_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Καλησπερα Ναι ακριβως αυτο εννοω και δεν μπορω να βρω ποιο προγραμμα μου το κανει γμτ... αρχίζω να πιστεύω οτι δεν πρέπει να είναι απο πρόγραμμα τελικά μιας και έβγαλα τα πάντα και μαυ το έκανε παλι.βέβαια μου το κάνει όποτε γουστάρει αυτό.παίζει δηλαδή και μέρα που θα το κάνει 50 φορές,παίζει και μέρα όπως τώρα καλή ώρα που δεν το έχει κάνει καμία...μάλλον κάτι δεν εχει κάτσει σωστά απο τη ρομ...περιμένω μέχρι να βγούνε οι μαγειρεμένες 4.0.4 και μετα βουρ στο φλασαρισμα....;) ξέχασα να πω οτι τελικά αυτό είναι που μου π@δαει και την μπαταρία...όταν δεν το πιάνει να αναβοσβήνει όπως σήμερα εχω και γ@μω τις αυτονομίες.χτες που το έκανε ολη μέρα σχεδόν ακόμη και μετά απο rebooot αναγκάστηκα 10 το βράδυ να τρέχω να βρω μπριζα... Edited July 13, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά έβαλα και εγώ την τελευταία αλβα για να την δοκιμάσω όλα καλά όλα σμουθ αλλά μου φαίνεται ότι το κινητό βράζει πάλι. Τα γνωστά δηλαδή.. Καιει η οθόνη κτλ. (με απλή χρήση όχι παιχνίδια κτλ) Πράγματα που με την KingDroid τα είχα ξεχάσει. Μάλλον θέλει δουλειά ακόμη η καλύτερα μία σωστή custom για να έρθουμε στα ίσια επίπεδα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπερα Ναι ακριβως αυτο εννοω και δεν μπορω να βρω ποιο προγραμμα μου το κανει γμτ... Μήπως άλλαξες την οθόνη να σβήνει σε 10 ή 30min; Κι εγώ την έπαθα βέβαια έχουμε διαφορετική rom άλλα σ'εμένα αυτό έφταιγε, το άλλαξα σε 1 min και όλα οκ. Ελπίζω να είναι αυτό, σε νιώθω είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 αρχίζω να πιστεύω οτι δεν πρέπει να είναι απο πρόγραμμα τελικά μιας και έβγαλα τα πάντα και μαυ το έκανε παλι.βέβαια μου το κάνει όποτε γουστάρει αυτό.παίζει δηλαδή και μέρα που θα το κάνει 50 φορές,παίζει και μέρα όπως τώρα καλή ώρα που δεν το έχει κάνει καμία...μάλλον κάτι δεν εχει κάτσει σωστά απο τη ρομ...περιμένω μέχρι να βγούνε οι μαγειρεμένες 4.0.4 και μετα βουρ στο φλασαρισμα....;) ξέχασα να πω οτι τελικά αυτό είναι που μου π@δαει και την μπαταρία...όταν δεν το πιάνει να αναβοσβήνει όπως σήμερα εχω και γ@μω τις αυτονομίες.χτες που το έκανε ολη μέρα σχεδόν ακόμη και μετά απο rebooot αναγκάστηκα 10 το βράδυ να τρέχω να βρω μπριζα... Δεν αλλάζεις κανα κερνελ μηπως δεις χαίρι; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Δεν αλλάζεις κανα κερνελ μηπως δεις χαίρι; δεν πιστεύω οτι είναι θέμα κερμελ αλλά οταν αρχίζουν να βγαίνουν οι μαγειρεμένες 4.0.4 με το καλό θα κάνω μια αλλαγή....:) προς το παρών δεν αλλάζω τίποτα.είμαι σε διακοπές και δεν θέλω να μείνω χωρίς ντεντεφονο:baby::lol: Μήπως άλλαξες την οθόνη να σβήνει σε 10 ή 30min; Κι εγώ την έπαθα βέβαια έχουμε διαφορετική rom άλλα σ'εμένα αυτό έφταιγε, το άλλαξα σε 1 min και όλα οκ. Ελπίζω να είναι αυτό, σε νιώθω είναι πολύ σπαστικό. εγώ πάντως φίλε μου εκεί το εχω.στο 1 λεπτό και μου το κάνει...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 εγώ πάντως φίλε μου εκεί το εχω.στο 1 λεπτό και μου το κάνει...:O Και εγω στο 1 λεπτο το εχω και το κανει αλλα το εβαλα και αλλου και παλι τα ιδια :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδια θελω να δοκιμασω την στοκ 4.0.4.Ειμαι με τη τελευταια του Ηλια.Για να μη γινει στραβη ρωταω :1)την περναω με pc odin και την ρουταρω και ειμαι οκ;2)wipes χρειαζονται;3)βαζω μετα κερνελ οποιον θελω εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Την περνάς από PC-ODIN, κανονικά, σου αφαιρεί τα root και τους custom kernels (δεν είναι wipe η ρομ αυτή), και μετά απλά κάνεις root. Δεν περνάς όμως custom kernels, γιατί έχουν πρόβλημα με bluetooth ή ακόμα και με το wifi σε μερικά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδια θελω να δοκιμασω την στοκ 4.0.4.Ειμαι με τη τελευταια του Ηλια.Για να μη γινει στραβη ρωταω :1)την περναω με pc odin και την ρουταρω και ειμαι οκ;2)wipes χρειαζονται;3)βαζω μετα κερνελ οποιον θελω εγω; Περνα την kingdroid 4.0.4...Δε χρειαζεται να γυρισεις σε κατι stock...Αυτη φορεσα εγω χτες κ ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά το nandroid backup/restore μπορεί να γίνει απο οποιαδήποτε custom/ics rom ή πρέπει να περάσουμε τον abyss kernel και να γίνει μέσω αυτού η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά το nandroid backup/restore μπορεί να γίνει απο οποιαδήποτε custom/ics rom ή πρέπει να περάσουμε τον abyss kernel και να γίνει μέσω αυτού η διαδικασία? Οχι δεν έχει σημασία.. Εγώ παίρνω το back up μου με οποιοδήποτε κερνελ χωρίς κανένα πρόβλημα Παιδιά βγήκε ο cf root για την 4.0.4. Δουλεύει το Bluetooth ρολόι. Και νομίζω ότι είναι ο καλύτερος κερνελ αυτή την στιγμή. Τον δοκιμάζω από το πρωί στην alba 2 και το κινητό πάει σφαίρα. Αν και είναι νωρίς ακόμα νομίζω ότι η μπαταρία έχει βελτίωση. Άντε να βγει και η kingdroid για την νέα βάση και είμαστε κομπλέ μετά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μόλις έβαλα την CRASH V6, απο τα comments στο xda είδα πως είναι η ποιο σταθερή απο τις άλλες, πάντως είναι πολύ smooth στα μενού. Περισσότερα αργότερα, να την δουλέψω λίγο και να δούμε και την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Που ειναι ο cf root για τη 4.04? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Που ειναι ο cf root για τη 4.04? forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Μόλις έβαλα την CRASH V6, απο τα comments στο xda είδα πως είναι η ποιο σταθερή απο τις άλλες, πάντως είναι πολύ smooth στα μενού. Περισσότερα αργότερα, να την δουλέψω λίγο και να δούμε και την μπαταρία. Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note Edited July 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 κατι γινεται με το link...δεν μπαινει. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 κατι γινεται με το link...δεν μπαινει. Το διόρθωσα φίλε δεστο τώρα :) Παπαπαπα λαπτοπ το έκανα το note. Πιο γρήγορα από το πισι γράφω πλέον :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note Δουλεύουν τo wifi και το bluetooth ; (Με βάση την 4.04 δεν αναφέρεσαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δουλεύουν τo wifi και το bluetooth ; (Με βάση την 4.04 δεν αναφέρεσαι;) Δουλεύουν όλα ρολόι Το πρωί τον έβαλα και όπως βλέπεις το έχω διαλύσει το κινητό :p Επίσης πάει σφαίρα.. Νομίζω στην αλβα είναι ο καλύτερος κερνελ. Ναι πάντα για την 4.0.4 μιλάω Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Δηλαδή να την περάσω ... CF Kernel ;... Bασικά από που τον κατεβάζω για την 4.04 ;. Sorry που σε πρήζω αλλά δεν είμαι στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 πάντως παιδιά η kingdroid 4.3 με τον cf root που έχει από προεπιλογή σε συνδυασμό με μια Anker μπαταρία 2500 MhA που έχω προμηθευτεί μου έδωσε απίστευτη αυτονομία. 5 ώρες και 40 λεπτά χρήση οθόνης είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε σμαρτφον κάτι ίσως να μην ξαναδώ βέβαια. έτσι μου ρχεται να μην ξαναδοκιμάσω τίποτα άλλο σε ρομ, κέρνελ, αλλά και σε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Δηλαδή να την περάσω ... CF Kernel ;... Bασικά από που τον κατεβάζω για την 4.04 ;. Sorry που σε πρήζω αλλά δεν είμαι στον υπολογιστή. Εδωσα το λινκ λίγο πιο πάνω δεστο.. :) πάντως παιδιά η kingdroid 4.3 με τον cf root που έχει από προεπιλογή σε συνδυασμό με μια Anker μπαταρία 2500 MhA που έχω προμηθευτεί μου έδωσε απίστευτη αυτονομία. 5 ώρες και 40 λεπτά χρήση οθόνης είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε σμαρτφον κάτι ίσως να μην ξαναδώ βέβαια. έτσι μου ρχεται να μην ξαναδοκιμάσω τίποτα άλλο σε ρομ, κέρνελ, αλλά και σε συσκευή. Η καλύτερη ρομ μέχρι στιγμής για το κινητό μας με διαφορά.. Εύχομαι να δούμε την συνέχεια της και στην νέα βάση. Αν και οφ τοπικ έχεις κάποιο λινκ για την μπαταρία σου; Sent from my note Edited July 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Και εσύ Anker μπαταρία έχεις ;. Και εγώ έχω την 2700 Αnker. Προχθές την έβαλα να δω πόσο αξιόπιστη είναι. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με το widget του καιρού. Έχω το HD widget αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία. ''Ξυπνάει'' συνέχεια το κινητό. Εσείς ποιο widget καιρού έχετε ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Και εσύ Anker μπαταρία έχεις ;. Και εγώ έχω την 2700 Αnker. Προχθές την έβαλα να δω πόσο αξιόπιστη είναι. Βασικά έχω ένα πρόβλημα με το widget του καιρού. Έχω το HD widget αλλά μου καταναλώνει πολύ μπαταρία. ''Ξυπνάει'' συνέχεια το κινητό. Εσείς ποιο widget καιρού έχετε ;. Οχι δεν έχω Anker έχω δύο γνήσιες μπαταρίες με εξωτερικό φορτιστή και τις αλλάζω. Για τον καιρό έχω fancy widget. Το έχω βάλει κάθε τρεις ώρες να κάνει update και το έχω ρυθμίσει το βράδυ να μην ανανεώνεται και είμαι σούπερ. Δοκίμασε το... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Oυφ ... μου λείπει το widget του καιρού της HTC :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28624180 Πάντως και η αλβα 2 με τον cf root είναι τούμπανο Sent from my note καλημερα ρε πατριδα τι μας κανεις... :) Ειχαμε τον Ηλια να μας αναβει φωτιες :) και τωρα εχουμε εσενα... :):) αξιζει η αλβα2?? να βαλω αυτην η την KD 4.4?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts