kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Καλημέρα Γιάννη. Έτσι κι αλλιώς έφτιαξα v.2.Δεν είναι μόνο το call recording. Σε 5 θα βάλω εδώ το link... Δεν είναι όμως από nandroid backup μιας και δε προλαβαίνω καθόλου σήμερα νατη ξαναπεράσω! Κλασσικά λοιπόν, Install abyssnote 4.2 Advance-Reboot into recovery Wipe data/factory reset (twice is better) Wipe cache (twice is better) Wipe dalvik (twice is better) Install ROM. Wipe data/factory reset (δεν είναι κακό να γίνει) Reboot Το τελευταίο "Wipe data/factory reset (δεν είναι κακό να γίνει)" μετά το "install ROM" μήπως δημιουργήσει προβλήματα, μια και μετά το instalation της ROM θα έχει περάσει ο καινούργιος kernel??? Εννοώ ότι μπορεί να έχεις ακόμα το Recovery του Abyss αλλά θα έχει περάσει ήδη άλλος kernel και μπορεί να οδηγήσει σε brick?? Επίσης άλλη ερώτηση: Στο Titanium τι διαφορά έχει το "Wifi sharing manager 1.1" με το "Κοινή Χρήση Wifi 1.1"???? Η ίδια εφαρμογή αποκλείεται να είναι γιατί θ την είχε 1 φορά, όχι μια στα αγγλικά και μια στα Ελληνικά... Κάποια διαφορά πρέπει να έχουν... Edited May 28, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το τελευταίο wipe μετά το "install ROM" μήπως δημιουργήσει προβλήματα, μια και μετά το instalation της ROM θα έχει περάσει ο καινούργιος kernel??? Εννοώ ότι μπορεί να έχεις ακόμα το Recovery του Abyss αλλά θα έχει περάσει ήδη άλλος kernel και μπορεί να οδηγήσει σε brick?? Επίσης άλλη ερώτηση: Στο Titanium τι διαφορά έχει το "Wifi sharing manager 1.1" με το "Κοινή Χρήση Wifi 1.1"???? Η ίδια εφαρμογή αποκλείεται να είναι γιατί θ την είχε 1 φορά, όχι μια στα αγγλικά και μια στα Ελληνικά... Κάποια διαφορά πρέπει να έχουν... Οχι Γιαννη.Δεν εχει να κανει. Το δοκιμασα και σε προηγουμενα flashαρισματα αφου προτινεται (δεν επιβαλλεται) απο καποιους. Σιγουρα καποια διαφορα θα εχουν, αλλα δεν εχω διαβασει λεπτομερειες. Ομως συμφωνουν ολοι οτι και τα 2 ταλαιπωρουν τη μπαταρια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Οχι Γιαννη.Δεν εχει να κανει. Το δοκιμασα και σε προηγουμενα flashαρισματα αφου προτινεται (δεν επιβαλλεται) απο καποιους. Σιγουρα καποια διαφορα θα εχουν, αλλα δεν εχω διαβασει λεπτομερειες. Ομως συμφωνουν ολοι οτι και τα 2 ταλαιπωρουν τη μπαταρια. Ok κατέβασα την v2 και αρχίζω τα backups μου για να φλασάρω λίγο αργότερα.. Κάτι ακόμα... Επίσης βλέπω ότι χρησιμοποιείς το Superuser.apk και όχι το SuperSu του Chainfire... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ok κατέβασα την v2 και αρχίζω τα backups μου για να φλασάρω λίγο αργότερα.. Κάτι ακόμα... Επίσης βλέπω ότι χρησιμοποιείς το Superuser.apk και όχι το SuperSu του Chainfire... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος??? Προσοχη στα backup (μεσω titanium).Καλο ειναι να μην εχεις κατι απο GB (καποια εφαρμογη με τα δεδομενα της).Αυτο εφερε προβληματα σε καποιους στην επαναφορα. Γιαννη το superSu εχει η rom μεσα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Προσοχη στα backup (μεσω titanium).Καλο ειναι να μην εχεις κατι απο GB (καποια εφαρμογη με τα δεδομενα της).Αυτο εφερε προβληματα σε καποιους στην επαναφορα. Γιαννη το superSu εχει η rom μεσα...;) Μάλλον ο Chainfire τότε του έχει δώσει το ίδιο όνομα (Superuser.apk)... Δεν επαναφέρω backup από GB... Έχω κάνει όλα τα backup του Titanium μόνο σε ICS και μόνο αυτά χρησιμοποιώ για επαναφορά... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ok κατέβασα την v2 και αρχίζω τα backups μου για να φλασάρω λίγο αργότερα.. Κάτι ακόμα... Επίσης βλέπω ότι χρησιμοποιείς το Superuser.apk και όχι το SuperSu του Chainfire... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος??? Καλημέρα στην παρέα. Φίλε kalagas αν περάσω την v2 και φλασαρω μετά το θέμα σου όπως φτιάχτηκε για την v1 θα περάσει λες, η θα πρέπει να το ξαναφτιάξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους!!!Η version 2 είναι έτοιμη λοιπόν!!! Ας θυμηθούμε τη version 1: *Ξεκινάει με τη Ρώσσικη γλώσσα, όπως όλες οι AlBa.Μη μπερδευτείτε...:p *Το widget του νέου Accuwether κατά την εκκίνηση δε φαίνεται σωστά λόγω του tw 5X5.Αν το βγάλετε και το βάλετε πάλι, είναι οκ. Προσοχή!!!Η πρώτη εκκίνηση κάνει γυρώ στα 5-10 λεπτά!!!!! [b]Changelog:[/b] 1) Build DDLP8 2) Modem XXLR1 3) Kernel ZSLPF 4) Extended power menu (thanks Homam Ageel ? XDA) 5) Dialer with recording 6) Mobile Data in shortcat (thanks sk0t) 6) Tweaks for battery 7) Fixed installation script 8) Full root, deodexed, optimized, zipaligned [b]Changes By me:[/b] [list] [*]Tweeks για καλυτερη διαχείρηση μνήμης, performance και διάρκεια μπαταρίας. [*]Tweeks για καλυτερο launcher scrolling [*]Η νεότερη έκδοση TouchWiz SGS3 (1.4) for Galaxy Note 5X6 [*]TouchwizUX-1.4 : -Fix white text on white backgroung -Fix FC on lockscreen wallpaper -Changed packageid to fix some incompatibility problem -Changed sharedUserID -Contain stock Samsung widget(Calendar,Agenda,GS3Accuwether) with new sharedUserID [*]SGS3 Accu Weather + widget for Note [*]All the media from SGS3 (Ringtones, UI sounds, Notifications, Alarms) [*]Carbon Tweaks Installer app V2[/list] AlBa DDLP8 Full Repack By Elthis v.2 Changelog: new build.prop new unit.d new tweaks Modem DDLP4 (Προσωπικά μου δίνει καλύτερα αποτελέσματα) CF-Root LP8 *new Settings Panel call recording working Newest TouchWiz SGS3 for Galaxy Note 5X5 Download: http://www.wuala.com/elthis/Documents/AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis_v.2.zip/ MD5: 868D3F4D8170BA1C78DF179CE4BED69B How to install: Install abyssnote 4.2 kernel In recovery-advance-Reboot into Recovery (not reboot system!!!) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (twice is always better) Install AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis_v.2 Wipe data/factory reset (προαιρετικο) Reboot system Kάνουμε πάντα, όπως προτίνεται σε όλες τις Rom, 2-3 επανεκκινήσεις μετά την εγκατάσταση. Πιστεύω επίσης ότι αν έχετε τη AlBa v.1 μπορεί να ''περαστεί'' χωρίς full wipe (μόνο wipe cache/wipe dalvik), χωρίς δηλαδή να χάσετε τα δεδομένα σας. ΔΕ το έχω δοκιμάσει. ΔΕ συστήνεται. Συμβουλές: Επαναλαμβανω: α)Απεγκαθιστουμε με titanium backup (υπαρχουν πολλες παρομοιες εφαρμογες που κανουν τη δουλεια αυτη) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη μας ειναι αχρηστη και απλα καθεται στο /system μας. β)Παγωνουμε μεσω titanium backup το wifi sharing, την ενημερωση λογισμικου, τη κοινη χρηση wifi, το google maps, το kies, το socialhub, αν δε τα χρειαζομαστε (ποσοι τα χρειαζομαστε?) γ)Ακολουθουμε πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης και καλο ειναι να κανουμε 2 συνεχομενες φορες full wipe! δ)Καντε [url="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd"]battery calibration[/url]!!! ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. Πληροφοριες εγκαταστασης [url="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659308"]εδω[/url]. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! Ακολουθηστε τις συμβουλες αυτες και ειμαι σιγουρος οτι θα παιρνετε το 100% της καθε rom!!! *New settings panel: http://img43.imageshack.us/img43/5783/screenshot2012052717095.jpg Edited May 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Φίλε kalagas αν περάσω την v2 και φλασαρω μετά το θέμα σου όπως φτιάχτηκε για την v1 θα περάσει λες, η θα πρέπει να το ξαναφτιάξω;;; Καλημέρα... Το Theme με το τρόπο του ZipThemer είναι φτιαγμένο για να κάνει σε όλες τις ROMs... Aν εννοείς αν πρέπει να το ξανα-διαλέξεις και ξανά κάνεις BuiltIt, η απάντηση είναι NAI... Και αυτό γιατί κάθε φορά που ξανά κάνεις το BuiltIt το ZipThemer παίρνει και Themάρει τα τελυταία apks που έχεις στο system/app... Έτσι η διαδικασία με το +Theme και BuiltIt πρέπει να ξαναγίνεται κάθε φορά που αλλάζεις ROM για να είσαι σίγουρος... Καλημέρα σε όλους!!!Η version 2 είναι έτοιμη λοιπόν!!! Συμβουλές: Επαναλαμβανω: ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. Πληροφοριες εγκαταστασης εδω. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! Ηλία το link που έδωσες είναι για φλασάρισμα όλης της LPF... ΑΝ θέλουμε μόνο τον Bootloader τι κάνουμε??? Απλά ξε-τσεκάρουμε όλα τα υπόλοιπα και αφήνουμε τσεκαρισμένο μόνο το Bootloader??? Επίσης αν ναι, το Re-partition το έχουμε τσεκαρισμένο ή όχι αν φλασάρουμε μόνο τον bootloader??? Edited May 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ηλία το link που έδωσες είναι για φλασάρισμα όλης της LPF... ΑΝ θέλουμε μόνο τον Bootloader τι κάνουμε??? Απλά ξε-τσεκάρουμε όλα τα υπόλοιπα και αφήνουμε τσεκαρισμένο μόνο το Bootloader??? Επίσης αν ναι, το Re-partition το έχουμε τσεκαρισμένο ή όχι αν φλασάρουμε μόνο τον bootloader??? Γιαννη ΝΟΜΙΖΩ οτι καπου εχω διαβασει οτι γινεται ετσι οπως λες...Μονο δηλ bootloader και το repartition τσεκαρισμενο. ΑΛΛΑ καλυτερα να ρωτησεις στο thread εκει μιας και ο dr.ketan ειναι αρχοντας σε αυτα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Ηλία ευχαριστούμε και πάλι :happy:, κατεβάζω να περάσω την v2, δυστυχώς από το κινητό μου έκανε fail και τώρα έβαλα από υπολογιστή.. ουσιαστικά είδες κάποια διαφορά με την προηγούμενη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Ηλία ευχαριστούμε και πάλι :happy:, κατεβάζω να περάσω την v2, δυστυχώς από το κινητό μου έκανε fail και τώρα έβαλα από υπολογιστή.. ουσιαστικά είδες κάποια διαφορά με την προηγούμενη??? Η ουσιαστικη αλλαγή ειναι στα tweaks . Δανειστηκα καποια απο Rocket μιας και ξερω οτι γενικα ψαχνεται ο τυπος. Επισης προσθεσα καποια memory tweaks... Εβαλα και nova launcher να δοκιμασω...(μου ειχες πει οτι ψιλοκολλουσε σε καποιους launchers???) και τρεχει πολυ καλα... edit:ενδιαφερον δε φαινεται??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677656 Δεν ειναι απο AlBa...Θα τη δουμε και αυτη ομως...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Γιαννη ΝΟΜΙΖΩ οτι καπου εχω διαβασει οτι γινεται ετσι οπως λες...Μονο δηλ bootloader και το repartition τσεκαρισμενο. ΑΛΛΑ καλυτερα να ρωτησεις στο thread εκει μιας και ο dr.ketan ειναι αρχοντας σε αυτα...:) Οπότε καταλαβαίνω πως αν θέλω τον καινούργιο bootloader θα πρεπει πρώτα να κάνω αυτή την διαδικασία με το PC ODIN, να rootαρω την LPF και μετά να περάσω την ROM σου. ε??? Επίσης αν κάνω όλα αυτά με το PC ODIN για να περάσω τον bootloader, μετά θα έχω το Yellow Triangle??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Οπότε καταλαβαίνω πως αν θέλω τον καινούργιο bootloader θα πρεπει πρώτα να κάνω αυτή την διαδικασία με το PC ODIN, να rootαρω την LPF και μετά να περάσω την ROM σου. ε??? Επίσης αν κάνω όλα αυτά με το PC ODIN για να περάσω τον bootloader, μετά θα έχω το Yellow Triangle??? Αυτη ειναι η διαδικασια που λες...Παλι βεβαια με abyssnote kernel...:) Δε θα εχεις yellow triangle ουτε θα αυξηθει o counter. Αυτο δε συμβαινει οταν περναμε οτιδηποτε official απο pc odin, μονο αν περασουμε κατι custom (πχ cf root kernel). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Η ουσιαστικη αλλαγή ειναι στα tweaks . Δανειστηκα καποια απο Rocket μιας και ξερω οτι γενικα ψαχνεται ο τυπος. Επισης προσθεσα καποια memory tweaks... Εβαλα και nova launcher να δοκιμασω...(μου ειχες πει οτι ψιλοκολλουσε σε καποιους launchers???) και τρεχει πολυ καλα... edit:ενδιαφερον δε φαινεται??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677656 Δεν ειναι απο AlBa...Θα τη δουμε και αυτη ομως...:) θα την περάσω σε λιγάκι να δούμε τι λέει και αυτή! Ωραία φαίνεται η Goatrip πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο τύπος τουλάχιστον οπτικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ηλία το link που έδωσες είναι για φλασάρισμα όλης της LPF... ΑΝ θέλουμε μόνο τον Bootloader τι κάνουμε??? Απλά ξε-τσεκάρουμε όλα τα υπόλοιπα και αφήνουμε τσεκαρισμένο μόνο το Bootloader??? Επίσης αν ναι, το Re-partition το έχουμε τσεκαρισμένο ή όχι αν φλασάρουμε μόνο τον bootloader??? Γιαννη ΝΟΜΙΖΩ οτι καπου εχω διαβασει οτι γινεται ετσι οπως λες...Μονο δηλ bootloader και το repartition τσεκαρισμενο. ΑΛΛΑ καλυτερα να ρωτησεις στο thread εκει μιας και ο dr.ketan ειναι αρχοντας σε αυτα...:) Οπότε καταλαβαίνω πως αν θέλω τον καινούργιο bootloader θα πρεπει πρώτα να κάνω αυτή την διαδικασία με το PC ODIN, να rootαρω την LPF και μετά να περάσω την ROM σου. ε??? Επίσης αν κάνω όλα αυτά με το PC ODIN για να περάσω τον bootloader, μετά θα έχω το Yellow Triangle??? Καλημέρα, δεν χρειάζεται να μπεις σε όλη αυτήν την διαδικασία, φλασάρεις μόνο τον bootloader χωρίς repartition χωρίς τίποτα και τέλος :) Δες οδηγίες εδώ. ΥΓ. Δεν έχει σημασία σε ποιο ρομ βρίσκεσαι όταν φλασάρεις bootloader, μπορείς να το κάνεις ακόμα και με GB. ΠΡΟΣΟΧΗ εάν μείνει στην μέση θέλεις JTAG για να το ξεκολλήσεις..:ninja: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Elthis. Πολυ καλή η δουλειά που κανείς. Υπάρχει τρόπος να μην είναι τοσο διαφανες το notification menu? στο καινούργιο launcher λειτουργεί τι calendar Samsung widget ? εμένα πάντως μου κόλλησε και έβαλα την παλιά έκδοση. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά είδα χθες να μιλάτε για nandroid backup (Elthis & Kalagas) και ήθελα να ρωτήσω το πως... από ότι κατάλαβα περνάμε τον abyss και από εκεί παίρνουμε το backup. Στην συνέχεια πως επανερχόμαστε? Περνάμε από recovery όπως είμαστε κάποιον kernel (LPY / LPF) και κάνουμε restart? και στην περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε το backup πάμε φυσικά από abyss σωστα? Αν δεν κάνω λάθος στα παραπάνω η απορία μου τότε είναι ποιον kernel ics περνάμε ώστε να τρέξει η rom και να μην φοράει τον abyss??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Elthis. Πολυ καλή η δουλειά που κανείς. Υπάρχει τρόπος να μην είναι τοσο διαφανες το notification menu? στο καινούργιο launcher λειτουργεί τι calendar Samsung widget ? εμένα πάντως μου κόλλησε και έβαλα την παλιά έκδοση. Ευχαριστώ και πάλι. Καλημέρα και ευχαριστώ. Για το notification bar δε μπορώ να κάνω κάτι.Αν τη περάσει τελικά ο Γιάννης μπορεί να ετοιμάσει κάτι;) Για το calendar δε ξέρω κάτι...:( Δε το χρησιμοποιώ και δε μπόρεσα να το δοκιμάσω.Αν κάποιο παιδί τη περάσει, ας το δοκιμάσει. Παιδιά είδα χθες να μιλάτε για nandroid backup (Elthis & Kalagas) και ήθελα να ρωτήσω το πως... από ότι κατάλαβα περνάμε τον abyss και από εκεί παίρνουμε το backup. Στην συνέχεια πως επανερχόμαστε? Περνάμε από recovery όπως είμαστε κάποιον kernel (LPY / LPF) και κάνουμε restart? και στην περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε το backup πάμε φυσικά από abyss σωστα? Αν δεν κάνω λάθος στα παραπάνω η απορία μου τότε είναι ποιον kernel ics περνάμε ώστε να τρέξει η rom και να μην φοράει τον abyss??? Αν εφτιαχνα έναn nandroid backup και το ανέβαζα, θα το έβαζες στη κατά σου στο φάκελο που κανείς τα nandroid και απλά απο abyss θα έκανες restore. Αυτό χρειαζόταν μόνο. Απλά δε πρόλαβα να το κάνω έτσι. Edited May 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Elthis. Πολυ καλή η δουλειά που κανείς. Υπάρχει τρόπος να μην είναι τοσο διαφανες το notification menu? στο καινούργιο launcher λειτουργεί τι calendar Samsung widget ? εμένα πάντως μου κόλλησε και έβαλα την παλιά έκδοση. Ευχαριστώ και πάλι. Μόλις τα δοκίμασα και δεν δουλεύει κανένα της samsung με τον launcher sgs3. Επίσης οι άλλοι launchers (apex, nova, etc) απλά δεν τα "βλέπουν" τα συγκεκριμένα widgets... εγώ απλά για να βλέπω ημερολόγιο έχω κατεβάσει το month calendar widget (3x2 και 4x3) και για να βάζω υπενθυμίσεις έχω την εφαρμογή splanner ακριβώς δίπλα οπότε ανοίγω και περνάω τα ραντεβού μου κτλ... :happy: Ηλία αυτό το κατάλαβα... λέω αν θέλω εγώ να πάρω ένα nandroid, πως μπορώ να το κάνω και πως μπορώ να το επαναφέρω...??? Edited May 28, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Μόλις τα δοκίμασα και δεν δουλεύει κανένα της samsung με τον launcher sgs3. Επίσης οι άλλοι launchers (apex, nova, etc) απλά δεν τα "βλέπουν" τα συγκεκριμένα widgets... εγώ απλά για να βλέπω ημερολόγιο έχω κατεβάσει το month calendar widget (3x2 και 4x3) και για να βάζω υπενθυμίσεις έχω την εφαρμογή splanner ακριβώς δίπλα οπότε ανοίγω και περνάω τα ραντεβού μου κτλ... :happy: Ηλία αυτό το κατάλαβα... λέω αν θέλω εγώ να πάρω ένα nandroid, πως μπορώ να το κάνω και πως μπορώ να το επαναφέρω...??? Παιδιά ορκίζομαι δε πειραιά το calendar!:p Για δοκιμάστε αν θέλετε να πάρετε το .apk και το widget από rocket πχ,η οποία άλλη ics έχετε και να τα κάνετε copy paste με file explorer στο /system/app... Το backup/restore του nandroid το κανείς μεσω abyssnote kernel στο recovery... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Μόλις τα δοκίμασα και δεν δουλεύει κανένα της samsung με τον launcher sgs3. Επίσης οι άλλοι launchers (apex, nova, etc) απλά δεν τα "βλέπουν" τα συγκεκριμένα widgets... εγώ απλά για να βλέπω ημερολόγιο έχω κατεβάσει το month calendar widget (3x2 και 4x3) και για να βάζω υπενθυμίσεις έχω την εφαρμογή splanner ακριβώς δίπλα οπότε ανοίγω και περνάω τα ραντεβού μου κτλ... :happy: Ηλία αυτό το κατάλαβα... λέω αν θέλω εγώ να πάρω ένα nandroid, πως μπορώ να το κάνω και πως μπορώ να το επαναφέρω...??? Παιδιά ορκίζομαι δε πειραιά το calendar!:p Για δοκιμάστε αν θέλετε να πάρετε το .apk και το widget από rocket πχ,η οποία άλλη ics έχετε και να τα κάνετε copy paste με file explorer στο /system/app... Το backup/restore του nandroid το κανείς μεσω abyssnote kernel στο recovery... Βάλτε την 1.3 του SGIII launcher και τα samsung widgets παίζουν μια χαρά ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ηλία... η Goatrip, φαίνεται φοβερή... Από μπαταρία μόνο να δούμε τι λέει... Αλλά ο τύπος είναι πραγματικός DEV με εφαρμογές δικές του klp klp... οπότε πιάσε δουλεία και περιμένουμε την v3 σου βασισμένη στην Goatrip... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το backup/restore του nandroid το κανείς μεσω abyssnote kernel στο recovery... Αυτό που ρωτάει είναι -το οποίο είναι και δική μου απορία- αν θέλεις να πάρεις nandroid χωρίς να φλασάρεις άλλη ρομ αλλά να μπουτάρεις στην ίδια ,δεν πρέπει να έχεις και έναν κερνελ συμβατό για να μπουτάρεις πάλι τη ρομ που ήδη έχεις ;;;; Γιατί με τον αβυςς δεν πρόκειται να μπουτάρει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αυτό που ρωτάει είναι -το οποίο είναι και δική μου απορία- αν θέλεις να πάρεις nandroid χωρίς να φλασάρεις άλλη ρομ αλλά να μπουτάρεις στην ίδια ,δεν πρέπει να έχεις και έναν κερνελ συμβατό για να μπουτάρεις πάλι τη ρομ που ήδη έχεις ;;;; Γιατί με τον αβυςς δεν πρόκειται να μπουτάρει. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις, μετά το nandroid δλδ (στον abyss) περνάς και τον κερνελ που είχες στο Rom σου και είσαι έτοιμος να bootαρεις. Να σημειώσω πως οποιοσδήποτε GB kernel είναι safe γι'αυτές τις δουλειές και όχι μόνο ο abyss.. απλά έχει επικρατήσει σαν παράδειγμα! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ CF-root Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλημέρα και ευχαριστώ. Για το notification bar δε μπορώ να κάνω κάτι.Αν τη περάσει τελικά ο Γιάννης μπορεί να ετοιμάσει κάτι;) Για το calendar δε ξέρω κάτι...:( Δε το χρησιμοποιώ και δε μπόρεσα να το δοκιμάσω.Αν κάποιο παιδί τη περάσει, ας το δοκιμάσει. Αν εφτιαχνα έναn nandroid backup και το ανέβαζα, θα το έβαζες στη κατά σου στο φάκελο που κανείς τα nandroid και απλά απο abyss θα έκανες restore. Αυτό χρειαζόταν μόνο. Απλά δε πρόλαβα να το κάνω έτσι. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις, μετά το nandroid δλδ (στον abyss) περνάς και τον κερνελ που είχες στο Rom σου και είσαι έτοιμος να bootαρεις. Να σημειώσω πως οποιοσδήποτε GB kernel είναι safe γι'αυτές τις δουλειές και όχι μόνο ο abyss.. απλά έχει επικρατήσει σαν παράδειγμα! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ CF-root Α ωραία ότι επιτάσσει ο δρόμος της λογικής δηλαδή, ευχαριστούμε Βασίλη!!! Ηλία μια χαρά τρέχει η rom και μου αρέσουν και τα εικονίδια στις Ρυθμίσεις... περιμένουμε με ανυπομονησία την συνεργασία με το Γιάννη... Μην βγάλεις καμιά rom όμως με ονομασία Θρύλος ή κάτι παρόμοιο, πονάω από χθες ακόμα :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts