Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sebastian γενικά κάνει μόνο καλό να root-αρεις και θα καταλάβεις στην πορεία... κι εγώ αυτό ήθελα στην αρχή να παίζω με το CPU speed αλλά μετά το ξέχασα και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και τελικά πέρασα και μια πολύ ωραία ROM (StratosGR υποκλίνομαι!! ). Δεν θα το μετανιώσεις....

Παιδιά κατεβάζω την XAKJ1 την περνάω με odin, μετά κάνω ροοτ και μετά τι? Περνάω την παλιά δικιά μου ή να προτιμήσω κάποια άλλη? Πχ να βάλω κάποια από τις τελευταίες όπως ΧΧLA1? Εσείς τι προτείνετε??? Αντε να τα κάνω όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το χαρώ και να το συνηθίσω...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Αφού παίζεις με τις custom ROM, πέρασε τη τελευταία LA6 ή κάποια custom από τις πολύ καλές που υπάρχουν.

Το βράδυ έρχεται μια πολύ καλή ics leak που λειτουργούν όλα..;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το βράδυ έρχεται μια πολύ καλή ics leak που λειτουργούν όλα..;)

Ο eybee την εχει απο χθές και την τεσταρει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αλήθεια; έχει εννοείς αυτή που θα δώσουν σήμερα το βράδυ από sammy?

Καλά νέα αυτά..

Follow me on XDA

Α ωραία κατάλαβα... καλά μπορεί να περάσω κάποια από τις τελευταίες και μετά αφού δω τι λέτε κι εσέις για την ICS ετοιμάζομαι.. αντε να δούμε!\

Ερώτηση: Από τις XXLA6 να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη ή όποια να 'ναι? Παίζει ρόλο το Country/Carrier ?

Edited by efthimis31

Δεν την έχει από χθες... Και αυτός σήμερα την περιμένει μαζί με όλους τους άλλους από το Sammymobile...

Αυτή που τεστάρε είναι η Κινέζικη που έγινε leak εχθές...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια καλησπερα

σημερα rootara το κινητο LA4 και ολα ενταξει,

θελω ομως να βγαλω το κιτρινο τριγωνακι και δεν μπορω να βρω τον stock kernel για να τον φλασαρω μεσω odin

μπορεις να βοηθησει καποιος να τον βρω σε tar??

Παιδια μπορειτε να βοηθησετε να ξεφορτωθω το κιτρινο τριγωνο??

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μετά απο πολλές περιπέτειες (κατέβηκα σε JK, rootara, και ξαναπερασα μια KL4 τροποποιημένη) δυστυχώς έχω θέμα..δεν βλέπει καθόλου δίκτυο, σκάει η εφαρμογή επαφών και αλλα πολλά...είπα κ´ στον Elthis να μου δώσει κανά link για κάποια καλή και δοκιμασμένη..κρίμα είναι το έχω κ´ δεν το χαίρομαι!!!

Πως την περναμε παιδια ?

Μαλλον,μεσω Odin:cool:

Tωρα την κατεβαζω...

Apple iPhone 14 Pro Max

Μαλλον,μεσω Odin:cool:

Tωρα την κατεβαζω...

αφου ειναι official ! δηλαδη πρεπει να κανω root και να περασω odin...?

Εγώ θα περιμένω να την μαγειρέψει κάποιος dev και μετά βλέπουμε

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Φλασαρω και ενημερωνω σε λιγη ωρα (εννοειται πως θα καταληξουμε με μια custom ολοι σε λιγες μερες, αλλα φυσικα μια τετοια official δε μπορεις παρα να τη δοκιμασεις)...

Φλασαρω και ενημερωνω σε λιγη ωρα (εννοειται πως θα καταληξουμε με μια custom ολοι σε λιγες μερες, αλλα φυσικα μια τετοια official δε μπορεις παρα να τη δοκιμασεις)...

Περιμένω νέα σου ανυπόμονα μιας και δεν είμαι σπίτι!

Follow me on XDA

H τρέλα σου δεν παλεύεται...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με τη συγκεκριμενη rom δεν μπορεις να γινεις direct root.Πρεπει να πας σε πιο παλια rom για να γινεις root (πχ xxk9).Το προβλημα σου ειναι το root.Εχω καταλαβει σωστα?

γεια χαρα....

οταν κανω downgrade σε παλια rom γινεται full wipe???

χανω τα data απο τις εφαρμογες???

Παιδια καλησπερα

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να βγαλω το κιτρινο τριγωνο???

εχω την LA4 την εχω κανει root με odin , μου εβγαλε το CWM και το superuser ALLA μου βγαζει το τριγωνο..

ακολουθησα τις οδηγιες του Ηλια με το προγραμμα HT-kTool αλλα μαλον ο κερνελ που χρησιμοποιησα δεν ειναι ο stock..

ειναι ο CF-Root-SGN_XX_OXA_LA4-v5.0-CWM5 που χρησιμοποιησα για να το κανω root

Mια βοηθεια???

ΥΓ. Συγνωμη που γραφω παρομοιο μνμ ποιο πανω..

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Εγω δεν εχω καταλαβει καλα.Τωρα ειμαι root με την DarkyROM_Note v 3.3 Final.Την φλασαρω κατ'ευθειαν μεσω Odin?Και επισης,αφου την φλασαρω.μετα γινεται unroot?Δηλ.αν θελησω να ξαναβαλω την DarkyROM,πρεπει να το ξανακανω root?

Apple iPhone 14 Pro Max

Άντε ακόμα, θα σκάσουμε! :p

Παιδια το πρωτο φλασαρισμα δεν ηταν επιτυχες. Η ρομ χανει frames και δεν ξερω τι πηγε καλα.

Την φλασαρω εκ νεου, με το CSC αυτη τη φορα γιατι αλλιως δε μπορεις να πληκτρολογησεις τιποτα.

Παντως αυτα που προλαβα να δω ειναι:

- εκπληκτικα υπακουο στο touch - μου φανηκε καλυτερο και απο το hardware acceleration implementation του galaxy nexus

- εχει τα γνωστα καλουδια μιας ICS ROM (αλλα φυσικα με το γνωστο σε ολους μας Touchwiz)

- ειναι μακραν η γρηγοροτερη rom που εχω δει σε note, οι custom roms θα το απογειωσουν.

Θα επανελθω μολις φλασαρω και παλι...

Παιδια, ΜΗΝ την φλασαρετε.

Και με το δευτερο φλασαρισμα τα ιδια, χανει πολλα frames και το χειροτερο:

Δεν δουλευει το μικροφωνο.

Δεν ξερω αν εμειναν καταλοιπα απο τον προηγουμενο kernel (γιατι το νεο modem περασε σιγουρα - δεν εχουμε θεμα απο εκει), αλλα ειδικα το προβλημα με τις κλησεις δε δικαιολογειται.

Μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο θα σας προτεινα να μην μπειτε στον κοπο...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Μάλιστα, κρίμα. Αντε να δούμε, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι από CM9, στους drivers έχουν κολλήσει, τώρα με τους drivers από την ρομ αυτή θα μπορούν να προχωρήσουν.

Βαγγέλη ευχαριστούμε για την ενημερωση.

Παιδια, ΜΗΝ την φλασαρετε.

Και με το δευτερο φλασαρισμα τα ιδια, χανει πολλα frames και το χειροτερο:

Δεν δουλευει το μικροφωνο.

Δεν ξερω αν εμειναν καταλοιπα απο τον προηγουμενο kernel (γιατι το νεο modem περασε σιγουρα - δεν εχουμε θεμα απο εκει), αλλα ειδικα το προβλημα με τις κλησεις δε δικαιολογειται.

Μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο θα σας προτεινα να μην μπειτε στον κοπο...

Οποτε,καλυτερα να περιμενουμε...!

Apple iPhone 14 Pro Max

Μάλιστα, κρίμα. Αντε να δούμε, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι από CM9, στους drivers έχουν κολλήσει, τώρα με τους drivers από την ρομ αυτή θα μπορούν να προχωρήσουν.

Βαγγέλη ευχαριστούμε για την ενημερωση.

Βασικα καλυτερα να περιμενουμε αλλο leak η ενα κανονικο release απο τη samsung. Αν, παντως, αυτο το leak ειναι προσφατο απο τη samsung, τοτε θα αργησουμε να δουμε επισημο release, ΔΕΝ ειναι σοβαρο αυτο που διερρευσε σε καμια περιπτωση...

Βασικα καλυτερα να περιμενουμε αλλο leak η ενα κανονικο release απο τη samsung. Αν, παντως, αυτο το leak ειναι προσφατο απο τη samsung, τοτε θα αργησουμε να δουμε επισημο release, ΔΕΝ ειναι σοβαρο αυτο που διερρευσε σε καμια περιπτωση...

Η ρομ αυτή μάλλον είναι από τον Ιανουάριο. Στην alpha build από CM9 που κυκλοφορεί το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν drivers για την κάμερα και το Bluetooth απ' ότι εχω διαβάσει, στην σημερινή leaked rom, η κάμερα και το Bluetooth πρέπει να δουλεύουν οπότε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους drivers.