bbbb Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Βackup-restore επανήλθε κανονικά αλλά καλό θα ειναι να το έχεις κατά νου ότι μπορει να τύχει κάποια στιγμή.Μου το είχε κάνει μια ακόμη φορά όταν είχα το πρόβλημα που δε μπορούσα να γράψω ελληνικά.Boot σε bootloader,περνάω μέσω οdin το csc,κάνει εκκίνηση και κολλάει στο λογότυπο.Με κρατημένο το power για μερικά δευτερόλεπτα,έκανε reboot και μπήκε κανονικά στο λειτουργικό.Αλλά το θεώρησα φυσιολογικό μιας και συνέπεσε με την αλλαγή του csc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αν κολλησει στην αρχικη οθονη απλα ξαναπερνας κερνελ ακι ανοιγει. Εγω εβαλα τη νεα burt με αρκετες εφαρμογες απο slc για ελληνικα. Ρε παιδια ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο σας απο 10-100% ? εμενα κανει πανω απο 4 ωρες κλειστο και αν το χρησιμοποιω αντι να ανεβαινει η μπαταρια κατεβαινει ενω ειναι στην πριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Εγώ από τότε που πήρα τον γνήσιο φορτιστή μπαταρίας,δεν το έχω ξαναβάλει στο ρεύμα.Θα το δοκιμάσω όμως και θα ενημερώσω.Για τον κέρνελ θα το δοκιμάσω αν και ελπίζω να μην χρειαστεί Edited February 16, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmackris Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω? Edited February 16, 2013 by jmackris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? Περνά την asylum. Βάλε πρώτα ένα cm10.1 Lerner και κάνε format system, preload, cache , data από το mounts. Έβαλε κάνεις την τελευταία asylum? οι ρυθμίσεις δε γίνονται σε single panel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Περνά την asylum. Βάλε πρώτα ένα cm10.1 Lerner και κάνε format system, preload, cache , data από το mounts. Έβαλε κάνεις την τελευταία asylum? οι ρυθμίσεις δε γίνονται σε single panel? Την έβαλα εγώ χτες βράδυ. Έκανα μάλιστα και clean install από την αρχή μιας και είδα πως το έκανε και ίδιος ο dev μόνο πως δεν ξαναέβαλα τα gapps. Δηλαδή έκανα Wipe data/cache/dalvin και μετά reboot Δεν είδα τίποτα αλλαγές από την προηγούμενη, ακριβώς το ίδιο, μόνο που την νιώθω πιο γρήγορη για να πω την αλήθεια. Μπαταρία τα ίδια ακριβώς. Πάνελ που ρωτάς διπλό πάλι αλλά υπάρχουν κάποια mods εάν κοιτάξεις μέσα στο θέμα της asylum όπου μπορείς να κάνεις disable το διπλό πάνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τα βρήκα τα mods και είναι οκ. Έχετε fc στον dialer? Γιατί μόλις εμφανίζεται ο dialer κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τα βρήκα τα mods και είναι οκ. Έχετε fc στον dialer? Γιατί μόλις εμφανίζεται ο dialer κλεινει Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα..Την πέρασα σήμερα..μπορείς να κατεβάσεις από το play store τον exdialer..Είναι πολύ καλός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 έβαλα go dialer με i phone theme αλλά δε με αρέσει. τελικά το ρόφημα ήταν ότι είχα κάνει επαναφορά αρχείου κλήσεων από slc με titanium. έκανα clear και είναι ο καλύτερος πλέον και ο στοκ dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 σορυ το ξεχασα..! δεν εχω παρατηρησει κατι. θα σου ανεβασω σε λιγο ενα βιντεακι να δεις και εσυ:) εδω πριν απο λιγο το τραβηξα... https://www.dropbox.com/s/zua0loua75va10i/2013-02-16%2013.59.09.mp4 βρε φιλε τραβαει γ@μω τα βιντεο.......εμενα γιατι ρε ****το μου θολωνει συχνα :( ειμαι στην Asylum CM10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 βρε φιλε τραβαει γ@μω τα βιντεο.......εμενα γιατι ρε ****το μου θολωνει συχνα :( ειμαι στην Asylum CM10.1 Μήπως δεν είναι θέμα software, αλλά hardware..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μήπως δεν είναι θέμα software, αλλά hardware..;; μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Δοκιμασε να τραβηξεις 720p αντι 1080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmackris Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Αν βαλεις στοκ στο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αν βαλεις στοκ στο κανει? οχι δεν το κανει θα δοκιμασω παντως και σε 720 να δω αν τραβαει σωστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μα δεν μου το εκανε οταν ηταν στην στοκ μονο οταν ξεκινησα τις custom....... Αυτό ακριβώς εννοούσα με τις custom. Παρολαυτα το βίντεο του Φρέντυ φαίνεται super... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Δουλευει το gmail σε σας στην τελευταια asylum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αυτό ακριβώς εννοούσα με τις custom. Παρολαυτα το βίντεο του Φρέντυ φαίνεται super... Παιδιά εμένα δεν είναι custom είναι η τελευταία ανεπίσημη jelly με ροοτ. Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό. Θα τραβήξω και άλλο βίντεο με χαμηλό φωτισμό για να κάνουμε συγκρίσεις και θα σας το ανεβάσω αργότερα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 να ρωτησω, εκανα φουλ wipe asylum την σημερινη.δεν εβαλα g apps.αλλα δεν βλεπω play store πουθενα. τελικα πρεπει να τα βαλουμε?γιατι διαβασα δεν ειναι απαραιτητο πλεον οπως γραφει στο op o chasmodo. ευχαριστω! Δεν είναι απαραίτητο αν περάσεις asylum με full wipe ενώ είχες ήδη πριν asylum..αν είχες άλλη ρομ τότε πρέπει να τα ξαναπεράσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια να ρωτησω καθε φορα που περναμε ρομ πρεπει να βγαζουμε την εξωτερικη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια να ρωτησω καθε φορα που περναμε ρομ πρεπει να βγαζουμε την εξωτερικη καρτα? Εγω παντως δε τη βγαζω ποτε. Λοιπον μολις ειχα αρκετες black screen στην νεα asylum οποτε γυρναω παλι σε tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω παντως δε τη βγαζω ποτε. Λοιπον μολις ειχα αρκετες black screen στην νεα asylum οποτε γυρναω παλι σε tw Εγω την εβγαζα συνεχεια κ με κουρασε.. σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγω την εβγαζα συνεχεια κ με κουρασε.. σε ευχαριστω! Εγώ δεν την βγάζω ποτε...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts