Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλις εβαλα την kingston sd 32gb 10class στο νοτε...Βλέπει 29 gb...Γιατί γίνεται αυτό???Θέλει τίποτα σετάρισμα διαφορετικό???

Έτσι είναι.Μην ανησυχείς.Σε όλους τους δίσκους, παντού, ισχύει αυτή η μικρή διαφορά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ROCKET ROM - v22 με ICE CREAM SANDWICH DOMINATION v1.0*FUTURE BEGINS γινεται?? μπορω επισης να περασω απο πανω του και το θεμα του φιλου Kalagas ?? ακομα ειμαι με ChackRom v3 και σκεφτομαι να περασω μια αλλη αλλα φοβαμαι στο στησιμο :/
kTm Duke 690

το Grayscale Theme που το βρισκουμε????

Κοιτα το ποστ 1419

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Kalagas Grayscale Theme

Το Grayscale Theme είναι ΜΟΝΟ για την Rocket ROM (v21 & v22) και για την Chrack's ROM (v13)

Ακολουθεί μια Animated Παρουσίαση του Kalagas Grayscale Theme:

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/Grayscale.gif

Για να δείτε καλύτερα τα Screenshots πηγαίνετε σε αυτό το Slideshow...

Κατεβάσματα:

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v21

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA4 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v21].

***Όλα τα εικονίδια (πάνω από 3000 εικονίδια) από το Mixed Theme μετατράπηκαν σε απόχρωση Grayscale για αυτούς που προτιμούν ένα πιο Minimal Theme από ένα Colourful Theme.

MD5: BA0CC40D2194CD18B4302EE8E3747EB0

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v22

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA6 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v22].

***Όλα τα εικονίδια (πάνω από 3000 εικονίδια) από το Mixed Theme μετατράπηκαν σε απόχρωση Grayscale για αυτούς που προτιμούν ένα πιο Minimal Theme από ένα Colourful Theme.

MD5: CD6EF471F5EBE301D5543945A1E09130

Kalagas Grayscale Theme για την Chrack's ROM v13

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Chracks_LA6 [v1.0 15/02/2012 - συμβατό με την Chrack's ROM v13].

MD5: B85931C938865A0964953023E90AE45D

Αψογο το θεμα σου Γιαννη και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το μαρκετ...:)

Follow me on XDA

Αψογο το θεμα σου Γιαννη και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το μαρκετ...:)

Χαίρομαι...

Καλά πάει μέχρι τώρα η Chrack...

Με τη μπαταρία έχω ένα ενδοιασμό αλλά πρέπει να περιμένω μια μέρα ακόμα τουλάχιστον πριν βγάλω συμπεράσματα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια περασα το θεμα του φιλου kalagas αυτο εδω 1) Full Kalagas_Mixed_Theme_Chracks_LA6 [v1.1 10/02/2012 - compatible with Chrack's ROM v13]. μπορω να καταβασω το πιο πανω για την Chrack's και να κανω ενα wipe chace και ενα Dalvik και να το περασω πανω απο το αλλο θεμα?? θα εχω προβλημα?
kTm Duke 690

Χαίρομαι...

Καλά πάει μέχρι τώρα η Chrack...

Με τη μπαταρία έχω ένα ενδοιασμό αλλά πρέπει να περιμένω μια μέρα ακόμα τουλάχιστον πριν βγάλω συμπεράσματα...

Μιας και που το ανεφερες για τη μπαταρια...

Επειδη πολλα παιδια ρωτανε η/και θελουν light rom...

Μια light rom δε σημαινει οτι θα δει καποιος βελτιωση στη μπαταρια του.Το θεμα δεν ειναι να απεγκαταστησουμε εφαρμογες που δε χρησιμοποιουμε, αλλα εφαρμογες που δε χρησιμοποιουμε και τρεχουν στο παρασκηνιο!Καποια παραδειγματα προσωπικα ειναι η απεγκατασταση του email που δεν εχω setαρει αλλα τρεχει συνεχεια παρασκηνιακα ή το ''παγωμα'' του wifi sharing που καταναλωνει πολυ μπαταρια.

Ενας ευκολος τροπος να δειτε τι τρεχει στη συσκευη σας απο το ανοιγμα ειναι απο το ρυθμισεις-εφαρμογες-υπηρεσιες που εκτελουνται, αλλα και στο ιδιο μενου, αν πατησετε ''menu''-εμφανιση διεργασιων μνημης cache.

Στη συνεχεια, βλεπωντας τι δε θελετε απο ολα αυτα που τρεχουν απο πισω και πολλα τρωνε τη μπαταρια, συμβουλευεστε αυτον τον οδηγο με τις εφαρμογες που μπορειτε να διαγραψετε χωρις προβλημα, και μεσω titanium backup τις απεγκαθιστατε ή τις ''παγωνετε''.

Follow me on XDA

παιδια περασα το θεμα του φιλου kalagas αυτο εδω 1) Full Kalagas_Mixed_Theme_Chracks_LA6 [v1.1 10/02/2012 - compatible with Chrack's ROM v13]. μπορω να καταβασω το πιο πανω για την Chrack's και να κανω ενα wipe chace και ενα Dalvik και να το περασω πανω απο το αλλο θεμα?? θα εχω προβλημα?

Δεν χρειάζεται να κανείς κανένα wipe. Τα wipe cache και wipe dalvik-cache γίνονται από το theme μου...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν χρειάζεται να κανείς κανένα wipe. Τα wipe cache και wipe dalvik-cache γίνονται από το theme μου...

Ok φιλε μου... αρα καταβαζω το zip το περναω στην SDcard και μπαινω recovery και install αμεσως... Αυτο που με απασχολη ειναι θα εχω καποιο προβλημμα? διοτι εχω περασει το θεμα που δινεις στο xda site δεν ξερω αν εγινα κατανοητος... ευχαριστω και το θεμα τα σπαει αδελφε

kTm Duke 690

Ok φιλε μου... αρα καταβαζω το zip το περναω στην SDcard και μπαινω recovery και install αμεσως... Αυτο που με απασχολη ειναι θα εχω καποιο προβλημμα? διοτι εχω περασει το θεμα που δινεις στο xda site δεν ξερω αν εγινα κατανοητος... ευχαριστω και το θεμα τα σπαει αδελφε

Κανένα πρόβλημα....

Απλά θα μετατραπούν τα εικονίδια από colourful σε grayscale...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κανένα πρόβλημα....

Απλά θα μετατραπούν τα εικονίδια από colourful σε grayscale...

Ααα ασπρομαυρα... Οχι το προτημω με το θεμα που εχει στους xda απλα ξερεις τι βλεπω οτι οταν κατεβαζω την μπαρα ειδοποιησεων τα οικονιδια που εχει ειναι wi-fi / Bluetooth / GPS / Aθορυβη λειτουργια / Αυτομ. Περιστρ. και δεν εχει αλλα πιο δεξια ενω στο θεμα που εδωσες εχθες εδω ειδα στις οικονες οτι εχει και αλλα οικονιδια πιο δεξια... και παλι δεν ξερω αν εγινα κατανοητος ευχαριστω :D

kTm Duke 690

Ααα ασπρομαυρα... Οχι το προτημω με το θεμα που εχει στους xda απλα ξερεις τι βλεπω οτι οταν κατεβαζω την μπαρα ειδοποιησεων τα οικονιδια που εχει ειναι wi-fi / Bluetooth / GPS / Aθορυβη λειτουργια / Αυτομ. Περιστρ. και δεν εχει αλλα πιο δεξια ενω στο θεμα που εδωσες εχθες εδω ειδα στις οικονες οτι εχει και αλλα οικονιδια πιο δεξια... και παλι δεν ξερω αν εγινα κατανοητος ευχαριστω :D

Αυτο ειναι το jkay mod που λες.

Πηγαινε στις εφαρμογες σου και θα βρεις το deluxe settings.Εκει, στο ''set status bar options'', θα βρεις επιλογη ''8quick toggles visible''.

Επελεξε το και μετα πηγαινε στο ''edit quick settings panel'', επελεξε ποια εικονιδια θες να εμφανιζονται.

Follow me on XDA

Αυτο ειναι το jkay mod που λες.

Πηγαινε στις εφαρμογες σου και θα βρεις το deluxe settings.Εκει, στο ''set status bar options'', θα βρεις επιλογη ''8quick toggles visible''.

Επελεξε το και μετα πηγαινε στο ''edit quick settings panel'', επελεξε ποια εικονιδια θες να εμφανιζονται.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Ηλια.... Το εφτιαξα... Μεχρη στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενως και με τα δυο και με το θεμα του φιλου Kalaga και με την Rom.... Kαλημερα σε ολους εφυγα για δουλεια..!!

kTm Duke 690

Δοκιμάζω την darky 3.3 και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές...

Δοκιμάζω την darky 3.3 και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές...

Μετα απο 3 ημερες μπορω να πως πως ειναι η καλυτερη ρομ για το note μεχρι σημερα. Μεχρι την επομενη... ;)

Μετα απο 3 ημερες μπορω να πως πως ειναι η καλυτερη ρομ για το note μεχρι σημερα. Μεχρι την επομενη... ;)

Σωστός...Την εχω με τον franco.Kernel 4 που πιστεύω οτι είναι πάρα πολυ καλός...

Και να φανταστείς ότι ακόμα δεν έχει το note, αλλά μάλλον από βδομάδα θα το έχει απ' ότι λέει.

καλησπέρα σε όλους το πήρα κι εγώ πριν από λίγο και προσπαθώ να το κάνω root αλλα μάλλον κατι έκανα... ενώ βλέπω ότι μπορεί να μπει σε recovery mode δεν εμφανίζει επιλογή ας πούμε mount as usb και επίσης δεν βγάζει τριγωνάκι... από την άλλη πάω να περάσω titanium για να κάνω επαναφορά δικών μου ρυθμίσεων κτλ και μου λέει δεν έχει root access!!! Τι έκανα? Ακολούθησα οδηγίες αλλά πάτησα not-rooted-yet αρχειο και μετά το allready-rooted... επίσης δεν έκανα κάτι με odin (με το S2 το είχα χρησιμοποιήσει θυμάμαι...)

Ξαναπροσπάθησα με allready-rooted πάλι αλλά τίποτα... τι έγινε ρε σεις, half-root????

Καινουρια radio

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423396

καινουριος cf root kernel

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784

post 6

Οποιος τα δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις...

http://i.minus.com/j0IhUudbF3E5R.jpg

επανω στην darky

Edited by galanakop

Και να φανταστείς ότι ακόμα δεν έχει το note, αλλά μάλλον από βδομάδα θα το έχει απ' ότι λέει.

Πραγματικα, θα μεγαλουργησει.

Ειναι η μοναδικη ρομ που δεν εχει κλαταρει μετα απο 4 ημερες συνεχους χρησης και με φορτωμα πολλων εφαρμογων - δεδομενων.

Πραγματικα, θα μεγαλουργησει.

Ειναι η μοναδικη ρομ που δεν εχει κλαταρει μετα απο 4 ημερες συνεχους χρησης και με φορτωμα πολλων εφαρμογων - δεδομενων.

Όχι η μοναδική..;)

Και η chrack είναι πολύ καλή μετά από 3 μέρες χρήσης.

Βέβαια όπως έχω αναφέρει μόνο τη darky δεν έχω δοκιμάσει...

Βέβαια, τώρα με τη leak της ics, πάμε για αλλά κόλπα..:)

Follow me on XDA