hostolis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 επηρεάζει, αν φτάνει στο 100% του upload rate σου με αποτέλεσμα να μπουκώνει η γραμμή. Αν κατάλαβα καλά, έχεις 1Mbps upload. Βάλε limit στα 70-80 kB/sec και θα κατεβάζεις πιο γρήγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 επηρεάζει, αν φτάνει στο 100% του upload rate σου με αποτέλεσμα να μπουκώνει η γραμμή. Αν κατάλαβα καλά, έχεις 1Mbps upload. Βάλε limit στα 70-80 kB/sec και θα κατεβάζεις πιο γρήγορα. Στο 100% έφτασε μία δύο φορές, αλλά κάτω από 85-80% δεν έπεφτε. Έχω τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του μTorrent. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εγώ τα έχω έτσι όπως στη συνημμένη εικόνα: [ATTACH]15866[/ATTACH] Με αυτόν τον τρόπο seedarw στο 100% όταν δεν κατεβάζω τίποτα, όμως οταν κατεβάζω, έχω limit στα 75 kb/sec ωστε να μην μου επηρεάζει το download. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αν και το έχουμε γράψει άπειρες φορές, για να μην έχετε προβλήματα όταν έχετε ανοιχτο κάποιο πρόγραμμα για torrent, μειώστε (εκτός από τις μέγιστες ταχύτητες download/upload) τον μέγιστο αριθμό συνδέσεων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 γιατι δεν μου ανοιγει το bwgt ?? εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα η μονο εγω ? :cry: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 γιατι δεν μου ανοιγει το bwgt ?? εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα η μονο εγω ? :cry: Eκλεισε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Eκλεισε :( εχει καμια αλλη τετοια σελιδα ? για σειρες, ταινιες κτλπ ?? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 με μια απλη αναζητηση στη google θα βρεις αρκετα sites ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 με μια απλη αναζητηση στη google θα βρεις αρκετα sites ;) χρειαζομαι ομως ενα καλο με ratio για να μπορω να κατεβαζω γρηγορα .. κ ωρα για ψαξιμο δεν εχω sry .. Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Στο μtorrent κατι εγινε και οταν εχω να κατεβασω πχ φακελο με αρχεια μεσα,βαζει κατευθειαν το φακελο να κατεβαινει ενω αλλες φορες μαρκαρα τα αρχεια που ηθελα εγω και τα αλλα δεν κατεβαιναν...ξερει κανεις ποια ρυθμιση πρεπει να δω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 για δες λιγο και πες αν γινεται ετσι. ανοιξε το προγραμμα, πανε επιλογες-->επιλογες-->ρυθμισεις UI-->και τικαρε εκει που γραφει: προβολη παραθυρου που δειχνει τα αρχεια μεσα στο τορρεντ. νομιζω ετσι θα σου το εμφανισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Tικαρισμενο ηταν ηδη αλλα παλι δεν το βγαζει... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 τοτε θα ειναι καποια αλλη επιλογη :p εχεις ψαξει στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Exω ψαξει αλλα δεν ξερω τι το επιασε...εδω και χρονια το παραθυρο ανοιγε...σημερα ξαφνικα το επιασε.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 υπαρχει καποιο προβλημα με τον piratebay? εδω και ωρες δεν ανοιγει η σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 υπαρχει καποιο προβλημα με τον piratebay? εδω και ωρες δεν ανοιγει η σελιδα Offline το The Pirate Bay μετά από ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρίας Hosting του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 εχω προβλημα παιδια. με το που ανοιξω το μtorrent δε μπορω να σερφαρω. σε καμια σελιδα. σφαλμα συνδεσης εμφανιζει συνεχεια. οσο upload και να βαλω, τα ιδια κανει. εχω firefox 4 beta 3 και μtorrent 2.0.2. πριν μια βδομαδα εμφανιστηκε το προβλημα! πριν ημουν ΟΚ. τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 γεια σας παιδες ειχα ρωτησει κ ποιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση υπαρχει κανενα καλο site με torrents για να κατεβαζω ταινιες ? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 γεια σας παιδες ειχα ρωτησει κ ποιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση υπαρχει κανενα καλο site με torrents για να κατεβαζω ταινιες ? θα σου στειλω Pm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Γεια σας, παιδιά... Κατεβάζω εδώ και ώρα ένα αρχείο με ταχύτητα 480-500Kbps και ενώ μέχρι πριν από λίγο μου έδειχνε ότι θα κατέβει σε μία ώρα τώρα - απ'ότι καταλαβαίνω - μου έχει βγάλει το σήμα του άπειρου και είναι στο 92,1%... Πάει κάτι στραβά και δεν εμφανίζει ώρα ;; :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Για torrent μιλας; Έχει seeds ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Για torrent μιλας; Έχει seeds ; Ναι, για torrent μιλάω.. Όχι δεν έχει seeders.. Τέσπα, η ταχύτητα έπεσε στο 0,1 πριν από λίγη ώρα και το αρχείο είναι στο 99,9%.. Το έτρεξα με το Deamon Tools (μιας και είναι iso) και δείχνει να τα πηγαίνει καλά.. Θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό να δω πως θα πάει... :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ναι, για torrent μιλάω.. Όχι δεν έχει seeders.. Τέσπα, η ταχύτητα έπεσε στο 0,1 πριν από λίγη ώρα και το αρχείο είναι στο 99,9%.. Το έτρεξα με το Deamon Tools (μιας και είναι iso) και δείχνει να τα πηγαίνει καλά.. Θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό να δω πως θα πάει... :) Αν δεν εχει seeders αρα δεν λαμβανεις δεδομενα φυσικο ειναι να μην ξερει ποτε θα ολοκληρωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 αντιμετωπιζει καποιος προβλημα με thegt? εδω και λιγες μερες δε μπορω να συνδεθω. βγαζει σφαλμα στη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εγώ μπαίνω αλλά μέχρι χτες σερνόταν. Σήμερα το βλέπω πολύ καλύτερα. Επίσης ο cherrykiss (που είναι ο μικρός τσοντοαδερφός του thegt) έφαγε το Σ/Κ επίθεση από χάκερς. Mπορεί να έγινε κάτι αντίστοιχο με τον thegt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts