v@gelis Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Βασικά θα πετάξω τη GB με το που βγει μια καλή leak για την ευρωπαϊκή έκδοση του note (N7000). Περισσότερο απο όλα με ενόχλησαν οι ελλιπείς μεταφράσεις και τα κινεζικά απομεινάρια στη rom. Κατα τα αλλα είναι χρηστικοτατη κι αν δεν είχα στήσει τόσο καλα τη GB που χρησιμοποιώ θα της έδινα περισσότερες ευκαιρίες.Σιγουρα ο καθενας δουλευει στη συσκευη του διαφορετικες λειτουργιες απ οτι καποιος αλλος.Πειραματικα στοιχεια θα υπαρξουν και οταν βγει η επισημη ics μεχρι οι devs να δουν τι δουλευει καλα και τι οχι. Προσωπικα οποια λειτουργια χρειαζομαι δουλευει οπως πρεπει σαν να εχω GB.Η δε τελευταια AlBa, αλλα και αυτη που ανεβασα χθες, εχει ολα τα fixies που ελειπαν. Δε νομιζω λοιπον να της λειπει κατι συμαντικο.Σιγουρα θα θελαμε να εχει καποια στοιχεια που χρειαζεται ο καθενας διαφορετικα, αλλα και στις GB εκδοσεις ισχυει αυτο.Π.χ. καποια ειναι πιο smooth η καλυτερη σε μπαταρια αλλα το ''θεμα'' της δε μας αρεσει, καποιες, οπως πριν λιγο καιρο η darky, στελνανε τους χρηστες σε bootloop κτλ. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η AlBa (τη midnote δε την εχω δοκιμασει, μιας και εχει περισσοτερα θεματακια αφου εχει επεμβει περισσοτερο ο dev), ειναι για καθημερινη χρηση. υ.γ.:Και παλι βεβαια θα πεταξεις τη GB που εχεις τωρα οταν βγει η επισημη ics...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Χρονια Πολλα παιδια. Εχω επιστρεψει σε Criskelo V7 (nandroid backup) με franco kernel #10 (απλα ο καλυτερος GB kernel), γιατι απλα βαρεθηκα τις μισες μεταφρασεις, τα κινεζικα απομειναρια απο εδω και απο εκει και τις περιεργες συμπεριφορες (επαναφορα απο titanium backup κλπ). Υποδειγματικα καλη και smooth rom, με τον εξαιρετικο αυτο kernel. Προσωπικα δε θα φλασαρω αλλη ICS ROM μεχρι την ελευση της επισημης (παρα μονο αν εχουμε ενα καλο international leak), πανω στην οποια θα πατησουν ολοι οι devs για να μας δωσουν ενα αψογο ICS port. Χρονια πολλα και απο εμενα. Και εγω απο εχθες οσο και να μου άρεσε η cm9 και η stunner 5 λιγο το ενα θεμα λιγο το αλλο μια ετσι η alba μια αλλιως ξαναγυρισα πίσω σε chracks v18 και επιτέλους δουλεύουν ολα ρολόι. Και εγω είπα να κάνω υπόμονη μεχρι να βγει η επίσημη ics samsung για να προχωρήσουν και οι υπολοιπες rom. Ειναι χρηστικές για everyday use οι ics rom που κυκλοφορουν τωρα αλλα εχουν μικρα θεματάκια στα οποια πρεπει να κανεις υποχωρήσεις. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Χρόνια Πολλά σε όλους κι από εμένα!! Εγώ μένω με alba και υπομένω οποία μικρά θεματακια μιας και μου αρέσει πολύ τό look and feel.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 @Ηλία και υπόλοιπα παιδια που χρησιμοποιείτε την ALBA ZCLP6 Repack v2.... Έφτιαξα το 1ο μου Mixed Theme για το ICS και μια και διαβάζω ότι η Alba έιναι η πιο χρηστική από όλες, άρχισα με αυτήν.... Από ότι είδα η Alba είναι Odexed και ΟΧΙ Deodexed... Αυτό σημαίνει ότι το κάθε apk στο system και στο framework, έχει και το αντίστοιχο .odex αρχείο (πχ Phone.apk και Phone.odex)... Επειδή λοιπόν δεν ξέρω από πιο αρχείο παίρνει η ROM τα εικονίδια για αυτό και θέλω να μου πείτε αν δουλεύει το Theme μου... Εγώ λοιπόν άλλαξα τα εικονίδια μόνο στα .apk αρχεία... Πάρτε ένα Nandroid Backup και δοκιμάστε αν θέλετε το Mixed Theme μου για την Alba ZCLP6 Repack v2.... Περιμένω feedback από όποιους το δοκιμάσουν... Επίσης όποιος διαβάζει το Thread Μου στο xda, θα έχει δει ότι έχω γράψει πως ΔΕΝ θα ανεβάσω Mixed Theme για ICS ROMs, παρά μόνο όταν βγει επίσημα από την Samsung... ***Επομένως το Mixed Theme για την Alba είναι μόνο για το myphone.gr και τους Έλληνες χρήστες που βρίσκονται εδώ και δεν πρόκειται να το ανεβάσω στο xda... Για αυτό και παρακαλώ τους Έλληνες χρήστες που θα πάρουν από εδω το link να μην το αναπαράγουν/αναφέρουν στο xda ή οπουδήποτε αλλού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Kalagas_Mixed_Theme_Alba_ZCLP6_v1.0.zip - συμβατό με Alba ZCLP6 Repack v2 MD5: EAAD2C265E1CFE840096DB8EE620A5AF Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 @Ηλία και υπόλοιπα παιδια που χρησιμοποιείτε την ALBA ZCLP6 Repack v2.... Έφτιαξα το 1ο μου Mixed Theme για το ICS και μια και διαβάζω ότι η Alba έιναι η πιο χρηστική από όλες, άρχισα με αυτήν.... Από ότι είδα η Alba είναι Odexed και ΟΧΙ Deodexed... Αυτό σημαίνει ότι το κάθε apk στο system και στο framework, έχει και το αντίστοιχο .odex αρχείο (πχ Phone.apk και Phone.odex)... Επειδή λοιπόν δεν ξέρω από πιο αρχείο παίρνει η ROM τα εικονίδια για αυτό και θέλω να μου πείτε αν δουλεύει το Theme μου... Εγώ λοιπόν άλλαξα τα εικονίδια μόνο στα .apk αρχεία... Πάρτε ένα Nandroid Backup και δοκιμάστε αν θέλετε το Mixed Theme μου για την Alba ZCLP6 Repack v2.... Περιμένω feedback από όποιους το δοκιμάσουν... Επίσης όποιος διαβάζει το Thread Μου στο xda, θα έχει δει ότι έχω γράψει πως ΔΕΝ θα ανεβάσω Mixed Theme για ICS ROMs, παρά μόνο όταν βγει επίσημα από την Samsung... ***Επομένως το Mixed Theme για την Alba είναι μόνο για το myphone.gr και τους Έλληνες χρήστες που βρίσκονται εδώ και δεν πρόκειται να το ανεβάσω στο xda... Για αυτό και παρακαλώ τους Έλληνες χρήστες που θα πάρουν από εδω το link να μην το αναπαράγουν/αναφέρουν στο xda ή οπουδήποτε αλλού... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Kalagas_Mixed_Theme_Alba_ZCLP6_v1.0.zip - συμβατό με Alba ZCLP6 Repack v2 MD5: EAAD2C265E1CFE840096DB8EE620A5AF WOW!Εισαι αρχοντας Γιαννη! Εβαλα ηδη να κατεβαινει στον υπολογιστη σπιτι αλλα τωρα ειμαι δουλεια μεχρι το βραδυ...:( Οταν γυρισω θα το περασω αμεσως!Ελπιζω να εχουμε ενημερωση απο καποιο αλλο παιδι πρωτα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα!επειδη εχω alba μπορω να το δοκιμασω?απλα install με recovery σωστα?θελει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα!επειδη εχω alba μπορω να το δοκιμασω?απλα install με recovery σωστα?θελει κατι αλλο? Ακριβως Τολη! Απλα παρε ενα nandroid backup απο recovery πρωτα καλου-κακου!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 εγινε ηλια το περναω...να δω!και δεν το λεω πουθενα kalagas θα πνιξω τον ενθουσιασμο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 εγινε ηλια το περναω...να δω!και δεν το λεω πουθενα kalagas θα πνιξω τον ενθουσιασμο μου! Εννοείτε ότι εδώ μπορείς να πεις ότι θες... Μεταξύ μας είμαστε...:lol::lol::lol: To λινκ δεν θέλω να πάει σε άλλα forums γιατί μετα θα με πρίξουν με τις ICS με το ανεβάζω updates συνέχεια κλπ κλπ... Η alba δεν εχει 1% battery step στην φόρτιση-αποφόρτιση έτσι??? Με εικονίδια εννοώ.... όχι με αριθμούς... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Εννοείτε ότι εδώ μπορείς να πεις ότι θες... Μεταξύ μας είμαστε...:lol::lol::lol: To λινκ δεν θέλω να πάει σε άλλα forums γιατί μετα θα με πρίξουν με τις ICS με το ανεβάζω updates συνέχεια κλπ κλπ... Η alba δεν εχει 1% battery step στην φόρτιση-αποφόρτιση έτσι??? Με εικονίδια εννοώ.... όχι με αριθμούς... Οχι, ειναι εντελως stock οπως σε GB. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 μα τα nandroid backup δεν λειτουργουν.. η λειτουργουν πλεον? στην lp5 δεν μπορουσα να επαναφερω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 μα τα nandroid backup δεν λειτουργουν.. η λειτουργουν πλεον? στην lp5 δεν μπορουσα να επαναφερω... Να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να παρω backup και restore... Αλλα απ οτι ξερω ισχυει για restore απο GB backup. Εσυ δηλ ειχες backup απο ics και προσπαθησες να επαναφερεις η backup απο GB?? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το κατεβασα το περασα μια χαρα...τραβηξα και screenshot αλλα μην το βαλω,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το κατεβασα το περασα μια χαρα...τραβηξα και screenshot αλλα μην το βαλω,σωστα? Εισαι μεγαλος!!!! Ανεβασε εδω screenshot ομορφαντρα μουυ!!!!Δε πειραζει να ανεβασεις εδω....;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το κατεβασα το περασα μια χαρα...τραβηξα και screenshot αλλα μην το βαλω,σωστα? Είπα εδώ μπορείς να πεις και να ανεβάσεις ότι θες... Ανέβασε όσα πιο πολλά screenshots μπορείς από τα Applications που έχω themάρει, να δω τι έκανα...:D:D Notification bar, επαφες, τηλέφωνο ρυθμίσεις κλπ κλπ.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 κατσε να βαλω μια δοκιμαστικη γιατι δεν ειμαι εξπερ και επανερχομαι http://img208.imageshack.us/img208/6746/screenshot2012041710493.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 κατσε να βαλω μια δοκιμαστικη γιατι δεν ειμαι εξπερ και επανερχομαι Ανέβασε τα όλα στο imagesuck πχ και μετά δες αν έχει επιλογή για slideshow και δώσε εδω το link του slideshow... Ή ανεβασε τις σε ένα φάκελο στο imagesack και δώσε εδώ όλο το link του φακέλου... Γιατί αν πας να τις ανεβάσεις όλες εδώ έχει όριο νομίζω τις 8 φώτο... Επίσης χρησιμοποιείς τον default Launcher ή κάποιον άλλο??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μεγάλε Kalagas είσαι Τεράστιος! Prive Theme για εμάς τους Albanιδες του myphone;;; Είσαι Αρχηγός:D:D:D Κατεβάζω και εγώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 θα ανεβασω καποιες σε λιγο απο tapatalk γιατι βγηκε μεγαλη αυτη θα μας κραξουν το ξεχειλωσαμε το φορουμ.εχω apex launcher με 3d flip clock&weather τι αλλο θελεις απο screenshot?απλα δεν ειμαι και πολυ εξπερτ το ειπα και στον ηλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να παρω backup και restore... Αλλα απ οτι ξερω ισχυει για restore απο GB backup. Εσυ δηλ ειχες backup απο ics και προσπαθησες να επαναφερεις η backup απο GB?? Ναι απο alba lp5 δεν δουλευε 100%. Ειχα δοκιμασει να το επαναφερω και με gb, και απο repack περασμενο και απο alb. Και κανενα δεν δουλευε. Κολλουσε στο system restore. Και το. Επιβεβαιωσε κ αλλο ενα παλικαρι που προσπαθησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 θα ανεβασω καποιες σε λιγο απο tapatalk γιατι βγηκε μεγαλη αυτη θα μας κραξουν το ξεχειλωσαμε το φορουμ.εχω apex launcher με 3d flip clock&weather τι αλλο θελεις απο screenshot?απλα δεν ειμαι και πολυ εξπερτ το ειπα και στον ηλια Δεν πειράζει που είναι μεγάλες... Καλό ειναι να φαίνονται... Θέλω από τα application που έχω themάρει... Επαφές, Settings, Τηλέφωνο, Status Bar τραβηγμένη, Market, κλπ... Αλλά πριν πάρεις Screenshot όταν είσαι σε μια εφαρμογή μέσα πάτα και το κουμπί "menu" για να φαίνονται τα εικονίδια του μενού... Επίσης άλλαξε αν μπορείς τον Launcher στον default μόνο για τα screenshots Και ξαναγυρίζεις σε αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα μετά... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Δεν πειράζει που είναι μεγάλες... Καλό ειναι να φαίνονται... Θέλω από τα application που έχω themάρει... Επαφές, Settings, Τηλέφωνο, Status Bar τραβηγμένη, Market, κλπ... Αλλά πριν πάρεις Screenshot όταν είσαι σε μια εφαρμογή μέσα πάτα και το κουμπί "menu" για να φαίνονται τα εικονίδια του μενού... Επίσης άλλαξε αν μπορείς τον Launcher στον default μόνο για τα screenshots Και ξαναγυρίζεις σε αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα μετά... μωρε τραβηξα πανω απο 10 προσπαθω να τις ποσταρω με tapatalk :lol: http://tolisfar.imgur.com/all/ για μπειτε εδω Edited April 17, 2012 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 μωρε τραβηξα πανω απο 10 προσπαθω να τις ποσταρω με tapatalk :lol: http://tolisfar.imgur.com/all/ για μπειτε εδω Kάνε το public, γιατί τώρα πρέπει να είναι στο private και δεν μπορούμε να τις δούμε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 σας εσκασα αλλα πιστευω ειναι οκ τωρα.καποιος να το επιβεβαιωσει καλου κακου! http://tolisfar.imgur.com/all/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) σας εσκασα αλλα πιστευω ειναι οκ τωρα.καποιος να το επιβεβαιωσει καλου κακου! http://tolisfar.imgur.com/all/ ΤΕΛΕΙΟ! ευχαριστουμε και τους 2! Edit: Εμενα δεν μου δουλευει.. Περασε κανονικα, αλλα δεν αλλαξε κατι. Υποψιαζομαι οτι φταιει το οτι ειχα lp5, περασα απο πανω lp6, καο επειτα την 2η lp6. Oλα αυτα χωρις κανενα wipe. Edited April 17, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts