Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία nightly ?

Πέτρο περιμένουμε κάποιον γενναίο (εσένα π.χ.). Μάλλον μείναμε λίγοι...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέτρο περιμένουμε κάποιον γενναίο (εσένα π.χ.). Μάλλον μείναμε λίγοι...

χαχα... ε θα την κάνω την κίνηση απλά λογικά μέσα στο πάσχα... Έχεις δει διαφορά με την περισσότερη RAM λόγω greenify? λογικά και στην μπαταρία θα συνάντησες διαφορές.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

χαχα... ε θα την κάνω την κίνηση απλά λογικά μέσα στο πάσχα... Έχεις δει διαφορά με την περισσότερη RAM λόγω greenify? λογικά και στην μπαταρία θα συνάντησες διαφορές.

Ναι, αλλά δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μηχάνημα για την ηλικία του δουλεύει πολύ καλά...

Η παρέμβασή σου καλυτέρεψε την κατάσταση και σ' ευχαριστώ!

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Ναι, αλλά δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το μηχάνημα για την ηλικία του δουλεύει πολύ καλά...

Η παρέμβασή σου καλυτέρεψε την κατάσταση και σ' ευχαριστώ!

τίποτα φίλε μου, όλοι μας μια παρέα είμαστε :) . Αν κάποιος δοκιμάσει nightly ας ενημερώσει πάντως :)

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα στο forum εχω ενα note1 (καταευχαριστημενος καταρχας) και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποα αναβαθμιση στο λειτουργικο του λογο μπαταριας αλλα και πολλων κολληματων τελευταια.ειμαι γενικα ασχετος απο αναβαθμισεις κινητων.οποτε αν καποιος μου απαντησει θελω να τα εξηγησει οσο πιο απλα μπορει.παλιοτερα πολυ καποιος φιλος εδω μεσα μου ειχε στειλει εναν οδηγο και τα καταφερα και του εκανα μια αναβαθμιση.οποτε θελω κατι παρομοιο παλι.τωρα το κινητο μου γραφει

εκδοση 4.1.2

εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLT3

εκδοση kernel 3.0.31 hardcore@speedmod-n7000-jb#k5-5

αριθμος κατασκευης team union rom jb xxlt4v7

καλησπερα στο forum εχω ενα note1 (καταευχαριστημενος καταρχας) και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποα αναβαθμιση στο λειτουργικο του λογο μπαταριας αλλα και πολλων κολληματων τελευταια.ειμαι γενικα ασχετος απο αναβαθμισεις κινητων.οποτε αν καποιος μου απαντησει θελω να τα εξηγησει οσο πιο απλα μπορει.παλιοτερα πολυ καποιος φιλος εδω μεσα μου ειχε στειλει εναν οδηγο και τα καταφερα και του εκανα μια αναβαθμιση.οποτε θελω κατι παρομοιο παλι.τωρα το κινητο μου γραφει

εκδοση 4.1.2

εκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧLT3

εκδοση kernel 3.0.31 hardcore@speedmod-n7000-jb#k5-5

αριθμος κατασκευης team union rom jb xxlt4v7

καλησπερα, απο τη στιγμη που εχεις team union εισαι ρουτ και εχεις καστομ ρομ.το θεμα ειναι αν εσυ θες να γυρισεθς σε στοκ κατασταση η να βαλεις καποια αλλη καστομ που δεν θα εχει κολληματα.γιατι για μπαταρια σε καμια ρομ δε θα δεις μεγαλες διαφορες.αν θες να βαλεις καποια ρομ με βαση τη 4.1.2 που εχεις τωρα η καποια στοκ εχει καποια διαδικασια αλλα ειναι σχετικα απλοποιημενα τα πραγματα.υπαρχει και η λυση του καθαρου αντροιντ που εκει εχεις ενα κινητο χωρις αυτα που εχει η samsung προεγκατεστημενα και χανεις και καποια futures απο το πενακι αλλα βαζεις ενα app στο κινητο σου κατεβαζεις ενα αρχειο στο pc σου και περιμενεις να τα κανεις ολα μονο του.αποφασισε πρωτα τι θες να κανεις με το κινητο σου και μετα υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν!

καλησπερα, απο τη στιγμη που εχεις team union εισαι ρουτ και εχεις καστομ ρομ.το θεμα ειναι αν εσυ θες να γυρισεθς σε στοκ κατασταση η να βαλεις καποια αλλη καστομ που δεν θα εχει κολληματα.γιατι για μπαταρια σε καμια ρομ δε θα δεις μεγαλες διαφορες.αν θες να βαλεις καποια ρομ με βαση τη 4.1.2 που εχεις τωρα η καποια στοκ εχει καποια διαδικασια αλλα ειναι σχετικα απλοποιημενα τα πραγματα.υπαρχει και η λυση του καθαρου αντροιντ που εκει εχεις ενα κινητο χωρις αυτα που εχει η samsung προεγκατεστημενα και χανεις και καποια futures απο το πενακι αλλα βαζεις ενα app στο κινητο σου κατεβαζεις ενα αρχειο στο pc σου και περιμενεις να τα κανεις ολα μονο του.αποφασισε πρωτα τι θες να κανεις με το κινητο σου και μετα υπαρχουν πολλα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν!

εσυ τι θα προτεινες????δεν ειμαι πολυ χρηστης του μολυβιου...αλλα τα κολληματα μου τη δινουν....εντωμεταξυ ειχα ενα προγραμμα το grennify δεν θυμαμαι αν γραφεται ετσι το οποιο εκενε τρομερη δουλεια.θα ηθελα αυτο να το ειχα

εσυ τι θα προτεινες????δεν ειμαι πολυ χρηστης του μολυβιου...αλλα τα κολληματα μου τη δινουν....εντωμεταξυ ειχα ενα προγραμμα το grennify δεν θυμαμαι αν γραφεται ετσι το οποιο εκενε τρομερη δουλεια.θα ηθελα αυτο να το ειχα

αυτο και τωρα μπορεις να το εχεις απο τη στιγμη που ειναι το κινητο σου ρουτ.το κατεβαζεις απο το store.νομιζω greenify γραφεται και οντως κανει καλη δουλεια με τη διαχειρηση της μπαταριας.εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ρομς ηταν οταν εβαλα τη cyanogenmod11,η τελευταια που σου ειπα πως μπαινει σχεδον μονη της.πολυ πιο γρηγορο το κινητο,χωρις ιχνος λαγκ και πολυ διαφορετικο απο οτι εχει φτιαξει η samsung.δες μερικα βιντεακια στο youtube με cm11 να δεις πως ειναι.γενικα ψαξε λιγο μονος σου μη βαλεις κατι που τελικα δε σου αρεσει και σου ειναι δυσκολο μετα να το αλλαξεις.

αυτο και τωρα μπορεις να το εχεις απο τη στιγμη που ειναι το κινητο σου ρουτ.το κατεβαζεις απο το store.νομιζω greenify γραφεται και οντως κανει καλη δουλεια με τη διαχειρηση της μπαταριας.εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με ρομς ηταν οταν εβαλα τη cyanogenmod11,η τελευταια που σου ειπα πως μπαινει σχεδον μονη της.πολυ πιο γρηγορο το κινητο,χωρις ιχνος λαγκ και πολυ διαφορετικο απο οτι εχει φτιαξει η samsung.δες μερικα βιντεακια στο youtube με cm11 να δεις πως ειναι.γενικα ψαξε λιγο μονος σου μη βαλεις κατι που τελικα δε σου αρεσει και σου ειναι δυσκολο μετα να το αλλαξεις.

οντως φαινεται καλη αυτη.τωρα οτι δεν θα κολλαει????και αυτο που εχω το πρωτο 3μηνο πηγαινε μια χαρα και μετα ολο και χειροτερευε.αυτη τιποτα?και οταν λες οτι περναει μονη της?μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος

οντως φαινεται καλη αυτη.τωρα οτι δεν θα κολλαει????και αυτο που εχω το πρωτο 3μηνο πηγαινε μια χαρα και μετα ολο και χειροτερευε.αυτη τιποτα?και οταν λες οτι περναει μονη της?μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος

εγω τη συγκεκριμενη την εχω απο τοτε που βγηκε (καποιυς μηνες) και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα.τωρα στη σικη σου περιπτωση επειδη δεν ξερω και τι χρηση του κανεις δεν μπορω να ξερω γιατι εχει κολληματα.ισως με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εστρωνε.οσο για την ρομ υπαρχει στο επισημο site της cyanogen ενα app που βαζεις στο κινητο σου και ενα προγραμμα που εγκαθιστας στο pc σου.μετα ειναι 2-3 απλα βηματα που ακολουθεις και απλα περιμενεις να σου περασει την ρομ.το μονο κακο σε ολο αυτο ειναι πως οταν στην περασει θα σου βγαλει ενα τριγωνο καθως ανοιγεις τη συσκευη σου.αν δε σε ενοχλει δεν κανει κατι. αν ομως για οποιοδηποτε λογο θες να το πας για service θα πρεπει να το βγαλεςι με ενα προγραμμα που λεγεται triangle away.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην καταστρέψω το τηλέφωνο

Είμαι σε μαμά 4.1.2 και έκανα root με framaroot

θέλω να βάλω μια 2.3.6 rom και βρήκα την "Pristine"

Σε οδηγίες μου λένε τα παρακάτω το πως αλλά ρωτάω ξανά γιατί διαβάζω διάφορα περί factory reset, wipe data κλπ που κρασαρανε τα τηλέφωνα

1.Get the philz kernel from here

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

(Use the tar in odin method or the the flash zip if u have cwm recovery)

2.Boot into recovery

DO A NANDROID BACK UP OF UR PRESENT ROM

3.do factory reset. (Install new rom)

4.wipe cache,dalvik cache (in the advanced menu)

5.format the system

6.Install ur pristine rom

7.reboot system

Αφού κατεβάσω τον kernel προσπαθω να μπω σε recovery

Αλλα μάλλον δεν μπαίνω σε CWM γιατί επάνω γράφει

Android system recovery (3e)

με επιλογές

reboot..

apply update from ADB

apply update from external storage

wippe data/factory reset

wippe cache partition

apply update from cache

Εδώ τι κάνω προχωράω.. πως?

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην καταστρέψω το τηλέφωνο

Είμαι σε μαμά 4.1.2 και έκανα root με framaroot

θέλω να βάλω μια 2.3.6 rom και βρήκα την "Pristine"

Σε οδηγίες μου λένε τα παρακάτω το πως αλλά ρωτάω ξανά γιατί διαβάζω διάφορα περί factory reset, wipe data κλπ που κρασαρανε τα τηλέφωνα

http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

2.Boot into recovery

5.format the system

6.Install ur pristine rom

7.reboot system

Αφού κατεβάσω τον kernel προσπαθω να μπω σε recovery

Αλλα μάλλον δεν μπαίνω σε CWM γιατί επάνω γράφει

Android system recovery (3e)

με επιλογές

reboot..

apply update from ADB

apply update from external storage

wippe data/factory reset

wippe cache partition

apply update from cache

Εδώ τι κάνω προχωράω.. πως?

applay update from external storage.βρισκεις τον kernel και τον κανεις install.

http://d-h.st/users/philz_...id=25295#files

apply update from external storage.βρισκεις τον kernel και τον κανεις install.

2.Boot into recovery

Εδώ φαντάζομαι θα μπω από το καινούργιο recovery το cwm?

Εδώ τι θα συναντήσω ?

Θα υπάρχει επιλογή wipe data η factory reset μέσα σε menu "Install new rom"?

Εδώ φαντάζομαι πάλι μια ακίνδυνη επιλογή από το cwm.

5.format the system

Τι διαφορά έχει εδώ απο το βήμα 3 ?

http://d-h.st/users/philz_...id=25295#files

2.Boot into recovery

θελεις να στα εξηγησω ολα αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να ακοπλουθησεις?το κανεις πρωτη φορα?

Εδώ τι θα συναντήσω ?

Θα υπάρχει επιλογή wipe data η factory reset μέσα σε menu "Install new rom"?

Εδώ φαντάζομαι πάλι μια ακίνδυνη επιλογή από το cwm.

5.format the system

Τι διαφορά έχει εδώ απο το βήμα 3 ?

θελεις να στα εξηγησω αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να κανεις?φλασαρεις για πρωτη φορα?

θελεις να στα εξηγησω αναλυτικα τα βηματα που πρεπει να κανεις?φλασαρεις για πρωτη φορα?

Όχι αλλα καλού κακού ρωτάω γιατί διαβάζω για πολλούς που χάλασαν το κινητό τους και επρεπε να τρεχουν στο service.

Και αν δεν κάνω λάθος κάποιοι έχασαν και πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη

Αυτα προσπαθω να αποφύγω

Στο βήμα 3 και 5 που φαντάζομαι γίνονται τα λάθη αν θυμάσαι εξήγησε μου

Edited by drdedus

Όχι αλλα καλού κακού ρωτάω γιατί διαβάζω για πολλούς που χάλασαν το κινητό τους και επρεπε να τρεχουν στο service.

Και αν δεν κάνω λάθος κάποιοι έχασαν και πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη

Αυτα προσπαθω να αποφύγω

Στο βήμα 3 και 5 που φαντάζομαι γίνονται τα λάθη αν θυμάσαι εξήγησε μου

το βημα 3 ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.θα το βρεις μεσα στο recovery.απλα σε καποιους philz μαζι με εργοστασιακες ρυθμισεις εχει αλλη μια επιλογη που γραφει reset for new rom καπως ετσι.κανεις και αυτο αν στο εχει.το βημα 5 δεν ειναι υποχρεωτικο.οι περισσοτεροι δεν το κανουν.αν θες να το κανεις πρεπει μεσα απο recovery να πας mounts and storage και μεσα σε αυτο το μενου εχει ολα τα format.format system format cache format preload και λοιπα.αν πας να κανεις και αυτα τα φορματ να προσεξεις μην κανεις φορματ και στην καρτα sd.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σύντομα και το βημα 5 δεν θα το κάνω.

Κάτι αλλο που εχω ξανά ρωτήσει, έχεις εσύ η κάποιος άλλος καποια μαμά rom 2.3.6 γιατί στο samobile εχουν εξαφανιστει?

Απο την άλλη θέλω να βάλω "pristine" αλλα με ανησυχεί ότι η αρχική έκδοση που ανέβηκε στο xda δεν υπάρχει πλέον (λογω hotfile) και μία άλλη στο ίδιο thread που εμφανίστηκε απο το dropbox κάποιου έχει διαφορετικό md5 checksum

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να την βάλω

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σύντομα και το βημα 5 δεν θα το κάνω.

Κάτι αλλο που εχω ξανά ρωτήσει, έχεις εσύ η κάποιος άλλος καποια μαμά rom 2.3.6 γιατί στο samobile εχουν εξαφανιστει?

Απο την άλλη θέλω να βάλω "pristine" αλλα με ανησυχεί ότι η αρχική έκδοση που ανέβηκε στο xda δεν υπάρχει πλέον (λογω hotfile) και μία άλλη στο ίδιο thread που εμφανίστηκε απο το dropbox κάποιου έχει διαφορετικό md5 checksum

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να την βάλω

Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω ισως καποιος αλλος την εχει κρατησει.κοιταξε και τη sweet παντως εμενα μου αρεσε αρκετα πριν βαλω cm.

• 2 weeks later...

Πότε θα ξημερώσει αυτή η "nightly" ΑΝΑΣΤΑΣΗ έρχεται...

http://download.cyanogenmod.org/?device=n7000&type=

κοιταξε και τη sweet παντως εμενα μου αρεσε αρκετα πριν βαλω cm.

η sweet βασίζεται σε 2.3 ?

Πότε θα ξημερώσει αυτή η "nightly" ΑΝΑΣΤΑΣΗ έρχεται...

http://download.cyanogenmod.org/?device=n7000&type=

με τις Cm υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει στο κινητό?

καθημερινά βγαίνουν πολλά bug fixes και διάφορες προσθήκες --> http://www.cmxlog.com/11/n7000/#cm-11-20140225-NIGHTLY-n7000.zip

Oneplus 5 - 128GB

Το εξαιρετικό FM ραδιόφωνο της Samsung και οι θαυμάσιες εφαρμογές οι σχετικές με το S-Pen (βέβαια στο στο play υπάρχουν εφαρμογές όπως το InNote, όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές της Samsung).

Αλλά με την CyangenMod cm 10.2 (που αντιστοιχεί με Android 4.3.1) που έχω εγώ (και πολλοί άλλοι εδώ μέσα....) η συμπεριφορά του τηλεφώνου είναι η καλύτερη όλων των εποχών...

Εμένα που απλά με ενδιαφέρει να τρέχουν τα messenger και sip client και είμαι απο τούς περίεργους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού που εξακολουθεί να του αρέσει να ανοιγει σελίδες με opera mini / single column view θα μου άρεσαν περισσότερο όποιες άλλες εκδόσεις εκτός απο android 2.3.6 custom η μη?

Γιατί σε άλλα κινητά που είχα με 2.3 πήγαιναν σφαίρα και μετά το πέρασμα σε android 4.x.x κρέμασαν και η μπαταρία τελείωνε γρηγορότερα.

Πχ τώρα με μαμα/root 4.1.2 με το viber κρεμαει για τα καλά.

• 1 month later...
κάποιος να πει την γνώμη του να βοηθήσει να βάλουμε και εμείς κάτι στο ρημάδι που σέρνετε και ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.

κάποιος να πει την γνώμη του να βοηθήσει να βάλουμε και εμείς κάτι στο ρημάδι που σέρνετε και ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.

Σε μπαταρία πάνω κάτω όλες τα ίδια είναι.. Το Note 1 δεν φημίζεται για τη μπαταρία του γενικά. Εγώ έχω την Slimsaber εδώ και κάτι μήνες και σε όλα τα άλλα επίπεδα είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.