Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είμαι με DarkyROM_Note v3.1 από την Παρασκευή και για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Αν τη θεμάριζε και ο Kalagas θα ήταν τέλεια!!!

και εγω την ιδια γνωμη εχω

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια,επειδη εχω πελαγωσει,μπορει καποιος,με pm,να μου πει πως μπορω να κανω root τη συσκευη μου και να βαλω μια αλλη ρομ?Και επισης και πως γινεται unroot για να εχω παλι εγγυηση κανονικα!Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα την εχω αγορασει απο το"eXtreme mobile,gr"και μαλλον ειναι Ελληνικη γιατι εχει και Ελλην.οδηγιες μεσα!Στις πληροφοριες σχειτικα με το τηλ.γραφει CSC N7000OXALA4.Ειναι η τελευταια εστι?Και ακομα θελω να μου πειτε,απο που να κατεβασω την official για να την εχω?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Παιδια,επειδη εχω πελαγωσει,μπορει καποιος,με pm,να μου πει πως μπορω να κανω root τη συσκευη μου και να βαλω μια αλλη ρομ?Και επισης και πως γινεται unroot για να εχω παλι εγγυηση κανονικα!Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα την εχω αγορασει απο το"eXtreme mobile,gr"και μαλλον ειναι Ελληνικη γιατι εχει και Ελλην.οδηγιες μεσα!Στις πληροφοριες σχειτικα με το τηλ.γραφει CSC N7000OXALA4.Ειναι η τελευταια εστι?Και ακομα θελω να μου πειτε,απο που να κατεβασω την official για να την εχω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

απο δω φιλε κατεβαζεις ολες τις official rom που εχει βγαλει επισημα η Samsung.... Τωρα εσυ που εισαι με LA4 δεν γινεται root με CF-ROOT αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξεις... κατεβαζεις την KKA την Official να την κανεις root με CF-ROOT

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360

απο δω κατεβαζεις το αντιστιχο CF-ROOT π.χ I have Kernel KKA - Download This - and Extract ειναι προς τα κατω αν κατεβεις στο site που σου εδωσα... ειναι απλο αφου εισαι με μια απο τις παλιοτερες official rom ενεργοποιης ( τικαρις απο ρυθμισεις ) αυτο που λεει Ρυθμισεις ---> Εφαρμογες ---> Αναπτυξη ---> Εντοπισμος σφαλματων USB και τρεχεις το not-rooted-yet.bat ..... Την official rom την περνας μεσω odin το οποιο το κατεβαζεις απο το site που εχει τις επησημες rom απο την samsung πανω πανω.... Πρην κανεις οτιδηποτε κατσε να μας πει και καποιος πιο γνωστης αν κανω καποιο λαθος

Προσοχη : δεν φερω καμοια ευθηνη αν το κινιτο παθει κατι πληροφοριακα μην εχουμε τιποτα παρεξηγησεις φιλικα παντα :D

kTm Duke 690

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

απο δω φιλε κατεβαζεις ολες τις official rom που εχει βγαλει επισημα η Samsung.... Τωρα εσυ που εισαι με LA4 δεν γινεται root με CF-ROOT αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξεις... κατεβαζεις την KKA την Official να την κανεις root με CF-ROOT

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360

απο δω κατεβαζεις το αντιστιχο CF-ROOT π.χ I have Kernel KKA - Download This - and Extract ειναι προς τα κατω αν κατεβεις στο site που σου εδωσα... ειναι απλο αφου εισαι με μια απο τις παλιοτερες official rom ενεργοποιης ( τικαρις απο ρυθμισεις ) αυτο που λεει Ρυθμισεις ---> Εφαρμογες ---> Αναπτυξη ---> Εντοπισμος σφαλματων USB και τρεχεις το not-rooted-yet.bat ..... Την official rom την περνας μεσω odin το οποιο το κατεβαζεις απο το site που εχει τις επησημες rom απο την samsung πανω πανω.... Πρην κανεις οτιδηποτε κατσε να μας πει και καποιος πιο γνωστης αν κανω καποιο λαθος

Προσοχη : δεν φερω καμοια ευθηνη αν το κινιτο παθει κατι πληροφοριακα μην εχουμε τιποτα παρεξηγησεις φιλικα παντα :D

Σ'ευχαριστω,αλλα καλυτερα να περιμενω ετσι?

Σ'ευχαριστω,αλλα καλυτερα να περιμενω ετσι?

κοιτα ετσι το εκανα και εγω το κινιτο μου root φιλε ετρεξα το not-rooted-yet.bat ανοιγει ενα πλεσιο πατας μια φορα Enter γεμιζει κατι βλακιες (το εχεις συνδεση φυσικα με το pc σου ) μετα σου λεει να ξανα πατησεις κατι (press any key for continiun ) ξανα πατας enter και αφου τελειωσει παλι κατι βλακιες που θα γεμιζει το κλεινεις αποσυνδεεις το κινιτο και εισαι root

EDIT :

Video πως γινεται το root αν σε βοηθαει λιγο Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

κοιτα ετσι το εκανα και εγω το κινιτο μου root φιλε ετρεξα το not-rooted-yet.bat ανοιγει ενα πλεσιο πατας μια φορα Enter γεμιζει κατι βλακιες (το εχεις συνδεση φυσικα με το pc σου ) μετα σου λεει να ξανα πατησεις κατι (press any key for continiun ) ξανα πατας enter και αφου τελειωσει παλι κατι βλακιες που θα γεμιζει το κλεινεις αποσυνδεεις το κινιτο και εισαι root

Πια ΚΚΑ?Eχει για διαφορες χωρες!Και τεσπα,οταν τη κατεβασω,την περναω με το Odin?

Πια ΚΚΑ?Eχει για διαφορες χωρες!Και τεσπα,οταν τη κατεβασω,την περναω με το Odin?

οποια και να κατεβασεις το ιδιο ειναι κατεβασει της Ρομανιας... Ναι με Odin απο εδω το κατεβαζεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 ειναι επανω επανω Odin Download

kTm Duke 690

οποια και να κατεβασεις το ιδιο ειναι κατεβασει της Ρομανιας... Ναι με Odin απο εδω το κατεβαζεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 ειναι επανω επανω Odin Download

Οκ την κατεβαζω...και βλεπουμε.Να εισαι καλα:)

Ολα οκ!!Σ'ευχαριστω και παλι.Πες μου ομως,η τελευταια επισημη πια ειναι και απο που την κατεβαζω?

Edit:Μολις το εκανα επανεκκινηση,κολλησε!Τι κανω τωρα?SOS

Edit2:Τελικα ολα καλα!Επρεπε μετα το τελειωμα του φλασαρισματος,να πατησω το install update from sd η κατι τετοιο(στο note)και μετα να κανω επανεκκινηση!!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Εγώ είμαι με DarkyROM_Note v3.1 από την Παρασκευή και για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Αν τη θεμάριζε και ο Kalagas θα ήταν τέλεια!!!

Κι εγω αυτη εβαλα και μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα:)

βαζω τωρα την ροκετ ν21

παιδια εβαλα την ροκετ ν21 και κολλησε στο βοοτ το κινητο ..και το εχει παθει αρκετος κοσμος απο οτι βλεπω στο xda

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

παιδια εβαλα την ροκετ ν21 και κολλησε στο βοοτ το κινητο ..και το εχει παθει αρκετος κοσμος απο οτι βλεπω στο xda

ναι οντως ετσι ειναι. για καποιο λογω κανει bootloop Οταν την περνας μετα απο full wipe. εγω ειχα την v20 και την περασα απο πανω και περαστηκε μια χαρα. και αλλοι που το εκαναν ετσι περαστηκε. βαλε την 20 και μετα την 21.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Μπορεις να τη περασεις μονο πανω απο αλλη rom (wipe cache/dalvik cache)...FALSE...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Είσαι έτοιμος...

Έκανα port το Mixed Theme και στην Darky 3.1......

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Είσαι έτοιμος...

Έκανα port το Mixed Theme και στην Darky 3.1......

Είσαι Αρχηγός ρε Kalagas...το πέρασα ήδη...ευχαριστώ πολύ και...επιφυλάσομαι...;)

Για ακομα μια φορά η rocket απλά γράφει...

V21 κύριοι...Απλά εκπληκτική!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για ακομα μια φορά η rocket απλά γράφει...

V21 κύριοι...Απλά εκπληκτική!!!

Τη πέρασες πάνω από τη 20 ή πάνω από κάποια άλλη;

Follow me on XDA

Τη πέρασες πάνω από τη 20 ή πάνω από κάποια άλλη;

Πάνω απο την v19.1 χωρις foul wipe μονο cache end davlik...

Εξερετική...

Εξερετική...

Ρωτάω γιατί είμαι με τη Checkrom και να σου πω την αλήθεια δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και ούτε μπορώ να δω τι διάφορα μπορεί να κάνει μια ακόμα gingerbread ROM...

Follow me on XDA

Εξερετική...

Δηλαδή που είδες διάφορες με την 19.1???

Γιατί και εγώ στην 19.1 είμαι και αν υπάρχουν όντως διάφορες να φλασάρω...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρωτάω γιατί είμαι με τη Checkrom και να σου πω την αλήθεια δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και ούτε μπορώ να δω τι διάφορα μπορεί να κάνει μια ακόμα gingerbread ROM...

αδελφε αξιζει να περασω την τελευταια εκδοση?? ειμαι με v3 ακομα... Η v5 λεει τιποτα ή θα εχω κανενα προβλημα με τον kernel?? μ'αυτη τωρα δεν εχω τιποτα

kTm Duke 690

αδελφε αξιζει να περασω την τελευταια εκδοση?? ειμαι με v3 ακομα... Η v5 λεει τιποτα ή θα εχω κανενα προβλημα με τον kernel?? μ'αυτη τωρα δεν εχω τιποτα

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε ότι έχω δοκιμάσει..

Follow me on XDA

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε ότι έχω δοκιμάσει..

εγω οταν πρωτο περασα την V3 δεν πειραξα τιποτα απολυτος αφου την σεταρα και τωρα μου λεει για kernel

2.6.35.7-N7000XXKL7-CL823206

se.infra@SEP-42 #2

Δεν ειχα κανενα θεμα μεχρη τωρα... βεβαια απο την v4 και μετα ακουσα οταν την περνας οτι αλλαζει kernel και ειχαν προβλημα.... εσυ ποιον kernel εγκρινης για την CheckRom?

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

εγω οταν πρωτο περασα την V3 δεν πειραξα τιποτα απολυτος αφου την σεταρα και τωρα μου λεει για kernel

2.6.35.7-N7000XXKL7-CL823206

se.infra@SEP-42 #2

Δεν ειχα κανενα θεμα μεχρη τωρα... βεβαια απο την v4 και μετα ακουσα οταν την περνας οτι αλλαζει kernel και ειχαν προβλημα.... εσυ ποιον kernel εγκρινης για την CheckRom?

Έχω τον νέο abyssnote και όλα είναι μια χαρά..;)

Follow me on XDA

Έχω τον νέο abyssnote και όλα είναι μια χαρά..;)

Με ποιο governor και τι ρυθμίσεις???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμενα η v21 μου φαινετε πιο γρηγορη με τον abys3.5c...

Governor adyysplug 100-1600. scren off 100-500 luz. και η μπαταρια δεν λεει να πεσει με τιποτα!!!

15 ωρες χρησεις με 1 ωρα ιντερνετ τουλαχιστον 40 λεπτα ομιλιας μονιμα να συνχρονιζει το email και το facebook και ειμαι στο 83%...