TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Έχω τον νέο abyssnote και όλα είναι μια χαρά..;) CheckRom V5 και kernel abyssnote 3.5 μονο ?? στο site του CheckRom για την v5 λεει τα εξεις : Changelog V5 Based on XXLA4 Firmware from Samsung Kernel: CF Root No WIPE δηλαδη με ξεκιναει με τον kernel που εχω και τωρα? (περιπου γιατι αλλαζει και η εκδοση σε LA4) και απλα μπαινω στο KitchenPro και κατεβαζω τον abyssnote 3.5?? κατι ακομα ... τωρα που ειμαι με την v3 για να την περασω την v5 να κανω ή οχι τελικα full wipe?? :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Με ποιο governor και τι ρυθμίσεις??? Wheatley και default όλα τα αλλά...μια χαρά σε απόδοση και μπαταρία... CheckRom V5 και kernel abyssnote 3.5 μονο ?? στο site του CheckRom για την v5 λεει τα εξεις : Changelog V5 Based on XXLA4 Firmware from Samsung Kernel: CF Root No WIPE δηλαδη με ξεκιναει με τον kernel που εχω και τωρα? (περιπου γιατι αλλαζει και η εκδοση σε LA4) και απλα μπαινω στο KitchenPro και κατεβαζω τον abyssnote 3.5?? κατι ακομα ... τωρα που ειμαι με την v3 για να την περασω την v5 να κανω ή οχι τελικα full wipe?? :D Ακριβώς έτσι... Όσο για το αν θέλει full wipe από την v.3...χμ...θα σε γελάσω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Μια γενικη ερωρηση παρακαλω... Η CheckRom ειναι απο τις Roms τις οποιες ρυθμιζεις και τον επαιξεργαστη με το προγραμμα SetCPU for Root Users?? Wheatley και default όλα τα αλλά τι ειναι αυτα?? γι'αυτο ρωταω το παραπανω Edit : Ξερω full wipe δεν εβλαψε ποτε απλα να ειμαι συγουρος Edited January 31, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μια γενικη ερωρηση παρακαλω... Η CheckRom ειναι απο τις Roms τις οποιες ρυθμιζεις και τον επαιξεργαστη με το προγραμμα SetCPU for Root Users?? τι ειναι αυτα?? γι'αυτο ρωταω το παραπανω Edit : Ξερω full wipe δεν εβλαψε ποτε απλα να ειμαι συγουρος Το set cpu χρησιμοποιειται για ολες τις custom rom οχι ειδικα και μονο για την check rom... To full wipe και ειδικα οταν ερχεσε απο αλλο firmware για μενα αλλα και για τους περισοτερους απλα επιβαλετε... Δεν ξερω βεβαια τα τυχον προβληματα τις συγκεκριμενης ρομ(check rom) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εμενα η v21 μου φαινετε πιο γρηγορη με τον abys3.5c... Governor adyysplug 100-1600. scren off 100-500 luz. και η μπαταρια δεν λεει να πεσει με τιποτα!!! 15 ωρες χρησεις με 1 ωρα ιντερνετ τουλαχιστον 40 λεπτα ομιλιας μονιμα να συνχρονιζει το email και το facebook και ειμαι στο 83%... Wheatley και default όλα τα αλλά...μια χαρά σε απόδοση και μπαταρία... O Abyysplug δεν έχει sleeping profile από μόνος του??? Εγώ τώρα τι από τα 2 να επιλέξω??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Καινουριο firmware LA6!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 με προλαβες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια καλησπερα φοραω την v20 για να βαλω την v21 θελει μονο wipe cache / dalvik cache και μετα install?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια καλησπερα φοραω την v20 για να βαλω την v21 θελει μονο wipe cache / dalvik cache και μετα install?? ευχαριστω ετσι ακριβως!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 O Abyysplug δεν έχει sleeping profile από μόνος του??? Εγώ τώρα τι από τα 2 να επιλέξω??? Όποια και να επιλέξεις δε νομίζω να δεις διάφορες.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 κανοντας 2η φορα φουλ wipe η μνημη του κινητου μου γραφει απο 800 εχει πεσει στα 797 ,γνωριζει κανεις γιατι εγινε αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) που ειδατε οτι βγηκε καινουργιο firmware LA6?? Edited January 31, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) ετσι ακριβως!!! δεν θα χασω τιποτε ?? θα ειναι οπως ειναι τωρα?? επισης στο setcpu εκει στο scalling τι να βαλω?? και τελος φοραω τον Abyss 3,5 c , αυτος ειναι πιο καλος η ο 3,5b?? ευχαριστω Edited January 31, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) δεν θα χασω τιποτε ?? θα ειναι οπως ειναι τωρα?? επισης στο setcpu εκει στο scalling τι να βαλω?? και τελος φοραω τον Abyss 3,5 c , αυτος ειναι πιο καλος η ο 3,5b?? ευχαριστω Δε θα χάσεις κατι. Βάλε scaling ondemand και τίποτα αλλο. Δεν έχει κάτι ουσιώδες ο 3.5c, αλλά δε χάνεις και κατι να τον περάσεις. Edit: Και ο μάστορας kalagas πλέον σαν default theme σε νέα ROM...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475661 Μπράβο Γιάννη...:) Edited February 1, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327097 οταν με το καλο ερθει οσοι ειμαστε με Costum Rom μεσα απο ενημερωση λογισμικου θα μας την βγαλει ή πρεπει να ειμαστε με official? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δε θα χάσεις κατι. Βάλε scaling ondemand και τίποτα αλλο. Δεν έχει κάτι ουσιώδες ο 3.5c, αλλά δε χάνεις και κατι να τον περάσεις. Edit: Και ο μάστορας kalagas πλέον σαν default theme σε νέα ROM...;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475661 Μπράβο Γιάννη...:) O πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι developer o συγκεκριμένος... Επίσης δεν ζήτησε άδεια, ενώ το γράφω καθαρά στο op μου... Του την είπα λοιπόν κ μου απάντησε σε pm ότι θα βγάλει την ROM χωρίς το theme μου σήμερα... Έπρεπε να γίνει αυτό για να μην νομίζουν πολλοί χρήστες ότι υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τον συγκεκριμένο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 O πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι developer o συγκεκριμένος... Επίσης δεν ζήτησε άδεια, ενώ το γράφω καθαρά στο op μου... Του την είπα λοιπόν κ μου απάντησε σε pm ότι θα βγάλει την ROM χωρίς το theme μου σήμερα... Έπρεπε να γίνει αυτό για να μην νομίζουν πολλοί χρήστες ότι υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τον συγκεκριμένο... Ολα αυτα ειναι πολυ σωστα που λες, αλλα προσωπικα χαιρομαι που μεσα σε μικρο διαστημα εχεις αναγνωριστει και η δουλεια σου βρισκεται παντου...;) Λογω ΜΕΓΑΛΟΥ φορτου εργασιας (σε λιγο οι εργοδοτες μας θα μας κυνηγουν με μαστιγιο :p), δε προλαβαινω να δοκιμασω τιποτα καινουριο! Αρκετες λοιπον νεες rom και οποιος δοκιμασει κατι αξιολογο (εκτος rocket και checkrom που τις γνωριζουμε και τις εμπιστευομαστε), ας μας δωσει πληροφοριες.:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ολα αυτα ειναι πολυ σωστα που λες, αλλα προσωπικα χαιρομαι που μεσα σε μικρο διαστημα εχεις αναγνωριστει και η δουλεια σου βρισκεται παντου...;) Λογω ΜΕΓΑΛΟΥ φορτου εργασιας (σε λιγο οι εργοδοτες μας θα μας κυνηγουν με μαστιγιο :p), δε προλαβαινω να δοκιμασω τιποτα καινουριο! Αρκετες λοιπον νεες rom και οποιος δοκιμασει κατι αξιολογο (εκτος rocket και checkrom που τις γνωριζουμε και τις εμπιστευομαστε), ας μας δωσει πληροφοριες.:) Κοίτα να δεις δεν τρέφω αυταπάτες... Μπορεί εγώ να έχω αφιερώσει αρκετές ώρες προσωπικής εργασίας και φαιάς ουσίας, αλλά μεταξύ μας (μη το πεις πουθενά), το Mixed Theme μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο Theme... Και το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών προτιμούν Themes πιο minimal και πιο κοντά στο stock look (ICS themes etc)... 'Εχω διαβάσει δηλαδή σχόλια τύπου "Πολύ καλή δουλειά, αλλά με τόσο χρώμα το κινητό μου θα φαίνεται σαν την DisneyLand" κλπ... Αλλά είπαμε (και πιστεύω ότι κάθε σοβαρός Themer έτσι σκέφτεται) ότι το Mixed Theme είναι μια τελείως προσωπική μου άποψη για το πως πρέπει να φαίνεται το κινητό μου και αφού το φτιάχνω που το φτιάχνω για μένα, το μοιράζομαι κιόλας... Τέλος αν διαβάσεις ΕΔΩ (είναι το αποχαιρετιστήριο μου στο Section του DHD στο xda), θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που εκτιμούν την δουλειά μου και αυτό είναι κάτι ενθαρρυντικό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κοίτα να δεις δεν τρέφω αυταπάτες... Μπορεί εγώ να έχω αφιερώσει αρκετές ώρες προσωπικής εργασίας και φαιάς ουσίας, αλλά μεταξύ μας (μη το πεις πουθενά), το Mixed Theme μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο Theme... Και το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών προτιμούν Themes πιο minimal και πιο κοντά στο stock look (ICS themes etc)... 'Εχω διαβάσει δηλαδή σχόλια τύπου "Πολύ καλή δουλειά, αλλά με τόσο χρώμα το κινητό μου θα φαίνεται σαν την DisneyLand" κλπ... Αλλά είπαμε (και πιστεύω ότι κάθε σοβαρός Themer έτσι σκέφτεται) ότι το Mixed Theme είναι μια τελείως προσωπική μου άποψη για το πως πρέπει να φαίνεται το κινητό μου και αφού το φτιάχνω που το φτιάχνω για μένα, το μοιράζομαι κιόλας... Τέλος αν διαβάσεις ΕΔΩ (είναι το αποχαιρετιστήριο μου στο Section του DHD στο xda), θα δεις ότι υπάρχουν άτομα που εκτιμούν την δουλειά μου και αυτό είναι κάτι ενθαρρυντικό... +100000000000 Συνέχισε την τρομερή σου δουλειά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 kalagas εχω smartophone απο την εποχη του artemis...ποιο ομορφο θεμα δεν εχω δει....εισαι πολυ καλοσ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 kalagas to theme σου μπαινει στην ροκετ ν21 ΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Μόλις ο angelom εβγαλε τον 3.6 Εχει και ενα λινγκ για Logger Enabler που δεν το καταλαβαίνω... Μπορει κάοιος να μου πει τι είναι αυτό??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424&page=222 ποστ 2220 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 kalagas to theme σου μπαινει στην ροκετ ν21 ΄; Διάβασες στο OP του thread μου??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 υπαρχει καμια rom που στην οποια να εχει διορθωθει το color banding η ακομα δεν το καταφεραν οι xda? ειναι ανεπιτρεπτο για τετοιας κλασης συσκευη με τετοια οθονη, να φαινεται σαν να παιζει με 16bit χρωμα μονο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 υπαρχει χειριστηριο που να μπορουμε να το συνδεσουμε με το καλοδιο του κινιτου που βγαζει σε θυρα USB?? για να παιξουμε κανενα παιχνιδακι (Grand Theft Auto πχ) :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts