v@gelis Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 θα μου βρει κανείς πως να αυξήσω την ένταση του ακουστικού μου? Όταν είμαι έξω πραγματικά μερικές φορές δεν ακούω και δυστυχώς είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί είναι και τηλέφωνο το note και ας το ξεχνάμε :p... το έχουμε συζητήσει πάλι απλά ήλπιζα μήπως κάποιος έχει τίποτα καινούριο :( Εχουν περασει 11 note απο τα χερια μου και επειδη εχω εμπειρια απο πραγματικα πολλα κινητα, το note εχει εξαιρετικα δυνατο και καλο ακουστικο (π.χ. σαφως ανωτερο σε ενταση - ποιοτητα απο το "τριζατο" του galaxy nexus). Τσεκαρε το με το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Εχουν περασει 11 note απο τα χερια μου και επειδη εχω εμπειρια απο πραγματικα πολλα κινητα, το note εχει εξαιρετικα δυνατο και καλο ακουστικο (π.χ. σαφως ανωτερο σε ενταση - ποιοτητα απο το "τριζατο" του galaxy nexus). Τσεκαρε το με το service. Οπότε αν είναι να το δω με service πρέπει να ξερουταρω κτλ ε?? Ναι έχω θέμα δυστυχώς οπότε μάλλον έτσι θα γίνει.. Τι κάνω για unroot έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι το έχω "πειραξει"? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Οπότε αν είναι να το δω με service πρέπει να ξερουταρω κτλ ε?? Ναι έχω θέμα δυστυχώς οπότε μάλλον έτσι θα γίνει.. Τι κάνω για unroot έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι το έχω "πειραξει"? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Διάβασε τον οδηγό ανεπιδεκτε!lol Έχει βίντεο με οδηγίες...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Οταν εννοεις ολα;Γιατι πολυ κοσμο τον ενδιαφερει να υπαρχει το smemo και το splanner.Rooted ειναι ολες οι ics roms και για το τελευταιο θα σου απαντησω σε λιγο μιας και ο τελευταιος ics kernel που εγινε leak απο οτι λενε το υποστηριζει το usb on the go με ενα στικακι 32gb corsair (fat32) και με την εφαρμογη του chainfire Stick mount παιζει μια χαρα.Αν το στικακι φορμαριστει σε ntfs τοτε τρωω πορτα.Δυστυχως το ntfs δεν παιζει.Ολα αυτα με τον τελευταιο kernel gia ics LP5 το smemo και splanner δεν τα χρησιμοποιησα ποτε και προς το παρον δεν με ενδιαφέρουν. ιδικα για το Ntfs με ενδιαφερει πολυ γιατι την εσωτερική μου sd την εχω φορμαρει σε ntfs (32GB) για να μπορώ να αντιγράφω ολοκληρες ταινιες 1080p και να τις βλεπω ειτε απο το κινητο , ειτε με το καλωδιο hdmi στον FullHD projector μου. εχεις καποιο link να μου δωσεις να κατεβασω ics rom και kernel? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Διάβασε τον οδηγό ανεπιδεκτε!lol Έχει βίντεο με οδηγίες...;) Ωχ ναι ρε φίλος δίκιο έχεις.. Ο οδηγός.. THE NOTE BIBLE !! :D:D:D Έχει κάνεις πειρα από το service της Samsung? Αν είναι να κάνουν 20 μέρες το ξεχνάω!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) το smemo και splanner δεν τα χρησιμοποιησα ποτε και προς το παρον δεν με ενδιαφέρουν. ιδικα για το Ntfs με ενδιαφερει πολυ γιατι την εσωτερική μου sd την εχω φορμαρει σε ntfs (32GB) για να μπορώ να αντιγράφω ολοκληρες ταινιες 1080p και να τις βλεπω ειτε απο το κινητο , ειτε με το καλωδιο hdmi στον FullHD projector μου. εχεις καποιο link να μου δωσεις να κατεβασω ics rom και kernel? :) Με παρα πολυ προσοχη και να καταλαβανεις τί κανεις (δεν σε υποτιμω απλα δεν θελω να καταληξεις με τουβλοτηλεφωνο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552554 ειναι η καλυτερη ics aosp rom που υπαρχει.Για την ωρα ξεχνας ics samsung made ps αν διαβασες και το προηγουμενο ποστ μου ξεχνας το ntfs Edited April 3, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Με παρα πολυ προσοχη και να καταλαβανεις τί κανεις (δεν σε υποτιμω απλα δεν θελω να καταληξεις με τουβλοτηλεφωνο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552554 ειναι η καλυτερη ics aosp rom που υπαρχει.Για την ωρα ξεχνας ics samsung made ps αν διαβασες και το προηγουμενο ποστ μου ξεχνας το ntfs Και την ωρα που την κατεβαζα διαβαζα το post σου! :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Και την ωρα που την κατεβαζα διαβαζα το post σου! :) Πραγματικα πολυ καλη αλλα με ΠΡΟΣΟΧΗ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Πραγματικα πολυ καλη αλλα με ΠΡΟΣΟΧΗ δηλαδη?τι προσοχη?εχει διαφορετικο τροπο φλασαρισματος απο τις αλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δηλαδη?τι προσοχη?εχει διαφορετικο τροπο φλασαρισματος απο τις αλλες? Επειδή έχει αλλάξει ο kernel από lp1 σε lp5 και ειδικά αν ερχεσαι από GB ρομ μια προσοχη στη σειρα φλασαρισματος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 λυση για ntfs δηλαδή δεν υπαρχει ετσι? Η μπορω να φλασάρω καποιον αλλο κερνελ που να υποστηρήζει ntfs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 λυση για ntfs δηλαδή δεν υπαρχει ετσι? Η μπορω να φλασάρω καποιον αλλο κερνελ που να υποστηρήζει ntfs?? Οχι αλλο kernel δεν μπορεις να φλασαρεις.Ο λογος ειναι απλος,οι kernels για ics rom ειναι ο lp1 και ο lp5(που υποστηριζει usb otg).Καποιος ποσταρε στο xda μια εφαρμογη που υποτιθεται οτι κανει mount ntfs την εσωτερικη καρτα(αυτο δεν το δοκιμασα) και εξωτερικα δισκακια.Την δοκιμασα αλλα τζιφος.Η εφαρμογη κρασαρει συνεχεια και οταν το κανει mount δεν μπορω να δω τα δεδομενα απο το δισκακι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το είδε κανείς αυτο??? http://rootzwiki.com/news/_/articles/leaks/samsung-galaxy-note-meet-ice-cream-sandwich-r599 Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!! :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το είδε κανείς αυτο??? http://rootzwiki.com/news/_/articles/leaks/samsung-galaxy-note-meet-ice-cream-sandwich-r599 Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!! :dance: εχει 2 λινκ να κατεβασεις!τι ειναι,ρομ ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 εχει 2 λινκ να κατεβασεις!τι ειναι,ρομ ics? είναι για το μοντέλο LTE (το αμερικάνικο i717 νομιζω) οπότε δεν είναι να το δοκιμάζουμε. Απλά αυτό δείχνει ότι πλησιάζουμε αφού κατά τα λεγόμενα του link είναι επίσημη ICS Rom από Samsung... άρα ειμαστε κοντά!! Και πρέπει να το παω και για service για το θέμα του ακουστικού μου μάλλον αύριο... πως θα ζήσω ρε παιδιά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 είναι για το μοντέλο LTE (το αμερικάνικο i717 νομιζω) οπότε δεν είναι να το δοκιμάζουμε. Απλά αυτό δείχνει ότι πλησιάζουμε αφού κατά τα λεγόμενα του link είναι επίσημη ICS Rom από Samsung... άρα ειμαστε κοντά!! Και πρέπει να το παω και για service για το θέμα του ακουστικού μου μάλλον αύριο... πως θα ζήσω ρε παιδιά???? αντε μακαρι....υπομονη εσυ να το παρεις και να δουλευει σωστα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) αντε μακαρι....υπομονη εσυ να το παρεις και να δουλευει σωστα!:lol: Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι όντως γιατί δεν έχω καθόλου ένταση στο ακουστικό και κανένας άλλος δεν έχει αναφέρει κανένα παρόμοιο πρόβλημα... θα δείξει!!! :worry: Edited April 4, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Και πανω που ημουν ετοιμος να περασω ics, το καθυστερω μεχρι αυριο μιας και βγηκε ενας πολυ-πολυ καλος kernel... Δοκιμαστε αν θελετε: SpeedMod N7000 [K2-6 CWM5 CIFS ROOT] K2-6: - Improved integrated DVFS based CPU hotplug policy - Adjustments to CPU and GPU DVFS - GPU base clock set back to 160MHz - Switched to TREE_PREEMPT_RCU http://vln01.helochat.com/tourist/speedmod-kernel-n7000-k2-6-CWM.zip Edit:Προτινω πριν απο καθε περασμα κερνελ να τρεχετε το παρακατω αρχειο στο recovery (μετα κατευθειαν install) και να κανετε 2 reboot στη συσκευη. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=880933&d=1328015539 Recovery method: - Put the file on your SD card - Restart in recovery - Flashing the script - Flashing a kernel - Restart Edited April 4, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Και πανω που ημουν ετοιμος να περασω ics, το καθυστερω μεχρι αυριο μιας και βγηκε ενας πολυ-πολυ καλος kernel... Δοκιμαστε αν θελετε: SpeedMod N7000 [K2-6 CWM5 CIFS ROOT] K2-6: - Improved integrated DVFS based CPU hotplug policy - Adjustments to CPU and GPU DVFS - GPU base clock set back to 160MHz - Switched to TREE_PREEMPT_RCU http://vln01.helochat.com/tourist/speedmod-kernel-n7000-k2-6-CWM.zip Edit:Προτινω πριν απο καθε περασμα κερνελ να τρεχετε το παρακατω αρχειο στο recovery (μετα κατευθειαν install) και να κανετε 2 reboot στη συσκευη. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=880933&d=1328015539 Recovery method: - Put the file on your SD card - Restart in recovery - Flashing the script - Flashing a kernel - Restart Me to cwm ολα καλά με τον συγκεκριμένο κερνελ...backup/restore δουλεύουν κανονικά???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Me to cwm ολα καλά με τον συγκεκριμένο κερνελ...backup/restore δουλεύουν κανονικά???? Ακόμα δε το έχω δοκιμάσει, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν/είναι σημαντικό.Απλά δείχνει την internal σαν external και το αντίθετο. Επίσης μόλις έβγαλε και ο franco νέο kernel. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Βροχή από καλούς Kernels απόψε! Κυκλοφόρησε και ο Franco #10 πριν λίγο. ;-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Edited April 4, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Βροχή από καλούς Kernels απόψε! Κυκλοφόρησε και ο Franco #10 πριν λίγο. ;-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1491428 Εμένα δεν μου φορτώνει η σελίδα του... μαλλον θα εχουν πεσει ολοι και θα κατεβάζουν Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλημέρα! Εγώ χθες πέρασα μια στοκ LB1 (αυτή ήταν η τελευταία "Πολωνική" που βρήκα μιας και το τηλέφωνό μου είναι παραεισαγωγής) προκειμένου να το πάω σήμερα service. Ετσι λοιπόν χωρίς root και χωρίς να μπορώ να βγάλω εφαρμογές ώστε να ελαφρύνω το σύστημα βλέπω να καθυστερεί κάποιες φορές στο ξεκλείδωμα και γενικά να μην έχει σε καμία περίπτωση την απόκριση και την ταχύτητα μιας από τις custom που συζητάμε εδώ...απλά μου έκανε εντύπωση και είχα ξεχάσει το stock state του Note εντελώς... οπότε root και Άγιος ο Θεός (έρχεται και Πάσχα...).. Αμήν!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Κανα νεότερο απο τους 2 καινούριους κέρνελ(speadmod-Franko) έχουμε??? Αν κάποιος τους δοκίμασε ας μας πει δυο λόγια... Ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 παιδια στην διαδικασια την ευκολη για ρουτ που περιγραφεται στην βιβλο για cwm το mobile odin κανει δουλεια η free εκδοση η να κατεβασω την επι πληρωμη οπωσδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts