Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ με τίποτα να βρω άκρη με το e-mule; Πατάω να κατεβάσει κάτι, έχω ανοίξει όλα τα ports που χρειάζεται και δεν κατεβάζει ή κατεβάζει απελπιστικά αργά

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το τι 8ες να κατεβασεις εσυ δεν παιζει ρολο με το προγραμμα. ειναι αναλογως τι αρχεια θα βρεις. παρολα αυτα ισως να σε βοη8ησει το winmx, που ειναι χωρις spyware και εχει αρκετης καλης ποιοτητας αρχεια και πολλα κομματια μουσικα

και ολοκληρα αλμπουμ και ξεχωριστα. αλλα εκτος απο αυτο μποριες νακατεβαζεις ολοκληρα αλμπουμ και μετα να τα κοβεις με καποιο προγραμμα mp3 σπλιττερ κτλ. ;)

γιατι να εχεις dsl Και να κατεβαζεις ενα ενα τραγουδι ειναι λιγο σπασιμο . . . για μενα τουλαχιστον !!! :p

Ολόκληρα album κατεβάζω με τον Azureus torrent files κι έτσι...Απλά υπάρχουν μερικά συγκροτήματα που από τον δίσκο αξίζει μόνο ένα ή 2 κομμάτια και δεν θέλω να κατεβάζω ολόκληρο το album οπότε θέλω κάτι να κατεβάσω μεμονωμένα κομμάτια...

Θα κατεβάσω το WinMX αν και απ' ότι έχω ακούσει από ταχύτητες είναι χάλια.

Το Kazaa Lite υπάρχει κάποια καλή έκδοση αν και αυτό έχει μαμηθεί γιατί είναι τρύπιο... Το DC++ έχω ακούσει ότι πιάνει πολύ καλές ταχύτητες αλλά με τις ανάλογες ρυθμίσεις, και με το άνοιγμα συγκεκριμένων ports, τις οποίες δεν γνωρίζω με ποιές είναι...

Το emule τι λέει???

EDIT: @minovg μετά είδα και το δικό σου post... Είχα κατεβάσει το DC++ αλλά δεν πολυ κατάλαβα την φιλοσοφία του... Μπορείς να με βοηθήσεις καθόλου????

Το emule(μουλάρι) το λέει και το όνομά του, είναι της υπομονής.. Είναι για σπάνια αρχεία και γερές μπάζες. Θα βρείς τα πάντα εκεί, αλλα θα πρέπει να έχεις το pc ανοιχτό 4-5 μέρες για να κατέβει αυτό που θές.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ μετά από δοκιμές αρκετών p2p προγραμμάτων, κατέληξα ότι για μεμονωμένα τραγούδια είναι καλύτερα από όλα το DC++. Είναι το μόνο που αν βρεις ελεύθερα slots κατεβάζεις αμέσως και μάλιστα με ταχύτητες που αγγίζουν το maximum bandwidth σου. Το winmx το έχω συνέχεια ανοιχτό, είναι στα υπόψην για να φάει σουτ. Πολύ χαμηλές ταχύτητες. Το έχω βασικά για να μου παίρνουν τραγούδια (upload).

Για ταινίες και ιδιαίτερα καινούριες προτιμώ το e-mule. Πολύ καλό. To shareaza σου μπλοκάρει όλο το pc και ξοδεύει πολύ cpu, δε ξέρω γιατί. Προς στιγμή μου έδειχνε ότι κατέβαζα με κάτι εξωφρενικές και εξωπραγματικές τιμές (300Κ/sec ενώ έχω 256άρα DSL!Μετά κολλούσε και αυτό γινόταν επανειλημμένως)

το παιδι ρψτησε για τραγουδια οχι για ταινιες. και το shareaza νομιζεις οτι σου εδειχνε τρελες ταχυτατες γιατι που απλα δεν το ειχες αλλαξει στο να σου δειχνει Kb/s !!!! την πατανε πολυ ετσι . στην ουσια δηλαδη κατεβαζες με τρια kilobyte ana second kai oxi 300 !!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Ολόκληρα album κατεβάζω με τον Azureus torrent files κι έτσι...Απλά υπάρχουν μερικά συγκροτήματα που από τον δίσκο αξίζει μόνο ένα ή 2 κομμάτια και δεν θέλω να κατεβάζω ολόκληρο το album οπότε θέλω κάτι να κατεβάσω μεμονωμένα κομμάτια...

Θα κατεβάσω το WinMX αν και απ' ότι έχω ακούσει από ταχύτητες είναι χάλια.

Το Kazaa Lite υπάρχει κάποια καλή έκδοση αν και αυτό έχει μαμηθεί γιατί είναι τρύπιο... Το DC++ έχω ακούσει ότι πιάνει πολύ καλές ταχύτητες αλλά με τις ανάλογες ρυθμίσεις, και με το άνοιγμα συγκεκριμένων ports, τις οποίες δεν γνωρίζω με ποιές είναι...

Το emule τι λέει???

EDIT: @minovg μετά είδα και το δικό σου post... Είχα κατεβάσει το DC++ αλλά δεν πολυ κατάλαβα την φιλοσοφία του... Μπορείς να με βοηθήσεις καθόλου????

εγψ με το winmx ειμαι πολυ ευτυχισμενος παντως !!! το μουλαρι δεν λεεει τιποτα και εχει και spyware kai τρεχει πολλα πραγματα που δεν τα βλεπεις και στελνει και πληροφορις στο ιντερνετ. το dc kalo πολυ καλο αλλα πολλες ρυ8μισεις και πρεπει να μυραζεσαι και πολλα πραγματα !!! καζα λιτε ειναι απλα χαλια !!! αυτα απο μενα....

Μη νομίζεις ότι κι εγώ έχω καταλάβει και πολλά από το DC++. :p

Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να γράφεις από μόνος σου κάθε φορά την IP σου. Και όταν αλλάζει η IP σου πρέπει να την αλλάζεις γιατί αλλιώς δεν συνδέεσαι ή μάλλον συνδέεσαι, συμμετέχεις στο chat εκεί αλλά δεν κατεβάζεις/ανεβάζεις, δε λειτουργούν οι αναζητήσεις κλπ. Βασικά εγώ μπαίνω στα 2 ελληνικά hubs (ούτε που ξέρω τι σημαίνει hub, έτσι τα λένε, έτσι τα λέω :O ) και έχω βρει ό,τι χρειάστηκα. Πολύ καλές ταχύτητες, πολύ ευχαριστημένος.

Τα μειονεκτήματα σε αυτό είναι ότι μερικά hubs έχουν ελάχιστο sharing (δηλαδή απαιτεί να έχεις π.χ. ελάχιστο 10Giga να μοιράζεσαι αρχεία) αλλιώς σε απορρίπτει. Στου Άγγελου (αλήθεια συνθηματικό είναι αυτό ή υπάρχει όντως ένας που λέγεται Άγγελος; :p ) το Hub το οποίο το έχω προσθέσει στα favourite hubs και εισέρχεται με κάθε σύνδεσή μου στο Dc++, πρέπει να έχεις 10 Giga minimum αρχεία να μοιράζεσαι. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ρώτα να σου απαντήσουμε. Οι ρυθμίσεις είναι σχετικά απλές. :)

το παιδι ρψτησε για τραγουδια οχι για ταινιες. και το shareaza νομιζεις οτι σου εδειχνε τρελες ταχυτατες γιατι που απλα δεν το ειχες αλλαξει στο να σου δειχνει Kb/s !!!! την πατανε πολυ ετσι . στην ουσια δηλαδη κατεβαζες με τρια kilobyte ana second kai oxi 300 !!!!

Το άλλαξα φίλε, εννοείται, δεν εννοούσα Bytes/sec, αλλά KB/sec. Παρόλα αυτά έγραφε 300Κb/sec. Για λίγα δευτερόλεπτα βέβαια το έγραφε, αλλά το έκανε συχνά.

Φανταστείτε το dc σαν εξέλιξη του IRC για να καταλάβετε την φιλοσοφία του πρωτοκόλλου όσον αφορά το πως συνδέεσαι και τι μοιράζεις (σαν να έχεις έναν fserv είναι) :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να μου πείτε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω...και έναν καλό server ο οποίος να έχει όλα τα είδη μουσικής μέσα...

Όσο για το share έχω και 130GB άμα χρειαστεί..οπότε εδν αγχώνομαι χιχιχι :D

Το άλλαξα φίλε, εννοείται, δεν εννοούσα Bytes/sec, αλλά KB/sec. Παρόλα αυτά έγραφε 300Κb/sec. Για λίγα δευτερόλεπτα βέβαια το έγραφε, αλλά το έκανε συχνά.

εντυπωση μου κανει. ισως τοτε να σου φταει κατι αλλο, γιατι εγω το χρησιμοποιουσα για κανα χρονο και , και δεν ειχα κανενα προβλημα !! αλλα απο καποια φαση και μετα δεν κατεβαζα γρηγορα και μου την εσπασε και το εστειλα ! anyway . . .

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο hub στο DC για παιχνίδια; Στου Άγγελου αυτοί που έχουν γρήγορες συνδέσεις (Τ1, Τ3) δεν έχουν slots συνήθως όταν ψάχνω για παιχνίδια... Κάποιο ξένο ίσως...

ΥΓ: Α! Και να έχει αν γίνεται minimum share το πολύ 10GB γιατί δεν έχω παραπάνω για να βάλω :O

Εγώ μετά από δοκιμές αρκετών p2p προγραμμάτων, κατέληξα ότι για μεμονωμένα τραγούδια είναι καλύτερα από όλα το DC++. Είναι το μόνο που αν βρεις ελεύθερα slots κατεβάζεις αμέσως και μάλιστα με ταχύτητες που αγγίζουν το maximum bandwidth σου. Το winmx το έχω συνέχεια ανοιχτό, είναι στα υπόψην για να φάει σουτ. Πολύ χαμηλές ταχύτητες. Το έχω βασικά για να μου παίρνουν τραγούδια (upload).

Για ταινίες και ιδιαίτερα καινούριες προτιμώ το e-mule. Πολύ καλό. To shareaza σου μπλοκάρει όλο το pc και ξοδεύει πολύ cpu, δε ξέρω γιατί. Προς στιγμή μου έδειχνε ότι κατέβαζα με κάτι εξωφρενικές και εξωπραγματικές τιμές (300Κ/sec ενώ έχω 256άρα DSL!Μετά κολλούσε και αυτό γινόταν επανειλημμένως)

Για πήγαινε

Εργαλεία->Οι επιλογές του Shareaza->Δίκτυα->Gnutella

Και ξε-τσέκαρε τα όλα απο το hub Election και πες μας τι έγινε... :)

Φιλικά Δημήτρης

Για πήγαινε

Εργαλεία->Οι επιλογές του Shareaza->Δίκτυα->Gnutella

Και ξε-τσέκαρε τα όλα απο το hub Election και πες μας τι έγινε... :)

1. Δε ξέρω αν έχουμε διαφορετικές εκδόσεις (εγώ έχω τη 2.1.0) αλλά σε μένα δεν υπάρχει στις επιλογές Shareaza το "Δίκτυα". Ούτε γράφει πουθενά hub election.

2. Ακόμα και τώρα που ξαναμπήκα μετά από καιρό, φόρτωσε κάποια νέα αρχεία από τη βιβλιοθήκη μου και έλεος ρε παιδιά αλλά για 55 νέα αρχεία έκανε κανά 10λεπτο και βάλε για να τα φορτώσει και αφού μου κολλούσε και πάλι συνέχεια το pc. Το CPU δε, ήταν συνέχεια σούζα.

3. Όταν συνδέεται αυτόματα εμφανίζεται ένα μικρό εικονιδιάκι ξεχωριστό από το κυρίως πρόγραμμα, player πρέπει να είναι. Βγαίνει πάντα αυτό; Υπάρχει περίπτωση να το απενεργοποιήσω να μην βγαίνει;

4. Όταν συνδέεται αυτόματα (ή και χειροκίνητα) ΔΕΝ συνδέεται σε όλα τα δίκτυα, αλλά μόνο στο Nutella2 (τώρα νουτέλα, μερέντα, κάπως έτσι τέλος πάντων. :p ) Από μόνος μου το βάζω να συνδεθεί και στο edonkey και στο nutella το άλλο (1 ή 2). Γιατί να μη συνδέεται ταυτόχρονα και στα 3;Δεν είδα πουθενά καμιά επιλογή για αυτόματη σύνδεση σε όλα τα δίκτυα.

Γενικά το βρίσκω πολύ ζόρικο το shareaza. Είναι το μόνο πρόγραμμα το οποίο με έχει παιδέψει πάρα πολύ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

1. Δε ξέρω αν έχουμε διαφορετικές εκδόσεις (εγώ έχω τη 2.1.0) αλλά σε μένα δεν υπάρχει στις επιλογές Shareaza το "Δίκτυα". Ούτε γράφει πουθενά hub election.

2. Ακόμα και τώρα που ξαναμπήκα μετά από καιρό, φόρτωσε κάποια νέα αρχεία από τη βιβλιοθήκη μου και έλεος ρε παιδιά αλλά για 55 νέα αρχεία έκανε κανά 10λεπτο και βάλε για να τα φορτώσει και αφού μου κολλούσε και πάλι συνέχεια το pc. Το CPU δε, ήταν συνέχεια σούζα.

3. Όταν συνδέεται αυτόματα εμφανίζεται ένα μικρό εικονιδιάκι ξεχωριστό από το κυρίως πρόγραμμα, player πρέπει να είναι. Βγαίνει πάντα αυτό; Υπάρχει περίπτωση να το απενεργοποιήσω να μην βγαίνει;

4. Όταν συνδέεται αυτόματα (ή και χειροκίνητα) ΔΕΝ συνδέεται σε όλα τα δίκτυα, αλλά μόνο στο Nutella2 (τώρα νουτέλα, μερέντα, κάπως έτσι τέλος πάντων. :p ) Από μόνος μου το βάζω να συνδεθεί και στο edonkey και στο nutella το άλλο (1 ή 2). Γιατί να μη συνδέεται ταυτόχρονα και στα 3;Δεν είδα πουθενά καμιά επιλογή για αυτόματη σύνδεση σε όλα τα δίκτυα.

Γενικά το βρίσκω πολύ ζόρικο το shareaza. Είναι το μόνο πρόγραμμα το οποίο με έχει παιδέψει πάρα πολύ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Δεν έχεις βάλει μάλλον τα ελληνικά για γλώσσα... :O

Πήγαινε στο 2 μενού (ελληνικά επιλογές) και πάτα power mode

Απο εκεί θα μπορε΄σεις να δεις αυτά που σου λέω και να κάνεις πολλά...

Πάτα δίκτυα και τσέκαρε και 3 απο εκεί!

Μετά πάτα Gnutela

Τσέκαρε το 1 κουτάκι απο το Δίκτυο του gnutella 2 και τα άλλα 2 απο το Δίκτυο του gnutella 1

e-donkey

Τσέκαρε τα 2 κουτάκια στο το δίκτυο του e-donkey

Επίσης θυμήσου ότι συχνά θα πρέπει να κάνεις import νέους server απο το e-donkey!

Φιλικά Δημήτρης

Δεν έχεις βάλει μάλλον τα ελληνικά για γλώσσα... :O

Πήγαινε στο 2 μενού (ελληνικά επιλογές) και πάτα power mode

Απο εκεί θα μπορε΄σεις να δεις αυτά που σου λέω και να κάνεις πολλά...

Πάτα δίκτυα και τσέκαρε και 3 απο εκεί!

Μετά πάτα Gnutela

Τσέκαρε το 1 κουτάκι απο το Δίκτυο του gnutella 2 και τα άλλα 2 απο το Δίκτυο του gnutella 1

e-donkey

Τσέκαρε τα 2 κουτάκια στο το δίκτυο του e-donkey

Επίσης θυμήσου ότι συχνά θα πρέπει να κάνεις import νέους server απο το e-donkey!

Τα έκανα όλα αυτά. Είχες δίκιο, ήθελε το power mode για να εμφανιστεί το πλήρες μενού. :O

Τώρα μείνανε 2 απορίες μόνο:

1. Πώς εξαφανίζεται επιτέλους αυτό το player στην αρχή;

2. Πότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κατεβάσω νέους servers και από πού γίνεται αυτό;

Και εν τέλει εσύ που το χρησιμοποιείς αξίζει τον κόπο να το έχει κανείς; Για κάνε μια αξιολόγηση και μια σύγκριση με τα άλλα από την δική σου οπτική γωνία... :rolleyes:

Azureus ;)

Εεεετσι ;) ! Αν και εχει 2 μειονεκτηματα. Ειναι πολυ βαρυς και χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενη την java. Παρολαυτα με βολεψε πολυ :shifty:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Τα έκανα όλα αυτά. Είχες δίκιο, ήθελε το power mode για να εμφανιστεί το πλήρες μενού. :O

Τώρα μείνανε 2 απορίες μόνο:

1. Πώς εξαφανίζεται επιτέλους αυτό το player στην αρχή;

2. Πότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κατεβάσω νέους servers και από πού γίνεται αυτό;

Και εν τέλει εσύ που το χρησιμοποιείς αξίζει τον κόπο να το έχει κανείς; Για κάνε μια αξιολόγηση και μια σύγκριση με τα άλλα από την δική σου οπτική γωνία... :rolleyes:

1)Δεν ξέρω :O

2)Κάθε 2-3 μέρες κατέβαζε (εργαλεία->οι επιλογές του shareaza->e-donkey-> κατέβασε!)

Και βέβαια αξίζει!

Συνδέεσε σε σχεδον όλα τα δίκτυα και κατεβάζεις τα πάντα!

Φιλικά Δημήτρης

Παιδιά ποιά port πρέπει να ανοίξω στο kazaa lite γιατί από τότε που έβαλα dsl κάνει πολύ αργά search?Το ίδιο χρειάστηκα και στο mirc και στο dc++!Και αν μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργεί το azureus bittorent!

Παιδιά ποιά port πρέπει να ανοίξω στο kazaa lite γιατί από τότε που έβαλα dsl κάνει πολύ αργά search?Το ίδιο χρειάστηκα και στο mirc και στο dc++!Και αν μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργεί το azureus bittorent!

1ον: Εμενα δεν μου χρειαστηκα ανοιξω κανενα port :wacko:

2ον: Απλα, κατεβασεις torrents απο συγκεκριμενα sites (μερικα θα βρεις εδω ) και υστερα τα αρχεια .torrent που θα κατεβασεις τα ανοιγεις με torrent clients οπως ειναι ο Azureus :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Τελικα παρατησα τελειως το bittorrent (το κλασικο) μιας και δεν εχω ορεξη να ασχολουμε με προβληματα και ρυθμισεις και χτες κατεβασα και εβαλα σε λειτουργια το azureus που μπορω να πω ειναι πιο ευχρηστο και γρηγορο αλλα απογοητευτηκα λιγο απο τις διακυμανσεις που εχει στο κατεβασμα (δοκιμασα μια ταινια) το καλο ειναι οι αναφορες τον ανθρωπων που κατεβαζουν οτι υπαρχει εκει και ξερεις τι σου γινεται (αν κατι ειναι fake κτλ) κατα τα αλλα ακομα κραταω το emule για την ωρα και αφηνω το πισι να δουλευει 24/7 :lol: :hunter:

Τελικα παρατησα τελειως το bittorrent (το κλασικο) μιας και δεν εχω ορεξη να ασχολουμε με προβληματα και ρυθμισεις και χτες κατεβασα και εβαλα σε λειτουργια το azureus που μπορω να πω ειναι πιο ευχρηστο και γρηγορο αλλα απογοητευτηκα λιγο απο τις διακυμανσεις που εχει στο κατεβασμα (δοκιμασα μια ταινια) το καλο ειναι οι αναφορες τον ανθρωπων που κατεβαζουν οτι υπαρχει εκει και ξερεις τι σου γινεται (αν κατι ειναι fake κτλ) κατα τα αλλα ακομα κραταω το emule για την ωρα και αφηνω το πισι να δουλευει 24/7 :lol: :hunter:

Τωρα που εκλεισαν τα διαφορα σαιτς με τορεντς που τα βρισκουμε αφθονα ρε παιδια???? :w00t:

:tease:

Τωρα που εκλεισαν τα διαφορα σαιτς με τορεντς που τα βρισκουμε αφθονα ρε παιδια???? :w00t:

Καποιο θα ανοιξει σαν το suprnova καποια στιγμη... :whistle:

Για δες αυτο http://www.piratebay.org/ :D