Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

araditsas;4580223]Οκ πάω πάσο δεν μου έχει τύχει....παντός το ενζο θέμα που βάζω εγω το πείρε κανονικά.

Αλαξα γκοβερνο να δω μπας και έχει ντεφολτ τον πειγασους και έβαλα κονσερβατιβ μπας και...απο μπαταρία μια απο τα ίδια.

Πειράζει κανένας κοβερνο να μας πει;

Φίλε μου καλησπέρα

Δωσε ενα λινκ να κατεβάσω το θέμα?

Ευχαριστώ

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξαναβάλα stunner αλλά μετά αφού βάλω μερικές εφαρμογές είναι πολύ laggy. Κολλάει συνέχεια. Ιδιαίτερα αν κατεβάσεις εφαρμογές από play store. Κάτι παίζει με το ext4 partition για το data που εβαλαν

Ξαναβάλα stunner αλλά μετά αφού βάλω μερικές εφαρμογές είναι πολύ laggy. Κολλάει συνέχεια. Ιδιαίτερα αν κατεβάσεις εφαρμογές από play store. Κάτι παίζει με το ext4 partition για το data που εβαλαν

Έχω 107 εφαρμογές και δεν μου κολαει πουθενά.

Λινκ για θέμα enzo μην το αγορασεις δεν είδα καμια διάφορα τζάμπα τ λευτα που έδωσα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rayford85.enzo.free

Καλημερα. Εβαλα χθες την τελευταια asylum και ειμαι noobας σε cyanogen γενικα για αυτο και εχω μια ερωτηση αν ξερετε. Ειναι προβληματικη η συνδεση του κινητου με το pc. Το drag and drop δε λειτουργει σωστα,διακοπτεται η μεταφορα αρχειων μετα απο λιγο. Διαβασα οτι ειναι bug των cm αυτο και χρειαζεται να βαλω στο pc το droid explorer. To προσπαθησα,αλλα δεν μπορεσα. Μου βγαζει κατι errors. Πρεπει να ειναι προγραμμα που εχει να ανανεωθει καιρο και απο ευχρηστια θυμιζει παλιες εποχες windows mobile.

Υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος για αξιοπιστη συνδεση του κινητου με το pc? Βολευομαι μεχρι στιγμης με το airdroid,ενω σιγουρα δεν τρεχει κατι με την internal sd του note μου,καθως σε αλλες ρομ δουλευε αψογα.

Tην έβαλα και εγώ και με καμμιά 80 εφαρμογές δεν την βρίσκω laggy σε κανονική χρήση.Η παραμετροποίηση της ειναι κορυφαία συγκριτικά με cm10.1.Ομως κατά την ώρα που κατεβάζει εφαρμογές από το play τρώει φρίκη.Πριν λίγο έκανα ανανέωση 10 εφαρμογές μαζί από τo play και πράγματι το κινητό "γονάτισε".Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση επανήλθε κανονικά.Eπισης η μπαταρία μου φαίνεται χειρότερη από την burt που με έχει βολέψει απίστευτα το ότι τρέχει απο την internal sd

Tην έβαλα και εγώ και με καμμιά 80 εφαρμογές δεν την βρίσκω laggy σε κανονική χρήση.Η παραμετροποίηση της ειναι κορυφαία συγκριτικά με cm10.1.Ομως κατά την ώρα που κατεβάζει εφαρμογές από το play τρώει φρίκη.Πριν λίγο έκανα ανανέωση 10 εφαρμογές μαζί από τo play και πράγματι το κινητό "γονάτισε".Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση επανήλθε κανονικά.Eπισης η μπαταρία μου φαίνεται χειρότερη από την burt που με έχει βολέψει απίστευτα το ότι τρέχει απο την internal sd

Πες μου λίγο τι μπαταρία εχεις τώρα με στουνερ και ρι με burt .

Δλδ απο ολλές ψιφιζεις burt ε;

Εγώ με στουνερ έχω πάθει πλάκα απο ταχύτητα παραμετροποίηση και δεν θέλω να την αλλά ξω αλλά σαν αρκολικος φλασακιας ξέρεις.....

Απο όλες ψηφίζω να έχω σίγουρη μια ρομ και να παίζω με τις υπόλοιπες.Συνήθισα βλέπεις από το hd2 που παίζεις με όσες ρομ χωράνε στην κάρτα σου και έχεις μια βασική για να κάνεις την δουλειά σου.Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να βάλω στην εσωτερική κάρτα μνήμης την burt που μου έκατσε πολύ καλά από θέμα μπαταρίας και από θέμα ταχύτητας, οκ κάπου-κάπου λαγκάρει αλλά το αντέχω και έτσι έχω την κανονική μνήμη για να παίζω με τις άλλες ρομ.Τώρα με την stunner που την έχω από το πρωϊ δε βλέπω να βγάζω πάνω από 3 ωρες μπαταρία,τη στιγμή που με την burt στη χειρότερη πλησιάζω τις 4. Edited by bbbb

Λοιπόν δοκίμασα την παραπάνω rom απο tegraowers με Thor kernel 0.36.6 και είναι πολύ γρήγορη αν και έχει κάποια lag που οφείλονται μάλλον στον kernel. Θα δω τώρα πως θα πάει από αυτονομια.

Τελικα γυρισα σε team union και δοκιμαζω αυτο το script http://db.tt/VT7m69BG αντιγταφη στο unit.d και full permission και η αυτονομια αυξανεται αισθητα. Ισως ειναι λιγο πιο αργό αλλα δουλευει πολυ λιγοτερο στα 1400

Edited by giokspy

Mόλις έβαλα το script που δίνεις στην burt.Πράγματι χάνει σε ταχύτητα αλλά ασχολούμαι με το κινητό για 20 λεπτα και η μπαταρία από 100% πήγε στο 98% :blink: Aν συνεχίσει έτσι η διαφορά ειναι απίστευτη.Επισης με το cpu spy βλέπω ότι η cpu δουλεύει από τα 800-1200mhz όταν ειναι ανάγκη και καθόλου στα 1400

Edit

Η κατάσταση δε παλεύεται.Καλό για απλές εργασίες αλλά προσπάθησα να παίξω temple run 2 και το lag δε παλευόταν

Edited by bbbb

Δουλευει στα 1400 αλλα μονο σε πολυ βαριες δουλειές. Και γω θα το βγαλω γιατι ειναι αρκεταβπιο αργο ιδιαιτερα στα γραφικα δεν ειναι καθολου smooth.μονο για απλες διεργασιες ειναι. Σε 15 λεπτα full χρησης και με quadrant και antutu εχασε περιπου 7%

Καλημερα παιδια...εχω ενα θεμα....εχω την asylum και προσπαθησα χθες να το γυρισω σε στοκ ics μεσω οντιν αλλα κολλαει στο μπουτ..τωρα ξαναπερασα την asylum αλλα σας ρωταω μηπως και ξερετε πως μπορω να το περασω στοκ firmware.Ευχαριστω προκαταβολικα :)

ξερουμε εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907

τι ειναι αυτο?

Deodexed Version of new UBLSF

Α!επισης εχουμε κανα λινκ με Miui?

Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

ξερουμε εδω

τι ειναι αυτο?

Nεα official rom νεο modem http://androidjinn.com/update-galaxy-note-n7000-to-ublsf-android-4-1-2-firmware.html

Για καποια νησια της καραιβικης κατω απο τη βενεζουελα. Δε νομιζω να ειναι καμια της προκοπης αλλα για να ανεβει στο xda. Ελπιζω το UBLSF modem να μην εχει προβλημα

Edited by giokspy

α ωραια αντε να την ανεβασει να δουμε τι ψαρια πιανει και αυτη :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Παιδια τελικα υπαρχει τροπος να εχουμε ελληνικο πληκτρολογια στην team union?χωρις να βαλουμε καποιο εξτρα

Βάζεις τα αρχεία στους αντίστοιχους φακέλουs με permission rw-r-r http://db.tt/3do8XAIo

Δες τρεις σελίδες πριν

Υπάρχει κάνας οδηγός πως στήνουμε dual boot στο galaxy note?

ξερουμε εδω

τι ειναι αυτο?

What do you get with the deodexed UBLSF?

Deodexed, zipaligned, rooted (PhilZ XXLSZ kernel)

No apps removed, no changes, stock, no-wipe

Βάζεις τα αρχεία στους αντίστοιχους φακέλουs με permission rw-r-r http://db.tt/3do8XAIo

Δες τρεις σελίδες πριν

Υπάρχει κάνας οδηγός πως στήνουμε dual boot στο galaxy note?

Οδηγός για dual boot υπάρχει στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748588 αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τι είδους ρομ θες να μπουτάρεις.π.χ. δεν υπάρχει κερνελ που να μπορεί να μπουτάρει cm10.1 και tw jb rom ή cm10.1 απο την sd οπότε πρέπει να αλλάζεις κερνελ κάθε φορά που θες να μπουτάρεις από cm10.1 σε tw jb rom και η cm10.1 να ειναι οπωσδήποτε στην εσωτερική μνήμη.Επισης από ότι διαβάζω δε μπορείς να βάλεις στην sd tw jb rom που έχει preload φάκελο αλλά εγώ κατάφερα να βάλω κανονικά την burt,γιατί στην εσωτερική μνήμη είχα ήδη την burt και όταν την έβαλα στην sd,χρησιμοποίησε το preload απο την nand και μετά για να βάλω την cm10.1/stunner κτλ κάνω wipe all userdata και το preload δεν επηρεάζεται.Σήμερα έκανα το λάθος να προσπαθήσω να βάλω απο την internal sd ως δεύτερη ρομ την ultimate και μου έκανε μαντάρα το preload partition.

καλησπερα.δεν ξερω αν πρπεπει να σας γραψω εδω το προβλημα που εχω...Αγορασα το κινητο αυτο απο καποιον ο οποιος μαλλον το ειχε πειραξει γιατι ειχα jealy bean πριν τα χριστουγεννα.το προβλημα μου ειναι οτι ψιλοκολλαει συνεχεια.συνδεομαι μεσω kies μηπως και κανω αναβαθμηση και μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη στο κινητο.μπορω να το κανω να οπω ηταν αρχικα για να μπορω να παιρνω τις αναβαθμισεις απο την samsung?ευχαριστω για το χρονο σας

Thanks. Βασικά ο hydrocore nirvana νομίζω υποστηρίζει και τις δύο αλλά στη jb είναι πολύ laggy και δε δουλεύει και το home button. Ένας developer της προκοπής δεν υπάρχει να βγάλει ένα αξιοπρεπή tw kernel?

καλησπερα.δεν ξερω αν πρπεπει να σας γραψω εδω το προβλημα που εχω...Αγορασα το κινητο αυτο απο καποιον ο οποιος μαλλον το ειχε πειραξει γιατι ειχα jealy bean πριν τα χριστουγεννα.το προβλημα μου ειναι οτι ψιλοκολλαει συνεχεια.συνδεομαι μεσω kies μηπως και κανω αναβαθμηση και μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη στο κινητο.μπορω να το κανω να οπω ηταν αρχικα για να μπορω να παιρνω τις αναβαθμισεις απο την samsung?ευχαριστω για το χρονο σας

Ποια rom έχει? Τι λέει στο σχετικά με το τηλέφωνο? Είναι root? Tι kernel εχει?

μπορεις να μου πεις που θα το βρω?

Σχετικα με το τηλεφωνο-στο τελος αριθμος εκδοσης και κερνελ

Σχετικα με το τηλεφωνο-στο τελος αριθμος εκδοσης και κερνελ

εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLSC

εκδοση kernel 3.0.31-619662

se.infra@sep-114#3

smp preempt fri nov 30 11:53:07 kst 2012