babisz Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδεια μολις αλαξα το galaxy s 2 με note! το τηλεφωνο ειναι super , μονο ενα προβλημα, το kies δεν το βλεπει με τιποτα, εχει σθμβει σε καποιν αλλο αυτο? ολλα λειτουργουν ρολοι εκτος απο αυτο , help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 υπαρχει χειριστηριο που να μπορουμε να το συνδεσουμε με το καλοδιο του κινιτου που βγαζει σε θυρα USB?? για να παιξουμε κανενα παιχνιδακι (Grand Theft Auto πχ) :D δε χρειαζεται καλωδιο φιλε μου, μπορεις να συνδεσεις μεσω bluetooth το wiimote και να παιξεις ολους τους emulators απο consoles. snes, megadrive,psx κλπ. οσο για τα android games (gameloft κλπ) δεν εχω ιδεα αν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδεια μολις αλαξα το galaxy s 2 με note! το τηλεφωνο ειναι super , μονο ενα προβλημα, το kies δεν το βλεπει με τιποτα, εχει σθμβει σε καποιν αλλο αυτο? ολλα λειτουργουν ρολοι εκτος απο αυτο , help!!! Έχεις απενεργοποιημένο το usb debugging??? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Διάβασες στο OP του thread μου??? ααα φιλε τωρα ειδα οτι εχεις γραμμενο για την la4 σοορρρρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Για οσους θέλουν να πάνε στο LA6 Firmware είδη κυκλοφορούν 3 custom rom KINGDROID ELEGANCE XXLA6 V4 Chrack´s XXLA6 V12 CRISKELO V5 XXLA6 Επίσης εκτός απο τον νεο Abyss 3.6 βγήκε και ο Spead mod K1-5 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Για οσους θέλουν να πάνε στο LA6 Firmware είδη κυκλοφορούν 3 custom rom KINGDROID ELEGANCE XXLA6 V4 Chrack´s XXLA6 V12 CRISKELO V5 XXLA6 Επίσης εκτός απο τον νεο Abyss 3.6 βγήκε και ο Spead mod K1-5 Λένε αν υπάρχει κάποια διαφορά στην LA6 ή είναι τοπικό update? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Λένε αν υπάρχει κάποια διαφορά στην LA6 ή είναι τοπικό update? Δεν βλέπω ιδιαίτερο ενθουσιασμό... Από εδώ και στο έξεις θα ακολουθώ μόνο eybe και check rom... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 σε rocket rom στο s note βλεπω μια αποκλιση στο πενακι...εχει παρατηρησει κανενασ τιποτς? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ενεργοποιησα το usb DEBUGING και τωρα μου λεει να βαλω το usb σε λειτουργια για kies, μονο που το ΝΟΤΕ δεν εχει τετια επιλογη , μονο επιλογη μαζικης αποθηκευσης εχει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageras Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) την usbstorage την βλεπει κενη ενω εχει μεσα mp4 mp3 WMA πρεπει να κατεβασω καποιον player η δεν παιζει αρχεια wmp Συγνωμη αλλα το εχω 2μερες και παντα ειχα htc δεν ξερω εαν κατι αλλαζει εδω εχει ι την εκδοση 2.3.6 ευχαριστω Edited February 4, 2012 by ageras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) την usbstorage την βλεπει κενη ενω εχει μεσα mp4 mp3 WMA πρεπει να κατεβασω καποιον player η δεν παιζει αρχεια wmp Συγνωμη αλλα το εχω 2μερες και παντα ειχα htc δεν ξερω εαν κατι αλλαζει εδω εχει ι την εκδοση 2.3.6 ευχαριστω Κατεβασε MX video player που παιζει τα παντα. Χθες διαβασα αυτο το thread και ειπα να δοκιμασω τον speedmod K1-5 kernel. Με τις default ρυθμισεις μου φαινεται πραγματικα πολυ καλος.Θελω να περασω αλλη μια μερα για να σιγουρευτω μονο για τη μπαταρια. Επισης διαβαζω τα καλυτερα για την Chrack´s XXLA6 - FM2.0 - Multi CSC - JKay (ο πρωτος που ελυσε το προβλημα με το bootloop μετα απο full wipe). Edited February 4, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Κατεβασε MX video player που παιζει τα παντα. Χθες διαβασα αυτο το thread και ειπα να δοκιμασω τον speedmod K1-5 kernel. Με τις default ρυθμισεις μου φαινεται πραγματικα πολυ καλος.Θελω να περασω αλλη μια μερα για να σιγουρευτω μονο για τη μπαταρια. Επισης διαβαζω τα καλυτερα για την Chrack´s XXLA6 - FM2.0 - Multi CSC - JKay (ο πρωτος που ελυσε το προβλημα με το bootloop μετα απο full wipe). Τώρα ανεβάζω Mixed Theme και για την Chrack... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Τώρα ανεβάζω Mixed Theme και για την Chrack... Τέλεια Γιάννη...Περιμένω και μάλλον θα τη δοκιμάσω αν προλάβω σήμερα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Τέλεια Γιάννη...Περιμένω και μάλλον θα τη δοκιμάσω αν προλάβω σήμερα... Ανέβηκε μαζί με άλλα updates για Criskelo v5 και KingDroid Elegance 4.0.1..... Εγώ πάντως παιδιά με την Rocket ROM v21, Abyss 3.5c με Wealthy governor και όλα τα αλλά default, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από απόδοση και μπαταρία και δύσκολα θα ξανά αλλάξω μέχρι τι Ics... Δείτε μπαταρία με κανονική χρήση... Αρκετά τηλεφωνήματα, πολύ Tapatalk, συγχρονισμούς συνέχεια ανοικτούς κλπ... http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/SC20120204-100859.png Edited February 4, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 τι ειναι το Wealthy governor??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ανέβηκε μαζί με άλλα updates για Criskelo v5 και KingDroid Elegance 4.0.1..... Εγώ πάντως παιδιά με την Rocket ROM v21, Abyss 3.5c με Wealthy governor και όλα τα αλλά default, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από απόδοση και μπαταρία και δύσκολα θα ξανά αλλάξω μέχρι τι Ics... Δείτε μπαταρία με κανονική χρήση... Αρκετά τηλεφωνήματα, πολύ Tapatalk, συγχρονισμούς συνέχεια ανοικτούς κλπ... http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/SC20120204-100859.png Κι εγώ σούπερ είμαι με τα ίδια όπως εσύ, απλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο... τι ειναι το Wealthy governor??? Είναι governor στον abyssnote kernel, και μόνο εκεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Κι εγώ σούπερ είμαι με τα ίδια όπως εσύ, απλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο... Εγώ Ηλία σταματάω τις δοκιμές... Δεν νιμίζω ότι έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο οι Gingerbread ROMs, τουλάχιστον όχι σε μένα για αυτά που εγώ χρησιμοποιώ το τηλέφωνο (και το χρησιμοποιώ για αρκετά πράγματα)... Δηλαδή αν καταφέρουν πχ να μου κάνουν την μπαταρία να κρατάει μισή με μια ώρα παραπάνω στις 2 μέρες, ή να το κάνουν ελάχιστα πιο γρήγορο κλπ, δεν μου λέει κάτι, ώστε να μπαίνω στην διαδικασία του Full Wipe και να ξαναστήνω από την αρχή το τηλέφωνο και να ξαναμπαίνω στην διαδικασία να περιμένω 1-2 μέρες να "στρώσει" η ROM και να ξαναψάχνω να βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις (kernel, governor κλπ) για μένα ώστε να πετύχω τον καλύτερο συνδιασμό απόδοσης-μπαταρίας... Πολύ φασαρία για το τίποτα βλέπω όλη την διαδικασία αυτή... Όλες οι καινούργιες ROM από εδώ και πέρα (μέχρι να έρθει το ICS), μου φαίνεται ότι είναι η χαρά των Flash Freaks και τίποτα άλλο... Οπότε με βλέπω μέχρι να έρθει το ICS, να ακολουθήσω το ρητό "Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις"... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 με abbysnote εχω παρατηρησει να αναιβαζει θερμοκρασια το τηλεφωνο μου. εσεις εχετε κανενα τετοιο θεμα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 με abbysnote εχω παρατηρησει να αναιβαζει θερμοκρασια το τηλεφωνο μου. εσεις εχετε κανενα τετοιο θεμα? Δεν υπαρχει θεμα και ειδικα στην θερμοκρασια με abyss τουλαχιστον σε εμενα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Επισης διαβαζω τα καλυτερα για την Chrack´s XXLA6 - FM2.0 - Multi CSC - JKay (ο πρωτος που ελυσε το προβλημα με το bootloop μετα απο full wipe). Εγω εχω την la4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον chrack's .Bγαζει καλές rom με την μια. Δεν υπαρχει θεμα και ειδικα στην θερμοκρασια με abyss τουλαχιστον σε εμενα... Παρατήρησα ειδικά με τον abyss οτι έχει θεματα θερμοκρασίας. Τωρα αν κάνουν κάποιοι διαφορετικά σεταρίσματα στον kernel ισως να παίζει ρόλο αλλα με απλο περασμα σε οποιαδήποτε rom εχω δοκιμασει τον abyss μετα απο 10-15 λεπτα σερφαρίσματος η θερμοκρασία πάει στα υψη. Ο καλυτερος kernel σε θεματα θερμοκρασίας ειναι του chainfire και με τον fm που εχει η ρομ του chrack' s που εχω τώρα δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ρε παληκάρια τα φώτα σας. Εχω περασμένη ΚΚ9 με Root κι αγορασμένο το mobile odin. Κατεβάζω rocket V21 και Checkrom αλλά δεν καταφέρνω να τις περάσω με το mobile odιν. Μπαίνω σε Recovery Mode με το Rom Manager αλλά και πάλι δεν μου ανοίγουν τα μενού για install του ZIP αρχειου των παραπανω. Καμιά ιδέα? Να συμπληρώσω ότι δεν έχω PC στο σπίτι αλλά Mac κι ετσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ρε παληκάρια τα φώτα σας. Εχω περασμένη ΚΚ9 με Root κι αγορασμένο το mobile odin. Κατεβάζω rocket V21 και Checkrom αλλά δεν καταφέρνω να τις περάσω με το mobile odιν. Μπαίνω σε Recovery Mode με το Rom Manager αλλά και πάλι δεν μου ανοίγουν τα μενού για install του ZIP αρχειου των παραπανω. Καμιά ιδέα? Να συμπληρώσω ότι δεν έχω PC στο σπίτι αλλά Mac κι ετσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Odin. Βαλε το ζιπ στη καρτα σου και περασε τη ρομ με full wipe μεσω recovery. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Βαλε το ζιπ στη καρτα σου και περασε τη ρομ με full wipe μεσω recovery. Σ ευχαριστώ πολύ. Ομως μεσα απο το recovery mode οταν κανω install την Rocket μου βγαζει Ε: Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device). Οταν κανω install την checkrom Moy βγαζει ομως E:signature verification failed. Κανω κατι λαθος ή πρεπει να περασω καποιο secured kernel? EDIT Τελικά δεν έβαζα σωστά τα zip των ROM που ήθελα. Σ ευχαριστω πολύ. Ολα καλα. Edited February 4, 2012 by foxstam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Criskelo ROM Note V6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448425 O άνθρωπος απλά δεν παίζεται! Την έβαλα πάνω από τη V5 χωρίς full wipe και δουλεύει ρολόι. Το κατηγοριοποιημένο μενού ρυθμίσεων είναι όλα τα λεφτά!!! Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.:D Edited February 5, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Criskelo ROM Note V6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448425 O άνθρωπος απλά δεν παίζεται! Την έβαλα πάνω από τη V5 χωρίς full wipe και δουλεύει ρολόι. Το κατηγοριοποιημένο μενού ρυθμίσεων είναι όλα τα λεφτά!!! Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.:D Τη κατεβασα να τη δω...Αυτα που περιεχει μεσα φαινονται πολυ καλα.Απλο build.prop χωρις πολλα tweeks (δε χρειαζονται και πολλα μιας και η base ειναι μια χαρα) αλλα και το unit επισης. Αρα μετα απο πολυ καιρο μοναρχειας της rocket εχουμε και λεμε, rocket, checkrom, chrack's, criscelo αξιζουν... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts