Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να το ζητήσετε από τον δημιουργό talexop.

Το σκέφτηκα αλλά μετά είπα να μην τον ενοχλώ μια και δεν έχει την συσκευή...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντυπωσιασμένος και εγώ με την darky, όμορφη, ταχύτατη, χωρίς προβλήματα και με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.

Chrack παιδες...Και δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα...;)

Βεβαια να πω την αληθεια ΜΟΝΟ τη darky δεν εχω δοκιμασει απ ολες, αλλα σαν ''never confort'' μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο...

Ταχυτητα, smooth, wake up, αμεσο ανοιγμα καθε εφαρμογης, ομορφη...Η μονη που ερχεται με τον fm kernel, και πρωτη φορα που τον δοκιμαζω, μπορω να πω οτι με εχει αφησει εκπληκτο.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

***** παιδες...Και δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα...;)

Βεβαια να πω την αληθεια ΜΟΝΟ τη darky δεν εχω δοκιμασει απ ολες, αλλα σαν ''never confort'' μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο...

Ταχυτητα, smooth, wake up, αμεσο ανοιγμα καθε εφαρμογης, ομορφη...Η μονη που ερχεται με τον fm kernel, και πρωτη φορα που τον δοκιμαζω, μπορω να πω οτι με εχει αφησει εκπληκτο.

Η τελευταία έκδοση του darky έχει τον Franco kernel.

***** παιδες...Και δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα...;)

και εκει που λέμε να σταματήσουμε τα φλασαρίσματα διαβάζω τέτοια ποστ και αντε ξανα φλασάρισμα :lol::lol:

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

σε εμενα μονο ο fm kernel δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας....ολοι αλλοι μ την ανεβαζουν..
Samsung Galaxy S8 plus.....

Η τελευταία έκδοση του darky έχει τον Franco kernel.

Γιατη Chrack μιλουσα πριν, αλλα επειδη παρελειψα το ''h'' το forum το παρερμεινευσε...:p

Follow me on XDA

Γιατη Chrack μιλουσα πριν, αλλα επειδη παρελειψα το ''h'' το forum το παρερμεινευσε...:p

Το φόρουμ η το T9???

Chrack λοιπόν v13 εννοείς...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το φόρουμ η το T9???

Chrack λοιπόν v13 εννοείς...

Καλημερα...

Και τα 2...lol...

Chrack v13 λοιπον...

Αλλα δοκιμαστε και τον fm kernel.Χωρις να εχω πειραξει καμια ρυθμιση, μου δινει το καλυτερο αποτελεσμα.Εκτος απο πολυ καλη μπαταρια, το ''ξυπνημα'' ειναι αμεσο κι επισεις η μεταβαση απο οθονη σε οθονη γινεται χωρις το παραμικρο lug.

Follow me on XDA

Καλημερα...

Και τα 2...lol...

Chrack v13 λοιπον...

Αλλα δοκιμαστε και τον fm kernel.Χωρις να εχω πειραξει καμια ρυθμιση, μου δινει το καλυτερο αποτελεσμα.Εκτος απο πολυ καλη μπαταρια, το ''ξυπνημα'' ειναι αμεσο κι επισεις η μεταβαση απο οθονη σε οθονη γινεται χωρις το παραμικρο lug.

Elthis καλημέρα. Τη full έκδοση έχεις βάλει η τη light;

Elthis καλημέρα. Τη full έκδοση έχεις βάλει η τη light;

Έχω βάλει τη full, αλλά μετά απεγκατέστησα διάφορα μέσω titanium backup.

2η μέρα τώρα και ακόμα ικανοποιημένος.Οι περισσότερες ROM που περνάμε αρχίζουν σφαίρα, αλλά μετά από 2-3 μέρες θα παρατηρήσετε ότι πέφτει λίγο η απόδοση τους (τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ).Φαίνεται σαν να μπουκώνουν με απλά λόγια.Ίσως γιατί γεμίζει η dalvik...

Αυτό δε το παρατηρώ μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να την αφήσω λίγο ακόμα.

Επίσης είναι η μόνη, χαζομάρα θα μου πείτε και έχετε δίκιο, που μου δείχνει στη διαχείριση εργασιών τη συνολική μνήμη 801 mb και όχι 798-799 όπως οι υπόλοιπες...

Δυστυχώς δε μπορώ να αναλύσω πραγματικά γιατί με ικανοποιεί η chrack, μιας και όλη μέρα είμαι δουλειά και όπως ξέρετε, αυτό το καιρό, έχουν βγει τα μαστίγια...:p

Άρα και ένα post στα κλεφτά το ρίχνω.:)

Επίσης ήθελα να φτιάξω μια rom, με του Γιάννη το θέμα (αν μου έδινε το οκ :) ), αλλά που χρόνος ελεύθερος..:(

Edited by elthis

Follow me on XDA

Έχω βάλει τη full, αλλά μετά απεγκατέστησα διάφορα μέσω titanium backup.

2η μέρα τώρα και ακόμα ικανοποιημένος.Οι περισσότερες ROM που περνάμε αρχίζουν σφαίρα, αλλά μετά από 2-3 μέρες θα παρατηρήσετε ότι πέφτει λίγο η απόδοση τους (τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ).Φαίνεται σαν να μπουκώνουν με απλά λόγια.Ίσως γιατί γεμίζει η dalvik...

Αυτό δε το παρατηρώ μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να την αφήσω λίγο ακόμα.

Επίσης είναι η μόνη, χαζομάρα θα μου πείτε και έχετε δίκιο, που μου δείχνει στη διαχείριση εργασιών τη συνολική μνήμη 801 mb και όχι 798-799 όπως οι υπόλοιπες...

Δυστυχώς δε μπορώ να αναλύσω πραγματικά γιατί με ικανοποιεί η chrack, μιας και όλη μέρα είμαι δουλειά και όπως ξέρετε, αυτό το καιρό, έχουν βγει τα μαστίγια...:p

Άρα και ένα post στα κλεφτά το ρίχνω.:)

Επίσης ήθελα να φτιάξω μια rom, με του Γιάννη το θέμα (αν μου έδινε το οκ :) ), αλλά που χρόνος ελεύθερος..:(

Φτιάξε ότι θες...

Και επειδή είσαι καλό παιδί, έκανα port το Grayscale Theme που έδωσα εχθές στο xda στο Thread της Rocket ROM και για την Chrack's ROM...

Και αυτό θα το ανεβάσω μόνο εδώ για τους Έλληνες κατόχους του NOTE... Οπότε ακολουθεί μια μινι παρουσίαση του Grayscale Theme εδώ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Kalagas Grayscale Theme

Το Grayscale Theme είναι ΜΟΝΟ για την Rocket ROM (v21 & v22) και για την Chrack's ROM (v13)

Ακολουθεί μια Animated Παρουσίαση του Kalagas Grayscale Theme:

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/Grayscale.gif

Για να δείτε καλύτερα τα Screenshots πηγαίνετε σε αυτό το Slideshow...

Κατεβάσματα:

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v21

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA4 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v21].

***Όλα τα εικονίδια (πάνω από 3000 εικονίδια) από το Mixed Theme μετατράπηκαν σε απόχρωση Grayscale για αυτούς που προτιμούν ένα πιο Minimal Theme από ένα Colourful Theme.

MD5: BA0CC40D2194CD18B4302EE8E3747EB0

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v22

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA6 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v22].

***Όλα τα εικονίδια (πάνω από 3000 εικονίδια) από το Mixed Theme μετατράπηκαν σε απόχρωση Grayscale για αυτούς που προτιμούν ένα πιο Minimal Theme από ένα Colourful Theme.

MD5: CD6EF471F5EBE301D5543945A1E09130

Kalagas Grayscale Theme για την Chrack's ROM v13

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Chracks_LA6 [v1.0 15/02/2012 - συμβατό με την Chrack's ROM v13].

MD5: B85931C938865A0964953023E90AE45D

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φτιάξε ότι θες...

Και επειδή είσαι καλό παιδί, έκανα port το Grayscale Theme που έδωσα εχθές στο xda στο Thread της Rocket ROM και για την Chrack's ROM...

Και αυτό θα το ανεβάσω μόνο εδώ για τους Έλληνες κατόχους του NOTE... Οπότε ακολουθεί μια μινι παρουσίαση του Grayscale Theme εδώ...

Τέτοια κάνεις ρε kalagas και θα με κάνεις να ξαναφλασάρω, πάνω που είπα να μείνω με Criskelo...Άντε πάλι από την αρχή:p

Kalagas Grayscale Theme

Το Grayscale Theme είναι ΜΟΝΟ για την Rocket ROM (v21 & v22) και για την Chrack's ROM (v13)

Ακολουθεί μια Animated Παρουσίαση του Kalagas Grayscale Theme:

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/Grayscale.gif

Για να δείτε καλύτερα τα Screenshots πηγαίνετε σε αυτό το Slideshow...

Κατεβάσματα:

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v21

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA4 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v21].

MD5: BA0CC40D2194CD18B4302EE8E3747EB0

Kalagas Grayscale Theme για την Rocket ROM v22

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Rocket_LA6 [v1.0 14/02/2012 - συμβατό με την Rocket ROM v22].

MD5: CD6EF471F5EBE301D5543945A1E09130

Kalagas Grayscale Theme για την Chrack's ROM v13

Full Kalagas_Grayscale_Theme_Chracks_LA6 [v1.0 15/02/2012 - συμβατό με την Chrack's ROM v13].

MD5: B85931C938865A0964953023E90AE45D

The RCTeam and the black knight is back!!!!:p

Αυτά είναι Γιάννη! Είσαι άρχοντας! Άσε τους υπόλοιπους themers να παίζουν με τον dialer, το bar και τα ics animations!

Follow me on XDA

Τέτοια κάνεις ρε kalagas και θα με κάνεις να ξαναφλασάρω, πάνω που είπα να μείνω με Criskelo...Άντε πάλι από την αρχή:p

Με αυτά που γράφει ο Ηλίας (και επειδή του έχω εμπιστοσύνη - γιατί είναι freak με την διαχείριση μπαταρίας) για την Chrack, στο τσακ είμαι και εγώ...

The RCTeam and the black knight is back!!!!:p

Αυτά είναι Γιάννη! Είσαι άρχοντας! Άσε τους υπόλοιπους themers να παίζουν με τον dialer, το bar και τα ics animations!

Φλάσαρε το Ηλία και πες μου αν το Market δουλεύει κανονικά και εδώ με τις paid εφαρμογές...

Θα σε σκίσω.... Με έκανες να σκέφτομαι να ξανα-φλασάρω και το σιχαίνομαι...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με αυτά που γράφει ο Ηλίας (και επειδή του έχω εμπιστοσύνη - γιατί είναι freak με την διαχείριση μπαταρίας) για την Chrack, στο τσακ είμαι και εγώ...

Φλάσαρε το Ηλία και πες μου αν το Market δουλεύει κανονικά και εδώ με τις paid εφαρμογές...

Θα σε σκίσω.... Με έκανες να σκέφτομαι να ξανα-φλασάρω και το σιχαίνομαι...

Πιο freak με τη διαχείριση μπαταρίας δε γίνεται...:p.

Φυσικά και θα δοκιμάσω το θέμα σου, όπως κάνω πάντα, απλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω το βράδυ που θα γυρίσω από τη δουλειά.

Παιδιά κακά τα ψέματα.Για να είναι καλή μια ROM, χρειάζεται καλή βάση πάνω απ όλα και κάτι λίγα-καλά scripts-tweeks.

Μην ακούτε και ψαρωνετε με τους devs με τα ατέλειωτα changelog...

Edited by elthis

Follow me on XDA

Ηλία ποιον governor χρησιμοποιείς με την Chrack και τον FM Kernel???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ηλία ποιον governor χρησιμοποιείς με την Chrack και τον FM Kernel???

Ondemand (100-1400) και χωρίς καμιά άλλη ρύθμιση (uv,oc κτλ).

Edited by elthis

Follow me on XDA

Ondemand (100-1400) και χωρίς καμιά άλλη ρύθμιση (uv,oc κτλ).

Ούτε sleep profile???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ούτε sleep profile???

Γιάννη αυτά είναι άχρηστα...για πιο λόγο να βάλει κάποιος sleep profile? παρατηρείς ότι ο επεξεργαστής σου σε κατάσταση ύπνου ανεβαίνει ψηλά;

Ο Lord πάντα τα κορόιδευε τα profiles γενικά.:p

Το βράδυ έχασα 2% σε 7 ώρες.Νομίζω ότι είναι πολύ καλά..

Follow me on XDA

Γιάννη αυτά είναι άχρηστα...για πιο λόγο να βάλει κάποιος sleep profile? παρατηρείς ότι ο επεξεργαστής σου σε κατάσταση ύπνου ανεβαίνει ψηλά;

Ο Lord πάντα τα κορόιδευε τα profiles γενικά.:p

Το βράδυ έχασα 2% σε 7 ώρες.Νομίζω ότι είναι πολύ καλά..

μόλις την έβαλα την Chrack v13... Και το Grayscale Theme δουλεύει μια χαρά... Και το Mixed Theme εννοείτε...

Τώρα θα πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή (αυτό είναι που βαριέμαι πάρα πολύ για αυτό και δεν φλασάρω συχνά) και μετά να κάνω μια πλήρη φόρτιση και μετά battery calibration και μετά θα σου πω εντυπώσεις....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μόλις την έβαλα την Chrack v13... Και το Grayscale Theme δουλεύει μια χαρά... Και το Mixed Theme εννοείτε...

Τώρα θα πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή (αυτό είναι που βαριέμαι πάρα πολύ για αυτό και δεν φλασάρω συχνά) και μετά να κάνω μια πλήρη φόρτιση και μετά battery calibration και μετά θα σου πω εντυπώσεις....

Με έχει εντυπωσιάσει το "ξύπνημα" από idle, παρόλο τα 100 min, που σ κάθε άλλη rom είχε ένα μικρο, ελάχιστο, κόλλημα..

Παιδιά την foul η την small version εχετε περάσει???

Τη full προσωπικά και μετά delete ότι δε χρειάζομαι.

Follow me on XDA

Παιδιά την foul η την small version εχετε περάσει???

Προσωπικά προτιμώ πάντα τις Full ROMs...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά μόλις εβαλα την kingston sd 32gb 10class στο νοτε...Βλέπει 29 gb...Γιατί γίνεται αυτό???Θέλει τίποτα σετάρισμα διαφορετικό???

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Και κάτι αλλο που θελω να ρωτήσω...Το ΙCE CREAM SANDWICH DOMINATION v1.0 vs vertumus για πια ρομ είναι???Εγω ας πουμε που φοράω την Rocket v21 LA4 μπορω να το βάλω???

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6