Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδες εβαλα σημερα για πρωτη φορα asylum με thor κερνελ και για να πω την αλήθεια ζαλίστηκα λιγο!

δεν αναγνωρίζω το κινητο μου...

δεν παει απλα γρηγορα..παει απλα σφαιρα...!!!:blink:

Η μπαταρια πέφτει γρήγορα ή σφαιρα;;

Πέρασε απο το μυαλό μου να δοκιμάσω αλλα ειμαι οκ με τειμγιουνιομ και δυσκολευομαο να παρω την απόφαση για βοηθησε με...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέτρια. Οχι τόσο χάλια όσο παλιότερα. Μετά απο κανα δυο κύκλους εμένα μου βγαζει περίπου 3ωρες οθονη, περίπου όσο και στις tw και κανα 15λεπτο λιγότερο απο το στοκ asylum

Με μετρια χρηση σερφαρισμα και YouTube με wifi εχω περίπου 3ωρες οθονη σε asylum+thor

Τι ειχες πριν και τι χρονους σου εβγαζε;

Ρωταω γιατι παιζουν και ρολο οι μπαταριες δεν ειναι ολες ιδιες η δικιαμου εβγαζε 2.5 ωρες οθωνη και εβαλα του φιλου μου την μπαταρια και εβγαλε 4 ωρες. Τωρα εχω αγορασει μια 2800περιμενω να κανω δυο τρις αποφορτισεις να δω μπας και δω ασπρι μερα αν και δεν το βλεπω...... αντε να βγει το 3 δεν μπορω να ππεριμένω.

Κάπου τόσο έβγαζε και πριν με team union 5 odex. Γενικά οι χρόνοι μου είναι αυτοι κατα μέσο ορο. Ίσως με στο asylum βγάζει κάνα τέταρτο παραπανω. Παρηγγηλα τώρα μια δεύτερη στο μπαταρία απο ebay να δω ποσο χρονο ία βγάζει γιατί αυτή η μπαταρία είναι ψιλοταραιπωρημενη. Προκάτοχός του κινητού το είχε κάνα πενταμηνο με 5-6ωρες gps και συνέχεια συνδεμένο στο φορτιστη αυτοκινήτου.εγώ το έχω 3μηνες και κανει τουλαχιστον 1-3 φορτίσεις τη μερα

Με μετρια χρηση σερφαρισμα και YouTube με wifi εχω περίπου 3ωρες οθονη σε asylum+thor

Ποιο θέμα έχεις βάλει;

http://db.tt/wZXLa1za

Αντιγραφη στο system με rw-r-r permission

Ειναι τροποποιημενο λιγο απο μενα μρ διαφορετικο bag round και s4 theme

Ευχαριστώ.πολύ ωραίο

Edit

Τα πλήκτρα στον dialer όλα τα λεφτά!!!

Edited by bbbb

Καλησπέρα

Που στο system? Μέσα σε κάποιο φάκελλο η χύμα?

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

E=giokspy;4643175]Στο system/app[/]

Το έβαλα φιλέ μου. Εκανα κ επανεκινηση. Αλλα δεν βλέπω κάτι διαφορετικο κ ουτε μέσα στα προγράμματα το βλεπω.

Μηπως κάτι δεν εκανα καλά? Συγνώμη για το πριξιμο που σε κάνω.. :)

Τι ακριβως θα επρεπε να δω...

Και παλι 1000 ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Με root explorer αλλαξε σε permission rw-r-r

Μετα επελεξε το απο τα θεματσ στις ρυθμισεις

Edited by giokspy

Με root explorer αλλαξε σε permission rw-r-r

Μετα επελεξε το απο τα θεματσ στις ρυθμισεις

Εντάξει φιλέ μου το εκανα. Πολύ ωραίο. Να είσαι καλά.

Ευχαριστώ

Δοκιμασε κανεις το νεο playstore?

Καλό γρήγορο με ευκολίες για πιο γρήγορη εγκατασταση αλλα εχει μεγαλα εικονίδια δλδ βλέπεις περιπου 5 εφαρμογες στην οθονη αυτο ειναι και κακό αλλα και Καλό στην κρίση του καθένα εμένα μου αρέσει. ...

Εμενα παντως δε μ αρεσε το ανοιχτο θεμα του. Δεν το βρηκα πιο γρηγορο.προτιμουσα το παλιο. Συντομα λογικα θα βγαλουν κανα invert multi dpi στο xda να το βαλω

Παιδιά εδώ κ 2 μέρες πάω να εγκαταστησω καμια εφαρμογή και μου λέει οτι δεν υπάρχει χώρος. Ξέρει κανεις γιατί το κανει αυτό?

σου ειναι ευκολο να το ανεβασεις παλι?:)

δεν το βρισκω στο λινκ που εδωσες..

Εμενα παντως δε μ αρεσε το ανοιχτο θεμα του. Δεν το βρηκα πιο γρηγορο.προτιμουσα το παλιο. Συντομα λογικα θα βγαλουν κανα invert multi dpi στο xda να το βαλω

Έχουν βγάλει ήδη ;-)

Στο στειλα με pm

χμμμ φιλε μου εκανα οτι ειπες αλλα δεν "μπορω" να το δω το θεμα πουθενά..

ουτε στον nova ουτε στο "σύστημα"....:(

Σίγουρα κάποιο λάθος κάνεις.Το έχεις βάλει στο /system/app με permissions rw -r -r; Εκανες reboot και δεν υπάρχει στο ρυθμίσεις--->θέματα; Υποθέτω πως τα έχεις κάνει σωστά γιατι είσαι σίγουρα γνώστης του αντικειμένου αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύει και ειναι απλά πανέμορφο.Καμμία σχέση με την μαυρίλα της asylum και ας δείχνει η amoled τέλεια το μαύρο

Σίγουρα κάποιο λάθος κάνεις.Το έχεις βάλει στο /system/app με permissions rw -r -r; Εκανες reboot και δεν υπάρχει στο ρυθμίσεις--->θέματα; Υποθέτω πως τα έχεις κάνει σωστά γιατι είσαι σίγουρα γνώστης του αντικειμένου αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύει και ειναι απλά πανέμορφο.Καμμία σχέση με την μαυρίλα της asylum και ας δείχνει η amoled τέλεια το μαύρο

Opps ακυρο φιλε μου μετα απο restart ολα δουλευουν ρολοι!

πραγματικο αριστο θεμα εντυπωσιάστηκα ...:)

ποποποποπο απιθανο πραγματικα..το βλεπω το ξαναβλεπω και ξεχναω οτι ειμαι σε cm10...

μπραβο...!

Edited by freddaras