Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lipon kati katafera tora mou katebazi tin lista ala otan dialego mia kai pai na sinde8i amesos aposindeete giati ti prepi na kano

exo bali pano apo 3GB arxia

spacer.png

ebala mia tenia ka kati mp3 kai piga sta 6GB ala pou kai pali den mou katebazi tin lista gia na dialekso gia na do an mporo na mpo

ta exo pari ma eftin tin ma*****

spacer.png

Ρε παιδιά μήπως υπάρχει τρόπος στο kazaa να βλέπεις τι φωτογραφίες κατευάζεις (πριν κατεύουν ολόκληρες) όπως στο shareazza?

Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο και θα βοηθούσε.

Ξέρει κάποιος κάτι?

Φιλικά Δημήτρης

ρε παιδια εχει κανεις απο σας εμπειρια στο dc++??

εδω και κανα δυο χρονια πηγαινε ρολοι, αλλα τωρα εχει γαμ...θει να βγαζει σε ολους τους users που παω να κατεβασω connection timeout.

και δεν εχει να κανει με firewalls και routers. αυτα τα χω ρυθμισει.

ακομα και οταν κλεινω τελειως το firewall παλι δεν συνδεεται στους users. ενω την λιστα τους την κατεβαζει μια χαρα. επισης παρατηρησα οτι στα windows 2003 kai linux τρεχει μια χαρα.

επομενως κατι φταιει στα xp, και πιθανοτατα στα updates.

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Το ιδιο ακριβως γινεται και σε ενα φιλαρακι παλι με τα xp και με ολα τα updates περασμενα.

Καθε βοηθεια η γνωμη ευπροσδεκτη

Μη Δεχτείς Να Οριοθετήσεις Τα Όνειρά Σου Στο Πλαίσιο Του Εφικτού

Εγώ παλιά που είχα δοκιμάσει το dc μου μπήκε κανονικά στο hub του angelou με 2 ταινίες (.vob)...
Φιλικά Δημήτρης

Ίσως μπαίνει αλλά μπορεί να φας κανένα ban και γενικά καλό είναι να έχεις αρκετά shares. Αυτή είναι η λογική: share σημαίνει μοιράζομαι...

Ναι συμφωνώ σε αυτά που λέτε..

Απλός το δοκίμαζα και ήταν η ποιο εύκολη και γρήγορη λύση για 5gb share ;)

Oύτος ή άλλος δεν το έχω πλέον...

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (11 Ιούλ. 2004 , 13:44)

Ίσως μπαίνει αλλά μπορεί να φας κανένα ban και γενικά καλό είναι να έχεις αρκετά shares. Αυτή είναι η λογική: share σημαίνει μοιράζομαι...

Μα ρε παιδιά τι γίνεται δηλαδή αν δεν έχουμε 5GB τραγούδια??? Εγώ έχω 3GB που να τα βρω τα άλλα δύο? Programs σου λέει απαγορεύονται, .vob's απαγορεύονται τι να κάνω... βάζω .vob και ο,τι γίνει... 56Κ σύνδεση έχω δε μπορώ να κατεβάζω όλη τη μέρα τραγούδια για να φτάσω τα 5GB... Κάνω share ό,τι βρω στο δίσκο που να επιτρέπεται αλλά δε φτάνει. :worry:

Αλήθεια .avi επιτρέπονται??? :confused:

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Χθες ήμουν με 2 .vob αρχεία για 2-3 ώρες και κατέβαζα συνεχώς τραγούδια και (ευτυχώς) δεν έφαγα κανένα kick.

Μάλλον θα κάτσω να κάνω τα 2 .vob --> .avi για να είμαι καλυμένος.

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (11 Ιούλ. 2004 , 18:09)

Μα ρε παιδιά τι γίνεται δηλαδή αν δεν έχουμε 5GB τραγούδια??? Εγώ έχω 3GB που να τα βρω τα άλλα δύο? Programs σου λέει απαγορεύονται, .vob's απαγορεύονται τι να κάνω... βάζω .vob και ο,τι γίνει... 56Κ σύνδεση έχω δε μπορώ να κατεβάζω όλη τη μέρα τραγούδια για να φτάσω τα 5GB... Κάνω share ό,τι βρω στο δίσκο που να επιτρέπεται αλλά δε φτάνει. :worry:

Αλήθεια .avi επιτρέπονται??? :confused:

Δεν απαγορεύονται τα installers προγραμμάτων, απαγορευέται να κάνεις share τον φάκελο program files των windows sou για προφανείς λόγους.

Αvi επιτρέπονται, ebooks επίσης. Mp3, installers Προγραμάτων, φτογραφιες κλπ. Απλά μην κάνετε share τον φάκελο των win, τα εγατεστημένα προγράμματα (program files), vobs.

Παιδια αμα θελοουμε να κατεβαοσουμε ενα torrent και μας λειει οτι to torrent den eine registered me ton tracker δηλαδη αυτα που εχουν το r μπροστα στο suprnova τι κανουμε για να τα κατεβασουμε?

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιούλ. 2004 , 20:48)

Δεν απαγορεύονται τα installers προγραμμάτων, απαγορευέται να κάνεις share τον φάκελο program files των windows sou για προφανείς λόγους.

Αvi επιτρέπονται, ebooks επίσης. Mp3, installers Προγραμάτων, φτογραφιες κλπ. Απλά μην κάνετε share τον φάκελο των win, τα εγατεστημένα προγράμματα (program files), vobs.

Και εννοείτε όχι τσοντοφωτογραφίες γιατί τότε τρως κατευθείαν kick ;)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (11 Ιούλ. 2004 , 22:15)

Και εννοείτε όχι τσοντοφωτογραφίες γιατί τότε τρως κατευθείαν kick ;)

Καλά και πώς ξεχωρίζει το bot ότι μια φωτο είναι τσοντοφωτογραφία??? :confused:

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (12 Ιούλ. 2004 , 11:44)

Καλά και πώς ξεχωρίζει το bot ότι μια φωτο είναι τσοντοφωτογραφία??? :confused:

Ίσως απο την ονομασία?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Όποιος έχει dc ας μπει και να το τσεκάρει σε ένα άσχετο hub...

Φιλικά Δημήτρης

Ένα πρόγραμμα που δεν είναι p2p αλλά μας βοηθάει απο τις διάφορες εταιρίες...Μάλλον :p

Do you use Kazaa or other file sharing programs? Encrypt your downloads. Now more than ever!

Music and films from file sharing programs such as Kazaa™ are automatically encrypted on the hard drive and stored in the Media Safe.

Without the correct password nobody can access your Media Safe.

Secure FileSharing encrypts your downloads in real-time and uses the 128-bit AES (Advanced Encryption Standard) procedure.

Automatic recognition of file-sharing programs supported.

Automatic trace destruction if desired. After file sharing, history and queries are automatically wiped from your PC.

Built-in dictionary stops you using bad passwords - so you can always play it safe with your password.

The Media Safe can store up to 32-GB (see system requirements).

Supports: Kazaa, Kazaa Lite, Morpheus, iMesh, eMule and Soulseek.

Το πρόγραμμα κατεβαίνει απο:

htp://ww.steganos.com/software/sfs6int.exe

Για όποιον θέλει key pm me ;)

Φιλικά Δημήτρης

Χρησιμοποιούσα το dc++ μέχρι πριν λίγους μήνες.

Χτες ξαναέκανα εγκατάσταση, προσπαθώ να μπώ στο hub του Άγγελου (angelos0dc.no-ip.info:1411) και δε με βάζει http://www15.brinkster.com/persikmania/Images/cry.gif(βγάζει: *** Connection refused by target machine).

Έχω απενεργοποιημένο το FW των win, κανένα άλλο FW ενεργό, δεν είμαι πίσω από router.... έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Δοκίμασα και την 0.401 και την 0.403.

ευχαριστώωωωω