Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation XE

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα είναι s-off που σημαίνει ότι είναι πειραγμένο και λόγω του s-off δεν περνάει την stock ενημέρωση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 420
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατάλαβα, έκανα και μια έρευνα στο γούγλη, για να ...μορφωθώ λιγάκι :lol: και από ότι διάβασα αυτό γενικά ξεκλειδώνει κάποια πράγματα και μετά μπορείς να περάσεις κάποια πράγματα ή να σβήσεις προγράμματα που κανονικά δεν μπορείς. Το κινητό όπως είπα δουλεύει μια χαρά και έτσι, το θέμα που απασχολεί το παιδί είναι το εξής για να μην σας κουράζω: αν είναι s-off, είναι και εκτός εγγύησης; Αυτό αν χρειαστεί μπορεί να το αλλάξει με κάποιο τρόπο και να επανέλθει στην εργοστασιακή κατάσταση, ειδικά αν χρειαστεί να πάει στο σέρβις; Και τελειώνοντας να ρωτήσω αν μπορεί έτσι όπως είναι να περάσει custom rom ktl; Ευχαριστώ. :)

Κατάλαβα, έκανα και μια έρευνα στο γούγλη, για να ...μορφωθώ λιγάκι :lol: και από ότι διάβασα αυτό γενικά ξεκλειδώνει κάποια πράγματα και μετά μπορείς να περάσεις κάποια πράγματα ή να σβήσεις προγράμματα που κανονικά δεν μπορείς. Το κινητό όπως είπα δουλεύει μια χαρά και έτσι, το θέμα που απασχολεί το παιδί είναι το εξής για να μην σας κουράζω: αν είναι s-off, είναι και εκτός εγγύησης; Αυτό αν χρειαστεί μπορεί να το αλλάξει με κάποιο τρόπο και να επανέλθει στην εργοστασιακή κατάσταση, ειδικά αν χρειαστεί να πάει στο σέρβις; Και τελειώνοντας να ρωτήσω αν μπορεί έτσι όπως είναι να περάσει custom rom ktl; Ευχαριστώ. :)

Αν χρειαστεί εγγύηση μπορεί να το επαναφέρει πολύ εύκολα, γενικά με το s-off δεν χάνει την εγγύηση γιατί επανέρχεται σε s-on με μια απλή εντολή ;)

Για να περάσει custom rom πρέπει να δεις αν έχει ή όχι custom recovery, αν έχει τότε απλά περνάει την rom στην κάρτα μνήμης, μπαίνει στο recovery και την εγκαθιστά. Αν δεν έχει custom recovery τότε πρέπει πρώτα να το περάσει και μετά προχωράει όπως σου είπα..

Γενικά ότι πληροφορίες θέλεις θα τις βρεις εδώ μαζί με οδηγούς για πέρασμα custom rom και recovery..

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιπος μποριτε να μου πειτε τα βηματα για να κανω το κινητο μου root εκδοση 4.0.3 htc sense3.6 ευχαριστω

Υπάρχουν 2 τρόποι για ξεκλείδωμα και μετά root.. Ο πρώτος και πιο εύκολος είναι μέσω htc οπότε μετά φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο και ο δεύτερος ανεπίσημος με ένα κολπάκι οπότε η htc δεν ξέρει ότι το έχεις πειράξει.. Παρακάτω θα βρεις λινκ και για τους 2 τρόπους..

1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497404

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1668276

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλησπερα,

εχω rootάρει το κινητο μου αλλα τωρα που βγηκε το νεο update της HTC δεν μπορω να το βαλω γιατι η συσκευή κανει boot με το clockwork. Ξερετε μηπως να μπορω να το βαλω με διαφορετικο τροπο (manually) ή πολύ απλά να βγαλω το clockwork χωρις να χασω το root status μου?

:blink::blink:

• 2 weeks later...
γεια σας παιδια εμαι νεος στο forum και εχω ενα προβλημα με το wifi του sensation xe ανοιγει και κλεινει συνεχος βγαζει σφαλμα και δεν συνδεεται με το ruter. αν μπορει καποιος να βοηθησει :lol::lol:

• 3 weeks later...
Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος κατοχος τησ συσκευης,την πηρα δευτερο χερι κ εχω ενα προβλημα,μετα απο αναωαθμηση που εκανα με την συγκεκριμενη ρομ (RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.33.401.153_Radio_11.76A.3504.00U_11.24A.3504.31_M_release_281004_signed),αυτη βρηκα ως τελευτεα official στις πληροφοριες συσκευης το τηλ γραφει (Prosessor 1,2 gh dualcore),πριν την αναβαθμηση ελεγε 1,5..πως εγινε αυτο το downclock?καμια αποψη?:mad:

• 2 months later...

Καλησπερα σας,

πηραμε απο εβαυ ενα htc sensetation xe και θελουμε να βαλουμε ελληνικο μενου ή μηπως ξερετε πωσ διορθωνεται το προβλημα στα ελληνικα σμσ που στους 70 χαρακτηρεσ χρεωνει δευτερο μηνυμα.

Δεν βρισκουμε την ρυθμιση cost saving στισ ρυθμισεις τον σμσ.

εχει version android 4.0.3 htc sense 3.6 kai software number 3.33.401.153, kernel 3.0.16-g31xxxxxxxxx

ευχαριστω

Καλησπερα σας,

πηραμε απο εβαυ ενα htc sensetation xe και θελουμε να βαλουμε ελληνικο μενου ή μηπως ξερετε πωσ διορθωνεται το προβλημα στα ελληνικα σμσ που στους 70 χαρακτηρεσ χρεωνει δευτερο μηνυμα.

Δεν βρισκουμε την ρυθμιση cost saving στισ ρυθμισεις τον σμσ.

εχει version android 4.0.3 htc sense 3.6 kai software number 3.33.401.153, kernel 3.0.16-g31xxxxxxxxx

ευχαριστω

Για τα ελληνικά ή θα βάλεις το morelocale2 από το Play Store ή θα απενεργοποιήσεις το Customization Settings Provider από τις εφαρμογές. Για τα sms, μόλις γυρίσεις τη γλώσσα στα ελληνικά θα στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Σε ΧΕ που τρέχει την 2.3.4 μανισια χωρίς root.

Πώς μπορώ να βάλω μεγαλύτερα γράμματα παντού;

Ευχαριστώ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Σε ΧΕ που τρέχει την 2.3.4 μανισια χωρίς root.

Πώς μπορώ να βάλω μεγαλύτερα γράμματα παντού;

Ευχαριστώ

Κάνε update στην τελευταία επίσημη και θα μπορείς να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι θα χρειαστώ για την αναβάθμιση;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

τι θα χρειαστώ για την αναβάθμιση;

Τίποτα γίνεται μέσω wifi κι εδώ που τα λέμε απορώ πως και είσαι ακόμα με την 2.3.4, έπρεπε να έχεις πάρει την 4.0.3 εδώ κι ένα χρόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια, εχω ενα φοβερα εκνευριστικό πρόβλημα με το Sensation XE. Το τελευταιο διμηνο μου ξεκίνησε περιεργα προβληματα με τον ηχο. Με το που χτυπάει καποιος ηχος οταν ακουω μουσικη, κοβεται η μουσικη. Ενω παντα συνεχιζόταν αυτοματα, πρεπει να παταω το play. Αλλα πλέον μου κανει το κορυφαιο: με το που γινει κατι (χτυπαει ηχος κλήσης, μήνυμα ηχου απο μήνυμα κτλ) κοβεται η μουσικη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Μονο αν βγαλω τα ακουστικα ακουγεται η μουσικη, δηλαδη απο τα ηχεια, και οσες φορες το ξαναβαζω το ακουστικο, τίποτα.

Στις 9 στις 10 φορες, πρεπει να κανω restart η hard reset βγάζοντας την μπαταρια και μετα ολα λειτουργουν κομπλε, μέχρι την επομενη φορα που θα γινει κατι. Εχω ψαξει το internet και τιποτα - πραγματικα μ' εχει τρελανει το θεμα αυτο :mad:

Μήπως βάζεις κάποια εφαρμογή μουσικής ή κάποια εφαρμογή που επηρεάζει τις ρυθμίσεις ήχου; Δες στις ρυθμίσεις των αντίστοιχων εφαρμογών τι παίζει γιατί δε νομίζω να είναι πρόβλημα του κινητού...
Τhe end of an era...

Μήπως βάζεις κάποια εφαρμογή μουσικής ή κάποια εφαρμογή που επηρεάζει τις ρυθμίσεις ήχου; Δες στις ρυθμίσεις των αντίστοιχων εφαρμογών τι παίζει γιατί δε νομίζω να είναι πρόβλημα του κινητού...

οχι, παιζω μουσικη με το απλο το μουσικο player. και επειδη νομιζα οτι ισως επαθε κατι το προγραμμα μετα απο καποιο update της HTC, δοκιμασα και το hiki player και παθαίνω τα ιδια (που το συγκεκριμενο δεν εχει κι ολας beats-audio ενίσχυση). Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει, οποιος εχει καποια ιδεα ας μου πει

Επισης θα'θελα να πω οτι το εκανα format πολυ προσφατα οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτη λυση και εννοειται πως δεν ειναι rootαρισμενο κτλ κτλ. :(:(:(

• 1 month later...

εγινε η αναβαθμιση.

τωρα πως μπαινει η μεγαλη γραμματοσειρα;

Edited by nikosxeng3

Καλησπέρα παιδιά...

Ξέρετε αν το Sensation XE δέχεται micro SIM cards with adaptor, χωρίς κανένα πρόβλημα; Θα αλλάξω τη normal size SIM μου με μία micro SIM card.

Έψαξα στο ίντερνετ και στις οδηγίες χρήσης του κινητού για το Sensation XE και δε βρήκα κάτι.

YΓ: Πιο παλιά είχα ένα ΝΟΚΙΑ N8 και μόλις έβαλα micro SIM card with adaptor, χάλασε μετά από λίγη χρήση η υποδοχή για τη SIM card. Και μετά είδα στις οδηγίες χρήσης του ότι δεν κάνει να χρησιμοποιείται micro SIM card with adaptor για το N8.

Hello !

• 2 months later...
Παιδιά, εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θέμα με το HTC Sensation XE.. Κάποιες φορές μπορεί το κινητό να φορτίζει ολόκληρη τη νύχτα και η μπαταρία του δε φορτίζει 100%..Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο αλλαγή μπαταρίας, αλλαγή φορτιστη, restore και παρ' όλο που λόγω αλλαγής μπαταρίας διαρκεί πιο πολύ παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο..το μόνο που λειτουργεί κάποιες φορές ειναι restart..Μετά απο restart συνήθως όταν ανοίξει,η μπαταρία του ειναι 100%...'Εχετε καμία ιδέα για το αν μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?

• 2 weeks later...
Η τελευταία έκδοση τελικά ποια είναι γιατί Φιλος εχει λέει την 4.2.2.

Τελευταία official 4.0.4 με Sence 3.6

Τώρα Unofficial 4.1.1 με Sence 4+ και 4.3 Pure AOSP

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

• 2 weeks later...
Παιδιά, εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θέμα με το HTC Sensation XE.. Κάποιες φορές μπορεί το κινητό να φορτίζει ολόκληρη τη νύχτα και η μπαταρία του δε φορτίζει 100%..Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο αλλαγή μπαταρίας, αλλαγή φορτιστη, restore και παρ' όλο που λόγω αλλαγής μπαταρίας διαρκεί πιο πολύ παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο..το μόνο που λειτουργεί κάποιες φορές ειναι restart..Μετά απο restart συνήθως όταν ανοίξει,η μπαταρία του ειναι 100%...'Εχετε καμία ιδέα για το αν μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?

εχεις ρουταρει το κινητο?

αν ναι τοτε ειναι κοινο προβλημα απο μεριας htc και δεν εχει βρεθει ακομα λυση για αυτο

οπως επισης οταν ειναι κατα τη φορτιση π.χ στο 60% και κανεις επανεκκινηση και παει κατευθειαν στο 80% η και ψηλοτερα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Η τελευταία έκδοση τελικά ποια είναι γιατί Φιλος εχει λέει την 4.2.2.

πιθανοτατα ο φιλος εχει AOSP ROM

γιατι 4,2,2 με sense αποκλειεται

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7