Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Re paidia na rotiso kati pio P2P exei tous perisoterous users?

Εγώ πιστεύω οτί οι πιο πολλοί χρήστες βρίσκονται στο DC++.

Αλλά δεν έχει γίνει ποτέ επίσημη καταμέτρηση για να σου απαντήσει κανείς με σιγουριά :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Το DC++ λειτουργεί με hubs οπότε δε μπορείς να τους μετρήσεις ακριβώς. Ανά δίκτυο πάντως νομίζω το eDonkey2000 έχει τους περισσότερους (eMule, eDonkey κλπ)

Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράψει καποιος τί διαολεμένες ρυθμίσεις χρειάζεται το DC++ για να δουλέψει? Ανάλογα με την σύνδεση.

Για παράδειγμα εγώ με ISDN 64 Kbps περνάω ώρες δύσκολες εκεί μέσα. Ολοι πέρνουν εκεί μέσα από εμένα εκτός από εμένα. :( :(

Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ.

Μόνο από τον Electric_Eye μπόρεσα και πήρα κάτι εχθες. Ευχαριστώ φίλε. :rolleyes:

[Edit] Και μην μου πείτε να βάλω ADSL ΔΙΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράψει καποιος τί διαολεμένες ρυθμίσεις χρειάζεται το DC++ για να δουλέψει? Ανάλογα με την σύνδεση.

Για παράδειγμα εγώ με ISDN 64 Kbps περνάω ώρες δύσκολες εκεί μέσα. Ολοι πέρνουν εκεί μέσα από εμένα εκτός από εμένα. :( :(

Μόνο από τον Electric_Eye μπόρεσα και πήρα κάτι εχθες. Ευχαριστώ φίλε. :rolleyes:

Γράφεις στο Hub +myip και σου δίνει την ip σου. Πας στις ρυθμίσεις και διαλέγεις να είσαι active... Βάζεις από δίπλα την ip σου και port 1412. Μετά ρυθμίζεις το Firewall να αφήνει το DC. Επίσης (δεν ξέρω πως δουλεύει η ISDN) αν έχεις NAT Router, ανοίγεις τις ports 1412 tcp και udp. Τέλος, κάνεις ένα restart το DC και αυτό ήταν. Κάθε φορά που συνδέεσαι πρέπει να αλλάζεις την IP, εκτός αν έχεις το No-IP ( http://www.no-ip.com )

Καθόλου δύσκολο. Κι εγώ στην αρχή έτσι έλεγα αλλα ασχολήθηκα μια ώρα παραπάνω και τώρα είναι παιχνιδάκι. Έχει το καλό που μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρα directories και να τακτοποιεί αυτόματα:wink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο εμενα,

Σημερα αποφασισα να δοκιμασω να μπω στον κοσμο του τορρεντ να δω τι εστι τελος παντων,αφου κατεβασα την 3.4.2 εκδοση του πηγα σε ενα site να δοκιμασω και εγω αλλα καθε φορα που παω να κανω download σε κατι παιρνω αυτο το μηνυμα "Windows cannot find ‘C :\Documents and settings\ahi\My Documents|Damo.K-Drama.ACF.avi.Torrent.Make sure you typed the name correctly and then try again ."

Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν εχω δοσει αυτο το μερος για να κανει save το torrent αλλα το documents :confused:

και ενα δευτερο θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο site που να εχει ασιατικες ταινιες κτλ αν οχι κατα αποκλειστικοτητα να εχει πολλα αρχεια.

Ευχαριστω.

:offtopic: Bollywood ψάχνεις ή κάτι άλλο; :p :offtopic:

Χα χα σορυ μαλλον επρεπε να ειμαι ποιο σαφης ψαχνω για Ιαπωνικες Κορεατικες και Κινεζικες ταινιες και σειρες. :O

Γράφεις στο Hub +myip και σου δίνει την ip σου. Πας στις ρυθμίσεις και διαλέγεις να είσαι active... Βάζεις από δίπλα την ip σου και port 1412. Μετά ρυθμίζεις το Firewall να αφήνει το DC. Επίσης (δεν ξέρω πως δουλεύει η ISDN) αν έχεις NAT Router, ανοίγεις τις ports 1412 tcp και udp. Τέλος, κάνεις ένα restart το DC και αυτό ήταν. Κάθε φορά που συνδέεσαι πρέπει να αλλάζεις την IP, εκτός αν έχεις το No-IP ( http://www.no-ip.com )

Κατάλαβα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο του DC++? Και εμένα μου έκανε εντύπωση που κατεβάζει ολοκληρους καταλόγους και είναι σχετικά εύκολο. Αλλά αν είναι κάθε φορά να ψάχνω την ΙΡ μου για να μπει. :blink: Στο τέλος θα κυκλοφορώ έξω και θα λέω 192.10.12.13. :lol:

Σοβαρά μήπως χρειάζεται κάτι να αλλάξω για να κατεβαζω με ISDN? :( SOS

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρε παιδια εμενα γιατι δεν αλλαζει η ip μου; Παω στο whatismyip.com και ειναι ολο η ιδια :confused:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αφού κάνεις σύνδεση και αποσύνδεση?

[EDIT]: :confused: Και σε εμένα ίδια είναι !!

Εμενα εχει πααααρα πολυ καιρο να αλλαξει. Μη σου πω οτι δεν αλλαξε καθολου απο οταν εβαλα DSL (μεσα Σεπτεμβριου) :X :cool:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Φιλε George_kont είναι πολύ απλο να κατεβάσεις απο DC. Ακου, πας settings-connection settings bazeis thn ip sou, 1412 sthn TCP port kai patas passive. sindeese se opoio hub theleis, proteino Greek-Swedish Spear Forest #2. Einai kalo, exei polous users, exei kai paixnidakia sto forum kai ama xreiasteis boithia tha sthn dosoun. Einai poli aplo...

Elpizo na boithisa.... BBBBYYYYYEEEE

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

ψαχνω το αρχειο με τη server list για το donkey.

ξερει κανεις που υπαρχει?

To link στο site toys einai down....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

ψαχνω το αρχειο με τη server list για το donkey.

ξερει κανεις που υπαρχει?

To link στο site toys einai down....

Δες εδώ Κώστα: http://ed2k.2x4u.de/index.html

Δες εδώ Κώστα: http://ed2k.2x4u.de/index.html

Α μπραβο! Αυτο εψαχνα! :)

Mahatma Gandhi

emule or edonkey?

Ποιο χρισιμοποιειται και γιατι?

Εγω το εδονκευ, γιατι ... αυτο επεσε πρωτο στα χερια μου :p

Mahatma Gandhi

Αν δε βαριεστε θα μου πειτε και γιατι? :)

Episis ta programmatakai ayta tha mporesoyn na synexisoyn ta downloads toy donkey?

Mahatma Gandhi

Κι εγώ emule MorphXT, γιατί συνδέεται και στο "Kad" network. Τώρα γιατί αυτό το mod.. Απλά διάβασα καλά λόγια και δεν έψαξα παραπάνω :p
[sIGPIC][/sIGPIC]