Xourxoulitsos Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Sorry,έχεις δίκιο.Εννοούσα για το DC++ Το κατέβασα,έκανα ρυθμίσεις κανονικά,βρήκα hub που να με δέχονται (λόγω μικρού share folder),πάω να κάνω search και απο κει και περα..τίποτα...δεν βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα και καμμιά ένδειξη....Κάτι κάνω λάθος γιατί αποκλείεται να μην έχουν Kylie Mingoue σε hub με όνομα Kylie minogue :D.Ευχαριστώ Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 pedia piga stin selida na to katebazo ala den to brisko patao apano eki pou grafi download ala den dini to arxio pou8ena ti simbeni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 @xourxoulitsos alla sou katebazei h tipota de katebazei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 @xourxoulitso δοκίμασε να μπεις passive Πήγαινε Setting > general και δηλώσου passive μπας και φταίει αυτό. Είσαι πίσω απο firewall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Παιδιά το kazaa lite τα έχει παίξει τελείως. Για πέταμα είναι. :mad: Έχετε να προτείνετε κανένα καλό πρόγραμμα για file sharing? έχω isdn64 και περίπου 1gb share. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Παιδιά όλα εντάξει,έκανα αυτό που είπε ο Bayern7 και δουλέυει ρολόι :) Σας ευχαριστω πολύ όλους :happy: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 pedia mporite na mou eksigisete ti enoite me to share kai apo pou mporo na katebaso to dc ++ giati apo oti katalaba ine to kalitero apo ola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Share είναι το πόσα αρχεία μοιράζεσαι. Το ελληνικό hub του angeloy έχει όριο 5Gb ένα από τα μικρότερα όρια που έχω δει σε hub... Aν δεν κάνεις share τουλάχιστον 5GB δλδ δεν σε αφήνει να μπεις στο hub. http://dcplusplus.sourceforge.net http://angelos0.no-ip.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Kserete pou tha brw to Helix Real Producer Plus v9/10?? (ektos kazaa) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 απο που κατεβαζω την καινουρια εκδοση του kazaa lite k++ ? δεν την βρισκω πουθενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Ιούλ. 2004 , 13:46) απο που κατεβαζω την καινουρια εκδοση του kazaa lite k++ ? δεν την βρισκω πουθενα.. Κazaa Lite Resurrection τελευταία έκδοση Από ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση του DC++; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 DC++ v0.403 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Νέα έκδοση WinMx 3.53 από 2/7 διαθέσιμη http://www.winmx.com/download/ :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 παντως εγω προτιμω το kazaa lite k++ 2.4.3 απο το kazaa lite ressurection. ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω τα 2 τελευταια κουμπια στο ressurection τα my folder και το αλλο; στο kazaa lite k++ 2.4.3 υπηρχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 8 Ιούλ. 2004 , 23:49) παντως εγω προτιμω το kazaa lite k++ 2.4.3 απο το kazaa lite ressurection. ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω τα 2 τελευταια κουμπια στο ressurection τα my folder και το αλλο; στο kazaa lite k++ 2.4.3 υπηρχαν. Options-> kazza lite rez options->k++ advanced options -> ξε-τσεκάρεις το don't show the last two tollbars Eπίσης Κυκλοφόρισε νέα έκδοση του Shareaza Shareaza 2.0 - Open Source Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 telika paidia pio thewreite to kalutero file sharing? Den me polu endiaferoun ta mp3, alla perissotero apps, games, tenies... To dc++ pianei arketa xamiles taxitites, opws kai to bittorent... To emule entelws moufa mou fenetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Παιδιά εγώ προτείνω μακράν dc++. Το θέμα με τα corrupted τραγούδια στο Kazaa μου έχει σπάσει τα νεύρα... :angry: PS: Στο dc++ γίνεται να κάνω share καμιά ταινία dvd? Δε μπορώ να πιάσω αλλιώς τα 5GB με το ζόρι πάω στα 3... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:13) Το θέμα με τα corrupted τραγούδια στο Kazaa μου έχει σπάσει τα νεύρα... :angry: για αυτο εβαλαν το mp3 shield που σε προστατευει απο αυτα τα αρχεια. επισης οσα corrypted αρχεια εχεις τα ανεφερεις στο site που σε παραπεμπει και το στελνεις. βεβαια εγω ειμαι επιφυλακτικος γιατι εφ' οσον εχουν δει οτι το εστειλα σημαινει και οτι το κατεβασα, αρα ειμαι παραπονος. δεν ξερω τωρα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 9 Ιούλ. 2004 , 12:13) Παιδιά εγώ προτείνω μακράν dc++. Το θέμα με τα corrupted τραγούδια στο Kazaa μου έχει σπάσει τα νεύρα... :angry: PS: Στο dc++ γίνεται να κάνω share καμιά ταινία dvd? Δε μπορώ να πιάσω αλλιώς τα 5GB με το ζόρι πάω στα 3... Βεβαίως και μπορείς. Υπάρχουν βέβαια κάποια hub που μπορεί να απαγορεύουν vob files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:13) Παιδιά εγώ προτείνω μακράν dc++. Το θέμα με τα corrupted τραγούδια στο Kazaa μου έχει σπάσει τα νεύρα... :angry: PS: Στο dc++ γίνεται να κάνω share καμιά ταινία dvd? Δε μπορώ να πιάσω αλλιώς τα 5GB με το ζόρι πάω στα 3... Σε πολλά απαγορεύεται όπως π.χ στο hub του angelos0 γιατί πολύ απλά δεν μοιράζεις κάτι παρά μία ταινία που την έχεις βάλει ίσα-ίσα να πιάσεις το όριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 pedia gia sas katebasa to dc++ ala otan patao to public hubs den mou latebazi tin lista gia na sinde8o giati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 andrea ti share exeis?sinithws thelei panw apo 5gb paidia phre kanenos to mati kanena paixnidi ths ethnikhs sto dc++ protimw apo ert.lew mhpws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 exo 2.32GB ala den mou katebazi tin lista gia na sinde8o kapou mou bgaziafto Download failed: Disconnected (http://hublist.org/publicHubList.config.bz2) exo to dc++ version 0.403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 to link de mou to anoigei,alla nomizw pws me 2 de mpaineis pouthena.twra de kserw mh pw kai kammia kotsana to melos christina pou einai sto mymusic co mod me eixe boithisei tote den ths kaneis ena pm h ton angelos0 pou exei kai to kanali sto hub. mh sou pw tpt kai to kapsoume teleiws. off topic to ghpedo sta sidera zwfria teleiwse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts