΟΣΕΞΕ! Σε κάθε περίπτωση έχε τον Abyss Kernel αποθυκευμένο όπως και το nandroid backup που θα πάρεις ώστε άμα σου γίνει καμιά στραβή...(όπως εμένα)...να μπορείς να επανέλθεις χωρίς προβλήματα...:wink:

Το 1st CF repack το φλασαρεις μεσω mobile odin και μετα μεσω recovery.

@pandrits

Παιδια μην επαναφερετε παλια backups για τετοιες δουλειες.

Αλλωστε η διαδικασια μεσω mobile odin και cwm στη συνεχεια ειναι εξαιρετικα απλη και γρηγορη...

Την εστησα κι εγω και αργοτερα θα εχω εντυπωσεις χρησης...

Το 1st CF repack το φλασαρεις μεσω mobile odin και μετα μεσω recovery.

@pandrits

Παιδια μην επαναφερετε παλια backups για τετοιες δουλειες.

Αλλωστε η διαδικασια μεσω mobile odin και cwm στη συνεχεια ειναι εξαιρετικα απλη και γρηγορη...

Την εστησα κι εγω και αργοτερα θα εχω εντυπωσεις χρησης...

Έχεις δίκιο απλά ήθελα να αποφύγω το full wipe από midnote σε alba...(τελικά δεν το απέφυγα...:))

Δοκίμασα να επαναφέρω το backup που είχα πάρει με την Alba για να περάσω την καινούρια και δυστυχώς δεν το επανέφερε, κόλλησε στα μισά και μου έβγαλε error! Άντε τώρα πίσω σε Gb και φτού κι απ την αρχή:angry:

Μα το ειπα.. αν κοιταξεις κανα 2 σελιδες πριν! αυτο επαθα και εγω προχτες.. βγαζει error σο system recover.. ακομη και που περασα παλι alba και μετα restore παλι δεν εγινε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο απλά ήθελα να αποφύγω το full wipe από midnote σε alba...(τελικά δεν το απέφυγα...:))

Αφου ερχοσουν απο midnote ειχες καλες πιθανοτητες να παιξει σωστα χωρις να κανεις τιποτα, αν ερχεσαι απο GB η διαδικασια ειναι mobile odin pro - cwm...

Παιδια η μπαταρια πραγματι δειχνει να εντυπωσιαζει.

Πλεον εχουμε την εμπειρια να καταλαβαινουμε μεσα σε 1-2 ωρες τη συμπεριφορα μιας rom.

Ασφαλεστερα συμπερασματα αργοτερα...