Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε μενα με Chrack's περασα και τον 3.2 ex και τον beta 3.3 χωρις κανενα προβλημα και ετρεξα

απο games μεχρι οτι εφαρμογη ειχα μπας και δω διαφορες. Αυτο που διαπιστωσα, ειναι οτι

ειναι τοσο smooth με τον "απλο" Νοtecore που η ex εκδοχη ειναι περιττη για μενα. Αλλα δουλεψε

ρολοι.

Βεβαια απο τη στιγμη που ειχες προβληματα, καλο ειναι να το αποφυγουν οσοι δεν θελουν να μπλεξουν.

Τι να πω... Σιγά σιγά θα πρέπει να υπολογίζουμε και τη "διάθεση" της συσκευής! Αν δεν έχει τις καλές της δεν είσαι για πειράγματα! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

παιδιά το ένα λεντάκι στο κινητό (το back) σταμάτησε το φως του.(δουλεύει βέβαια) μόνο το αριστερό led ανάβει. να το πάω στην wind που αγοράστηκε? για την εγγύηση πρέπει να βγάλω το root?
technoholic maniac reviewer

Καλημέρα από χτες προσπάθησα να περάσω μια rom και κατά την διάκια έγινε διακοπή ρεύματος και από τότε μου βγάζει το κινητό μόλις το ανοίγω αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τπτ firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies & try again έχει κάνεις καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?????????

καλησπερα φιλε αν δεν κανω λαθος μπρικαρε το κινητο.το ιδιο ειχα παθει και εγω και το επανεφερα.μπορω να σου πω το πως αλλα πρωτα ας απαντησει και καποιος αλλος αν οντως το μπρικαρες.μην το πας για σερβις θα πληρωσεις περιπου 180 ευροπουλα......ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ!!!!

Αν ξανα μπει σε download mode στο κινητο του κ περασει μεσω odin stock rom τοτε θα φτιαξει
ΜΑΚΑΡΙ....εμενα κόλλαγε στο ΦΑΚΤΟΡΙΣ μονίμως .αν δεν το επαναφερει ας μου στειλει να του στειλω πως το επανεφερα!

Καλημέρα από χτες προσπάθησα να περάσω μια rom και κατά την διάκια έγινε διακοπή ρεύματος και από τότε μου βγάζει το κινητό μόλις το ανοίγω αυτό το μήνυμα και δεν κάνει τπτ firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies & try again έχει κάνεις καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?????????

Φίλε μην τρελαίνεσαι! Δοκίμασε να μπεις Download Mode (Power + Home + Vol. Down)

Αν μπει τότε είσαι οκ! Απλά ξεκίνα το pc Odin και πέρασε μια stock Rom από xda. Αν θες κάποια links με τα αρχεία που χρειάζεσαι πες μας. Νομίζω θα επανέλθει! :)

παιδιά το ένα λεντάκι στο κινητό (το back) σταμάτησε το φως του.(δουλεύει βέβαια) μόνο το αριστερό led ανάβει. να το πάω στην wind που αγοράστηκε? για την εγγύηση πρέπει να βγάλω το root?

Να το επιστρέψεις στο service για να είσαι σίγουρος. Το καλύπτει η εγγύηση το ledάκι. Οποσδήποτε πάντως να το κανείς unroot για να μην υπάρχει πιθανότητα να σου πουν πως τα έξοδα επισκευής δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Edit: Κατεβάζω τώρα και τη νέα Alba , ενδιαφέρουσα φαίνεται! Ίσως τη δοκιμάσω το βραδάκι να σας πω εντυπώσεις! :cool:

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτηση μπορει καποις να μου δωσει το λινκ για την μαμα ρομ την ελληνικη; αυτη που ερχεται το κινητο ελληνικης εισαγωγης

το Note δεν μου ανοίγει και στο recovery μου βγάζει

E:failed το mount /system (Invalid argument)

can't mount '/system (Invalid argument)

E:failed το mount /data (Invalid argument)

τι έγινε έμεινα από κινητό?μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

παιδια καλησπερα

εβαλε κανεις την alba v3 να μας πει εντυπωσεις??

ξινεται το χερι μου... :) αν και η chrack v8 ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης και γρηγορη

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

το Note δεν μου ανοίγει και στο recovery μου βγάζει

E:failed το mount /system (Invalid argument)

can't mount '/system (Invalid argument)

E:failed το mount /data (Invalid argument)

τι έγινε έμεινα από κινητό?μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Σου κάνω paste αυτό που είπα κ στο άλλο παιδί πριν.

Δοκίμασε να μπεις Download Mode (Power + Home + Vol. Down)

Αν μπει τότε είσαι οκ! Απλά ξεκίνα το pc Odin και πέρασε μια stock Rom από xda. Αν θες κάποια links με τα αρχεία που χρειάζεσαι πες μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπαίνω σε download mode κανονικά βάζω την rom και ξεκινάει και κολλάει στο ΝΑΝΤ Write Start και μένει εκεί και δεν κάνει κάτι.

¨εκανες κανα wipe με ICS kernel;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

είχα περάσει από το odin την 4.0.4 και σήμερα είπα να του κάνω ένα wipe γιατί είχα lag.μετά από εκεί δεν άνοιξε ποτε.δεν έχω πειράξει kernel.

είχα περάσει από το odin την 4.0.4 και σήμερα είπα να του κάνω ένα wipe γιατί είχα lag.μετά από εκεί δεν άνοιξε ποτε.δεν έχω πειράξει kernel.

Άρα έκανες wipe με ICS kernel=Βrick.

Για δες αυτό το λινκ και ο Θεός βοηθός.Έχει δουλέψει σε δυο παιδιά εδώ μέσα.

http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καινούριος speadmod K3_9 που φτιάχνει το πρόβλημα του bloot στην 4.0.4

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

το link που έχουν για να κατεβάσεις τα pit αρχεία δεν δουλεύει μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα άλλο link για τα pit να μην τα κάνω και άλλο θάλασσα?sorry για το πρήξιμο.

παιδιά εγώ φοράω την kingdroid v5 με τον speedmod k3-9, και πλέον δεν έχω καθόλου blackclipping. κοίταξα και τα trailer του ironman2 που φαινοταν εκεί, αλλά δεν έχω καθόλου!! ούτε στα βίντεό μου τα HD ούτε πουθενά. είχα σπαστεί γιατί είμαι πάρα πολύ ψείρας ειδικά στο θέμα της οθόνης, αλλά πλέον το αγαπώ 100% το τηλέφωνο!!!

μήπως διορθώθηκε πλέον στην 4.0.4 ή οφείλεται στον kernel? μόνο το bluetooth δεν ανοίγει, αλλά αυτό φαντάζομαι θα διορθωθεί στον επόμενους κέρνελ.

πάντως πετάει το τηλέφωνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. το λεντάκι που δεν ανάβει θα το πάω αργότερα για αντικατάσταση. ούτος η άλλος σβηστά τα έχω.

technoholic maniac reviewer

παιδιά εγώ φοράω την kingdroid v5 με τον speedmod k3-9, και πλέον δεν έχω καθόλου blackclipping. κοίταξα και τα trailer του ironman2 που φαινοταν εκεί, αλλά δεν έχω καθόλου!! ούτε στα βίντεό μου τα HD ούτε πουθενά. είχα σπαστεί γιατί είμαι πάρα πολύ ψείρας ειδικά στο θέμα της οθόνης, αλλά πλέον το αγαπώ 100% το τηλέφωνο!!!

μήπως διορθώθηκε πλέον στην 4.0.4 ή οφείλεται στον kernel? μόνο το bluetooth δεν ανοίγει, αλλά αυτό φαντάζομαι θα διορθωθεί στον επόμενους κέρνελ.

πάντως πετάει το τηλέφωνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. το λεντάκι που δεν ανάβει θα το πάω αργότερα για αντικατάσταση. ούτος η άλλος σβηστά τα έχω.

Το θέμα με το Bluetooth δεν έφτιαξε με τον K3_9 ???

O Dev λέει ότι λύθηκε το θέμα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τελικα ας μας πει καποιος αν στην κιντροιντ ν5 περασω τον κενουργιο speedmod k3-9 θα εχω μπλουτουθ με τον 3.8 δεν ειχα το εφτιαξαν;;;

Ας πει καποιως απο εμας αν την εχει δοκιμασει καλητερα γιατι ο hackfree λεει οτι δεν δουλευει;;;

Ας πει καποιως απο εμας αν την εχει δοκιμασει καλητερα γιατι ο hackfree λεει οτι δεν δουλευει;;;

Δεν έχω την King αλλά για να το λέει ο Harcore δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας! Δοκίμασέ τον!

ξέρουμε άμα το κινητό brickari αν το service το φτιάχνει?

Φυσικά το επισκευάζουν αλλά χρεώνουν! Αν δεν κάνω λάθος αλλάζουν πλακέτα... :cry:

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξέρουμε άμα το κινητό brickari αν το service το φτιάχνει?

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχετε παθει το ιδειο ΠΡΟΒΛΗΜΑ αλλα ενας φιλος μου ειδε βιντεακι στο youtube το εφτιαξε και εσωσε το τηλ συγουρο το ειδα με τα ματια μου

Το εδωσε σε εναν ηλεκτρονικο και του το ευτιαξε 5 ευρο του πηρε το πουλανε και ebay αλλα που να περιμενεις να ερθει

Μπορει να κανω και λαθως βεββεα ας μας πει κανας ειδικος μπας και σε βοηθησουμε..

Edited by araditsas