kalagas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) καλ εκανεσ και εγω το ιδιο διλλημα ειχα...χρονια htc αλλα το note ειναι μαγεια...........Τώρα βέβαια θέλει αρκετό διάβασμα, rooting, efs κλπ κλπ... Πράγματα διαφορετικά από τα HTC... Και με 13 ημερών παιδί (και είναι κ το 1ο μου) η περίοδος είναι δύσκολη για διάβασμα από την αρχή... Αν πάντως με βολέψει η φιλοσοφία γενικά της Samsung δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω γρήγορα σε HTC, μια και εδώ που τα λέμε η Samsung είναι κορυφή από θέμα ποιότητας και hardware... Και τώρα τελευταία που βλέπω ότι έχει αλλάξει 180 μοίρες με την υποστήριξη, updates κλπ... μέχρι νεοτέρας για Android συσκευές η Sammy είναι μονόδρομος..... LOL... Εγώ πάντως είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα σε έχουμε μαζί μας! Και με αυτά που βλέπω στους xda, θα είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ στους themers! καλώς μας ήρθες! Παιδιά όσοι δε γνωρίζετε τον kalagas, είναι κορυφαίος themer!!! θα καταλάβετε σε λίγο καιρό...;) Μην ανεβάζεις τον πήχη και απογοητευτούν μετά.... Πάντως σίγουρα θα χρησιμοποιήσω πολλά icons από Sense... Έτσι για να έχω κάποιες αυταπάτες ότι δεν το αποχωρίστηκα τελείως... Edited December 29, 2011 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 το iGO σαν εφαρμογη GPS ειναι καλη για το Note ή υπαρχει κατι καλυτερο? (στο galaxy 3 που εχω τωρα εχω το iGO και ειμαι ικανοποιημενος) φιλικα Δημητρης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 το iGO σαν εφαρμογη GPS ειναι καλη για το Note ή υπαρχει κατι καλυτερο? (στο galaxy 3 που εχω τωρα εχω το iGO και ειμαι ικανοποιημενος) φιλικα Δημητρης Για ρίξε μια ματιά και στο Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Για ρίξε μια ματιά και στο Sygic. το ειχα στο galaxy 3 καποτε.... δεν ειναι επι πληρομη μετα απο καποια στιγμη?? κατι τετοιο μου εβγαζε Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ναι επί πληρωμή είναι, έχει κάποιες μέρες trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 @elthis @v@ngelis.... Θα σας σκίσω.... Μόλις ακύρωσα το Sensation XE και παράγγειλα το Note... O θεός βοηθός.... Με το καλο να παραλαβεις. Μην ανησυχεις, τα πραγματα εδω ειναι σαφως πιο ευκολα απο HTC. Και απλα παιρνεις μια συσκευη που δε θα τη βαρεθεις ευκολα. Το αντιθετο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Με το καλο να παραλαβεις. Μην ανησυχεις, τα πραγματα εδω ειναι σαφως πιο ευκολα απο HTC. Και απλα παιρνεις μια συσκευη που δε θα τη βαρεθεις ευκολα. Το αντιθετο ;) Και η αληθεια είναι οτι λείπει ενας καλως themer απο την ολη προσπάθεια που γινετε απο τα παιδια του xda για το note... Μακαρι να εχουμε γρηγορα αποτελεσματα... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Η rocket v12+Abyss 2.5 Απλά οτι καλύτερο μεχρι αυτήν την στιγμή για το note... Ενα θέμα που να μου αρέσει ακομα δεν εχω βρει...αλλά που θα πάει.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Με το καλο να παραλαβεις. Μην ανησυχεις, τα πραγματα εδω ειναι σαφως πιο ευκολα απο HTC. Και απλα παιρνεις μια συσκευη που δε θα τη βαρεθεις ευκολα. Το αντιθετο ;) χααχαχαχα... Ότι θα έλεγες εσύ τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα... Σου δίνω κανένα 3-4 μήνες μέχρι να εμφανιστούνε τα νέα μοντέλα στην Βαρκελώνη.... On topic: Παίζουν φαντάζομαι όλες οι εφαρμογές του market κανονικά έτσι??? 'Η λόγω οθόνης έχουμε ασυμβατότητες??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κατέβασα την rocket rom v12 σε μορφή zip. Την έβαλα σε μια εξωτερική κάρτα σε ένα φάκελο firmaware που έφτιαξα, αλλά όταν πάω από CWM στην επιλογή flash stock firmware, μου λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο αρχείο να φλασάρει. Αύτο το δοκίμασα και αφού αποσυμπίεσα το . zip μέσα στο φάκελο firmware και πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 χααχαχαχα... Ότι θα έλεγες εσύ τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα... Σου δίνω κανένα 3-4 μήνες μέχρι να εμφανιστούνε τα νέα μοντέλα στην Βαρκελώνη.... On topic: Παίζουν φαντάζομαι όλες οι εφαρμογές του market κανονικά έτσι??? 'Η λόγω οθόνης έχουμε ασυμβατότητες??? Υπαρχουν ασυμβατοτητες αλλα οχι για να σε προβληματισουν. Κυριως στα παιχνιδια, αλλα κι εκει διορθωνονται σε καθημερινη βαση απο τους προγραμματιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τώρα βέβαια θέλει αρκετό διάβασμα, rooting, efs κλπ κλπ... Πράγματα διαφορετικά από τα HTC... Και με 13 ημερών παιδί (και είναι κ το 1ο μου) η περίοδος είναι δύσκολη για διάβασμα από την αρχή... Αν πάντως με βολέψει η φιλοσοφία γενικά της Samsung δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω γρήγορα σε HTC, μια και εδώ που τα λέμε η Samsung είναι κορυφή από θέμα ποιότητας και hardware... Και τώρα τελευταία που βλέπω ότι έχει αλλάξει 180 μοίρες με την υποστήριξη, updates κλπ... μέχρι νεοτέρας για Android συσκευές η Sammy είναι μονόδρομος..... Μην ανεβάζεις τον πήχη και απογοητευτούν μετά.... Πάντως σίγουρα θα χρησιμοποιήσω πολλά icons από Sense... Έτσι για να έχω κάποιες αυταπάτες ότι δεν το αποχωρίστηκα τελείως... Να σου ζήσει φίλε μου, πρώτα το μωρό...και μετά το...θηρίο...από το οποίο θα ευχαριστηθείς το μπέμπη-α σε τέτοια οθόνη! (Είναι και μια καλή δικαιολογία για την κρεβατομουρμούρα...!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Κατέβασα την rocket rom v12 σε μορφή zip. Την έβαλα σε μια εξωτερική κάρτα σε ένα φάκελο firmaware που έφτιαξα, αλλά όταν πάω από CWM στην επιλογή flash stock firmware, μου λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο αρχείο να φλασάρει. Αύτο το δοκίμασα και αφού αποσυμπίεσα το . zip μέσα στο φάκελο firmware και πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος; Το ζιπ το βάζεις στη κάρτα σου και μπαίνεις recovery για να κανείς install.δε ξεζιπαρεις τπτ. Recovery,wipe data,wipe cache,advance,wipe dalvik.στη συνέχεια ποίας πίσω και instal from sdcard. Αν θες να δοκιμάσεις χωρίς full wipe, να μη χάσεις δηλ τα δεδομένα σου, κανείς ολα τα βήματα εκτός του 1ου, δηλαδή χωρίς wipe data. Edited December 29, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κατέβασα την rocket rom v12 σε μορφή zip. Την έβαλα σε μια εξωτερική κάρτα σε ένα φάκελο firmaware που έφτιαξα, αλλά όταν πάω από CWM στην επιλογή flash stock firmware, μου λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο αρχείο να φλασάρει. Αύτο το δοκίμασα και αφού αποσυμπίεσα το . zip μέσα στο φάκελο firmware και πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος; κανεις install zip και μετα επιλεγεις τον φακελο που εχεις την ρομ... Ενοειται οτι πρωτα θα πρεπει να κανεις τα wipe.... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ elthis με προλαβες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Οκ, ευχαριστώ! Απο την επιλογή "install zip from sdcard" σωστά; Πριν από αυτό πρέπει να κάνω wipe cache partition; Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μόλις είδα τις συμπληρωματικές απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 KL7 V2.x being tested now.. if no problems are reported by the beta testers then will be released later on today Αυτα για Darky... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Φλασαρα, χωρίς wipe data, αλλά δεν προχωράει πέρα από την boot screen που έχει το animation με το android... Έκανα factory reset και bootare... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 29, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Φλασαρα, χωρίς wipe data, αλλά δεν προχωράει πέρα από την boot screen που έχει το animation με το android... Άρα θες full wipe... Παιδιά, μιας και το ανέφερε ο φίλος θέλω να μου λύσετε μια απορία.Στις htc συσκευές όταν κολλούσε κάτι, έβγαζες μπαταρία, έμπαινες μετά bootloader με τα κατάλληλα κουμπιά, και σου έβγαζε επιλογή να μπεις recovery.Εδώ δε το βλέπω αυτό ή είμαι τυφλός! πως μπαίνεις recovery αν κολλήσει η συσκευή ή όταν είναι κλειστή; μόνο από cmd στο pc; Εμένα μου είχε τύχει και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή cf root! Μου ξεφεύγει κάτι; Edit: μέχρι να πιάσει ο kalagas δουλειά, το black theme για τη rocket είναι έτοιμο...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20802101 Edited December 29, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και ψήνομαι να το πάρω. Ο ήχος κλήσης όταν σας παίρνουν τηλ, ακούγεται δυνατά; Γιατί το μηλαράκι που έχω τώρα, δεν τα πάει και τόσο καλά στον τομέα αυτό... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και ψήνομαι να το πάρω. Ο ήχος κλήσης όταν σας παίρνουν τηλ, ακούγεται δυνατά; Γιατί το μηλαράκι που έχω τώρα, δεν τα πάει και τόσο καλά στον τομέα αυτό... Ευχαριστώ. Νομίζω ότι είναι ίδιος αν όχι λίγο πιο δυνατός από iphone, αν και όπου να ναι βγαίνει μια εφαρμογή που θα τον απογειώσει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Άρα θες full wipe... Παιδιά, μιας και το ανέφερε ο φίλος θέλω να μου λύσετε μια απορία.Στις htc συσκευές όταν κολλούσε κάτι, έβγαζες μπαταρία, έμπαινες μετά bootloader με τα κατάλληλα κουμπιά, και σου έβγαζε επιλογή να μπεις recovery.Εδώ δε το βλέπω αυτό ή είμαι τυφλός! πως μπαίνεις recovery αν κολλήσει η συσκευή ή όταν είναι κλειστή; μόνο από cmd στο pc; Εμένα μου είχε τύχει και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή cf root! Μου ξεφεύγει κάτι; Edit: μέχρι να πιάσει ο kalagas δουλειά, το black theme για τη rocket είναι έτοιμο...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20802101 Κρατάς πατημένα το power κουμπί, το home και το απάνω πλήκτρο της έντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Μερικες ερωτησεις. Μιας και μετα το φλασαρισμα της rocket rom v12 χρειαστηκε wipe data για να κανει boot, εαν κανω restore τις εφαρμογες μου απο ενα titanium backup που εχω απο την προηγουμενη official kka rom θα δουλεψει σωστα; Επισης το market δεν μου κανει αναβαθμηση στην καινουργια εκδοση οπως με την προηγουμενη rom. Πως μπορω να ξαναπερασω CWM manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κρατάς πατημένα το power κουμπί, το home και το απάνω πλήκτρο της έντασης. Ναι,οκ, έτσι σε πάει bootloader...στο recovery μετά πως μπαίνεις;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το cwm ζητησε το στο xda και θα στο στειλουν,αν και καποια απο τα παιδια εδω μπορει μα το εχει και να στο στειλει... Τωρα οτι backup κανεις απο titanium δουλευει κανονικα... Και εγω μετα απο fullwipe οτι επανεφερα δουλεψε σωστα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Ναι,οκ, έτσι σε πάει bootloader...στο recovery μετά πως μπαίνεις;; Τι εννοεις Ηλια? Power+Home+Volume Up ειναι το CWR(σορρυ ξεχασα το volume up)... @vfragos Ο galanakop σου απαντησε. Για το market απο οτι ειδα υπαρχει το marketupdater οποτε λογικα καποια στιγμη ο server θα σου δωσει την αναβαθμιση. Μην επιχειρησεις να βαλεις μονος σου νεοτερη εκδοση του μαρκετ γιατι θα εχεις αλλα θεματα... Edited December 29, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ναι,οκ, έτσι σε πάει bootloader...στο recovery μετά πως μπαίνεις;; Αν βαλεις την rocket v12 για να μπαινεις σε recovery αρκει να κρατας παρατεταμενα το power και σου βηαζει επιλογη και για recovery και για reboot... Ετσι πληροφοριακα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts