Jim87 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Λοιπόν... Το κόκκινο σημαίνει ότι οι πηγές για το συγκεκριμένο αρχείο είναι απασχολημένες Το κίτρινο με τον κεραυνό σημαίνει ότι οι πηγες για το αρχείο είναι πίσω απο firewall. To μπλε με το ερωτηματικό σημαίνει ότι οι πηγές ίσως είναι ασταθείς Ο φάκελος λογικά πρέπει να σημαίνει ότι μπορείς να ερευνήσεις τα αρχεία του χρήστη. Και ο "υπολογιστής" με το "μπαλονάκι" απο επάνω ότι μπορείς να συνομιλήσεις με τον χρήστη. Γενικά να προτιμάς τα αρχεία που έχουν παντού "τικ" μιας και θα κατεβαίνουν ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα. Αυτά! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Σε ευχαριστώ Jim, έχω παρατηρησει ότι εάν δεν έχει τρία ν δεν μπορείς να κατεβάσεις άμεσα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Λοιπόν επειδή δεν πρόλαβες την τροποποίηση να σου πω ότι γενικά να προτιμάς τα αρχεία που έχουν παντού "τικ" μιας και θα κατεβαίνουν ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα. Προσπάθησε να ψάξεις για περισσότερες πηγές και αν δεν βρεις κάτι καλύτερο γνώμη μου ειναι να πας στο αρχείο που έχει ερωτηματικό.Ειδικά αν είναι μικρό. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Κλείνει οριστικά η υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων Grokster in.gr Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να εισελθω στο hub του angelos? ποτε δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα μου εμφανιζεται το μηνυμα host unreachable Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να εισελθω στο hub του angelos? ποτε δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα μου εμφανιζεται το μηνυμα host unreachable Καλύτερα να αλλάξεις hub. dark-angel.no-ip.info . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 :spam: BASSstarlet δεν είναι απάντηση αυτή. :spam: Κι εγώ μπαίνω στο dark angel, αλλά άλλο ρώτησε το παιδί. abcdefg που και που έχει πρόβλημα το hub του angelos, όμως επανέρχεται γρήγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ποιο πάνω κάποιος είχε δώσει μια εναλλακτική address. quark.afraid.org:1411 Αυτή δουλεύει τώρα... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Επιτέλους γράφτηκα στο torrentbytes! It rocks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Στο DC++ δεν μου βγάζει την λίστα με τα δημόσια hub από την http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2.Γράφει connection timeout. Μέχρι χτες βέβαια δεν είχε κανένα πrόβλημα ενώ να σημειώσω ότι δεν έκανα καμία αλλαγή στο firewall Επειδή είμαι καινούριος χρήστης σε αυτό υπάρχει κάτι εναλλακτικό που μπορώ να κάνω; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Στο DC++ δεν μου βγάζει την λίστα με τα δημόσια hub από την http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2.Γράφει connection timeout. Μέχρι χτες βέβαια δεν είχε κανένα πrόβλημα ενώ να σημειώσω ότι δεν έκανα καμία αλλαγή στο firewall Επειδή είμαι καινούριος χρήστης σε αυτό υπάρχει κάτι εναλλακτικό που μπορώ να κάνω; Δοκίμασε να βάλεις και αυτή τη διεύθυνση για τα public hubs. http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2 Γενικά πάντως ψιλοαργεί να σου κατεβάσει τη λίστα. Ιδιαίτερα αν κατεβάζεις με μεγάλη ταχύτητα... Υ.Γ. Κορυφαία η μετάφραση "δημόσια hub". :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 :spam: BASSstarlet δεν είναι απάντηση αυτή. :spam: Κι εγώ μπαίνω στο dark angel, αλλά άλλο ρώτησε το παιδί. abcdefg που και που έχει πρόβλημα το hub του angelos, όμως επανέρχεται γρήγορα. προσπαθησα να συνδεθω στα ακολουθα αλλα τιποτα dark-angel.no-ip.info quark.afraid.org:1411 ελαβα μηνυματα του τυπου host unreachable or unknown address να φταιει κατι με τις ρυθμισεις μου? δυσκολο μιας και δεν αντιμετωπιζω προβλημα με αλλους hub Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 προσπαθησα να συνδεθω στα ακολουθα αλλα τιποτα dark-angel.no-ip.info quark.afraid.org:1411 ελαβα μηνυματα του τυπου host unreachable or unknown address να φταιει κατι με τις ρυθμισεις μου? δυσκολο μιας και δεν αντιμετωπιζω προβλημα με αλλους hub Μήπως έχεις το PeerGuardian εγκατεστημένο? Αν ναι αυτό φταίει... Το είχα βάλει και εγώ πριν μερικούς μήνες και ο angelos και μερικά άλλα ελληνικά hub ήταν τα μόνα που δεν μπορούσα να μπω... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Παιδιά LIMEWIRE και πάλι LIMEWIRE !!!!!!! 100% Spyware free 100% Open source (οπότε no spyware) Γρήγορο Δίκτυο GNUTELLA=Νέα αρχεία , Πολλές πηγές the best of the best Από την άλλη , το Imesh ήταν το χειρότερο και ακόμη είναι (μετά το kazaa) ... Λένε ότι δε έχει spyware αλλά έχει cydoor (το λέει στο license agreement ενώ στο site -: 100%SPYWARE FREE)δε ντρέπονται λέω γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδιά LIMEWIRE και πάλι LIMEWIRE !!!!!!! Και μετα βουλιαζει ολο το PC σου, σωστα? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Nαι είναι βαρύ,αλλά πιάνει φοβερές ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Εγώ πάντως πιάνω φοβερές ταχύτητες και με torrets και με dc++. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδιά LIMEWIRE και πάλι LIMEWIRE !!!!!!! 100% Spyware free 100% Open source (οπότε no spyware) Γρήγορο Δίκτυο GNUTELLA=Νέα αρχεία , Πολλές πηγές the best of the best Από την άλλη , το Imesh ήταν το χειρότερο και ακόμη είναι (μετά το kazaa) ... Λένε ότι δε έχει spyware αλλά έχει cydoor (το λέει στο license agreement ενώ στο site -: 100%SPYWARE FREE)δε ντρέπονται λέω γω... Χχχχμμμμ :shifty: !!! Μέχρι στιγμης δεν είχα καταφερει να λειτουργησω σωστα ουτε το γαιδούρι ούτε το kazaa ούτε κανένα P2P. Μολις κατεβασα το LIMEWIRE και αυτη την στιγμη κατεβαζω με 11 kb και όλα φαίνονατι ενταξει! Λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Χχχχμμμμ :shifty: !!! Μέχρι στιγμης δεν είχα καταφερει να λειτουργησω σωστα ουτε το γαιδούρι ούτε το kazaa ούτε κανένα P2P. Μολις κατεβασα το LIMEWIRE και αυτη την στιγμη κατεβαζω με 11 kb και όλα φαίνονατι ενταξει! Λες; Τι σύνδεση έχεις και τα 11kB/sec σου φαίνονται εντάξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Τι σύνδεση έχεις και τα 11kB/sec σου φαίνονται εντάξει; ADSL 384 αλλα τα 11 ειναι απλα ο μεσος ορος. Αλλα κατεβαινουν με 18, αλλα με 25, αλλα με 5 και παει λεγοντας! Αλλωστε παντα στο P2P downloading παίζει ρόλο και το uploading του αλλου! Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Κοίτα, εγώ δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος μιας και έχω συνηθήσει να κατεβάζω με 48+ σε torrents και dc++. http://img494.imageshack.us/img494/1356/untitled5nz.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Κοίτα, εγώ δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος μιας και έχω συνηθήσει να κατεβάζω με 48+ σε torrents και dc++. Εγω φιλε με τα torrents δεν εχω καμια επαφη και δυστυχως δεν εχω και καποιον guide για να τα χρησιμοποιησω! Για το DC++ δεν μπορεσα να συνδεθω ποτε, οσο μεγαθος share και αν εκανα! Γι' αυτο μου φανηκε καλο το Limewire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Μήπως έχεις το PeerGuardian εγκατεστημένο? πραγματι αυτο εφταιγε tnx! Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Εγω φιλε με τα torrents δεν εχω καμια επαφη και δυστυχως δεν εχω και καποιον guide για να τα χρησιμοποιησω! Για το DC++ δεν μπορεσα να συνδεθω ποτε, οσο μεγαθος share και αν εκανα! Γι' αυτο μου φανηκε καλο το Limewire Ουτε κι εγω χρησιμοποιω torrents αλλα το limewire δεν μου φαινεται και τοσο καλο... Το ειχα για αρκετο καιρο αλλα μολις ανακαλυψα τον "σωστο" τροπο για να κανω port forward στο emule τοτε αλλαξα γνωμη για το "γαϊδουρακι" (το εβριζα σε προηγουμενο post μου :O ) και απεγκατεστησα αμεσως το Limewire... Απο τη στιγμη που εβαλα τις σωστες "πορτες" στο emule δεν χρειαζεται και τοση υπομονη για να κατεβει ενα αρχειο, δεν ειναι βεβαια και DC++ (που εχει τα παντα και πιανει τρελες ταχυτητες) αλλα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο P2P σε σχεση με Shareaza, Limewire κ.λ.π Οσο για το DC, σε τι mode προσπαθουσες να μπεις; Για δοκιμασε σε passive mode μηπως και μπορεσεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ουτε κι εγω χρησιμοποιω torrents αλλα το limewire δεν μου φαινεται και τοσο καλο... Το ειχα για αρκετο καιρο αλλα μολις ανακαλυψα τον "σωστο" τροπο για να κανω port forward στο emule τοτε αλλαξα γνωμη για το "γαϊδουρακι" (το εβριζα σε προηγουμενο post μου :O ) και απεγκατεστησα αμεσως το Limewire... Απο τη στιγμη που εβαλα τις σωστες "πορτες" στο emule δεν χρειαζεται και τοση υπομονη για να κατεβει ενα αρχειο, δεν ειναι βεβαια και DC++ (που εχει τα παντα και πιανει τρελες ταχυτητες) αλλα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο P2P σε σχεση με Shareaza, Limewire κ.λ.π :) Αλήθεια τι προβλημα ειχες στο γαιδουρι και πως διαολο το ελυσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts