Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα από το γερμανικό φόρουμ την team union xxlsz που είναιφφανταστική.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για τον τελευταίο φιζ κερνελ;; γιατί είμαι εκτός και δυσκολεύομαι στο ψάξιμο ευχαριστώ. Το βράδυ Θα ποσταρο εντυπώσεις μέχρι τώρα όλα καλά.

Κατέβασα ένα αρχείο που βρήκα και το έβαλα αλλά έχει αυτόν τον τίτλο και δεν ξέρω τι είναι...

PhilZ-cwm6-XXLSZ-OXA-4.63-fixed2.zip

καλησπερα φιλε μου

παλι αλλαξες ??? :):)

πρεπει να εισαι μελος για να την κατεβασεις??

δωσε ενα λινκ να την δοκιμασω και εγω...

ευχαριστω πολυ

edit: το βρηκα και την κατεβαζω

ποσταρε μονο εντυπωσεις αν μπορεις

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ για τον τελευταίο φιζ κερνελ;; γιατί είμαι εκτός και δυσκολεύομαι στο ψάξιμο ευχαριστώ. Το βράδυ Θα ποσταρο εντυπώσεις μέχρι τώρα όλα καλά.

Κατέβασα ένα αρχείο που βρήκα και το έβαλα αλλά έχει αυτόν τον τίτλο και δεν ξέρω τι είναι...

Πόσα ΜΒ είναι η team Union ? Είναι full ή Light

842 mb ειναι.

ειναι full

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Η τον φαίνεται να είναι ότι καλύτερο έχω δει σε χχlsz έχει αρομα ινσταλες και μπορείς να την βάλεις στα μέτρα σου..... Είμαι σίγουρα πιο γρήγορη απόκριση 2+3 που έχω δοκιμάσει το κακό είναι ότι δεν γράφει ελληνικά με τους κομπλεξικός παλιό Γερμανούς αλλά έχουμε εναλλακτικά πληκτρολόγια που είναι και καλύτερα...

Για κερνελ δεδομένων να αφήσω τον δοκιμαστική έκδοση η να βάλω το λινκ που μου δώσατε;;; τι προτείνετε;;

Για τα ελληνικά έλεγξε με *#1234# μήπως σου έσβησε το csc.Για κέρνελ από ότι λένε ο philz fixed2 ειναι πολύ καλός.Εγώ έχω τον dual boot philz lsz που επίσης έχει το bootloop fix

edit

Δε θα το έλεγα.Εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38398053&postcount=423 δείχνει εικόνα με 4:47 τόσο δεν έχω πιάσει ούτε με κλειστή οθόνη που λέει ο λόγος

Τελικά με burt rom ειναι εφικτές οι 4 ώρες και 40 λεπτά.H χρήση ήταν 12 λεπτά κλήσεις,το pv star+ έπαιζε youtube ειτε με multiwindow,είτε στο παρασκήνιο συνεχώς εκτός των 12' λεπτών κλήσεων και internet μέσω browser,tapatalk.Επίσης η ρομ τρέχει από την internal sd.

Edited by bbbb

καλημερα

τι λεει απο μπαταρια φιλε μου??

ειναι καλη?? ποιο καλη απο asylum??

καλημερα

τι λεει απο μπαταρια φιλε μου??

ειναι καλη?? ποιο καλη απο asylum??

Ναι έχει καλύτερη μπαταρία σίγουρακαι εείναι η πιο γρήγορη jb που έχω δοκιμάσει κατά την διάρκεια χρήσεις του τηλ τρώει πανω κάτω την είδα μπαταρία αλλά σε ντιπ σλιπ 1% την ώρα φοβερό.

Βέβαια βλέπω ότι με την μπουρτ ρομ έχουν τρελούς χρόνους και μπριζονομαι άσχημα.

Για πες δύο λόγια για την burt πώς είναι....

Ναι έχει καλύτερη μπαταρία σίγουρακαι εείναι η πιο γρήγορη jb που έχω δοκιμάσει κατά την διάρκεια χρήσεις του τηλ τρώει πανω κάτω την είδα μπαταρία αλλά σε ντιπ σλιπ 1% την ώρα φοβερό.

Βέβαια βλέπω ότι με την μπουρτ ρομ έχουν τρελούς χρόνους και μπριζονομαι άσχημα.

Για πες δύο λόγια για την burt πώς είναι....

οκ φιλε, λεω να την δοκιμασω και να αφησω (αν και ευχαριστημενος πολυ) την asylum

ισως αργοτερα δοκιμασω και την αλλη που λες

οκ φιλε, λεω να την δοκιμασω και να αφησω (αν και ευχαριστημενος πολυ) την asylum

ισως αργοτερα δοκιμασω και την αλλη που λες

Θα έλεγα να δοκίμαζες την μπουρτ ρομ και να μας πεις και εντυπώσεις να δούμε αν αληθεύουν οι η μπαταρία γιατί αν αληθεύει είναι πολύ καλή. Αλλά έχουμε ακούσει πολύ παλαβά αν δεν δούμεμε τα μμάτια μας ο καθένας ένας γράφει ότι θέλει σε αυτό το xba.

Εγώ που στη συσκευή μου κάνω κυρίως χρήση αναπαραγωγή βιντεο,διάβασμα φόρουμ με tapatalk,internet browsing και ελάχιστες εως καθόλου κλήσεις,με την burt (απο internal sd,δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο) φτάνω χαλαρά πάνω από 4 ώρες.

Εγώ που στη συσκευή μου κάνω κυρίως χρήση αναπαραγωγή βιντεο,διάβασμα φόρουμ με tapatalk,internet browsing και ελάχιστες εως καθόλου κλήσεις,με την burt (απο internal sd,δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο) φτάνω χαλαρά πάνω από 4 ώρες.

δηλαδη ειναι καλη φιλε μου??

εισαι ευχαριστημενος??

Ναι είμαι ευχαριστημένος.Αλλος βέβαια μπορεί να παραπονεθεί για κανένα lag εδώ και εκεί,καμμια φορά χαλάει το smooth για λίγα δευτερόλεπτα κτλ αλλά εμένα δε με ενοχλεί.Και έχω και την asylum ως κανονική εγκατάσταση αν θέλω ότι τελευταίο κυκλοφορεί για τη συσκευή μας από άποψη έκδοσης android και ταχύτητας

Κανενα link για team union? Εγω παντως δεν ειδα διαφορα με burt. Παλι 3ωρες προβολης βγαζει οπως και τις αλλες. Και δεν ειναι και πολυ smooth. Εχω αφαιρέσει και αρκετα πράγματα και 2χει μεινει με 380mb free στο system. Εχω και καμια 40αρια εφαρμογες απο playstore

3 ωρες προβολής αλλά με τι περιεχόμενο; Εγώ από το /system δεν αφαίρεσα κάτι και από ραμ συνήθως ειμαι κοντά στο 100αρι ακόμη και με 78mb .Πάντως βλέπω ότι με αναπαραγωγή βίντεο,ταυτόχρονο browsing ειτε στον browser ειτε σε tapatalk με multiwindow η cpu δουλεύει χαλαρά και σπάνια πάει πάνω από 1ghz.Δε ξέρω ρε παιδιά,δε μπορεί να έχω τόσο μεγάλη διαφορά στην αυτονομία.Αμα βάλω και εικόνες απο την σημερινή μου αυτονομία θα νομίσετε ότι κάνω πλάκα

Για team union http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-23-02-13-xxlsz-v4.html

Eπισης να ρωτήσω σχετικά με την extended μπαταρία http://www.tmart.com/5000mAh-Extended-Battery-with-Battery-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note_p140020.html από ότι κατάλαβα ούτε αυτή αλλά ούτε και η mugen μπορούν να φορτίσουν με τον γνήσιο εξωτερικό φορτιστή της samsung γιατί σε αυτόν τον φορτιστή η μπαταρία μπαίνει ανάποδα σε σχέση με το κινητό.Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό;

Edited by bbbb

Εβαλα και εγω την υνιον.πολυ γρηγορη jb και επιβεβαιωνω το θεμα με το πληκτρολογιο.ενω εχει ελληνικους χαρακτηρες γραφει αγγλικα.επισης γενικα το πληκτρολογιο της σαμυ κανει νερα.το csc μου ειναι μια χαρα στο *#1234*# :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

10 ωρες κανει να κατεβει αυτη η team union!! φλασαρεται με odin η απο cwm? αν ειναι απο odin να μην την κατεβαζω γιατι δε θελω να ανεβαζω το μετρητη

10 ωρες κανει να κατεβει αυτη η team union!! φλασαρεται με odin η απο cwm? αν ειναι απο odin να μην την κατεβαζω γιατι δε θελω να ανεβαζω το μετρητη

Φλασαρεται με Cwm. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα και είναι εξαιρετική σε όλα (όπως όλες η ρομ που βγαλανε οι team union), και πολύ καλή μπαταρία.

το πληκτρολογιο της samsung σου δουλευει μια χαρα?

Ελληνικά όχι δεν δουλεύουν, μόνο το πληκτρολόγιο Android έχει ελληνικα αλλά υπάρχουν και άλλα εναλλακτικά πληκτρολόγια από το μάρκετ.

Εχει ελληνικα αλλα δεν γραφει ελληνικα?

Ναι με άλλο πληκτρολογεί γράφεις και ελληνικά κανονικά

Δες αν εχει τα παρακατω αρχεια http://db.tt/8zYdI1NU στο system/hdic το πρωτο αρχειο el. Και τα υπολοιπα στο system/T9DB

Αν δεν τα εχει βαλτα με τα σωστα permission rw-r-r

Edited by giokspy