Leolipop Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 Λαμβανοντας emails απο την EA Games διαβασα οτι αυτη την στιγμη εργαζονται στην δημιουργια του Need For Speed Underground 2. Αφου το πρωτο μερος ειχε τοσο μεγαλη απηχηση, γυρω στα 5.000.000 πωλησεις, αποφασισαν οι κατασκευαστες να προχωρησουν στην συνεχεια του. Αναφερεται πως θα εχει 30 αυτοκινητα, διαφορετικα modes, περισσοτερο "φτιαξιμο" λεγοντας πως οι διαφορετικοι συνδυασμοι φτανουν τα "70.000.000.000", αλλιως 70 δις!!! Το παιχνιδι αναμενεται το φθινοπωρο. Περισσοτερα εδω http://www.eagames.com/news/nfsu2_042204.jsp?src=11hmer2g1000gnonenone Ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερο (να φτιαχνουμε και ηχητικα συστηματα :D ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 ante na erthei na liwsoume pali...fovero pexnidi...kati exw akousei oti tha vgei kai pexnidi fast and furious alla den nomizw oti tha nai toso oraio.oxi apo tin ea pantws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Εσενα το underground δεν σου θυμισε καθολου fast'n'furius? Ενας φιλος μου οταν ειδε το εισαγωγικο βιντεο για πρωτη φορα αυτο μου ειπε :D Θα δουμε.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 den lew ayto...thelw na dw to paixnidi fast and furious otan vgei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mou ftiaksate th mera magkes:D Ante na vgei na pwrothoume,kai elpizw na leei kai posa aloga einai to amaksi kai na exoume perissoteres metatropes:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Καλα οταν θα βγει θα ξανα φαω ενα τρελο τρελο κολημα παλι!!!!! το πρωτο ηταν φοβερο παιχνιδι.... και οσο για το fast and the furious κατι ακουσα οτι θα βγει προς το καλοκαιρι..!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αν και το πρώτο είχε αρκετά προβληματάκια (ιδιαίτερα αυτό με την ΑΙ που έκλεβε) ήταν ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!! Περιμένω εναγωνίως το 2ο. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Πολύ καλό παιχνίδι το πρώτο. Ελπίζω στο δεύτερο να έχουν και τίποτα στρουμφάκια να κυνηγάνε τους παίχτες (στο στύλ του NFS: Hot Pursuit) να έχει τερτζελέ! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 2 Μάι. 2004 , 13:22) Αν και το πρώτο είχε αρκετά προβληματάκια ( ιδιαίτερα αυτό με την ΑΙ που έκλεβε ) ήταν ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!! Περιμένω εναγωνίως το 2ο. Γι αυτο κλεψαμε και εμεις λιγο.......... :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 2 Μάι. 2004 , 14:57) Γι αυτο κλεψαμε και εμεις λιγο.......... :whistle: :whistle: :whistle: Και'γω μπήκα στο πειρασμό, αλλά το αίσθημα ότι τελείωσες το παιχνίδι χωρίς να κλέψεις είναι σαφώς ανώτερο από το να το τελειώσεις κλέβοντας. Οπότε το τελείωσα κανονικά (μετά κόπων και βασάνων). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 2 Μάι. 2004 , 15:15) Και'γω μπήκα στο πειρασμό, αλλά το αίσθημα ότι τελείωσες το παιχνίδι χωρίς να κλέψεις είναι σαφώς ανώτερο από το να το τελειώσεις κλέβοντας. Οπότε το τελείωσα κανονικά (μετά κόπων και βασάνων). Σιγουρα αν και στις τελευταιες 3-4 πιστες κουραστικα και κατεβασα ενα trainer το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να πετας, +500 km/h κτλ κτλ και το τελειωσα λιγο πιο γρηγορα :D Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Ηταν λιγο δυσκολο αλλα οχι και τοσο ωστε να βρω trainer (εψαξα αλλα δεν βρηκα γι'αυτο το τερματισα κανονικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop ( 2 Μάι. 2004 , 17:06) Ηταν λιγο δυσκολο αλλα οχι και τοσο ωστε να βρω trainer (εψαξα αλλα δεν βρηκα γι'αυτο το τερματισα κανονικα). http://www.megagames.com Βρισκεις τα παντα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Καλό ήταν, αλλά είχε μερικές βασικές ελλείψεις (όπως κάθε nfs που σέβεται τον εαυτό του :p). Ελπίζω το 2 να μην είναι τόσο γραμμικό. Θα το ήθελα πιο ελεύθερο, όπως το Gran Tursimo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 To Grand Turismo den pianei mia brosta sto NFSU,ade 10 fores to exo termatisei (kanonika)kai tora pao gia 11 to NFSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Η μόνη δύσκολη πίστα που θυμάμαι στο 1 ήταν μια προς το τέλος ~100κάτι... με 7 γύρους... Μετά από πολλές προσπάθειες εμού και ενός φίλου... τελικά την τερματίσαμε παίζοντας εναλλάξ τους γύρους... Χωρίς cheat και χωρίς trainer... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Την πρωτη φορα (αν θυμαμαι καλα η 103 ειναι η δυσκολη) μου ηταν εξαιρετικα δυσκολο να την περασω. Την δευτερη ηταν αρκετα πιο ευκολο και μια συμβουλη : Το MX-5 εχει πολυ καλο τιμονι και με αυτο μου φανηκε πιο ευκολο να την περασω. Στο θεμα μας τωρα... Το μονο πραγμα στο Gran Turismo που δεν εχω δει σε αλλο παιχνιδι ειναι η τεραστια ποικιλια αυτοκινητων ο πολυ καλος και αγριος ηχος (οχι η μουσικη) και το χαρακτηριστικο σφυριγμα του turbo. Αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Μα το Gran Turismo μπορείς να το τελειώσεις με 1002 τρόπους! Κάνεις ότι μετατροπές θες, όποτε τις θες. Το NSFU είναι τελείως γραμμικό. Όποτε αποφασίσει αυτό θα κάνεις την μετατροπή, η οποία θα "περάσει" σε όλα τα αυτοκίνητά σου. Άσε που ουσιαστικά παίζεις σε μια πίστα, καθώς είσαι σε μια πόλη που αλλάζει μόνο η διαδρομή. Και μόνο η σύγκριση με το Gran Turismo είναι ιεροσυλία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Συμφωνω, η ποικιλια ειναι κατι που λειπει ακομα απο την σειρα NFS, σε αλλους τομεις οι κατασκευαστες αριστευουν και σε αλλους οπως η αντοχη στο χρονο υπολειπονται αισθητα Ενας φιλος μου το τερματισε μεσα σε 13 ωρες Το Gran Turismo ειναι αδυνατο να το βγαλεις τοσο γρηγορα με τους αγωνες αντοχης που εχει.Αλλα αντιθετως εχει πολυ χαμηλο επιπεδο αντιπαλων, ενα καλο αμαξι να παρεις δεν θες αλλο. Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα....περιττο να πω πως ειμαι φανατικος οπαδος της σειρας GT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Για να παω σε ενα αλλο θεμα με ενοχλησε ιδιαιτερα πως δοθηκε εμφαση στην βελτιωση του αυτοκινητου σε οπτικο κατα κυριο λογο τομεα επιτυγχανοντας ετσι τον μεγαλο αριθμο συνδυασμων. Γιατι το κανουν αυτο? :confused: Δεν θα χαλασει η μηχανη αν την πειραξεις λιγο. :p Τι θα ηθελα να δω εγω στο παιχνιδι....? 1) Μεγαλυτερη βελτιωση σε μηχανικο επιπεδο σαν πχ. το Porsche Unleashed 2) Διαδρομες και οχι πιστες οπως στο προηγουμενο παραδειγμα 3) Ζημια αυτοκινητου Αλλωστε σε πολλες δησκοπησεις που εχω δει στο εξωτερικο και εχω ψηφισει θεωρουνταν το Porsche... το καλυτερο παιχνιδι του NFS μετα τον ερχομο του Hot Pirsuit 2 το οποιο θεωρω απογοητευτικο....τι χειρισμος ηταν αυτος...!! :confused: Αν σκεφτω και αλλα θα επανελθω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Γενικά, η σειρά NFS πάσχει σε κάτι κάθε φορά. Διορθώνουν μια έλειψη και πάνω που λες ότι σοβαρεύτηκαν, ανακαλύπτεις οτι έχουν αφαιρέσει κάτι άλλο! Τι να πει κανεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 To Grand Turismo omos se porose oso to NFSU???? to NFSU thimizei para poli fast n furious kai autos einai o logos pou poulise tosa kommatia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeSade Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 kalhmera... egw ena 8a sas pw.... eimai fanatikos opados grand turismo...to paixnidi den sugrinetai me nfsu(oxi pws ekei den kollhsa gia arketes meres...alla leme twra) to GRAND TURISMO 4 einai pantws apooti blepw se screenshots kai video OLA TA LEFTA...(kai safws pio duskolo apo to 3) an deite pou8ena video h screenshot parte petsetoula giati 8a sas treksoun ta salia.... trelo paixnidi :) Παράθεση Mythos....A Legend Reborn! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop ( 3 Μάι. 2004 , 00:00) Αλλωστε σε πολλες δησκοπησεις που εχω δει στο εξωτερικο και εχω ψηφισει θεωρουνταν το Porsche... το καλυτερο παιχνιδι του NFS μετα τον ερχομο του Hot Pirsuit 2 το οποιο θεωρω απογοητευτικο.... Αυτό το κακόμοιρο το Porsche... ακόμα το λιώνω... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Οταν καποτε βγει emulator για το ΡS2 τοτε σιγουρα θα ασχοληθω με GT αλλιως δεν το κοβω να παιξω GT πανω απο το 2. Δεν εχω και ουτε σκοπευω να αγορασω PS2 (ουτε το 1 δεν εχω :p ). Το Porsche το παιζεις στα ΧΡ? Γιατι εμενα σερνονται τα μενου... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts