Jump to content

Ποιά γλώσσα προγραμματισμού θεωρείτε καλύτερη?

mipros
 Κοινοποίηση

Ποιά γλώσσα προγραμματισμού θεωρείτε καλύτερη?  

30 members have voted

1. 1. Ποιά γλώσσα προγραμματισμού θεωρείτε καλύτερη?

• C++
      15
    • C
      4
    • Java
      5
    • Fortran
      0
    • Basic
      3
    • Pascal
      2
    • Cobol
      0
    • Αλλη? (ποιά?)
      1

Recommended Posts

Γιατί δεν έχει μπει το Delphi στην λίστα;

Τώρα, το ποια γλώσσα θεωρείται καλύτερη, δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχη ερώτηση. Για μένα που ασχολούμαι με εμπορικό λογισμικό, το Delphi είναι ό,τι καλύτερο. Εύκολη και γρήγορη δημιουργία εφαρμογών, μεγάλη πληθώρα από components, εφαρμογές που εκτελούνται με μεγάλη ταχύτητα (τελευταία test θέλουν το Delphi να βγάζει ταχύτερο κώδικα απ'ό,τι η C++).

Για έναν φίλο μου που είναι χημικός μηχανικός και ασχολείται με αναλύσεις ενώσεων, είναι η Fortran. Για κάποιον που πορώνεται με ιντερνετικές εφαρμογές, μάλλον πάει σε java. Και φυσικά, είναι οι linux developers που είτε παίζουν με java είτε με C++.

Οπότε; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

c++rules!!!!!!!!!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

C. Η γριά κότα έχει το ζουμί...
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Φίλε μου μερικές γλώσσες που έχεις βάλει είναι αρκετά παλιές και πλέον τείνουν να εξαφανιστούν! Ήδη η Basic έχει βγεί σε Visual και έχει πάει πλέον σε .NET, η Pascal έχει εισχωρήσει στην Delphi και η Cobol :whistle: άσε καλύτερα... Πρέπει να τη χρησιμοποιούνε ακόμα στα Λύκεια της χώρας μας(και οι λογιστές βεβαίως βεβαίως μαζί με μερικούς ακόμα φανατικούς της μηχανογράφησης... :D )

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει αρκετές(Pascal,Cobol,Visual Basic,Java,C++)

θεωρώ πως η Pascal είναι μια καλή αρχή για να εισαχθεί κάποιος στην ΛΟΓΙΚΗ και ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ του Προγραμματισμού,μετά να μάθει καλά την (object-oriented) C++ και απο εκεί και πέρα να μεταπηδήσει πιο εύκολα κι ανώδυνα σε Delphi,Visual Basic ή Java ή αν κολλήσει(που αρκετοί κολλάνε :) ) με τη C να συνεχίσει να χρησιμοποιεί C++ ή να περάσει σε Visual C... ;)

Αυτή είναι η αποψή μου ... :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ρε παιδιά..... ξεχάσατε την Logo :lol:

Καλύτερη θεωρώ την Prolog! Κρίμα όμως που είναι ειδικής χρήσης....

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Κατα την γνώμη μου η ερώτηση είναι λάθος...

Το ποιά θεωρεί ο καθένας καλύτερη γλώσσα προγραμματισμού εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους...

Εγώ πάντως ψήφισα C++ μόνο λόγω Linux

• 2 years later...

Καλησπερα παιδες!

Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα, οποτε το χωνω εδω:

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στο internet την Perl; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

Καλησπερα παιδες!

Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα, οποτε το χωνω εδω:

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στο internet την Perl; :worry:

Αρνούμαι να πιστέψω ότι έψαξες και δεν το βρήκες. http://www.perl.com ΠΟΣΟ πιο απλό θα μπορούσε να είναι;

ΨΑΧΝΟΥΜΕ!!!!

Μακαρι να ηταν τοσο απλο..

Και που εψαξα σε αυτο το site, δεν καταλαβα κ πολλα..

Κατεβασα ενα zipακι που ειχε εκει, αλλα κ παλι..

Δεν υπαρχει καπου απο οπου μπορω να κατεβασω το install, να την εγκαταστησω κ τερμα;

Γιατι εγω δεν βρηκα τιποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

Μακαρι να ηταν τοσο απλο..

Και που εψαξα σε αυτο το site, δεν καταλαβα κ πολλα..

Κατεβασα ενα zipακι που ειχε εκει, αλλα κ παλι..

Δεν υπαρχει καπου απο οπου μπορω να κατεβασω το install, να την εγκαταστησω κ τερμα;

Γιατι εγω δεν βρηκα τιποτα..

Google is your friend. Ψάξου κι αν κολλήσεις κάπου, έλα και ξαναρώτα.

Σχετικό-άσχετο: Έφτιαξα εναν τελείως απλό Java text editor των μερικών kb και όταν τον τρέχω μου τρώει 18MB RAM :wacko: Ήμαρτον...

Φίλε μου μερικές γλώσσες που έχεις βάλει είναι αρκετά παλιές και πλέον τείνουν να εξαφανιστούν! Ήδη η Basic έχει βγεί σε Visual και έχει πάει πλέον σε .NET, η Pascal έχει εισχωρήσει στην Delphi και η Cobol :whistle: άσε καλύτερα... Πρέπει να τη χρησιμοποιούνε ακόμα στα Λύκεια της χώρας μας(και οι λογιστές βεβαίως βεβαίως μαζί με μερικούς ακόμα φανατικούς της μηχανογράφησης... :D )

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει αρκετές(Pascal,Cobol,Visual Basic,Java,C++)

θεωρώ πως η Pascal είναι μια καλή αρχή για να εισαχθεί κάποιος στην ΛΟΓΙΚΗ και ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ του Προγραμματισμού,μετά να μάθει καλά την (object-oriented) C++ και απο εκεί και πέρα να μεταπηδήσει πιο εύκολα κι ανώδυνα σε Delphi,Visual Basic ή Java ή αν κολλήσει(που αρκετοί κολλάνε :) ) με τη C να συνεχίσει να χρησιμοποιεί C++ ή να περάσει σε Visual C... ;)

Αυτή είναι η αποψή μου ... :)

Και η δικη μου αποψη αυτη ειναι!!! Βρε μπας και το εγραψα με αλλο nickname και δεν το θυμαμαι??:lol: :lol:

Φιλε μου οι αποψεις μας στο θεμα ταυτιζονται πληρως!!!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/