Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΟ! ευχαριστουμε και τους 2!

Edit: Εμενα δεν μου δουλευει.. Περασε κανονικα, αλλα δεν αλλαξε κατι.

Υποψιαζομαι οτι φταιει το οτι ειχα lp5, περασα απο πανω lp6, καο επειτα την 2η lp6. Oλα αυτα χωρις κανενα wipe.

Παράξενο...

Πάντως νομίζω ότι κάθε φορά που αλλάζει μια ROM, την base της, καλό είναι να κανείς πάντα full wipe...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΤΕΛΕΙΟ! ευχαριστουμε και τους 2!

Edit: Εμενα δεν μου δουλευει.. Περασε κανονικα, αλλα δεν αλλαξε κατι.

Υποψιαζομαι οτι φταιει το οτι ειχα lp5, περασα απο πανω lp6, καο επειτα την 2η lp6. Oλα αυτα χωρις κανενα wipe.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την πέρασα και εγώ και το θέμα του Kalagas δούλεύει κανονικά.

http://imageshack.us/f/100/sc20120417223027.jpg/

ξερει κανεις με την alba ics αν υπαρχει τροπος να βλεπουμε το ιστορικο κλησεων? δειχνει κενο!! εχω χασει παρα πολλες κλησεις, δεν ξερω ποιος με καλεσε :mad:

ξερει κανεις με την alba ics αν υπαρχει τροπος να βλεπουμε το ιστορικο κλησεων? δειχνει κενο!! εχω χασει παρα πολλες κλησεις, δεν ξερω ποιος με καλεσε :mad:

Αν θες κατεβασε την AlBa plus απο εδω.

Την εχω δωσει σε καποιους λιγους και την ειχα ποσταρει πριν 2 μερες και εδω.Παιζουν τα παντα!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν θες κατεβασε την AlBa plus απο εδω.

Την εχω δωσει σε καποιους λιγους και την ειχα ποσταρει πριν 2 μερες και εδω.Παιζουν τα παντα!

Έχει διαφορά από την Full Repack V2;;;

Με μπέρδεψες τώρα...

Έχει διαφορά από την Full Repack V2;;;

Με μπέρδεψες τώρα...

Πηρα τη Full Repack v.1 περασα τα σωστα fixies (Τις S εφαρμογες, call log, Facebook ).Ολα δουλευουν τελεια.

Η V2 εχει fixies (που σε μερικους δε δουλευουν) και το stock samsung keyboard επιπλεον (που ειχε προβλημα).

Edited by elthis

Follow me on XDA

Πηρα τη Full Repack v.1 περασα τα σωστα fixies (Τις S εφαρμογες, call log, Facebook ).Ολα δουλευουν τελεια.

Η V2 εχει fixies (που σε μερικους δε δουλευουν) και το stock samsung keyboard επιπλεον (που ειχε προβλημα).

Σε αυτο το forum ποτε θα αποφασισουν να βαλουν το thanks μπουτον???

thanks Λιακο:D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάλι θα με κάνεις να φλασάρω και ξυπνάω πρωί :p Την περνάμε χωρίς full wipe;

Πάλι θα με κάνεις να φλασάρω και ξυπνάω πρωί :p Την περνάμε χωρίς full wipe;

Εσενα τι προβλημα εχει????

Καλυτερα για μενα ειναι να βαλω τα σωστα fixies εδω το πρωι που θα ξυπνησω παρα να περνας ολη τη rom μαζι...

Follow me on XDA

Εσενα τι προβλημα εχει????

Καλυτερα για μενα ειναι να βαλω τα σωστα fixies εδω το πρωι που θα ξυπνησω παρα να περνας ολη τη rom μαζι...

Να σου πω την αλήθεια δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά είπα να βάλω αυτήν που πείραξες λόγω εμπιστοσύνης...:)

Να σου πω την αλήθεια δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά είπα να βάλω αυτήν που πείραξες λόγω εμπιστοσύνης...:)

Τοτε δε χρειαζεται να περασεις τπτ...;)

Λοιπον, για οσους που εχουν προβλημα στην AlBa ή (και) στη midnote,

1) Samsung Keyboard.zip (install απο recovery).

2) Spen applications full working .(install απο recovery-wipe dalvik-reboot system).

3) CallLog fix (Κανετε αντικατασταση των αρχειων στο /system/app).

4) Πιθανο facebook fix (δεν εχω λογαριασμο να δοκιμασω).(Κανετε αντικατασταση των αρχειων στο /system/Fonts).

Follow me on XDA

Update για την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2:

• Το Kalagas Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην έκδοση v1.1 για την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2

Αλλαγές:

• Προστέθηκαν άλλα 12 Themed apks - Σύνολο 47 Themed apk files.
  • Από τα ScreenShots που ανέβασε ο φίλος είδα μερικά "σκούρα μπλε" title bars (τα έχω σημειώσει στα 2 πρώτα ScreenShots) στα settings κλπ, πιστεύω να τα βρήκα και να έκανα μαύρα.
  • Άλλαξα το Dialpad του τηλεφώνου (αυτό που έχω κυκλώσει στο 3ο ScreenShot) με μαύρα κουμπιά και άσπρους αριθμούς - Πιστεύω ότι το άλλαξα δηλαδή, θα το επιβεβαιώσετε εσείς με ScreenShots.

Κατέβασμα:

Kalagas_Mixed_Theme_Alba_ZCLP6_v1.1.zip - Συμβατό με την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2

MD5: 9F73ECC001424428DCDBCDB723C75E00

Y.Γ. Επίσης ούτε αυτό το λέμε σε κανένα άλλο forum προς το παρόν, μένει μεταξύ μας...

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/CyoQ5-Copy.png http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/swZC8-Copy.png http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/0VfAl-Copy.png

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όλα καλά Γιάννη εκτός από την ένδειξη μπαταρίας που δε δείχνει κάτι. Edited by elthis

Follow me on XDA

Όλα καλά Γιάννη εκτός από την ένδειξη μπαταρίας που δε δείχνει κάτι.

Η ένδειξη μπαταρίας δεν δείχνει τίποτα, αλλάζει μόνο χρώμα καθώς καταναλώνεται... Και αυτό γιατί δεν υπάρχει 1% step αυτή τη στιγμή...

Στο 3ο screenshot εκεί που γράφει ρυθμίσεις πάλι δεν άλλαξε το σκούρο μπλέ του title bar...

Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά αυτό... Μπορεί να είναι σε κανένα apk που δεν έχω Themάρει...

Edit: Μήπως χρησιμοποιείς άλλο dpi από το default???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η ένδειξη μπαταρίας δεν δείχνει τίποτα, αλλάζει μόνο χρώμα καθώς καταναλώνεται... Και αυτό γιατί δεν υπάρχει 1% step αυτή τη στιγμή...

Χθες δε μπορεσα να περασω τη χθεσινη σου εκδοση μιας και ψηνομαι στο πυρετο και δε μορω να κουνηθω απο το κρεβατι!!!Γιαυτο δε το ηξερα...;)

Αν θες μπορω να φτιαξω ενα βιντεο με τα κατορθωματα σου, εκτος κι αν θες να προσθεσεις κι αλλα εικονιδια!

Follow me on XDA

Update για την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2:

• Το Kalagas Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην έκδοση v1.1 για την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2

Αλλαγές:

• Προστέθηκαν άλλα 12 Themed apks - Σύνολο 47 Themed apk files.
  • Από τα ScreenShots που ανέβασε ο φίλος είδα μερικά "σκούρα μπλε" title bars (τα έχω σημειώσει στα 2 πρώτα ScreenShots) στα settings κλπ, πιστεύω να τα βρήκα και να έκανα μαύρα.
  • Άλλαξα το Dialpad του τηλεφώνου (αυτό που έχω κυκλώσει στο 3ο ScreenShot) με μαύρα κουμπιά και άσπρους αριθμούς - Πιστεύω ότι το άλλαξα δηλαδή, θα το επιβεβαιώσετε εσείς με ScreenShots.

Κατέβασμα:

Kalagas_Mixed_Theme_Alba_ZCLP6_v1.1.zip - Συμβατό με την Alba ZCLP6 Full ICS Repack v2

MD5: 9F73ECC001424428DCDBCDB723C75E00

Y.Γ. Επίσης ούτε αυτό το λέμε σε κανένα άλλο forum προς το παρόν, μένει μεταξύ μας...

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/CyoQ5-Copy.png http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/swZC8-Copy.png http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/ICS_ScreenShots/0VfAl-Copy.png

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δε λεει να δουλεψει.. και εχτες που εκανα καθαρη εγκατασταση της alba 2 Περασα σημερα το αρχειακι δεν αλλαζει τιποτα.. δεν καταλαβαινω γιατι.. δεν μου χαλαει τιποτα, κανει κανονικα την εγκατασταση αλλα τα εικονιδια δεν αλλαζουν! σαν να μην το περασα ποτε:blink::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δε λεει να δουλεψει.. και εχτες που εκανα καθαρη εγκατασταση της alba 2 Περασα σημερα το αρχειακι δεν αλλαζει τιποτα.. δεν καταλαβαινω γιατι.. δεν μου χαλαει τιποτα, κανει κανονικα την εγκατασταση αλλα τα εικονιδια δεν αλλαζουν! σαν να μην το περασα ποτε:blink::blink:

Υποψιαζομαι οτι δε γινεται mount το system κατα την εγκατασταση.Ας πει και ο Γιαννης καμια ιδεα, αλλα εμενα αυτο που φαινεται.

Δοκιμασε να μπεις recovery-mounts and storage-mount system-install kalagas theme.

Follow me on XDA

Υποψιαζομαι οτι δε γινεται mount το system κατα την εγκατασταση.Ας πει και ο Γιαννης καμια ιδεα, αλλα εμενα αυτο που φαινεται.

Δοκιμασε να μπεις recovery-mounts and storage-mount system-install kalagas theme.

οκ θα το δοκιμασω σε κανα τεταρτακι και θα σας πω, γιατι τωρα κανω restore κατι μηνυματα.. pff! επιπονη διαδικασια! 8700/13000 ειμαι! χαχα! δεν λεει να το κοψω!

μια ασχετη ερωτηση, καποιο προγραμμα εκτος απο titanium Που να κανει backup τα wifi access points, ξερουμε? θελω καποιο που να τα κανει αυτοματα καθε μερα για παραδειγμα.. και φυσικα να μπορω να κανω restore.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες δε μπορεσα να περασω τη χθεσινη σου εκδοση μιας και ψηνομαι στο πυρετο και δε μορω να κουνηθω απο το κρεβατι!!!Γιαυτο δε το ηξερα...;)

Αν θες μπορω να φτιαξω ενα βιντεο με τα κατορθωματα σου, εκτος κι αν θες να προσθεσεις κι αλλα εικονιδια!

θέλω να βρώ το σκουρο μπλε title bar και να το κάνω μαύρο...

Επίσης στις ήδη υπάρχουσες Themed εφαρμογές έχω εντοπίσει καμια 200αριά pngs που θέλουν άλλαγμα, αλλά δεν θα έχει μεγάλες διαφορες με το υπάρχον Mixed Theme...

Οπότε μπορείς να κάνεις ότι θες...

Μήπως το φλασάρεις από την εφαρμογή του CWM???

Aν ναι να το φλασάρεις από το Recovery, όχι από την εφαρμογή...

To script για το install που έχω δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος γιατί αλλιώς δεν θα δούλευε σε κανένα...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

λοιπον το ξαναδοκιμασα, κανονικα κανει mount system. και στην επιλογη ειναι ηδη mount.

κατα το Instal, γραφει:

mounting system

mounting data

extracting files in data

clearing davilk

formating cashe

unmounting system and data

all done...

εξακολουθω να ειμαι stock! :blink::blink:

Μήπως το φλασάρεις από την εφαρμογή του CWM???

Aν ναι να το φλασάρεις από το Recovery, όχι από την εφαρμογή...

To script για το install που έχω δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος γιατί αλλιώς δεν θα δούλευε σε κανένα...

οχι βρε! κανονικα απο recovery!

μαλλον δε σε χωνευει το κινητο μου! :lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον το ξαναδοκιμασα, κανονικα κανει mount system. και στην επιλογη ειναι ηδη mount.

κατα το Instal, γραφει:

mounting system

mounting data

extracting files in data

clearing davilk

formating cashe

unmounting system and data

all done...

εξακολουθω να ειμαι stock! :blink::blink:

οχι βρε! κανονικα απο recovery!

μαλλον δε σε χωνευει το κινητο μου! :lol::lol::lol::lol:

Στο Recovery πήγαινε: install zip from sd card και πάτα το toggle signature verification και ξανα-προσπάθησε...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στο Recovery πήγαινε: install zip from sd card και πάτα το toggle signature verification και ξανα-προσπάθησε...

Δεν γινεται μου λεει intalation aborted!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γινεται μου λεει intalation aborted!

Δοκίμασες να φλασάρεις κάτι άλλο από cwm recovery?Είσαι full root ή μήπως είσαι partial root? Μπορείς με root explorer να κάνεις copy paste αρχεία στο /system?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."