Segas_Dimitris Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Είμαι με τη μαμά 4.0.4 αλλά το έχω κάνει root. Θα υπάρξει πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 4.1.2? Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει μέσω OTA... φιλε μου βαλε το να την κανει μεσω kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Θα δοκιμάσω πάλι γιατί πιο πριν δεν έβρισκε τα drivers, ενώ το S2 το βρίσκει κανονικά. Αν εχεις θεμα με τα drivers τσεκαρε απο τα update των windows...κι εγς ειχα θεμα και το ελυσα ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδιά να ρωτήσω. Μου είπε ένας φίλος και δεν κατάλαβα καλά, πως αφού το έχω ρουτάρει (στοκ ρομ 4.1.2) μπορώ με το τιτανιουμ να αφαιρεσω την "σαβουρα" της Samsung (καποιες περιττες εφαρμογες) . Πως ακριβώς το κάνω αυτό και για ποιο τιτανιουμ αναφερομαστε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εντυπωσεις απο την επισημη? απο μπαταρια παντως ειναι το ιδιο χαλια με τις αλλες. Γενικα ειναι στα ιδια επιπεδα με την κινεζικη Μ5, αρκετα γρηγορη. Κριμα παντως που δεν εχει το polaris office. Δοκιμασα να βαλω το αρχειο απο την SLC στο φακελο system/lib αλλα παλι δεν παιζει. Την ξεσαβουριασα και λιγο αφηνοντας 340Μb free στο system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδιά να ρωτήσω. Μου είπε ένας φίλος και δεν κατάλαβα καλά, πως αφού το έχω ρουτάρει (στοκ ρομ 4.1.2) μπορώ με το τιτανιουμ να αφαιρεσω την "σαβουρα" της Samsung (καποιες περιττες εφαρμογες) . Πως ακριβώς το κάνω αυτό και για ποιο τιτανιουμ αναφερομαστε? Αυτό μπορείς να το κάνεις και με ένα file explorer όπως αυτό για παράδειγμα. Πήγαινε στο system/app και διέγραψε ότι δεν σου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εντυπωσεις απο την επισημη? απο μπαταρια παντως ειναι το ιδιο χαλια με τις αλλες. Γενικα ειναι στα ιδια επιπεδα με την κινεζικη Μ5, αρκετα γρηγορη. Κριμα παντως που δεν εχει το polaris office. Δοκιμασα να βαλω το αρχειο απο την SLC στο φακελο system/lib αλλα παλι δεν παιζει. Την ξεσαβουριασα και λιγο αφηνοντας 340Μb free στο system βρε παιδια μολις εβαλα την επισημη γερμανικη και μου ζεστενετε τρελλα το note :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 φιλε μου βαλε το να την κανει μεσω kies Γιατί έχει έρθει η αναβάθμιση μέσω kies? Εγώ που το συνδέω μου λέει ακόμα ότι η ics είναι το τελευταίο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Στα ελληνικα δεν εχει ερθει ακομα. Μπορεις να φλασαρεις απο odin την επισημη γερμανικη η οποια εχει ελληνικα στα παντα. Δεν παρατηρησα αυξηση θερμοκρασιας. Με στοκ κερνελ την εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Στα ελληνικα δεν εχει ερθει ακομα. Μπορεις να φλασαρεις απο odin την επισημη γερμανικη η οποια εχει ελληνικα στα παντα. Δεν παρατηρησα αυξηση θερμοκρασιας. Με στοκ κερνελ την εχεις? Ναι είμαι ακόμα με stock kernel. Το πήρα πρόσφατα το note και επειδή περιμέναμε σύντομα την αναβάθμιση σε JB είπα να μην το πειράξω μέχρι τότε. Αν δε μου αρέσει τότε θα αρχίσω τα μαγειρέματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εχω θεματακι με το Note... με την 4.1.2 (επισημη αλλα κ leaked) μου κολλαει συχνα κ θελει επανεκινηση. Καποτε μ το εκανε κ με την 4.0.4 αλλα μετα σταματησε.. wipe κ format εκανα.. το αναβαθμισα χθες μεσω kies οχι odin αλλα μ εχει βγαλει την πιστη.. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εχω θεματακι με το Note... με την 4.1.2 (επισημη αλλα κ leaked) μου κολλαει συχνα κ θελει επανεκινηση. Καποτε μ το εκανε κ με την 4.0.4 αλλα μετα σταματησε.. wipe κ format εκανα.. το αναβαθμισα χθες μεσω kies οχι odin αλλα μ εχει βγαλει την πιστη.. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; καμια βοηθεια; Έχει έρθει η αναβάθμιση μέσω kies? Γιατί εμένα δε μου τη βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Έχει έρθει η αναβάθμιση μέσω kies? Γιατί εμένα δε μου τη βγάζει. ναι εμενα μ ηρθε.. ειναι γερμανικο dbt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ναι εμενα μ ηρθε.. ειναι γερμανικο dbt... Α,γι'αυτό σου ήρθε. Εμένα είναι ελληνικό και δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι....Τώρα που έχουμε multiwindow, ξέρει κανείς αν δουλεύει το xposed framework για το τηλέφωνο μας όπως στο note 2 δηλαδή multitasking με οποιαδηποτε εφαρμογή???? Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εντυπωσεις απο την επισημη? απο μπαταρια παντως ειναι το ιδιο χαλια με τις αλλες. Γενικα ειναι στα ιδια επιπεδα με την κινεζικη Μ5, αρκετα γρηγορη. Κριμα παντως που δεν εχει το polaris office. Δοκιμασα να βαλω το αρχειο απο την SLC στο φακελο system/lib αλλα παλι δεν παιζει. Την ξεσαβουριασα και λιγο αφηνοντας 340Μb free στο system Εμένα γιατί το έχει το polaris ρε παιδιά μέσα κανονικά; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εμένα γιατί το έχει το polaris ρε παιδιά μέσα κανονικά; Sent from my note Ειναι το polaris viewer. Η LSC είχε και το polaris office Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 εμενα στην γερμανικη ουτε το ενα εχει ουτε το αλλο...... κατι HRS Hotels,kaufDA Navigator και mytaxy :lol: ολα για σβησιμο θα πανε βεβαια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί έχει έρθει η αναβάθμιση μέσω kies? Εγώ που το συνδέω μου λέει ακόμα ότι η ics είναι το τελευταίο λογισμικό. Ναι φιλε μου κανονικα εχω την ευρωπαικη εκδοση και με το που περασα 4.0.4 το συνδεσα και την βρηκε με την μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ναι φιλε μου κανονικα εχω την ευρωπαικη εκδοση και με το που περασα 4.0.4 το συνδεσα και την βρηκε με την μια Για τη Γερμανία έχει βγει αλλά για Ελλάδα απ'ότι διάβασα κι εγώ που το συνδέω στο kies βλέπω ότι δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μολις το παρατηρησα. Η οθονη κλειδωματος δεν εχει συντομευσεις στην lsz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παίδες σορυ που ξαναρωτάω.. Θυμάται κάνεις αν σε στοκ ice χωρίς ροοτ μπορούμε να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων; να καθαρίσει δηλαδή το κινητό από τα πάντα; όχι μέσα από recovery αλλά από το ίδιο το κινητό. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4330635#post4330635 ποστ 6562 και κάτω προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει Μολις το παρατηρησα. Η οθονη κλειδωματος δεν εχει συντομευσεις στην lsz ? όντως δεν έχει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παίδες σορυ που ξαναρωτάω.. Θυμάται κάνεις αν σε στοκ ice χωρίς ροοτ μπορούμε να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων; να καθαρίσει δηλαδή το κινητό από τα πάντα; όχι μέσα από recovery αλλά από το ίδιο το κινητό. Sent from my note Εγώ το είχα κανει την πρωτη φορά πριν ρουταρω και βάλω ρομ χωρις να ξερω οτι υπηρχε κινδυνος και όλα είχαν παει καλά αλλά μετα που διάβαζα τι γηνοταν σε κάποιους ελαγα οτι την γλύτωσα ... Με τοσα που έχουμε ακούσει τι να πει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εγώ το είχα κανει την πρωτη φορά πριν ρουταρω και βάλω ρομ χωρις να ξερω οτι υπηρχε κινδυνος και όλα είχαν παει καλά αλλά μετα που διάβαζα τι γηνοταν σε κάποιους ελαγα οτι την γλύτωσα ... Με τοσα που έχουμε ακούσει τι να πει κανείς... Οπότε φίλε για το παιδί που ρωτάει και γενικά για κάποιον που είναι σε στοκ κατάσταση το καλύτερο είναι να βάλει safe kernel να κάνει φουλ γουαιπ μέσα από εκεί και μετά να βάλει jelly; κακά τα ψέμματα πολύ μπέρδεμα όλο αυτό για κάποιον που δεν ασχολείται. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Απο ότι βλέπω,τα θέματα της μπαταρίας υπάρχουν κανονικότατα οπως και πριν με jb... Δεν κουναω απο ics μέχρι και αν διορθωθούν... (Που δεν το βλέπω,αφού δεν ίσιωσε με το επίσημο release) Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts