nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εγώ έχω την Alba by elthis όπως την έβαλα χωρίς τίποτε άλλο και πάει μπόμπα.Μάλιστα διαβάζω ότι o συνδυασμός μόντεμ και κερνελ που έχει είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδιά προσοχή με την ZSLPF με τον νεο bootloader ο συνδυασμός με φρανκο κερνελ δεν μου κλείδωνε σε δίκτυο το wifi . Περναω απο πανω τον ABYSS τωρα? Και οι 2 custom kernels για ics που κυκλοφορουν, εχουν διαφορα προβληματακια... Ας περιμενουμε για τις final versions... Τι θες να περασεις???Κατεβασε τον cf root που προτιμας και περασε τον με mobile odin. Και κατι που θελω να πω. Ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια προς εμενα αλλα και την εμπιστοσυνη αλλα και το κουραγιο που εχετε να περασετε κατι που θα ανεβασω... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, καταρχην, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση dev!Αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω σχεδον οτι καινουριο κυκλοφορει απο ROM, να βλεπω build.prop/unit.d/libs, να παρακολουθω κατι χρησιμο απο app και λειτουργικο φυσικα, να παρατηρω μπαταρια (συμαντικο για μενα), κι ετσι να κανω εναν συνδυασμο που πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος. Στη συνεχεια θα δοκιμασω πανω απο 2 φορες με full wipe και τελος, αν δω οτι αξιζει, να μοιραστω μια cooked rom μαζι σας. 3 φορες το εχω κανει (να ανεβασω rom εδω), 1 GB παλιοτερα και 2 τωρα. Οποτεδηποτε με κανει να πιστευω οτι θα χαρειτε περισσοτερο το Note, να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχισω. Ειμαι χαρουμενος γιατι εδω υπαρχουν εμπειροι χρηστες, γνωστες πραγματων και πανω απ ολα ΚΑΛΑ παιδια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Και οι 2 custom kernels για ics που κυκλοφορουν, εχουν διαφορα προβληματακια... Ας περιμενουμε για τις final versions... Τι θες να περασεις???Κατεβασε τον cf root που προτιμας και περασε τον με mobile odin. Και κατι που θελω να πω. Ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια προς εμενα αλλα και την εμπιστοσυνη αλλα και το κουραγιο που εχετε να περασετε κατι που θα ανεβασω... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, καταρχην, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση dev!Αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω σχεδον οτι καινουριο κυκλοφορει απο ROM, να βλεπω build.prop/unit.d/libs, να παρακολουθω κατι χρησιμο απο app και λειτουργικο φυσικα, να παρατηρω μπαταρια (συμαντικο για μενα), κι ετσι να κανω εναν συνδυασμο που πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος. Στη συνεχεια θα δοκιμασω πανω απο 2 φορες με full wipe και τελος, αν δω οτι αξιζει, να μοιραστω μια cooked rom μαζι σας. 3 φορες το εχω κανει (να ανεβασω rom εδω), 1 GB παλιοτερα και 2 τωρα. Οποτεδηποτε με κανει να πιστευω οτι θα χαρειτε περισσοτερο το Note, να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχισω. Ειμαι χαρουμενος γιατι εδω υπαρχουν εμπειροι χρηστες, γνωστες πραγματων και πανω απ ολα ΚΑΛΑ παιδια. Το μόνο που έχω παρατηρήσει στην Alba είναι ότι μετά από χρήση flash player μπουκώνει η μνήμη και πέφτει η διαθέσιμη κάτω από 100 Μβ με συνέπεια το κινητό να γίνεται λίγο δυσκίνητο.Συμβαίνει σπάνια, αλλά συμβαίνει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Και οι 2 custom kernels για ics που κυκλοφορουν, εχουν διαφορα προβληματακια... Ας περιμενουμε για τις final versions... Τι θες να περασεις???Κατεβασε τον cf root που προτιμας και περασε τον με mobile odin. Και κατι που θελω να πω. Ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια προς εμενα αλλα και την εμπιστοσυνη αλλα και το κουραγιο που εχετε να περασετε κατι που θα ανεβασω... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, καταρχην, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση dev!Αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω σχεδον οτι καινουριο κυκλοφορει απο ROM, να βλεπω build.prop/unit.d/libs, να παρακολουθω κατι χρησιμο απο app και λειτουργικο φυσικα, να παρατηρω μπαταρια (συμαντικο για μενα), κι ετσι να κανω εναν συνδυασμο που πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος. Στη συνεχεια θα δοκιμασω πανω απο 2 φορες με full wipe και τελος, αν δω οτι αξιζει, να μοιραστω μια cooked rom μαζι σας. 3 φορες το εχω κανει (να ανεβασω rom εδω), 1 GB παλιοτερα και 2 τωρα. Οποτεδηποτε με κανει να πιστευω οτι θα χαρειτε περισσοτερο το Note, να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχισω. Ειμαι χαρουμενος γιατι εδω υπαρχουν εμπειροι χρηστες, γνωστες πραγματων και πανω απ ολα ΚΑΛΑ παιδια. Φτιάξε και μια 3η με callrec να φλασαρω και γω μια by elthis... Στην μπαταρία πάντως σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη... Επίσης μια άλλη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι η εξής: Μόλις φτιάχνεις μια ROM όπως την θες, παίρνοντας τα καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν, αφού την βάλεις στο κινητό σου, πριν ρυθμίσεις το κινητό με gmail κλπ, όσο δηλαδή είναι ακόμα τελείως stock, πάρε ένα nandroid backup, και ανέβασε αυτό αντί να ανεβάζεις Roms... Έτσι o καθένας από μας το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να φλασαρει το abyss kernel και να κάνει restore, το nandroid backup σου... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Φτιάξε και μια 3η με callrec να φλασαρω και γω μια by elthis... Στην μπαταρία πάντως σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη... Επίσης μια άλλη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι η εξής: Μόλις φτιάχνεις μια ROM όπως την θες, παίρνοντας τα καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν, αφού την βάλεις στο κινητό σου, πριν ρυθμίσεις το κινητό με gmail κλπ, όσο δηλαδή είναι ακόμα τελείως stock, πάρε ένα nandroid backup, και ανέβασε αυτό αντί να ανεβάζεις Roms... Έτσι o καθένας από μας το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να φλασαρει το abyss kernel και να κάνει restore, το nandroid backup σου... Μιλας πολυ σωστα Γιαννη...:) Ειδα τον τροπο installation του maxitel σαν αυτο που λες... Το σκεφτηκα κι εγω και ελεγα να το δοκιμασω...:) Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να flshαρω 2 φορες στο δικο μου.1 για να κανω τις δοκιμες αν δουλευουν ολα, και αλλη 1 με full wipe για να κανω τo nandroid backup... Call recorder για παρτη σου λοιπον....;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μιλας πολυ σωστα Γιαννη...:) Ειδα τον τροπο installation του maxitel σαν αυτο που λες... Το σκεφτηκα κι εγω και ελεγα να το δοκιμασω...:) Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να flshαρω 2 φορες στο δικο μου.1 για να κανω τις δοκιμες αν δουλευουν ολα, και αλλη 1 με full wipe για να κανω τo nandroid backup... Call recorder για παρτη σου λοιπον....;) Μπορείς πρώτα να πάρεις το backup και μετά να κάνεις τις δοκιμές... Αν όλα πάνε καλά θα έχεις ήδη το backup... Αν όμως πρέπει να διορθώσεις κάτι τότε ναι πρέπει να το κάνεις όπως είπες... Maxitel??? Dev είναι αυτός??? Σκέφτηκε άλλος πιο πρώτα από μένα τη μέθοδο με το nandroid backup??? Α δεν παίζω... Αυτή τη μέθοδο την έκανε κάποιο μεγάλο αλάνι όταν είχα το Milestone (προ 3ετιας)... Και το θυμήθηκα τώρα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μπορείς πρώτα να πάρεις το backup και μετά να κάνεις τις δοκιμές... Αν όλα πάνε καλά θα έχεις ήδη το backup... Αν όμως πρέπει να διορθώσεις κάτι τότε ναι πρέπει να το κάνεις όπως είπες... Maxitel??? Dev είναι αυτός??? Σκέφτηκε άλλος πιο πρώτα από μένα τη μέθοδο με το nandroid backup??? Α δεν παίζω... Αυτή τη μέθοδο την έκανε κάποιο μεγάλο αλάνι όταν είχα το Milestone (προ 3ετιας)... Και το θυμήθηκα τώρα... Εσυ εισαι dev!!!... Ο maxicet ειναι βασικα....chef... Αρα πιανει ο τροπος που λες Γιαννη!!!! Στη νεα που θα δοκιμασω σε λιγο, αν βρω χρονο θα τη ξαναπερασω, θα το κανω ετσι...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Και κατι που θελω να πω. Ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια προς εμενα αλλα και την εμπιστοσυνη αλλα και το κουραγιο που εχετε να περασετε κατι που θα ανεβασω... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, καταρχην, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση dev!Αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω σχεδον οτι καινουριο κυκλοφορει απο ROM, να βλεπω build.prop/unit.d/libs, να παρακολουθω κατι χρησιμο απο app και λειτουργικο φυσικα, να παρατηρω μπαταρια (συμαντικο για μενα), κι ετσι να κανω εναν συνδυασμο που πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος. Στη συνεχεια θα δοκιμασω πανω απο 2 φορες με full wipe και τελος, αν δω οτι αξιζει, να μοιραστω μια cooked rom μαζι σας. 3 φορες το εχω κανει (να ανεβασω rom εδω), 1 GB παλιοτερα και 2 τωρα. Οποτεδηποτε με κανει να πιστευω οτι θα χαρειτε περισσοτερο το Note, να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχισω. Ειμαι χαρουμενος γιατι εδω υπαρχουν εμπειροι χρηστες, γνωστες πραγματων και πανω απ ολα ΚΑΛΑ παιδια. Εμεις ευχαριστουμε που εισαι στη παρεα του NOTE..!! Elthis = :respect: Φτιάξε και μια 3η με callrec να φλασαρω και γω μια by elthis... Στην μπαταρία πάντως σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη... Επίσης μια άλλη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι η εξής: Μόλις φτιάχνεις μια ROM όπως την θες, παίρνοντας τα καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν, αφού την βάλεις στο κινητό σου, πριν ρυθμίσεις το κινητό με gmail κλπ, όσο δηλαδή είναι ακόμα τελείως stock, πάρε ένα nandroid backup, και ανέβασε αυτό αντί να ανεβάζεις Roms... Έτσι o καθένας από μας το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να φλασαρει το abyss kernel και να κάνει restore, το nandroid backup σου... Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν κανω λαθος η Alba by elthis πρεπει να εχει callrec... Εγω οταν κανω κλησει μου εχει την επιλογη.. Ηλια ισχυει? EDIT : Ειδες τις photo που ανεβασα με το theme σου ?? Η μπαταρια δεν εχει αλλαξει για λιγο αλλαξε καποια στιγμη αλλα παλι τωρα ειναι stock Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Μπορείς πρώτα να πάρεις το backup και μετά να κάνεις τις δοκιμές... Αν όλα πάνε καλά θα έχεις ήδη το backup... Αν όμως πρέπει να διορθώσεις κάτι τότε ναι πρέπει να το κάνεις όπως είπες... Maxitel??? Dev είναι αυτός??? Σκέφτηκε άλλος πιο πρώτα από μένα τη μέθοδο με το nandroid backup??? Α δεν παίζω... Αυτή τη μέθοδο την έκανε κάποιο μεγάλο αλάνι όταν είχα το Milestone (προ 3ετιας)... Και το θυμήθηκα τώρα... Γιαννη το call recording λειτουργει αψογα στη v.2 που δοκιμαζω...:D Αν ολα πανε καλα, αυριο πρωι θα τη δωσω...;) Και ΑΝ ΘΕΣ και τη κατεβασεις, ανεβαζεις και μια εκδοση με το ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!:up: Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν κανω λαθος η Alba by elthis πρεπει να εχει callrec... Εγω οταν κανω κλησει μου εχει την επιλογη.. Ηλια ισχυει? Να σου πω την αληθεια δε το δοκιμασα...μπορεις να δοκιμασεις αν κανει εγγραφη??? Το αρχειο μετα, αν ολα ειναι οκ, θα το βρεις internal/sounds. Και πες αν ειναι καλος ο ηχος!!!Σε μενα τωρα στη v.2 παιζει αψογα!! Edited May 27, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Πολλα παιδια απο εδω φορανε την Alba by elthis και εγω επισεις... Ειναι πολυ καλη τουλαχιστον μεχρη στιγμη δεν ειδα καποιον να εχει προβλημα... Την rom μπορεις να την κατεβασεις απο εδω download: http://www.wuala.com/elthi...By_Elthis.zip/ MD5: 62BD113E48CDA6C85E7901A1549F3A5E Ή πηγεναι στην 252 σελιδα ( πιο πισω δηλαδη ) ειναι το #3769 post του elthis EDIT: Και δεν με εχεις πριξει... Γι'αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ;) καλο flasing και με προσοχη Έκανα αυτο που μου είπες μέσω mobile Odin και μου κόλλησε στην οθόνη που γράφει Samsung galaxy note τι κανω. να αρχίσω να ανησυχώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Να σου πω την αληθεια δε το δοκιμασα...μπορεις να δοκιμασεις αν κανει εγγραφη??? Το αρχειο μετα, αν ολα ειναι οκ, θα το βρεις internal/sounds. Και πες αν ειναι καλος ο ηχος!!!Σε μενα τωρα στη v.2 παιζει αψογα!! Α-Ψ-Ο-Γ-Ο... Τελεια ακουγεται ο ηχος αδελφε Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Επανέρχομαι και εγώ.. Αφού πέρασα τον καινούριο bootloader, έβαλα την Alba/Elthis full wipe και μπορώ να πω πως τώρα πράγματι η μπαταρία "κοιμάταϊ".:) Επίσης πέρασα και το θέμα του Kalagas με τον τρόπο που γράφει στην πρώτη σελίδα στο thread του στους Xda (έκανα Ακριβώς τα βήματα όπως τα περιγράφει...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο) και άλλαξαν όλα κανονικότατα!!!:D Φίλε TiAiNO μήπως κατέβασες το θέμα του Kalagas χωρίς το Battery Percentage και γι αυτό δεν σου άλλαξε την μπαταρία σε ποσοστό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Έκανα αυτο που μου είπες μέσω mobile Odin και μου κόλλησε στην οθόνη που γράφει Samsung galaxy note τι κανω. να αρχίσω να ανησυχώ ? Οχι φιλε εκεινη την στιγμη στη οικονα πατας συνεχομετα τα κουμπια για να μπει recovery ( vol up + home button + power button ) Μην τα αφησεις μεχρη να κλειση και να ανοιξει το κινητο... Μολις εμφανισει τα γραμματα που βγαζει οταν ανοιξει το κινητο μας ( Samsung Galaxy Note GT-N7000) μετα απο λιγο αστα τα κουμπια θα σε ξανα βαλει στην οικονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα παει μονο του σε recovery ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ οχι με τα πληκτρα οταν μπεις recovery και οχι reboot πριν περασεις την ROM Φίλε TiAiNO μήπως κατέβασες το θέμα του Kalagas χωρίς το Battery Percentage και γι αυτό δεν σου άλλαξε την μπαταρία σε ποσοστό;;; Οχι φιλε μου ειχα ρωτησει και τον kalagas και μου ειχε πει να κατεβασω το αρχειο που ΔΕΝ λεει για battary % Σημερα καποια στιγμη μου την αλλαξε αλλα μετα παλι εχει γινει stock EDIT: Οπ τωρα που επεσα στο 15% και δονησε το κινητο εγινε στογκιλη ( το theme δηλαδη ) EDIT 2 : Τωρα που επεσαι στο 14 % ξανα εγινε stock Edited May 27, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εμεις ευχαριστουμε που εισαι στη παρεα του NOTE..!! Elthis = :respect: Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν κανω λαθος η Alba by elthis πρεπει να εχει callrec... Εγω οταν κανω κλησει μου εχει την επιλογη.. Ηλια ισχυει? EDIT : Ειδες τις photo που ανεβασα με το theme σου ?? Η μπαταρια δεν εχει αλλαξει για λιγο αλλαξε καποια στιγμη αλλα παλι τωρα ειναι stock Όχι δεν τις είδα... Μάλλον πέρασα πολλά post... Για αυτό θέλω να βάλω και γω την alba ή του ηλία που βασίζεται στην alba... Να δοκιμάσω μόνος μου το zipthemer... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έκανα αυτο που μου είπες μέσω mobile Odin και μου κόλλησε στην οθόνη που γράφει Samsung galaxy note τι κανω. να αρχίσω να ανησυχώ ?<br /> Οχι φιλε εκεινη την στιγμη στη οικονα πατας συνεχομετα τα κουμπια για να μπει recovery ( vol up + home button + power button ) Μην τα αφησεις μεχρη να κλειση και να ανοιξει το κινητο... Μολις εμφανισει τα γραμματα που βγαζει οταν ανοιξει το κινητο μας ( Samsung Galaxy Note GT-N7000) μετα απο λιγο αστα τα κουμπια θα σε ξανα βαλει στην οικονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα παει μονο του σε recovery ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ οχι με τα πληκτρα οταν μπεις recovery και οχι reboot πριν περασεις την ROM<br /> <br /> Φίλε TiAiNO μήπως κατέβασες το θέμα του Kalagas χωρίς το Battery Percentage και γι αυτό δεν σου άλλαξε την μπαταρία σε ποσοστό;;;<br /> Οχι φιλε μου ειχα ρωτησει και τον kalagas και μου ειχε πει να κατεβασω το αρχειο που ΔΕΝ λεει για battary % Σημερα καποια στιγμη μου την αλλαξε αλλα μετα παλι εχει γινει stock<br /> <strong>EDIT:</strong> Οπ τωρα που επεσα στο 15% και δονησε το κινητο εγινε στογκιλη ( το theme δηλαδη ) Πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση με το batterypercentage... Μήπως με είχες ρωτήσει πριν το βάλουν στην alba??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Full Kalagas Mixed Theme_with_1%battery 1) Kalagas_Mixed_Theme_ICS_with_1%battery_ZipThemer [v1.2 17/05/2012 - συμβατό με ΟΛΕΣ τις ICS ROMs με TouchWiz]. ***Χρησιμοποιείστε αυτό το Theme σε ROMs ή ΜODs που έχουν το 1% battery step Αυτο φιλε μου τι ακριβως ειναι?? Full Kalagas Mixed Theme 1) Full Kalagas_Mixed_Theme_ICS_ZipThemer [v1.2 17/05/2012 - συμβατό με ΟΛΕΣ τις ICS ROMs με TouchWiz]. ***Το Kalagas Mixed Theme είναι διαθέσιμο πλέον για το ZipThemer. Τώρα όλοι οι χρήστες, όποια ROM και να χρησιμοποιούν, θα μπορούν να έχουν το Kalagas Mixed Theme στο τηλέφωνο τους. Αυτο χρειαζομαι εγω για την Official rom? Nαι το 2ο.... 17 Μάι. 2012, 20:07 Αυτο ηταν το μυνημα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Οχι φιλε μου ειχα ρωτησει και τον kalagas και μου ειχε πει να κατεβασω το αρχειο που ΔΕΝ λεει για battary % Σημερα καποια στιγμη μου την αλλαξε αλλα μετα παλι εχει γινει stock EDIT: Οπ τωρα που επεσα στο 15% και δονησε το κινητο εγινε στογκιλη ( το theme δηλαδη ) EDIT 2 : Τωρα που επεσαι στο 14 % ξανα εγινε stock Εγώ κατέβασα για battery% και μου την βγάζει κανονικά! http://imageshack.us/photo/my-images/707/screenshot2012052800105.png/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 LOL εσενα σου την βγαζει πολυ ομορφη... Εμενα τωρα δευτερη φορα που εγινε λιγο στο theme του φιλου kalaga δεν εδιχνε ποσοστο μεσα και πηγενα ρυθμισεις / οθονη και ενεργοποιουσα απο κει να μου βγαζει στα πλαγεια της μπαταριας το ποσοστο ( νουμερο ) Edit: Τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Nαι το 2ο.... 17 Μάι. 2012, 20:07 Αυτο ηταν το μυνημα Με ρώτησες για την official και για την official καλά σου απάντησα... Εσύ έχεις costum rom και μάλιστα με 1% battery step... Άρα θέλεις το batterypercentage Theme... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Με ρώτησες για την official και για την official καλά σου απάντησα... Εσύ έχεις costum rom και μάλιστα με 1% battery step... Άρα θέλεις το batterypercentage Theme... Σωστο και αυτο... Τωρα τι μπορω να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Σωστο και αυτο... Τωρα τι μπορω να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη? Ναι κανονικά...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ναι κανονικά... :p Καλος αυριο θα το φτιαξω και αυτο... Κατι ακομα Παρακαλω πολυ οποιο ξερει απο amazon.de να το δουλευει αυτο το site ας μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα παρακαλω θελω να του κανω καποιες ερωτησεις για κατι που θελω να παραγκηλω... Ευχαριστω και καλο σας βραδυ Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Οχι φιλε εκεινη την στιγμη στη οικονα πατας συνεχομετα τα κουμπια για να μπει recovery ( vol up + home button + power button ) Μην τα αφησεις μεχρη να κλειση και να ανοιξει το κινητο... Μολις εμφανισει τα γραμματα που βγαζει οταν ανοιξει το κινητο μας ( Samsung Galaxy Note GT-N7000) μετα απο λιγο αστα τα κουμπια θα σε ξανα βαλει στην οικονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα παει μονο του σε recovery ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ οχι με τα πληκτρα οταν μπεις recovery και οχι reboot πριν περασεις την ROM Οχι φιλε μου ειχα ρωτησει και τον kalagas και μου ειχε πει να κατεβασω το αρχειο που ΔΕΝ λεει για battary % Σημερα καποια στιγμη μου την αλλαξε αλλα μετα παλι εχει γινει stock EDIT: Οπ τωρα που επεσα στο 15% και δονησε το κινητο εγινε στογκιλη ( το theme δηλαδη ) EDIT 2 : Τωρα που επεσαι στο 14 % ξανα εγινε stock Ευχαριστώ πλέον είμαι στην alpha η βοήθεια σου όπως και των υπολοίπων είναι πολύτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ηλία καλημερα... Τελικά δεν κατάλαβα αφού το callrec δουλεύει στην τελευταία που έχεις ανεβάσει, θα κάνεις άλλη να ανεβασεις να περιμένω ή να φλασάρω αυτήν την τελευταία??? Επίσης με nandroid backup που λέγαμε εχθές, ξέρεις αν περιέχει και τον bootloader μέσα στο backup ή θα πρέπει να τον φλασάρω μόνος μου??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Ηλία καλημερα... Τελικά δεν κατάλαβα αφού το callrec δουλεύει στην τελευταία που έχεις ανεβάσει, θα κάνεις άλλη να ανεβασεις να περιμένω ή να φλασάρω αυτήν την τελευταία??? Επίσης με nandroid backup που λέγαμε εχθές, ξέρεις αν περιέχει και τον bootloader μέσα στο backup ή θα πρέπει να τον φλασάρω μόνος μου??? Καλημέρα Γιάννη. Έτσι κι αλλιώς έφτιαξα v.2.Δεν είναι μόνο το call recording. Download v.2: http://www.wuala.com/elthis/Documents/AlBa_DDLP8_Full_Repack_By_Elthis_v.2.zip/ (md5, changelog σε λιγο) Δεν είναι όμως από nandroid backup μιας και δε προλαβαίνω καθόλου σήμερα νατη ξαναπεράσω! Κλασσικά λοιπόν, Install abyssnote 4.2 Advance-Reboot into recovery Wipe data/factory reset (twice is better) Wipe cache (twice is better) Wipe dalvik (twice is better) Install ROM. Wipe data/factory reset (δεν είναι κακό να γίνει) Reboot Edited May 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts