Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επηρεάζει, αν φτάνει στο 100% του upload rate σου με αποτέλεσμα να μπουκώνει η γραμμή. Αν κατάλαβα καλά, έχεις 1Mbps upload. Βάλε limit στα 70-80 kB/sec και θα κατεβάζεις πιο γρήγορα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επηρεάζει, αν φτάνει στο 100% του upload rate σου με αποτέλεσμα να μπουκώνει η γραμμή. Αν κατάλαβα καλά, έχεις 1Mbps upload. Βάλε limit στα 70-80 kB/sec και θα κατεβάζεις πιο γρήγορα.

Στο 100% έφτασε μία δύο φορές, αλλά κάτω από 85-80% δεν έπεφτε. Έχω τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του μTorrent.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Εγώ τα έχω έτσι όπως στη συνημμένη εικόνα:

[ATTACH]15866[/ATTACH]

Με αυτόν τον τρόπο seedarw στο 100% όταν δεν κατεβάζω τίποτα, όμως οταν κατεβάζω, έχω limit στα 75 kb/sec ωστε να μην μου επηρεάζει το download.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και το έχουμε γράψει άπειρες φορές, για να μην έχετε προβλήματα όταν έχετε ανοιχτο κάποιο πρόγραμμα για torrent, μειώστε (εκτός από τις μέγιστες ταχύτητες download/upload) τον μέγιστο αριθμό συνδέσεων.

• 2 weeks later...
με μια απλη αναζητηση στη google θα βρεις αρκετα sites ;)

χρειαζομαι ομως ενα καλο με ratio για να μπορω να κατεβαζω γρηγορα ..

κ ωρα για ψαξιμο δεν εχω sry ..

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

Στο μtorrent κατι εγινε και οταν εχω να κατεβασω πχ φακελο με αρχεια μεσα,βαζει κατευθειαν το φακελο να κατεβαινει ενω αλλες φορες μαρκαρα τα αρχεια που ηθελα εγω και τα αλλα δεν κατεβαιναν...ξερει κανεις ποια ρυθμιση πρεπει να δω?
:w00t:

για δες λιγο και πες αν γινεται ετσι.

ανοιξε το προγραμμα, πανε επιλογες-->επιλογες-->ρυθμισεις UI-->και τικαρε εκει που γραφει: προβολη παραθυρου που δειχνει τα αρχεια μεσα στο τορρεντ.

νομιζω ετσι θα σου το εμφανισει

Exω ψαξει αλλα δεν ξερω τι το επιασε...εδω και χρονια το παραθυρο ανοιγε...σημερα ξαφνικα το επιασε....
:w00t:

• 1 month later...
υπαρχει καποιο προβλημα με τον piratebay? εδω και ωρες δεν ανοιγει η σελιδα

Offline το The Pirate Bay μετά από ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρίας Hosting του

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

εχω προβλημα παιδια. με το που ανοιξω το μtorrent δε μπορω να σερφαρω. σε καμια σελιδα. σφαλμα συνδεσης εμφανιζει συνεχεια.

οσο upload και να βαλω, τα ιδια κανει.

εχω firefox 4 beta 3 και μtorrent 2.0.2. πριν μια βδομαδα εμφανιστηκε το προβλημα! πριν ημουν ΟΚ.

τι μπορει να συμβαινει?

γεια σας παιδες

ειχα ρωτησει κ ποιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση

υπαρχει κανενα καλο site με torrents για να κατεβαζω ταινιες ?

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

γεια σας παιδες

ειχα ρωτησει κ ποιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση

υπαρχει κανενα καλο site με torrents για να κατεβαζω ταινιες ?

θα σου στειλω Pm

Shit Happens!!!

Γεια σας, παιδιά...

Κατεβάζω εδώ και ώρα ένα αρχείο με ταχύτητα 480-500Kbps και ενώ μέχρι πριν από λίγο μου έδειχνε ότι θα κατέβει σε μία ώρα τώρα - απ'ότι καταλαβαίνω - μου έχει βγάλει το σήμα του άπειρου και είναι στο 92,1%... Πάει κάτι στραβά και δεν εμφανίζει ώρα ;; :confused:

Καλό Πάσχα!

Για torrent μιλας; Έχει seeds ;

Ναι, για torrent μιλάω.. Όχι δεν έχει seeders.. Τέσπα, η ταχύτητα έπεσε στο 0,1 πριν από λίγη ώρα και το αρχείο είναι στο 99,9%.. Το έτρεξα με το Deamon Tools (μιας και είναι iso) και δείχνει να τα πηγαίνει καλά.. Θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό να δω πως θα πάει... :)

Καλό Πάσχα!

Ναι, για torrent μιλάω.. Όχι δεν έχει seeders.. Τέσπα, η ταχύτητα έπεσε στο 0,1 πριν από λίγη ώρα και το αρχείο είναι στο 99,9%.. Το έτρεξα με το Deamon Tools (μιας και είναι iso) και δείχνει να τα πηγαίνει καλά.. Θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό να δω πως θα πάει... :)

Αν δεν εχει seeders αρα δεν λαμβανεις δεδομενα φυσικο ειναι να μην ξερει ποτε θα ολοκληρωθει.

αντιμετωπιζει καποιος προβλημα με thegt? εδω και λιγες μερες δε μπορω να συνδεθω. βγαζει σφαλμα στη σελιδα

Εγώ μπαίνω αλλά μέχρι χτες σερνόταν. Σήμερα το βλέπω πολύ καλύτερα. Επίσης ο cherrykiss (που είναι ο μικρός τσοντοαδερφός του thegt) έφαγε το Σ/Κ επίθεση από χάκερς. Mπορεί να έγινε κάτι αντίστοιχο με τον thegt.