Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει δυο μερες τωρα που ενα τορρεντ μου ειναι στο 99.9%. Εχουν μεινει 512ΚΒ αλλα αν και κατεβαζει με 40ΚΒ/s ολα ειναι rubbish data. Τι να κανω ειναι δυνατον να μενουν 512ΚΒ και να μην τα κατεβαζει και να μου κατεβαζει σκουπιδια; Χρησιμοποιω bitcomet 0.6 και απο οτι ειδα στο peers οι παραπανω που εχουν 100% εχουν azureus. Το κατεβασα αλλα δεν βλεπει οτι εχω ηδη κατεβασμενο το 99.9% του παιχνιδιου. Τι να κανω; Υπαρχει τροπος να κατεβασω τα τελευταια 512ΚB; Βοηθηστε με. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! :)

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια εχει δυο μερες τωρα που ενα τορρεντ μου ειναι στο 99.9%. Εχουν μεινει 512ΚΒ αλλα αν και κατεβαζει με 40ΚΒ/s ολα ειναι rubbish data. Τι να κανω ειναι δυνατον να μενουν 512ΚΒ και να μην τα κατεβαζει και να μου κατεβαζει σκουπιδια; Χρησιμοποιω bitcomet 0.6 και απο οτι ειδα στο peers οι παραπανω που εχουν 100% εχουν azureus. Το κατεβασα αλλα δεν βλεπει οτι εχω ηδη κατεβασμενο το 99.9% του παιχνιδιου. Τι να κανω; Υπαρχει τροπος να κατεβασω τα τελευταια 512ΚB; Βοηθηστε με. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! :)

Αν και δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο, λογικα καποιο αρχειο (απο τα πολλα που εχει) εχει μεινει στο 99%. Δοκιμασε να κατεβασεις μονο αυτο (οταν πας να κατεβασεις, σου εμφανιζει μια λιστα με τι περιεχει ο φακελος). Δοκιμασε μηπως κατεβει ετσι.

αν και ειμαι φανατικος οπαδος του dc++ μπορειται να μου πειτε κανα αλλο καλο p2p προγραμμα με περιπου την ιδια ποικιλια και μεγεθος χρηστων του dc.

thanks!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ενώ μέχρι τώρα πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με την σύνδεση μου (στο thread της tellas έχω γράψει κάποια πράγματα) αρχίζω και υποψιάζομαι το dc++ .

πως γίνεται και μου ρίχνει όλο το bandwidth γενικώς?

έχω ελένξει modem καλώδια τα πάντα.

είπα εχτές να μην το ανοίξω καθόλου το dc και πήγε καλά.σημερα πάλι τα ίδια μου κάνει.

έχω έκδοση 0.674 ,εσείς τι λέτε?

ενώ μέχρι τώρα πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με την σύνδεση μου (στο thread της tellas έχω γράψει κάποια πράγματα) αρχίζω και υποψιάζομαι το dc++ .

πως γίνεται και μου ρίχνει όλο το bandwidth γενικώς?

έχω ελένξει modem καλώδια τα πάντα.

είπα εχτές να μην το ανοίξω καθόλου το dc και πήγε καλά.σημερα πάλι τα ίδια μου κάνει.

έχω έκδοση 0.674 ,εσείς τι λέτε?

Απο περιέργια, άνοιξε cmd και κάνε ping www.tellas.gr -n 10 και πες μας τι Ping times έχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.

Σε κάποια φάση βρήκα να κάνω εγγραφή στο torrentleech.Eίχα ήδη μία,αλλά ήθελα να κάποιες παραπάνω.Σε κάποια φάσηγ μπόρεσα και άνοιξα 5 λογαρισμούς.Ωραία μέχρι εδώ.Τις ενεργοποιησα κι όλα κυλούσαν ρολοι.Σε κάποια φάση χρησιμοποιήσα το hidemyip (τώρα πία το έχω βγάλει)απο τότε κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ με το torrentleech μοθ βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:403 forbidden Congratulations you are banned.

Ti κάνω λοιπόν σ'αυτήν την περίπτωση?Ν'αλλάξω την ip μου?Πώς γίνεται αυτό?

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.

Σε κάποια φάση βρήκα να κάνω εγγραφή στο torrentleech.Eίχα ήδη μία,αλλά ήθελα να κάποιες παραπάνω.Σε κάποια φάσηγ μπόρεσα και άνοιξα 5 λογαρισμούς.Ωραία μέχρι εδώ.Τις ενεργοποιησα κι όλα κυλούσαν ρολοι.Σε κάποια φάση χρησιμοποιήσα το hidemyip (τώρα πία το έχω βγάλει)απο τότε κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ με το torrentleech μοθ βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:403 forbidden Congratulations you are banned.

Ti κάνω λοιπόν σ'αυτήν την περίπτωση?Ν'αλλάξω την ip μου?Πώς γίνεται αυτό?

Σε πολλά torrent sites (αν όχι όλα) αποαγορεύονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί...

Παιδια εχει δυο μερες τωρα που ενα τορρεντ μου ειναι στο 99.9%. Εχουν μεινει 512ΚΒ αλλα αν και κατεβαζει με 40ΚΒ/s ολα ειναι rubbish data. Τι να κανω ειναι δυνατον να μενουν 512ΚΒ και να μην τα κατεβαζει και να μου κατεβαζει σκουπιδια; Χρησιμοποιω bitcomet 0.6 και απο οτι ειδα στο peers οι παραπανω που εχουν 100% εχουν azureus. Το κατεβασα αλλα δεν βλεπει οτι εχω ηδη κατεβασμενο το 99.9% του παιχνιδιου. Τι να κανω; Υπαρχει τροπος να κατεβασω τα τελευταια 512ΚB; Βοηθηστε με. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Απο το FAQ ενός private tracker:

# Why do my downloads sometimes stall at 99%?

The more pieces you have, the harder it becomes to find peers who have pieces you are missing. That is why downloads sometimes slow down or even stall when there are just a few percent remaining. Just be patient and you will, sooner or later, get the remaining pieces.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο περιέργια, άνοιξε cmd και κάνε ping http://www.tellas.gr -n 10 και πες μας τι Ping times έχεις.

δεν καταλαβα τιποτα!! τι ειναι αυτο το cmd?

επισης τι ειναι αυτα τα τορεντς?

παιδια help ειμαι newbie στο θεμα.

δεν καταλαβα τιποτα!! τι ειναι αυτο το cmd?

επισης τι ειναι αυτα τα τορεντς?

παιδια help ειμαι newbie στο θεμα.

:D

Εννούσα να ανοίξεις command prompt και να κάνεις ping στην Tellas (επειδή υποψιάζεσαι πως κατι δεν πάει καλα΄με την γραμμή σου). Start->run->cmd

και μεσα στο παραθυράκι γράψε

ping www.tellas.gr -n 10 

. Έτσι θα κάνεις ping 10 φορές την homepage του παρόχου σου, και τα ping times θα πρέπει να είναι σίγουρα κάτω απο 50ms. (Εννοείται πως θα το κάνεις αυτό όταν η σύνδεσή σου είναι τελείως αδρανής, άντε κανένα irc ή messenger ανοιχτό μόνο.)

Απο κει και πέρα αν οι χρόνοι είναι μικροί θα πρέπει να μπεις στο router σου και να δεις τα στατιστικά της γραμμής σου, κυρίως το attenuation.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Start --> Run... --> cmd --> ping [address]

Πληροφορίες για τo bit torrent μπορείς να βρεις στο παρόν topic.

"εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης" μου βγάζει ...μετά εξαφανίζεται,δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα.

το θέμα είναι ρε παιδιά ότι εκεί που κατεβάζω με full ταχύτητα ξαφνικά πέφτει η ταχύτητα στο μηδέν και σε dc και σε browser.

έχω επικοινωνήσει με τον provider και μου λένε ότι όλα είναι ok.

Χμ και σε μένα βγάζει ping timeout. Προφανώς μπλοκάρουν το ping. Δοκίμασε τότε να κάνεις ping http://www.otenet.gr

λοιπόν πρόσεξε να δεις πως έχει το πράγμα.

πριν ανοίξω το dc++ έχω ping 55-80ms περίπου ,ανοίγω το dc++ βλέπω τα ίδια χαλια με πριν δηλαδή: downloads με 1-2 kb/s σε users που πριν μια εβδομάδα είχα ταχύτητες άνω των 30kb/s άνετα!! και ping γύρο στα 4000ms .

επίσης ταυτόχρονα και ενώ κατεβάζω με πολύ χαμηλή ταχύτητα στο dc το σερφάρισμα σέρνεται στην κυριολεξία. μπορεί να κάνει 20sec να ανοίξει το google.com και 1-2 λεπτά να ανοίξει το myphone.gr ,,αυτά για παράδειγμα.

να γελάσω η να κλάψω τώρα ?? :lol: :cry:

Χθες εβαλα την εκδοση 0.60 του Bitcomet. Εχω καποιες ερωτησεις για οποιον ξερει:

1. Σε ενα αρχειο, οταν πατας το "tracker", εκτος απο τον tracker του site, γραφει "DHT Network" το οποιο δειχνει κανονικα peers. Αυτο τι κανει? Ποια η χρησιμοτητα του?

2. Με την εκδοση 0,60, παρολο που δεν κατεβαζω / ανεβαζω κατι, οταν ανοιγω το Bitcomet, δειχνει οτι και κατεβαζω και ανεβαζω. :wacko: Πανω στην μπαρα δειχνει τα kb/s αλλα τα αρχεια ειναι ολα κλειστα.Αυτο ειναι bug 'η εχει να κανει σχεση με το DHT Network?

Ειδικα το 2 μου εχει σπασει τα νευρα. Καθυστερει την γραμμη χωρις λογο.

To DHT δεν ξερω τι ακριβως ειναι,παντως στα περισσοτερα torrentαδικα λενε να απενεργοποιεις ο,τι ρυθμιση εχει να κανει με αυτο.Να σου πω την αληθεια,διαφορα δεν ειδα οταν το ενεργοποιησα αλλα λενε οτι θα σου κανει νερα το upload.

Το DHT είναι decentralized tracking το οποίο πλέον τείνει να ενσωματωθεί σε όλους του torrent clients. Απλά σκεφτείτε το σαν έναν tracker που δεν βασίζεται σε http server και είναι κοινός για όλους.

re paidai afto to dc++ mou exi tedosi ta nevra toso pou de pai allo...eno egina active me to tropo pou leei sti site tou angelos de mporo na katevaso tpt...oti arxio kai apopio xristi kai na prospathiso tha mou vgalei no slots available...mono kamia filelist mporei na katevasei sta poliiiiiiii kala tou...

Επισυναπτω εικονα.

http://img215.imageshack.us/my.php?image=untitled21fu.jpg

Οπως βλεπετε, τα αρχεια ειναι ανενεργα αλλα τα kb/s τρεχουν.

re paidai afto to dc++ mou exi tedosi ta nevra toso pou de pai allo...eno egina active me to tropo pou leei sti site tou angelos de mporo na katevaso tpt...oti arxio kai apopio xristi kai na prospathiso tha mou vgalei no slots available...mono kamia filelist mporei na katevasei sta poliiiiiiii kala tou...

Mερικές ερωτήσεις μόνο:

1. Μπαίνεις κανονικά σε hubs; Σε βγάζει στη λίστα των χρηστών δεξιά;

2. Είσαι κανονικός ή πίσω από τούβλα; Αν το πρώτο τότε είσαι πράγματι active, αν το δεύτερο τότε κάτι δεν πήγε καλά.

3. Έχεις το DC ή το RevConnect; Το μεν πρώτο κατεβάζει μόνο από μια πηγή, το δε δεύτερο από πολλές. Οπότε αν έχεις επιλέξει το πρώτο λογικό είναι πολύ εμπορικά κομμάτια να μην έχουν ελεύθερες πηγές. Ψάξε για alternatives sources αν θέλεις να παραμείνεις στο DC. Όποιον βρει διαθέσιμο με ελεύθερη slot θα συνδεθεί για να το κατεβάσεις.

4. Εσύ δίνεις κανονικά; Το upload σου τρέχει κανονικά;

Επισυναπτω εικονα.

http://img215.imageshack.us/my.php?image=untitled21fu.jpg

Οπως βλεπετε, τα αρχεια ειναι ανενεργα αλλα τα kb/s τρεχουν.

Φίλε βάλε μtorrent να βρεις την υγειά σου. ;)

No slots σημαίνει οτι ο εκάστοτε χρήστης είναι γεμάτος απο upload θέσεις. Να ψάχνεις για users με ελέυθερες θέσεις (slots).

Όσο για σένα Viper σηκώνω τα χέρια ψηλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mερικές ερωτήσεις μόνο:

1. Μπαίνεις κανονικά σε hubs; Σε βγάζει στη λίστα των χρηστών δεξιά;

2. Είσαι κανονικός ή πίσω από τούβλα; Αν το πρώτο τότε είσαι πράγματι active, αν το δεύτερο τότε κάτι δεν πήγε καλά.

3. Έχεις το DC ή το RevConnect; Το μεν πρώτο κατεβάζει μόνο από μια πηγή, το δε δεύτερο από πολλές. Οπότε αν έχεις επιλέξει το πρώτο λογικό είναι πολύ εμπορικά κομμάτια να μην έχουν ελεύθερες πηγές. Ψάξε για alternatives sources αν θέλεις να παραμείνεις στο DC. Όποιον βρει διαθέσιμο με ελεύθερη slot θα συνδεθεί για να το κατεβάσεις.

4. Εσύ δίνεις κανονικά; Το upload σου τρέχει κανονικά;

Φίλε βάλε μtorrent να βρεις την υγειά σου. ;)

1. ne mpeno kanonika

2.ime active kanonika

3.kai me ta 2 ta idia mou kani... :(

4.ne kanonikotata katevazoun apo emena

(enoite ke exo utorrent,spania katevazo apo dc++ apla tora thelo 6 tragoudia pou apokliete na vro se torrent :( )

1. ne mpeno kanonika

2.ime active kanonika

3.kai me ta 2 ta idia mou kani... :(

4.ne kanonikotata katevazoun apo emena

(enoite ke exo utorrent,spania katevazo apo dc++ apla tora thelo 6 tragoudia pou apokliete na vro se torrent :( )

Πολύ περίεργα πράματα... Μήπως έχεις κανά Netlimiter στο download σου για το DC; Πάντως η λύση είναι να βάζεις μόνο χρήστες με ελεύθερα slots, αυτό που είπε ο hostolis. Αλλά προσωπικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με κλειστά slots... Ίσως ψάχνεις κάτι πολύ σπάνιο και δεν ανοίγουν εύκολα slots.

Υ.Γ. Το μtorrent το έλεγα στον Βάιπερ (εκεί έκανα quote) και όχι σε σένα Στιβ. :O :)

Οποιος ενδιαφερεται για audio stuff (ebooks,apps,κτλ) σημερα ολη μερα και μεχρι τις 7 τα ξημερωτα GMT time εχει open registrations το h**p://audionews.ru/.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Οποιος ενδιαφερεται για audio stuff (ebooks,apps,κτλ) σημερα ολη μερα και μεχρι τις 7 τα ξημερωτα GMT time εχει open registrations το h**p://audionews.ru/.

Ωραίος φίλε :w00t: