jog Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Στο DC++ τι χανω με το να ειμαι passive και οχι active; Έχεις λιγότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Έχεις λιγότερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις :) Μονο αυτο; Προσπαθησα να γινω active με τις οδηγιες του aggelos αλλα ολες τις φορες κατι πηγαινε στραβα και νευριασα... Αν ειναι να εχω μονο λιγοτερα αποτελεσματα τοτε το αντεχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά . Δυο φορές έβαλα Kazaa και τις δυο έκαν format ... Μην νομίζετε ότι δεν είμαι τίγκα στα προγράμματα για προστασία spyware,κλπ... Τώρα μόνο WinMX.Ούτε Διαφημίσεις, ούτε spyware ούτε ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά . Δυο φορές έβαλα Kazaa και τις δυο έκαν format ... Μην νομίζετε ότι δεν είμαι τίγκα στα προγράμματα για προστασία spyware,κλπ... Τώρα μόνο WinMX.Ούτε Διαφημίσεις, ούτε spyware ούτε ΤΙΠΟΤΑ Ρε φίλε το kazaa είναι θάνατος. Γεμάτο απο ιούς και spyware :mad: Μακριάαααααα απο kazaa λοιπόν :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Πώς μπορώ να αυξήσω τους servrers που ψάχνει το Emule???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Το greek-torrents πάλι down είναι. Και αυτή τη φορά και ο τράκερ και τα αρχεία εμφανίζουν όλα στο μηδέν. :down: Υ.Γ.: Φίλε niknik θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. Πιστεύω πάντως πως αυτόματα γίνεται η αναζήτηση σέρβερ. Ό,τι βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Το greek-torrents πάλι down είναι. Και αυτή τη φορά και ο τράκερ και τα αρχεία εμφανίζουν όλα στο μηδέν. :down: Υ.Γ.: Φίλε niknik θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. Πιστεύω πάντως πως αυτόματα γίνεται η αναζήτηση σέρβερ. Ό,τι βλέπεις. Τωρα το διαπιστωσα και εγω. Και να φανταστεις οτι πριν απο 10 λεπτα τελειωσα ενα download. Μα γιατι δεν το κλεινουν για 2-3 μερες, να λυσουν ΟΛΑ τα προβληματα? Ολο μπαλωματα κανουν, τωρα σκανε και αυτα. Ας τους ευχηθουμε καλη δουλεια και κουραγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω download στην public hub list.μου γραφει disconnected!!!εχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινεται...??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μονο αυτο; Προσπαθησα να γινω active με τις οδηγιες του aggelos αλλα ολες τις φορες κατι πηγαινε στραβα και νευριασα... Αν ειναι να εχω μονο λιγοτερα αποτελεσματα τοτε το αντεχω... Ειναι και το οτι δεν θα μπορεις να κατεβασεις απο οσους ειναι passive,και πιστεψε με ειναι αρκετοι αυτοι που ειναι passive.Κανε αλλη μια προσπαθεια και θα τα καταφερεις. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δοκίμασες κάποια άλλη hublist; Υπάρχει μία με διεύθυνση dreamland.gotdns.org κάτι. Δεν τη θυμάμαι ολόκληρη, ψάξτο. Ή μπες στο http://www.hublist.org και ψάξε χειροκίνητα τη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Τελικα τα καταφερα (πιστευω) και εκανα το εικονιδιο μου στους users ενος Hub να ειναι χωρις τα "τουβλακια" (δηλαδη να ειμαι active) αλλα και παλι δεν μπορει να κατεβασει ουτε την file list καποιου αλλου user ουτε να μου βγαλει search result... Γιατιιιιιιιιι; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Το greek-torrents πάλι down είναι. Και αυτή τη φορά και ο τράκερ και τα αρχεία εμφανίζουν όλα στο μηδέν. :down: Υ.Γ.: Φίλε niknik θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. Πιστεύω πάντως πως αυτόματα γίνεται η αναζήτηση σέρβερ. Ό,τι βλέπεις. Παιδιά εγώ λέω να το δώσουν αλλού το site μιας και πάρει τα πάνω του. Συνέχεια πέφτει και οι ενεργοί χρήστες όλο και λιγοστεύουν... :( :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω download στην public hub list.μου γραφει disconnected!!!εχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινεται...??? Έχεις την τελευταία έκδοση? Αν όχι κατέβασε την 0.674 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 katebasa thn teleytaia ekdosh alla kai pali den empaine.toulaxiston me thn prvth giati me thn tetarth telika mpainei.afou mpainei estw kai me tetarth pali kala. sas eyharistw!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Καλησπέρα σε όλους!! Ελπίζω η παρακάτω ερώτηση να μην είναι πολύ χαζή... :O Όταν κατεβάζουμε torrent μας λένε να τα μοιράσουμε... Τι ακριβώς? :O Τα αρχεία που κατεβάσαμε (rar.iso κτλ) ή τα xxx.torrent? Eπιδή φαντάζομαι ότι είναι το πρώτο η δεύτερη ερώτηση που βγαίνει είναι πως καταλαβαίνουν ότι ο τάδε λογαριασμός τα μοιράζει αυτά τα αρχεία? Thanks, Δημήτρης Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Καλησπέρα σε όλους!! Ελπίζω η παρακάτω ερώτηση να μην είναι πολύ χαζή... :O Όταν κατεβάζουμε torrent μας λένε να τα μοιράσουμε... Τι ακριβώς? :O Τα αρχεία που κατεβάσαμε (rar.iso κτλ) ή τα xxx.torrent? Eπιδή φαντάζομαι ότι είναι το πρώτο η δεύτερη ερώτηση που βγαίνει είναι πως καταλαβαίνουν ότι ο τάδε λογαριασμός τα μοιράζει αυτά τα αρχεία? Thanks, Δημήτρης Φίλε συνωνόματε καλησπέρα και σε σένα. :) Κοινό μυστικό: Μοιράζεις ένα τόρεντ μετά το κατέβασμα μόνο όταν είσαι σε private τράκερ. :X Private τράκερ είναι αυτά που θέλουν λογκ-ιν (πχ greek-torrents που παρεπιπτόντως ακόμα είναι down, να δούμε μέχρι πότε θα είναι ακόμα). Αν δεν μοιράζεις αρκετά, τότε υπάρχει κίνδυνος διαγραφής σου από τον τράκερ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάζεις πλέον άλλα αρχεία. Μοιράζεσαι ασφαλώς τα αρχεία και όχι τα τόρεντ, τα οποία είναι μόνο πληροφορίες για το αρχείο ουσιαστικά. Χρειάζεσαι έναν client για το τόρεντ σου, εγώ χρησιμοποιώ τον Αζουρέους. Στο ανέβασμα-κατέβασμα υπάρχει ένας δείκτης, το λεγόμενο ratio. (πάντα στα πριβέ τράκερ) Αυτό πρέπει να το έχεις σχετικά υψηλά, τουλάχιστον πάνω από 0.60 απότι λένε. Δηλαδή αν έχεις κατεβάσει 10 Giga, να έχεις ανεβάσει (δώσει δηλαδή) 6 giga. Αυτό σημαίνει ratio. Αναλογία up προς down. Αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Σε private είμαι (και συγκεκριμένα στο demonoid) και επιδή μου βγάζει μην. για ban επιδή το ratio μου είναι 0.12 γιαυτό ρωτάω... Ως client έχω το shareaza. Ωραια κατάλαβα ότι πρέπει να μοιράζω τα αρχεία που κατέβασα αλλά πως αναγνωρίζει το σύστημα (του demonoid στην προκειμένη στιγμή) ότι ο χρήστης Jim87 ανεβάζει αυτά τα αρχεία? Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Δημήτρη Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Σε private είμαι (και συγκεκριμένα στο demonoid) και επιδή μου βγάζει μην. για ban επιδή το ratio μου είναι 0.12 γιαυτό ρωτάω... Ως client έχω το shareaza. demonoid? Πώς τα κατάφερες και μπήκες μέσα; :confused: Τι έχει μέσα αυτό; Τις καινούριες ταινίες σε καλή ανάλυση μήπως; :rolleyes: Ναι επιβάλλεται να το αυξήσεις το ratio σου. Άφησε τον υπολογιστή να δίνεις τα αρχεία που έχεις ήδη κατεβάσει. Αν έχεις σβήσει τα τόρεντ μπορείς να τα ξανακατεβάσεις και να τα αποθηκεύσεις στον ίδιο φάκελο που είναι το αρχείο (με το ίδιο όνομα φυσικά) για να μπορείς να τα κάνεις upload. Προσπάθησε να το ανεβάσεις αρκετά. Έχεις αρκετή δουλειά. :) Ωραια κατάλαβα ότι πρέπει να μοιράζω τα αρχεία που κατέβασα αλλά πως αναγνωρίζει το σύστημα ότι ο χρήστης Jim87 ανεβάζει αυτά τα αρχεία? Αυτό ακριβώς είναι το τόρεντ. Από μόνο του περιέχει πληροφορίες για το ποιος είσαι. ;) Big Brother δηλαδή το τόρεντ. :D Γιαυτό και πρόσεχε να μην τα στέλνεις πουθενά τα τόρεντ σου και να μην τα δημοσιεύεις. Το έκανα εγώ μια φορά χωρίς να το ξέρω και όποιος κατέβαζε το αρχείο, γραφόταν στο δικό μου λογαριασμό με αποτέλεσμα να μειώνεται το ratio μου. :cry: EDIT: Επί τη ευκαιρία μήπως υπάρχει κανένα invitation για το demonoid? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μοιράζεις ένα τόρεντ μετά το κατέβασμα μόνο όταν είσαι σε private τράκερ. This is a baad bad thing! :mad: Το οτι δεν ανεβαίνει κανένα ratio στους public trackers δεν σημαίνει πως κατεβάζουμε και φεύγουμε... :) Προς θεού, P2P χρησιμοποιήτε! :shifty: Το torrrent έχει κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες-κωδικούς που αναφέροντε στο δικό σου account. Έτσι ο tracker βλέπει πόσα δεδομένα έχουν κατέβει-ανέβει απο τα torrent που έχεις κατεβάσει εσύ και υπολογίζει το UL/DL ratio ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 demonoid? Πώς τα κατάφερες και μπήκες μέσα; :confused: Τι έχει μέσα αυτό; Τις καινούριες ταινίες σε καλή ανάλυση μήπως; :rolleyes: Ναι επιβάλλεται να το αυξήσεις το ratio σου. Άφησε τον υπολογιστή να δίνεις τα αρχεία που έχεις ήδη κατεβάσει. Αν έχεις σβήσει τα τόρεντ μπορείς να τα ξανακατεβάσεις και να τα αποθηκεύσεις στον ίδιο φάκελο που είναι το αρχείο (με το ίδιο όνομα φυσικά) για να μπορείς να τα κάνεις upload. Προσπάθησε να το ανεβάσεις αρκετά. Έχεις αρκετή δουλειά. :) Αυτό ακριβώς είναι το τόρεντ. Από μόνο του περιέχει πληροφορίες για το ποιος είσαι. ;) Big Brother δηλαδή το τόρεντ. :D Γιαυτό και πρόσεχε να μην τα στέλνεις πουθενά τα τόρεντ σου και να μην τα δημοσιεύεις. Το έκανα εγώ μια φορά χωρίς να το ξέρω και όποιος κατέβαζε το αρχείο, γραφόταν στο δικό μου λογαριασμό με αποτέλεσμα να μειώνεται το ratio μου. :cry: EDIT: Επί τη ευκαιρία μήπως υπάρχει κανένα invitation για το demonoid? :worry: Εύκολα έγινα member. Ένα απλό registration θέλει...Δεν χρειάζεσε invitation εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικά μέρη. http://www.demonoid.com Όσο για ταινίες δεν ξέρω.Παιχνίδια θέλω ποιο πολύ.Για ταινίες υπάρχουν τα ftp,http που είναι ποιο γρήγορα. :rolleyes: Όχι για το τελευταίο μέρος το κακό με ο shareaza είναι ότι όταν μοιράζεις αυτό μοιράζετε σε όλα τα δίκτυα και όχι επιλεκτικά... :( Anyway σε ευχαριστώ και εσένα Δημήτρη και εσένα sxetike-asxete :) BTW ξέρετε κάποιον ελαφρύ bittorent manager? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εύκολα έγινα member. Ένα απλό registration θέλει...Δεν χρειάζεσε invitation εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικά μέρη. http://www.demonoid.com The new user sign ups are currently closed. We'll let you know when they are open again, please check back later. :cry: Παρακάτω όμως γράφει αυτό: Invites If you are a member, you can now create invitations to the site from the "Your account" link. If you encounter any weird behaviour, please let me know. Γιαυτό και ρώτησα αν έχεις κανένα invite... :rolleyes: BTW ξέρετε κάποιον ελαφρύ bittorent manager? Azureus, ABC. Βασικά οι περισσότεροι τον πρώτο χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Τώρα το είδα αυτό:P Κοίτα το προφιλ μου την msn διευθυνσή μου, βάλε με στο msn να σου στείλω;) Σε ευχαριστώ για 3 φορά για την βοήθεια:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 The new user sign ups are currently closed. We'll let you know when they are open again, please check back later. :cry: Παρακάτω όμως γράφει αυτό: Invites If you are a member, you can now create invitations to the site from the "Your account" link. If you encounter any weird behaviour, please let me know. Γιαυτό και ρώτησα αν έχεις κανένα invite... :rolleyes: Μπήκα απο περιέργια, και είδα το εξής: Announcement The new user sign ups are currently open ;) Ήδη έγινα μέλος :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μπήκα απο περιέργια, και είδα το εξής: Announcement The new user sign ups are currently open ;) Ήδη έγινα μέλος :cool: Όντως! Πρόλαβα και γράφτηκα κι εγώ μόλις. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 demonoid? Πώς τα κατάφερες και μπήκες μέσα; :confused: Τι έχει μέσα αυτό; Τις καινούριες ταινίες σε καλή ανάλυση μήπως; :rolleyes: Μολις γραφτηκα και εγω και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε. Δεν εψαξα και πολυ απο αρχεια τι παιζει αλλα δεν ειδα και πολλους seeders... :O Για μενα ενα απο τα καλυτερα private ειναι το torrentleech.Εχει πολυ πραμα... :shifty: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts