Flamenerve Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Έχει ασχοληθεί κανείς με LimeWire & eXeem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Re paidia na rotiso kati pio P2P exei tous perisoterous users? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Re paidia na rotiso kati pio P2P exei tous perisoterous users? Εγώ πιστεύω οτί οι πιο πολλοί χρήστες βρίσκονται στο DC++. Αλλά δεν έχει γίνει ποτέ επίσημη καταμέτρηση για να σου απαντήσει κανείς με σιγουριά :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Το DC++ λειτουργεί με hubs οπότε δε μπορείς να τους μετρήσεις ακριβώς. Ανά δίκτυο πάντως νομίζω το eDonkey2000 έχει τους περισσότερους (eMule, eDonkey κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράψει καποιος τί διαολεμένες ρυθμίσεις χρειάζεται το DC++ για να δουλέψει? Ανάλογα με την σύνδεση. Για παράδειγμα εγώ με ISDN 64 Kbps περνάω ώρες δύσκολες εκεί μέσα. Ολοι πέρνουν εκεί μέσα από εμένα εκτός από εμένα. :( :( Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ. Μόνο από τον Electric_Eye μπόρεσα και πήρα κάτι εχθες. Ευχαριστώ φίλε. :rolleyes: [Edit] Και μην μου πείτε να βάλω ADSL ΔΙΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράψει καποιος τί διαολεμένες ρυθμίσεις χρειάζεται το DC++ για να δουλέψει? Ανάλογα με την σύνδεση. Για παράδειγμα εγώ με ISDN 64 Kbps περνάω ώρες δύσκολες εκεί μέσα. Ολοι πέρνουν εκεί μέσα από εμένα εκτός από εμένα. :( :( Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ. Μόνο από τον Electric_Eye μπόρεσα και πήρα κάτι εχθες. Ευχαριστώ φίλε. :rolleyes: [Edit] Και μην μου πείτε να βάλω ADSL ΔΙΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Γράφεις στο Hub +myip και σου δίνει την ip σου. Πας στις ρυθμίσεις και διαλέγεις να είσαι active... Βάζεις από δίπλα την ip σου και port 1412. Μετά ρυθμίζεις το Firewall να αφήνει το DC. Επίσης (δεν ξέρω πως δουλεύει η ISDN) αν έχεις NAT Router, ανοίγεις τις ports 1412 tcp και udp. Τέλος, κάνεις ένα restart το DC και αυτό ήταν. Κάθε φορά που συνδέεσαι πρέπει να αλλάζεις την IP, εκτός αν έχεις το No-IP ( http://www.no-ip.com ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 to dc++ einai polu diskolo sthn xrisi tou..protimo to limewire !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Καθόλου δύσκολο. Κι εγώ στην αρχή έτσι έλεγα αλλα ασχολήθηκα μια ώρα παραπάνω και τώρα είναι παιχνιδάκι. Έχει το καλό που μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρα directories και να τακτοποιεί αυτόματα:wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Καλησπερα και απο εμενα, Σημερα αποφασισα να δοκιμασω να μπω στον κοσμο του τορρεντ να δω τι εστι τελος παντων,αφου κατεβασα την 3.4.2 εκδοση του πηγα σε ενα site να δοκιμασω και εγω αλλα καθε φορα που παω να κανω download σε κατι παιρνω αυτο το μηνυμα "Windows cannot find ‘C :\Documents and settings\ahi\My Documents|Damo.K-Drama.ACF.avi.Torrent.Make sure you typed the name correctly and then try again ." Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν εχω δοσει αυτο το μερος για να κανει save το torrent αλλα το documents :confused: και ενα δευτερο θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο site που να εχει ασιατικες ταινιες κτλ αν οχι κατα αποκλειστικοτητα να εχει πολλα αρχεια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 :offtopic: Bollywood ψάχνεις ή κάτι άλλο; :p :offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 :offtopic: Bollywood ψάχνεις ή κάτι άλλο; :p :offtopic: Χα χα σορυ μαλλον επρεπε να ειμαι ποιο σαφης ψαχνω για Ιαπωνικες Κορεατικες και Κινεζικες ταινιες και σειρες. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Γράφεις στο Hub +myip και σου δίνει την ip σου. Πας στις ρυθμίσεις και διαλέγεις να είσαι active... Βάζεις από δίπλα την ip σου και port 1412. Μετά ρυθμίζεις το Firewall να αφήνει το DC. Επίσης (δεν ξέρω πως δουλεύει η ISDN) αν έχεις NAT Router, ανοίγεις τις ports 1412 tcp και udp. Τέλος, κάνεις ένα restart το DC και αυτό ήταν. Κάθε φορά που συνδέεσαι πρέπει να αλλάζεις την IP, εκτός αν έχεις το No-IP ( http://www.no-ip.com ) Κατάλαβα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο του DC++? Και εμένα μου έκανε εντύπωση που κατεβάζει ολοκληρους καταλόγους και είναι σχετικά εύκολο. Αλλά αν είναι κάθε φορά να ψάχνω την ΙΡ μου για να μπει. :blink: Στο τέλος θα κυκλοφορώ έξω και θα λέω 192.10.12.13. :lol: Σοβαρά μήπως χρειάζεται κάτι να αλλάξω για να κατεβαζω με ISDN? :( SOS Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ρε παιδια εμενα γιατι δεν αλλαζει η ip μου; Παω στο whatismyip.com και ειναι ολο η ιδια :confused: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Αφού κάνεις σύνδεση και αποσύνδεση? [EDIT]: :confused: Και σε εμένα ίδια είναι !! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Εμενα εχει πααααρα πολυ καιρο να αλλαξει. Μη σου πω οτι δεν αλλαξε καθολου απο οταν εβαλα DSL (μεσα Σεπτεμβριου) :X :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράψει καποιος τί διαολεμένες ρυθμίσεις χρειάζεται το DC++ για να δουλέψει? Ανάλογα με την σύνδεση. Για παράδειγμα εγώ με ISDN 64 Kbps περνάω ώρες δύσκολες εκεί μέσα. Ολοι πέρνουν εκεί μέσα από εμένα εκτός από εμένα. :( :( Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ. Μόνο από τον Electric_Eye μπόρεσα και πήρα κάτι εχθες. Ευχαριστώ φίλε. :rolleyes: [Edit] Και μην μου πείτε να βάλω ADSL ΔΙΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Φιλε George_kont είναι πολύ απλο να κατεβάσεις απο DC. Ακου, πας settings-connection settings bazeis thn ip sou, 1412 sthn TCP port kai patas passive. sindeese se opoio hub theleis, proteino Greek-Swedish Spear Forest #2. Einai kalo, exei polous users, exei kai paixnidakia sto forum kai ama xreiasteis boithia tha sthn dosoun. Einai poli aplo... Elpizo na boithisa.... BBBBYYYYYEEEE Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ψαχνω το αρχειο με τη server list για το donkey. ξερει κανεις που υπαρχει? To link στο site toys einai down.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 ψαχνω το αρχειο με τη server list για το donkey. ξερει κανεις που υπαρχει? To link στο site toys einai down.... Δες εδώ Κώστα: http://ed2k.2x4u.de/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Δες εδώ Κώστα: http://ed2k.2x4u.de/index.html Α μπραβο! Αυτο εψαχνα! :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 bgike to e-mule 0.45b....... Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 emule or edonkey? Ποιο χρισιμοποιειται και γιατι? Εγω το εδονκευ, γιατι ... αυτο επεσε πρωτο στα χερια μου :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 eMule morpXT ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 emule Ionix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Αν δε βαριεστε θα μου πειτε και γιατι? :) Episis ta programmatakai ayta tha mporesoyn na synexisoyn ta downloads toy donkey? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Κι εγώ emule MorphXT, γιατί συνδέεται και στο "Kad" network. Τώρα γιατί αυτό το mod.. Απλά διάβασα καλά λόγια και δεν έψαξα παραπάνω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts