Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω πριν βαλω την τελευταια cm ειχα τη sweet και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Σε ευχαριστώ, θα την ψάξω για να δω πως είναι!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελευταία το κινητό μου ανάβει μόνο του ενώ είναι σε standby. Παίζει μουσική από μόνο του και γενικά τρέχει εφαρμογές. Έκανα επαναφορά, wipe αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ;

Τελευταία το κινητό μου ανάβει μόνο του ενώ είναι σε standby. Παίζει μουσική από μόνο του και γενικά τρέχει εφαρμογές. Έκανα επαναφορά, wipe αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ;

Δοκίμασε μια άλλη rom.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??

Ψάχνω μια official 2.3 rom και δεν μπορώ να βρω πουθενά

Έχουν εξαφανιστεί από το sammobile όλες!

Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Edited by Segas_Dimitris

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??

Ψάχνω μια official 2.3 rom και δεν μπορώ να βρω πουθενά

Έχουν εξαφανιστεί από το sammobile όλες!

Έχω κοιτάξει δεν λειτουργεί κανένα λινκ, είναι όλα από hotfile.

Αν έχει κατεβάσει κάποιος κάτι ας το ανεβάσει κάπου να υπάρχει.

Καλησπέρα είχα κάνει το κινητό μου root (galaxy note 1) και αποφάσισα να το ξερουτάρω και το έκανα μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να ξαναβάλω την επίσημη ρόμ ξανά. Από ότι είδα η Version γράφει PDA:N7000XXLT5 , PHONE N7000XXLT3 , CSC N7000OXXLT2 , Built Info: Sat Apr 20 02:02:58 KST 2013 . Τι πρέπει να κάνω δεν μου βγάζει όλα τα προγράμματα όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων; Edited by Nikos4p
Xiaomi Redmi Note 7

7μύρια bugs έχει διορθώσει η Cyanogenmod για την 4.4.2 στο Galaxy Note μας.. Άντε, πότε θα βγεί stable?? κάθε μέρα πάντως βγάζουν de-bugged εκδόσεις. Μπράβο τους :D

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς φίλος, αν γίνεται temporary root σε official 4.1.2 (EUR); Και αν ναι, αν μπορεί να παραπέμψει σε έναν οδηγό. Ευχαριστώ !
Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός..

Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς φίλος, αν γίνεται temporary root σε official 4.1.2 (EUR); Και αν ναι, αν μπορεί να παραπέμψει σε έναν οδηγό. Ευχαριστώ !

Ναι γίνετε θα σου στείλω πμ.

Xiaomi Redmi Note 7

Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία nightly ?

Oneplus 5 - 128GB

Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία nightly ?

Πέτρο περιμένουμε κάποιον γενναίο (εσένα π.χ.). Μάλλον μείναμε λίγοι...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Πέτρο περιμένουμε κάποιον γενναίο (εσένα π.χ.). Μάλλον μείναμε λίγοι...

χαχα... ε θα την κάνω την κίνηση απλά λογικά μέσα στο πάσχα... Έχεις δει διαφορά με την περισσότερη RAM λόγω greenify? λογικά και στην μπαταρία θα συνάντησες διαφορές.

Oneplus 5 - 128GB

χαχα... ε θα την κάνω την κίνηση απλά λογικά μέσα στο πάσχα... Έχεις δει διαφορά με την περισσότερη RAM λόγω greenify? λογικά και στην μπαταρία θα συνάντησες διαφορές.

Ναι, αλλά δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μηχάνημα για την ηλικία του δουλεύει πολύ καλά...

Η παρέμβασή σου καλυτέρεψε την κατάσταση και σ' ευχαριστώ!

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Ναι, αλλά δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μηχάνημα για την ηλικία του δουλεύει πολύ καλά...

Η παρέμβασή σου καλυτέρεψε την κατάσταση και σ' ευχαριστώ!

τίποτα φίλε μου, όλοι μας μια παρέα είμαστε :) . Αν κάποιος δοκιμάσει nightly ας ενημερώσει πάντως :)

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα στο forum εχω ενα note1 (καταευχαριστημενος καταρχας) και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποα αναβαθμιση στο λειτουργικο του λογο μπαταριας αλλα και πολλων κολληματων τελευταια.ειμαι γενικα ασχετος απο αναβαθμισεις κινητων.οποτε αν καποιος μου απαντησει θελω να τα εξηγησει οσο πιο απλα μπορει.παλιοτερα πολυ καποιος φιλος εδω μεσα μου ειχε στειλει εναν οδηγο και τα καταφερα και του εκανα μια αναβαθμιση.οποτε θελω κατι παρομοιο παλι.τωρα το κινητο μου γραφει

εκδοση 4.1.2

εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLT3

εκδοση kernel 3.0.31 hardcore@speedmod-n7000-jb#k5-5

αριθμος κατασκευης team union rom jb xxlt4v7

καλησπερα στο forum εχω ενα note1 (καταευχαριστημενος καταρχας) και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποα αναβαθμιση στο λειτουργικο του λογο μπαταριας αλλα και πολλων κολληματων τελευταια.ειμαι γενικα ασχετος απο αναβαθμισεις κινητων.οποτε αν καποιος μου απαντησει θελω να τα εξηγησει οσο πιο απλα μπορει.παλιοτερα πολυ καποιος φιλος εδω μεσα μου ειχε στειλει εναν οδηγο και τα καταφερα και του εκανα μια αναβαθμιση.οποτε θελω κατι παρομοιο παλι.τωρα το κινητο μου γραφει

εκδοση 4.1.2

εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLT3

εκδοση kernel 3.0.31 hardcore@speedmod-n7000-jb#k5-5

αριθμος κατασκευης team union rom jb xxlt4v7

καλησπερα, απο τη στιγμη που εχεις team union εισαι ρουτ και εχεις καστομ ρομ.το θεμα ειναι αν εσυ θες να γυρισεθς σε στοκ κατασταση η να βαλεις καποια αλλη καστομ που δεν θα εχει κολληματα.γιατι για μπαταρια σε καμια ρομ δε θα δεις μεγαλες διαφορες.αν θες να βαλεις καποια ρομ με βαση τη 4.1.2 που εχεις τωρα η καποια στοκ εχει καποια διαδικασια αλλα ειναι σχετικα απλοποιημενα τα πραγματα.υπαρχει και η λυση του καθαρου αντροιντ που εκει εχεις ενα κινητο χωρις αυτα που εχει η samsung προεγκατεστημενα και χανεις και καποια futures απο το πενακι αλλα βαζεις ενα app στο κινητο σου κατεβαζεις ενα αρχειο στο pc σου και περιμενεις να τα κανεις ολα μονο του.αποφασισε πρωτα τι θες να κανεις με το κινητο σου και μετα υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν!

καλησπερα, απο τη στιγμη που εχεις team union εισαι ρουτ και εχεις καστομ ρομ.το θεμα ειναι αν εσυ θες να γυρισεθς σε στοκ κατασταση η να βαλεις καποια αλλη καστομ που δεν θα εχει κολληματα.γιατι για μπαταρια σε καμια ρομ δε θα δεις μεγαλες διαφορες.αν θες να βαλεις καποια ρομ με βαση τη 4.1.2 που εχεις τωρα η καποια στοκ εχει καποια διαδικασια αλλα ειναι σχετικα απλοποιημενα τα πραγματα.υπαρχει και η λυση του καθαρου αντροιντ που εκει εχεις ενα κινητο χωρις αυτα που εχει η samsung προεγκατεστημενα και χανεις και καποια futures απο το πενακι αλλα βαζεις ενα app στο κινητο σου κατεβαζεις ενα αρχειο στο pc σου και περιμενεις να τα κανεις ολα μονο του.αποφασισε πρωτα τι θες να κανεις με το κινητο σου και μετα υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν!

εσυ τι θα προτεινες????δεν ειμαι πολυ χρηστης του μολυβιου...αλλα τα κολληματα μου τη δινουν....εντωμεταξυ ειχα ενα προγραμμα το grennify δεν θυμαμαι αν γραφεται ετσι το οποιο εκενε τρομερη δουλεια.θα ηθελα αυτο να το ειχα

εσυ τι θα προτεινες????δεν ειμαι πολυ χρηστης του μολυβιου...αλλα τα κολληματα μου τη δινουν....εντωμεταξυ ειχα ενα προγραμμα το grennify δεν θυμαμαι αν γραφεται ετσι το οποιο εκενε τρομερη δουλεια.θα ηθελα αυτο να το ειχα

αυτο και τωρα μπορεις να το εχεις απο τη στιγμη που ειναι το κινητο σου ρουτ.το κατεβαζεις απο το store.νομιζω greenify γραφεται και οντως κανει καλη δουλεια με τη διαχειρηση της μπαταριας.εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ρομς ηταν οταν εβαλα τη cyanogenmod11,η τελευταια που σου ειπα πως μπαινει σχεδον μονη της.πολυ πιο γρηγορο το κινητο,χωρις ιχνος λαγκ και πολυ διαφορετικο απο οτι εχει φτιαξει η samsung.δες μερικα βιντεακια στο youtube με cm11 να δεις πως ειναι.γενικα ψαξε λιγο μονος σου μη βαλεις κατι που τελικα δε σου αρεσει και σου ειναι δυσκολο μετα να το αλλαξεις.

αυτο και τωρα μπορεις να το εχεις απο τη στιγμη που ειναι το κινητο σου ρουτ.το κατεβαζεις απο το store.νομιζω greenify γραφεται και οντως κανει καλη δουλεια με τη διαχειρηση της μπαταριας.εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ρομς ηταν οταν εβαλα τη cyanogenmod11,η τελευταια που σου ειπα πως μπαινει σχεδον μονη της.πολυ πιο γρηγορο το κινητο,χωρις ιχνος λαγκ και πολυ διαφορετικο απο οτι εχει φτιαξει η samsung.δες μερικα βιντεακια στο youtube με cm11 να δεις πως ειναι.γενικα ψαξε λιγο μονος σου μη βαλεις κατι που τελικα δε σου αρεσει και σου ειναι δυσκολο μετα να το αλλαξεις.

οντως φαινεται καλη αυτη.τωρα οτι δεν θα κολλαει????και αυτο που εχω το πρωτο 3μηνο πηγαινε μια χαρα και μετα ολο και χειροτερευε.αυτη τιποτα?και οταν λες οτι περναει μονη της?μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος

οντως φαινεται καλη αυτη.τωρα οτι δεν θα κολλαει????και αυτο που εχω το πρωτο 3μηνο πηγαινε μια χαρα και μετα ολο και χειροτερευε.αυτη τιποτα?και οταν λες οτι περναει μονη της?μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος

εγω τη συγκεκριμενη την εχω απο τοτε που βγηκε (καποιυς μηνες) και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα.τωρα στη σικη σου περιπτωση επειδη δεν ξερω και τι χρηση του κανεις δεν μπορω να ξερω γιατι εχει κολληματα.ισως με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εστρωνε.οσο για την ρομ υπαρχει στο επισημο site της cyanogen ενα app που βαζεις στο κινητο σου και ενα προγραμμα που εγκαθιστας στο pc σου.μετα ειναι 2-3 απλα βηματα που ακολουθεις και απλα περιμενεις να σου περασει την ρομ.το μονο κακο σε ολο αυτο ειναι πως οταν στην περασει θα σου βγαλει ενα τριγωνο καθως ανοιγεις τη συσκευη σου.αν δε σε ενοχλει δεν κανει κατι. αν ομως για οποιοδηποτε λογο θες να το πας για service θα πρεπει να το βγαλεςι με ενα προγραμμα που λεγεται triangle away.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην καταστρέψω το τηλέφωνο

Είμαι σε μαμά 4.1.2 και έκανα root με framaroot

θέλω να βάλω μια 2.3.6 rom και βρήκα την "Pristine"

Σε οδηγίες μου λένε τα παρακάτω το πως αλλά ρωτάω ξανά γιατί διαβάζω διάφορα περί factory reset, wipe data κλπ που κρασαρανε τα τηλέφωνα

1.Get the philz kernel from here

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

(Use the tar in odin method or the the flash zip if u have cwm recovery)

2.Boot into recovery

DO A NANDROID BACK UP OF UR PRESENT ROM

3.do factory reset. (Install new rom)

4.wipe cache,dalvik cache (in the advanced menu)

5.format the system

6.Install ur pristine rom

7.reboot system

Αφού κατεβάσω τον kernel προσπαθω να μπω σε recovery

Αλλα μάλλον δεν μπαίνω σε CWM γιατί επάνω γράφει

Android system recovery (3e)

με επιλογές

reboot..

apply update from ADB

apply update from external storage

wippe data/factory reset

wippe cache partition

apply update from cache

Εδώ τι κάνω προχωράω.. πως?

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην καταστρέψω το τηλέφωνο

Είμαι σε μαμά 4.1.2 και έκανα root με framaroot

θέλω να βάλω μια 2.3.6 rom και βρήκα την "Pristine"

Σε οδηγίες μου λένε τα παρακάτω το πως αλλά ρωτάω ξανά γιατί διαβάζω διάφορα περί factory reset, wipe data κλπ που κρασαρανε τα τηλέφωνα

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

2.Boot into recovery

5.format the system

6.Install ur pristine rom

7.reboot system

Αφού κατεβάσω τον kernel προσπαθω να μπω σε recovery

Αλλα μάλλον δεν μπαίνω σε CWM γιατί επάνω γράφει

Android system recovery (3e)

με επιλογές

reboot..

apply update from ADB

apply update from external storage

wippe data/factory reset

wippe cache partition

apply update from cache

Εδώ τι κάνω προχωράω.. πως?

applay update from external storage.βρισκεις τον kernel και τον κανεις install.

http://d-h.st/users/philz_...id=25295#files

apply update from external storage.βρισκεις τον kernel και τον κανεις install.

2.Boot into recovery

Εδώ φαντάζομαι θα μπω από το καινούργιο recovery το cwm?

Εδώ τι θα συναντήσω ?

Θα υπάρχει επιλογή wipe data η factory reset μέσα σε menu "Install new rom"?

Εδώ φαντάζομαι πάλι μια ακίνδυνη επιλογή από το cwm.

5.format the system

Τι διαφορά έχει εδώ απο το βήμα 3 ?

http://d-h.st/users/philz_...id=25295#files

2.Boot into recovery

θελεις να στα εξηγησω ολα αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακοπλουθησεις?το κανεις πρωτη φορα?

Εδώ τι θα συναντήσω ?

Θα υπάρχει επιλογή wipe data η factory reset μέσα σε menu "Install new rom"?

Εδώ φαντάζομαι πάλι μια ακίνδυνη επιλογή από το cwm.

5.format the system

Τι διαφορά έχει εδώ απο το βήμα 3 ?

θελεις να στα εξηγησω αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να κανεις?φλασαρεις για πρωτη φορα?