Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα !! χτες το βραδυ ειχα το εξης προβλημα ! Ειπα να δοκιμασω τις Kit Kat που εχουν κυκλοφορησει !! Φλασαρω κανονικα 2-3 σε ενα βραδυ..αλλα καμια δεν με ενθουσιασε(cm11,slimKat,Omni)..μετα με το recovery που μου ειχαν αφησει πηγα να περασω cm10.2 ..και απο την εσωτερικη αλλα και απο την εξωτερικη μνημη ειχα error 7...ενω τις αλλες ρομ μια χαρα τις εβαζε...το εφτιαξα μεν (μαμα ρομ και φτου και απο την αρχη) ,παιζει να ξερει κανενας τι παιχτηκε ? :O

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδιά .. θα ήθελα να μου προτείνεται μια κοστομ ρομ για n7000. αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλύτερη αυτονομία και όσο το δυνατν λιγότερα κολλήματα (απλη χρήση).

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

• 2 weeks later...
Σήμερα βγήκε η πρώτη επίσημη Nightly από CM !! ανυπομονώ για bug free 4.4.2

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Την περασα 10 λεπτα απο οταν ανεβηκε...Δεν εχω βρει καποιο bug προς το παρων..ολα δουλευουν απιθανα καλα !!! Και γενικα παρακολουθουσα την πορεια της ρομ απο το xda οταν ακομα ηταν unoficial και εχει γινει απιθανη δουλεια !!! :lol:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Την περασα 10 λεπτα απο οταν ανεβηκε...Δεν εχω βρει καποιο bug προς το παρων..ολα δουλευουν απιθανα καλα !!! Και γενικα παρακολουθουσα την πορεια της ρομ απο το xda οταν ακομα ηταν unoficial και εχει γινει απιθανη δουλεια !!! :lol:

Στο ίδιο thread είμασταν και δεν το ξέραμε :lol: :p

Oneplus 5 - 128GB

Στο ίδιο thread είμασταν και δεν το ξέραμε :lol: :p

Μας ειχε "ψησει" πολυ με τα beta !! αλλα χαλαλι του...!!!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Μας ειχε "ψησει" πολυ με τα beta !! αλλα χαλαλι του...!!!

Τώρα που άρχισαν τα officials τελείωσε η δουλειά!! αναμένω με μεγάλη χαρά.. και ότι ψηνόμουν να χτυπούσα ένα Nexus 5 σε 1-2 μήνες... Τώρα Nexus 6 :lol: :p

Oneplus 5 - 128GB

Τώρα που άρχισαν τα officials τελείωσε η δουλειά!! αναμένω με μεγάλη χαρά.. και ότι ψηνόμουν να χτυπούσα ένα Nexus 5 σε 1-2 μήνες... Τώρα Nexus 6 :lol: :p

Και γω προς το πασχα το γλυκοκοιταζα το 5ρι...αλλα τωρα...ετσι οπως ηρθε το note στα μετρα μου...μια νεα θυκουλα και το κραταω μεχρι να παραδωσει πνευμα απο τα πολλα φλασαρισματα !! :p

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Βλέπω αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις από 18/1/14 (6 στην σειρά cm 10.2 έως χθες 11.0) τις δοκίμασε αυτές κάποιος; Εγώ δεν πήρα είδηση!!!

Όμως θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Αξίζει τον κόπο; Είναι εύκολη η εγκατάσταση; Είδατε θετικές διαφορές; Μπαταρία; (καλά μια απ' τα ίδια φαντάζομαι)...

Είμαι με CyanogenMod 10.2-20131214

Edited by vga
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Βλέπω αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις από 18/1/14 (6 στην σειρά cm 10.2 έως χθες 11.0) τις δοκίμασε αυτές κάποιος; Εγώ δεν πήρα είδηση!!!

Όμως θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Αξίζει τον κόπο; Είναι εύκολη η εγκατάσταση; Είδατε θετικές διαφορές; Μπαταρία; (καλά μια απ' τα ίδια φαντάζομε)...

Είμαι με CyanogenMod 10.2-20131214

Πιστευω πως οι τελευταιες εκδοσεις 10.2 δεν ειχαν καμια αλλαγη ..αμα δεις το και το μεγεθος των αρχειων ειναι ιδια...Εβλεπα και το αντιστοιχο changelog και δεν ανεφεραν κατι..Λογικα θα βγαζαμε καμια RC η' Stable εκδοση αλλα βγηκε η 11 και το αφησαν.Μεχρι και προχτες δουλευα με την πιο προσφατη nightly 10.2 ..κανενα bug η' κρεμασμα. Αμα ενδιφερεσαι τωρα για την 11ρα παει πολυ καλα ..κατι κοληματακια τρωει αλλα κατα τα αλλα για λογισμικο που ανεβηκε μολις χτες ειναι πολυ stable για καθημερινη χρηση !!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Είμαι ακόμη... με CyanogenMod 10.2-20131214 και φυσικά δεν έχω FM-radio. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Κάτι αναφέρθηκε παλαιότερα αλλά δεν μπορώ να το βρω...

OFF: Έχω εντυπωσιαστεί με το Galaxy Note 8 (κυρίως με το αξεπέραστο s-pen), το ψάχνω απεγνωσμένα (προτιμώ το 4G...)...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Είμαι ακόμη... με CyanogenMod 10.2-20131214 και φυσικά δεν έχω FM-radio. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Κάτι αναφέρθηκε παλαιότερα αλλά δεν μπορώ να το βρω...

OFF: Έχω εντυπωσιαστεί με το Galaxy Note 8 (κυρίως με το αξεπέραστο s-pen), το ψάχνω απεγνωσμένα (προτιμώ το 4G...)...

Μπορεις να φλασαρεις την πιο φρεσκια 10.2 για να εισαι φουλ ενημερωμενος(μπορει απο τοτε που την εβαλες εσυ να εχουν διορθωσει κανενα μικροπροβλημα) και οποτε την βαρεθεις περνας σε cm11 ....Ειναι ευκολη αλλαγη διοτι η recovery που εχει h cm10.2 ειναι συμβατη με SElinux οποτε απλα φλασαρεις το "πακετακι" και εισαι ετοιμος !!! :D

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

To installer της cyanogenmod περνάει την 4.3.1 ή έχει πλέον την 4.4.2? Ξέρει κανείς?

Τελευταία φορά που το δοκίμασα πρίν 8 ημέρες περνάει την 4.3.1 14/12/2013

Oneplus 5 - 128GB

Παιδια ειμαι πρωταρης σε cm στην εγκατασταση που ηθελα να την δοκιμασω μου εβγαλε error 7 ξερετε τι φταιει?

Κατα πασα πιθανοτητα θες την τελευταια εκδοση του recovery. Ειτε CWM ειτε TWRP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Κατα πασα πιθανοτητα θες την τελευταια εκδοση του recovery. Ειτε CWM ειτε TWRP

Περασα πρωτα κερνελ φιλζ και μετα πηγα να την φλασαρω δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...

Περασα πρωτα κερνελ φιλζ και μετα πηγα να την φλασαρω δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...

Περνα Raw Kernel μεσω recovery...Κανε reboot recovery(!!!!!!!) και μετα φλασαρε..λογικα θα δουλεψει..αμα σκαλισεις το xda θα δεις πως ετσι γινεται !!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Περνα πρωτα το κερνελ φιλζ,αστο ν ανοιξει,μετα κανε ξανα κανε ριμπουτ ρικοβερι και περνα το Raw Kernel!!!Κανε παλι ριμπουτ ρικοβερι και περνα τη ρομ... ;) Εγω ετσι εκανα οταν με ειχε πρηξει με το ερορ 7!!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Περνα πρωτα το κερνελ φιλζ,αστο ν ανοιξει,μετα κανε ξανα κανε ριμπουτ ρικοβερι και περνα το Raw Kernel!!!Κανε παλι ριμπουτ ρικοβερι και περνα τη ρομ... ;) Εγω ετσι εκανα οταν με ειχε πρηξει με το ερορ 7!!!!

Παιδια σας ευχαριστω για τις λυσεις που μου ειπατε τα καταφερα και την φλασαρα

το αλλο που θα ηθελα νς ρωτησω ειναι οτι προσπαθησα μεσω του titanium backup

να βγαλω καποιες εφαρμογες αλλα τα εικονηδια παρεμεναν στην θεση τους αν και τα δεδομενα

τους ειχαν διαγραφει εχει καποιος απο εσας παρομοιο θεμα?

Παιδια σας ευχαριστω για τις λυσεις που μου ειπατε τα καταφερα και την φλασαρα

το αλλο που θα ηθελα νς ρωτησω ειναι οτι προσπαθησα μεσω του titanium backup

να βγαλω καποιες εφαρμογες αλλα τα εικονηδια παρεμεναν στην θεση τους αν και τα δεδομενα

τους ειχαν διαγραφει εχει καποιος απο εσας παρομοιο θεμα?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp μου το έκανε και εμένα. Δοκιμάσε αυτή την εφαρμογή

Oneplus 5 - 128GB

Να ρωτήσω, όσοι περάσατε την official nightly cm11, πόση ram έχετε σε idle? Εγώ με 4.3.1 έχω περίπου 300 με greenify.

Oneplus 5 - 128GB

Να ρωτήσω, όσοι περάσατε την official nightly cm11, πόση ram έχετε σε idle? Εγώ με 4.3.1 έχω περίπου 300 με greenify.

Mε greenify και ενα 1 click απο clean master καπου στα 300-310 ελευθερα !! με την μαμα ρομ καθε 2 μερες εκανα επανεκιννηση διοτι ειχα 80 mb απο το 1 γιγα ..αλλα τωρα τα 300 mb ειναι με 4 μερες σερι...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000