stigmes Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδια, ΜΗΝ την φλασαρετε. Και με το δευτερο φλασαρισμα τα ιδια, χανει πολλα frames και το χειροτερο: Δεν δουλευει το μικροφωνο. Δεν ξερω αν εμειναν καταλοιπα απο τον προηγουμενο kernel (γιατι το νεο modem περασε σιγουρα - δεν εχουμε θεμα απο εκει), αλλα ειδικα το προβλημα με τις κλησεις δε δικαιολογειται. Μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο θα σας προτεινα να μην μπειτε στον κοπο... the call sound can be fixed just enable noise cansellation γραφουν στο xda με το odin πως φλασαρουμε? βγαζει 3 αρχεια .. ποιο παει που?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Η ρομ αυτή μάλλον είναι από τον Ιανουάριο. Στην alpha build από CM9 που κυκλοφορεί το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν drivers για την κάμερα και το Bluetooth απ' ότι εχω διαβάσει, στην σημερινή leaked rom, η κάμερα και το Bluetooth πρέπει να δουλεύουν οπότε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους drivers. Ναι δουλευουν, αλλα προσωπικα θεωρω οτι δεν εχει νοημα η CM με alpha image. Με αλλα λογια, ως εχει η CM9 προσωπικα με αφηνει αδιαφορο. Θα παιξω και λιγο με το κινεζικο release για να παρω μια γευση της ICS και θα γυρισω σε Darky για την ωρα... the call sound can be fixed just enable noise cansellation γραφουν στο xda με το odin πως φλασαρουμε? βγαζει 3 αρχεια .. ποιο παει που?? modem στο phone, csc στο csc και το main .tar file στο pda. Θα σου προτεινα, οπως γραφω και παραπανω να μην μπεις στον κοπο, δεν ειναι μονο το προβλημα με τις κλησεις, η rom αυτη δεν ειναι usable. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 18, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 modem στο phone, csc στο csc και το main .tar file στο pda. Θα σου προτεινα, οπως γραφω και παραπανω να μην μπεις στον κοπο, δεν ειναι μονο το προβλημα με τις κλησεις, η rom αυτη δεν ειναι usable. με το odin μπορω να περασω και αλλες ρομ η μονο την ic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 με το odin μπορω να περασω και αλλες ρομ η μονο την ic ? Ο,τι θελεις περνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 modem στο phone, csc στο csc και το main .tar file στο pda. Θα σου προτεινα, οπως γραφω και παραπανω να μην μπεις στον κοπο, δεν ειναι μονο το προβλημα με τις κλησεις, η rom αυτη δεν ειναι usable. Βαγγέλη αν μπορείς όταν έχεις την ics στο τηλέφωνο, αντέγραψε κάπου τα apk από το system/app και από το system/framework και ανέβασε μου τα κάπου, να αρχίσω να ασχολούμαι με τα εικονίδια στο ics, γιατί μάλλον θα έχω πολύ δουλειά αφού υποψιάζομαι ότι οι αλλαγές θα είναι πολλές... Αν έχεις χρόνο και όρεξη βέβαια... Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ο,τι θελεις περνας. και τόσες μέρες πάλευα αλλιώς :happy: σε ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Βαγγέλη αν μπορείς όταν έχεις την ics στο τηλέφωνο, αντέγραψε κάπου τα apk από το system/app και από το system/framework και ανέβασε μου τα κάπου, να αρχίσω να ασχολούμαι με τα εικονίδια στο ics, γιατί μάλλον θα έχω πολύ δουλειά αφού υποψιάζομαι ότι οι αλλαγές θα είναι πολλές... Αν έχεις χρόνο και όρεξη βέβαια... Ευχαριστώ... Χμμμ πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω αλλα μολις γυρισα πισω σε darky και αρχισα να στηνω. Δεν ξερω, με ξενερωσε για τα καλα αυτο το release, αν καταπιαστω το ΣΚ πολυ ευχαριστως θα στα παρεχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) θα συμφωνησω με τον Βαγγελη. μονο το κινεζικο repack κατι λεει, αλλα ειναι τιγκα σε κινεζικες εφαρμογες, καποια πραγματα δε δουλευουν σωστα (ο καιρος στη circle lockscreen, φοντο μεσω gallery και αλλα) αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα -για μένα ειναι οτι ειναι μια 'γυφτια' σε ολο της το μεγαλείο σε συγκριση με το stock ics look του galaxy nexus π.χ. αν δε βγουν custom rom να πειραξουν framework, και να διωξουν τις κινεζιες της samsung που κρυβουν το ασυγκριτης αισθητικης (υποκειμενικά πάντα) stock ics look η εστω cm9 roms, δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθει κανεις (εκτος αν αρεσκεται σε κινεζοεικονιδια):p Edited February 17, 2012 by panaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Χμμμ πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω αλλα μολις γυρισα πισω σε darky και αρχισα να στηνω. Δεν ξερω, με ξενερωσε για τα καλα αυτο το release, αν καταπιαστω το ΣΚ πολυ ευχαριστως θα στα παρεχω... θα συμφωνησω με τον Βαγγελη. μονο το κινεζικο repack κατι λεει, αλλα ειναι τιγκα σε κινεζικες εφαρμογες, καποια πραγματα δε δουλευουν σωστα (ο καιρος στη circle lockscreen, φοντο μεσω gallery και αλλα) αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα -για μένα ειναι οτι ειναι μια 'γυφτια' σε ολο της το μεγαλείο σε συγκριση με το stock ics look του galaxy nexus π.χ. αν δε βγουν custom rom να πειραξουν framework, και να διωξουν τις κινεζιες της samsung που κρυβουν το ασυγκριτης αισθητικης (υποκειμενικά πάντα) stock ics look η εστω cm9 roms, δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθει κανεις (εκτος αν αρεκεται σε κινεζοεικονιδια):p Βαγγελη-panaros δοκιμαστε Nova luncher. Λενε οτι ειναι οτι καλυτερο για ics... http://teslacoilsw.com/nova/download/NovaLauncher_beta.apk Σ-Κ ελπιζω να προλαβω να ασχοληθω κι εγω... Edited February 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 θα συμφωνησω με τον Βαγγελη. μονο το κινεζικο repack κατι λεει, αλλα ειναι τιγκα σε κινεζικες εφαρμογες, καποια πραγματα δε δουλευουν σωστα (ο καιρος στη circle lockscreen, φοντο μεσω gallery και αλλα) αλλα το μεγαλύτερο ξενερωμα -για μένα ειναι οτι ειναι μια 'γυφτια' σε ολο της το μεγαλείο σε συγκριση με το stock ics look του galaxy nexus π.χ. αν δε βγουν custom rom να πειραξουν framework, και να διωξουν τις κινεζιες της samsung που κρυβουν το ασυγκριτης αισθητικης (υποκειμενικά πάντα) stock ics look η εστω cm9 roms, δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθει κανεις (εκτος αν αρεκεται σε κινεζοεικονιδια):p Αντε ρε Πανο, ποσταρε τιποτα, σαν τον παλιο καλο καιρο... Απλα θα συμφωνησω μαζι σου 1000% Τα κρατουμενα (τα εχω γραψει και σε αλλο νημα στο παρελθον): - Οι 2 ICS roms Που κυκλοφορουν ειναι η μεν πρωτη unusable, η δευτερη πρακτικα αχρηστη με αυτα που εχει. Οι cookers μπορουν να δουλεψουν πανω σε αυτη και να δωσουν κατι καλο παντως - Οι ICS roms με το Touchwiz εχουν της πλακας αισθητικη, σε σχεση με το stock ICS. Διαβαζοντας το μηνυμα σου ηταν σαν να διαβαζω δικο μου μηνυμα. Τα ιδια χαλια ηταν κι ενα sony xperia s (του οποιου το UI ηταν σαφως πιο καλοσχεδιασμενο, αλλα... ενα ακομα android), με το οποιο επαιζα πριν λιγο -μαντεψε ποιανου ηταν (εκπληκτικη οθονη, αλλα μεχρι εκει). Δυστυχως η pure android εμπειρια θα ειναι αποκλειστικο προνομιο του nexus και ολα τα υπολοιπα ανδροειδη απλα θα ειναι στη σκια του (το hardware ειναι ηδη πισω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αντε ρε Πανο, ποσταρε τιποτα, σαν τον παλιο καλο καιρο... Απλα θα συμφωνησω μαζι σου 1000% Τα κρατουμενα (τα εχω γραψει και σε αλλο νημα στο παρελθον): - Οι 2 ICS roms Που κυκλοφορουν ειναι η μεν πρωτη unusable, η δευτερη πρακτικα αχρηστη με αυτα που εχει. Οι cookers μπορουν να δουλεψουν πανω σε αυτη και να δωσουν κατι καλο παντως - Οι ICS roms με το Touchwiz εχουν της πλακας αισθητικη, σε σχεση με το stock ICS. Διαβαζοντας το μηνυμα σου ηταν σαν να διαβαζω δικο μου μηνυμα. Τα ιδια χαλια ηταν κι ενα sony xperia s (του οποιου το UI ηταν σαφως πιο καλοσχεδιασμενο, αλλα... ενα ακομα android), με το οποιο επαιζα πριν λιγο -μαντεψε ποιανου ηταν (εκπληκτικη οθονη, αλλα μεχρι εκει). Δυστυχως η pure android εμπειρια θα ειναι αποκλειστικο προνομιο του nexus και ολα τα υπολοιπα ανδροειδη απλα θα ειναι στη σκια του (το hardware ειναι ηδη πισω). εχουμε 'φαει πολλα στη μαπα' οποτε οι αποψεις μας συγκλινουν:lol: συμφωνω Βαγγελη, αν το nexus ειχε την οθονη του Note η εστω λιγο μεγαλυτερη και δυνατότητα για micro sd, δεν θα ασχολουμασταν τωρα με τις κινεζιές. αλλα ειπαμε πως τα ανδροειδη δεν εχουν ταυτοτητα, εχουν απλά διαφορετικο μιγμα λαχανικών γιατι η καθε εταιρια αγοραζει απο διαφορετική λαϊκη:p anyway, back to romow v8 for me @ 240dpi και ολα καλα οπως πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εχουμε 'φαει πολλα στη μαπα' οποτε οι αποψεις μας συγκλινουν:lol: συμφωνω Βαγγελη, αν το nexus ειχε την οθονη του Note η εστω λιγο μεγαλυτερη και δυνατότητα για micro sd, δεν θα ασχολουμασταν τωρα με τις κινεζιές. αλλα ειπαμε πως τα ανδροειδη δεν εχουν ταυτοτητα, εχουν απλά διαφορετικο μιγμα λαχανικών γιατι η καθε εταιρια αγοραζει απο διαφορετική λαϊκη:p anyway, back to romow v8 for me @ 240dpi και ολα καλα οπως πριν... Ετσι ακριβως ειναι ρε Πανο, αυτη ειναι η αληθεια. Καλως η κακως το hardware του Note ειναι το καλυτερο της αγορας, οποτε εδω παιζουμε θελοντας και μη. Εγω ειμαι ηδη παλι σε Darky @ 240 dpi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ετσι ακριβως ειναι ρε Πανο, αυτη ειναι η αληθεια. Καλως η κακως το hardware του Note ειναι το καλυτερο της αγορας, οποτε εδω παιζουμε θελοντας και μη. Εγω ειμαι ηδη παλι σε Darky @ 240 dpi... και για μενα περασε η εμπειρια note- ics σαν εφιαλτης κι εφυγε:lol: παντως βλεπω τις επομενες ημερες να βγαινουν και cm9 roms αλλα και ics miui roms οι οποιες ειναι πιο ενδιαφεροντες απο το να καις καθημερινα το μηχανημα με ιδια λιγο πολυ ρομ. οποτε οι εχοντες το μικροβιο παρτε καμια αντιβιωση γιατι μας βλεπω τις επομενες μερες να πεφτουμε ταβλα από τα φλασαρισματα (μαζι και το note):lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 και για μενα περασε η εμπειρια note- ics σαν εφιαλτης κι εφυγε:lol: παντως βλεπω τις επομενες ημερες να βγαινουν και cm9 roms αλλα και ics miui roms οι οποιες ειναι πιο ενδιαφεροντες απο το να καις καθημερινα το μηχανημα με ιδια λιγο πολυ ρομ. οποτε οι εχοντες το μικροβιο παρτε καμια αντιβιωση γιατι μας βλεπω τις επομενες μερες να πεφτουμε ταβλα από τα φλασαρισματα (μαζι και το note):lol::lol::lol: Για να δουμε, ναι, αρκει να αξιζει τον κοπο Πανο. Οι custom roms που κυκλοφορουν τωρα ειναι αρκετα καλοδουλεμενες (rocket, darky), οποτε δεν ξερω αν θα φυγω ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Για να δουμε, ναι, αρκει να αξιζει τον κοπο Πανο. Οι custom roms που κυκλοφορουν τωρα ειναι αρκετα καλοδουλεμενες (rocket, darky), οποτε δεν ξερω αν θα φυγω ευκολα... μωρε κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολες τις custom gingerbread αλλα παω στοιχημα πως αν αυριο βγει ο π.χ. ο criskelo (γιατι ο eybee εχασε χρονο με το να κανει port ics miui η οποια εχει τα bugs της αρκουδας) και βγαλει ics criskelo μπουρου μπουρου, στο επομενο λεπτο θα το καιω το μηχανακι:lol::lol::lol: Το καθημερινό φλασαρισμα ειναι το καλυτερο φυσικο αντικαταθλιπτικο για ολους μας:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Προσωπικά, επειδή δεν άντεξα και έβαλα για λίγο την κινέζικη leak, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος για πρώτη ics leak. Έχουμε δει σε πολλές συσκευές προσπάθειες αλλά χωρίς να λειτουργούν πολλά από τα σημαντικά του system. Αλλά και από smooth, για πρώτη leak επαναλαμβάνω, είναι μια χαρά.Τουλάχιστον εγώ τη περίμενα χειρότερη... Άντε να δούμε και cm9/miui και μετά βλέπω να με χωρίζει η γυναίκα... Άντε να δούμε και cm9/miui και μετά βλέπω να με χωρίζει η γυναίκα... θα σου λεει κι εσενα : με ποια βROMα εχεις μπλέξει και ξημεροβραδιάζεσαι στο net?:lol: περα απο την πλακα για το επομενο τριμηνο το note θα αποτελει την κυριαρχη android συσκευη, και με πολυ ενδιαφερον λόγω και των πολλων μαγειρεμενων ics roms που θα μας κατακλυσουν. Ερχονται ενδιαφέροντες καιροί:) θα σου λεει κι εσενα : με ποια βROMα εχεις μπλέξει και ξημεροβραδιάζεσαι στο net?:lol: περα απο την πλακα για το επομενο τριμηνο το note θα αποτελει την κυριαρχη android συσκευη, και με πολυ ενδιαφερον λόγω και των πολλων μαγειρεμενων roms που θα μας κατακλυσουν. Ερχονται ενδιαφέροντες καιροί:) Ήδη μου έχει πει να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω να ξαπλώσω με το smartphone..lol Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Κι εγώ το πιστεύω και να σου πω την αλήθεια δε περίμενα τέτοια κίνηση ούτε εδώ ούτε στους xda. Και μια καλή ics θα δώσει κι άλλο boost στη συσκευή αλλά και σε άλλους μεγάλους devs να μας κάνουν τη τιμή..:) Edited February 18, 2012 by sakiss Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τι πράγμα και αυτό με τις γυναίκες, να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τεχνολογία, gadgets, games. Μόνο για κανένα τουρκικό σήριαλ είναι...:confused::banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Αν και δεν έχω το Note, λίγο πολυ όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε ένα όψη της έλευσης του ICS. Πράγματι το TW καπελωνει το ICS αλλα και το pure ICS όπως το pure gingerbread χρειαζεται ένα κάρο εφαρμογές τρίτων για να σου προσφέρει οτι διαθέτει η Samsung στο TW. Για μένα θα ήταν καλύτερος ο συνδυασμός καθαρού ICS με προσθήκη κάποιων widgets και εφαρμογων της Samsung. Ακόμα και στο SGS2 που υπάρχει πληθώρα customs rom, δεν έκατσα σε καμία πάνω δυο 24αωρα. Ειδικα στις ICS ούτε δυο ωρες δεν κατάφερα να παραμεινω. Εδω και πολλούς μήνες έχω φέρει στα μέτρα μου μια official 2.3.5 αφαιρώντας όλα τα περιττά, συν κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις και δεν λέω να το κουνησω. Δεν έχω όρεξη καν να φλασάρω αφου ξέρω εκ των προτέρων οτι δεν θα δω κάτι διαφορετικο. Εδω που φτάσαμε, έχουν περιοριστεί οι δυνατοτητες παρέμβασης των cookers, σε σημείο τα οφέλη να ειναι συνήθως μικρότερα απο τα προβληματα και το battery brain που δημιουργούν. Γενικα το sgs2 μ έκανε να αναθεώρησω πολλα πράγματα. Πλέον δεν με νοιάζει καν να παρακολουθω τις εξελίξεις. Edited February 17, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Τι πράγμα και αυτό με τις γυναίκες, να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τεχνολογία, gadgets, games. Μόνο για κανένα τουρκικό σήριαλ είναι...:confused::banghead: Αν βγαλει καποια σειρα smartphones το zara η τα Η&Μ, θα σου πω εγω αν θα ενδιαφερθουν η οχι! Αν και δεν έχω το Note, λίγο πολυ όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε ένα όψη της έλευσης του ICS. Πράγματι το TW καπελωνει το ICS αλλα και το pure ICS όπως το pure gingerbread χρειαζεται ένα κάρο εφαρμογές τρίτων για να σου προσφέρει οτι διαθέτει η Samsung στο TW. Για μένα θα ήταν καλύτερος ο συνδυασμός καθαρού ICS με προσθήκη κάποιων widgets και εφαρμογων της Samsung. Ακόμα και στο SGS2 που υπάρχει πληθώρα customs rom, δεν έκατσα σε καμία πάνω δυο 24αωρα. Ειδικα στις ICS ούτε δυο ωρες δεν κατάφερα να παραμεινω. Εδω και πολλούς μήνες έχω φέρει στα μέτρα μου μια official 2.3.5 αφαιρώντας όλα τα περιττά, συν κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις και δεν λέω να το κουνησω. Δεν έχω όρεξη καν να φλασάρω αφου ξέρω εκ των προτέρων οτι δεν θα δω κάτι διαφορετικο. Εδω που φτάσαμε, έχουν περιοριστεί οι δυνατοτητες παρέμβασης των cookers, σε σημείο τα οφέλη να ειναι συνήθως μικρότερα απο τα προβληματα και το battery brain που δημιουργούν. Γενικα το sgs2 μ έκανε να αναθεώρησω πολλα πράγματα. Πλέον δεν με νοιάζει καν να παρακολουθω τις εξελίξεις. Στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι καταρχην οι GB εκδοσεις εχουν φτασεις ταβανι, τις εχουν ''σκισει'', τους εχουν αλλαξει τα φωτα και γενικα οι devs που προσπαθουν η θελουν, πολλοι, να βγαζουν donations απο αυτη τη ''δουλεια'', προσθετουν συνεχεια ανουσια tweeks/scripts (βλεπε πχ bravia engine) μονο και μονο για να γεμισουν το changelog και να ψαρεψουν χρηστες.Αυτο τις περισσοτερες φορες εχει αντιθετα αποτελεσματα και φερνει διαφορα προβληματα στις rom αλλα και battery draining. Η αληθεια επισης ειναι οτι και οι εταιριες πλεον ξερουν καλα την εκδοση και ενα stock firmware ειναι ικανοποιητικο για καθημερινη χρηση. Απο την αλλη, με την ελευση του ics, θα πρεπει να περιμενουμε καιρο μεχρι να δουμε τα αποτελεσματα των GB μεχρι οι devs ανακαλυψουν τι δουλευει πανω σε αυτη τη βαση και τι οχι, τι αλλο καινουριο θα βγει στην επιφανεια, και γενικα πως θα εκμεταλευτουν το νεο, ανανεωμενο παντου, λειτουργικο. Αλλα και για τις εταιριες ισχυει το ιδιο... Ειδαμε το Note οταν βγηκε, πριν λιγο σχετικα καιρο, να ψιλοσερνεται με τις αρχικες bases, μιας και η samsung επρεπε να διαχειριστει το GB πανω σε μια καινουρια συσκευη της, με οθονη και χαρακτηριστικα (S pen) που πρωτη φορα εβγαλε.Για αυτο το λογο, οι αναβαθμισεις πεφτουν βροχη, ακομα και μεχρι σημερα. Φαντασου τι εχει να γινει με την ics...... Για εμας τους flashocholic ομως αυτο δε μετραει.Πολλες φορες θα περασουμε μια νεα custom rom απλα γιατι βαριομαστε, και ειδικα στις GB πιστευω οτι οσοι ξερουμε το αντικειμενο γνωριζουμε οτι δε θα δουμε καποια διαφορα. Προσωπικα, και το λεω συνεχεια στα παιδια, οσα λιγοτερα tweeks και scripts στο build.prop/unit.d και γενικα στο system, τοσο καλυτερα για τη μπαταρια και τη ταχυτητα.Ας αλλαζουμε themes αν θελουμε να μη βαριεται το ματι. Βεβαια περιμενω εν αγωνιως cm9 αλλα και miui που α)εκει βρισκεται ολη η ταχυτητα β)ειναι κατι διαφορετικο γ)δεν υπαρχεi ο tw...:p Edited February 18, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 @elthis Κι εγω ήμουν φανατικός με το φλασαρισμα απο το 2007 μεχρι πρόσφατα :D Όμως τα πράγματα αλλάζουν. Οι official πραγματικα έχουν πιάσει οροφή. Οπότε ζυγισα τι ειναι αυτα που θέλω να κάνω με το κινητο μου και κατα πόσο βελτιώνονται με μια custom rom η κάποια scripts. Διαπίστωσα λοιπον οτι τίποτα απ όλα αυτα δεν μου προσφέρει κάτι σημαντικο. Βεβαίως στα android έχουμε την δυνατότητα να επαναφέρουμε την συσκευη μας όπως ακριβώς ήταν πριν φλασαρουμε. Αυτο ειναι πολυ θετικό και μας επιτρέπει δοκιμές χωρις κόστος. Εκει που χρειαζεται ακόμα πολύς δρόμος, ειναι οι εφαρμογές. Είμαι απογοητευμένος απο τις περισσότερες με εξαίρεση τις πολυ γνωστές που κυκλοφορούν σε ολες τις πλατφόρμες συν κάποιες πολυ καλές. Πρόσφατα πέρασα 2-3 προτεινόμενες απο το ίδιο το market. Στον καθιερωμένο έλεγχο που τους κάνω διαπίστωσα battery brain λόγω αυξημένης απασχόλησης της CPU και συνεχείς αφυπνισεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 μια αξιοπιστη εφαρμογη για να ελεγξουμε battery drain. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 @elthis Κι εγω ήμουν φανατικός με το φλασαρισμα απο το 2007 μεχρι πρόσφατα :D Όμως τα πράγματα αλλάζουν. Οι official πραγματικα έχουν πιάσει οροφή. Οπότε ζυγισα τι ειναι αυτα που θέλω να κάνω με το κινητο μου και κατα πόσο βελτιώνονται με μια custom rom η κάποια scripts. Διαπίστωσα λοιπον οτι τίποτα απ όλα αυτα δεν μου προσφέρει κάτι σημαντικο. Βεβαίως στα android έχουμε την δυνατότητα να επαναφέρουμε την συσκευη μας όπως ακριβώς ήταν πριν φλασαρουμε. Αυτο ειναι πολυ θετικό και μας επιτρέπει δοκιμές χωρις κόστος. Εκει που χρειαζεται ακόμα πολύς δρόμος, ειναι οι εφαρμογές. Είμαι απογοητευμένος απο τις περισσότερες με εξαίρεση τις πολυ γνωστές που κυκλοφορούν σε ολες τις πλατφόρμες συν κάποιες πολυ καλές. Πρόσφατα πέρασα 2-3 προτεινόμενες απο το ίδιο το market. Στον καθιερωμένο έλεγχο που τους κάνω διαπίστωσα battery brain λόγω αυξημένης απασχόλησης της CPU και συνεχείς αφυπνισεις. Κωστα, ετσι ειναι, αλλα στο galaxy S II ειναι πολυ καλυτερες οι stock roms, απο οτι η αντιστοιχη κατασταση για το note. Στο δευτερο, μια καλη custom rom (Darky, rocket, criskelo) κανει τη διαφορα σε smoothness, αυτονομια (με τον αντιστοιχο kernel παντα). Ειδικα το scripting, σε low level, στη darky ειναι εξαιρετικα καλο. Απο εκει και περα, αναφορικα με τις εφαρμογες ειναι αυτο που φωναζω και τον τελευταιο χρονο. Οτι δηλαδη η ψαλιδα με το ios ειναι ακομα μεγαλη. Απο την αλλη το hardware του iphone ειναι απλα ανεπαρκες πλεον (ram πρωτιστως και μεγεθος οθονης), οποτε ενα καλο android ειναι μονοδρομος. Ευτυχως που υπαρχουν και θηρια οπως το Note, που με την τεραστια μπαταρια του καλυπτουν τα αρνητικα του android και πρακτικα εξαλειφουν το προβλημα της ενεργειακης αυταρκειας της συσκευης (ο,τι κι αν κανεις, με κανονικη χρηση στο τελος της ημερας θα φτασεις σπιτι με μπαταρια κι ειναι αυτο που εψαχνα καιρο απο μια android συσκευη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 μια αξιοπιστη εφαρμογη για να ελεγξουμε battery drain. The best... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ρε παιδιά μια μικρή βοήθεια. Είμαι με την la4 και θέλω να κάνω ροοτ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ γιατί εχω χάσει τη μπάλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Στην πρώτη σελίδα εδώ υπάρχουν τα πάντα και καλά. Την LA4 δεν μπορείς να την κάνεις root απλά θα γυρίσεις πίσω σε άλλη και μετά root. Όλα αυτά τα γράφει στην πρώτη σελίδα στα ελληνικά. ξερεις τι με φοβιζει? θυμαμαι στο sgs2 το θεμα του backup rfs. Που στην ουσια προφύλασε το ΙΜΕΙ της συσκευης. Δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts