Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το winmx έχει ένα κακό που δεν το έχει το kazaa.. Οσες φορές προσπάθησα να κατεβάσω κάποιο κομμάτι, πάντα ήμουν σε queue, ακόμα κι αν το είχαν 10 ή παραπάνω άτομα.. Εχω πάρα πολύ καιρό να κατεβάσω κάποιο κομμάτι μ'επιτυχία από εκεί..

Μιχάλης :alien:

Re paidia,ti ginete me to emule?

Eno mexri stigmis katebaza kanonikotata ena arxeio 1,8 Giga,

ksafnika stamatise na katebazei...

Einai monima kolimeno sto "waiting" kai to eikonidio sto system tray

deixnei ton gaidourako san na exei mia mauri kordela sta matia toy(eno einai sindedemeno kanonika...)---paliotera den to ebgaze auto...Ti mporei na simainei afto?

Epeisis:mipos iparxei kanas tropos na anebei to id?kati paromoio diladi me afto pou ginete sto kazaa lite...afto to sistima me ta id den einai kai oti kalitero...kaneis xronia gia na teleioseis me ena arxeio...xoria pou, gia na anebei thelei para polli kairo...

στο WinMX μπορει να περιμενεις λιγο με τα queues αλλα παντα κατεβαζεις non-moufa song.Συνεχιζω να κατεβαζω τραγουδια ΜΟΝΟ απο κει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (28 Απρ. 2004 , 04:01)

στο WinMX μπορει να περιμενεις λιγο με τα queues αλλα παντα κατεβαζεις non-moufa song.Συνεχιζω να κατεβαζω τραγουδια ΜΟΝΟ απο κει.

Πραγματι το Winmx ειναι απο τα πολυ λιγα P2P προγραμματα τα οποια ειναι αξιολογα. Ειδικα αν εχεις και γρηγορη συνδεση κανεις primary connection και εχεις πιο γρηγορα searches με περισσοτερα files...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Παντως με το που ανοιγω το soulseek μου εμφανιζει ενα μηνυμα "could not connect to server"... snif, snif!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (17 Ιούλ. 2003 , 11:40)

Άν δεν έχετε DC++ δεν έχετε τίποτα..

Go get DC++

makran to kalytero.Beite se auto to hub

name angelos0p2p

adress angelos0dc.no-ip.info:1411

elliniko katebazeis OTIDHPOTE!exei ta panta.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (29 Απρ. 2004 , 20:31)

Παντως με το που ανοιγω το soulseek μου εμφανιζει ενα μηνυμα "could not connect to server"... snif, snif!

Poia ekdosi eheis??

Mallon eheis tin palia,opote katevase tin 1.52 ;)

Mutilator :shifty:

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego parameno klasika sto kazaa logo eukolias kai poiotitas tragoudion.Xehaste ta xalia tragoudia!! Gia xena.Kai gia ellinika to musicosmos.com i to greek-covers.de

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madmax (30 Απρ. 2004 , 16:50)

re paidia!!!ti tha ginei me to emule!!!!7-8 posts poio pano!!!BOITHEIA!!!

Καταρχην χαλαρωσε be cool και με το edonkey network (και κατασυνεπεια το emule) be patient. Αν εχεις διαβασει και καποια παλαιοτερα post θα καταλαβεις πως κατεβαζεις απο αυτο το προγραμμα.

1) στο emule ειναι σπανιο να κατεβαζεις απο την αρχη και ακομα πιο σπανιο (εως απιθανο) να κατεβαζεις ολο το αρχειο με την μια.

2) Το οτι εχεις την μαυρη κορδελα σημαινει οτι εχεις low id, που σημαινει οτι δεν μπορει να συνδεθει καποιος με σενα απευθειας αλλα μεσω το server, που σημαινει πιο σπανια να ξεκινα download (καθως χανεις θεσεις στην queue το καθε χρηστη) και συχνα disconnect απο τον server που διωχνει συχνα τα low id για να μην τον βαραινουν.

Το low id συμβαινει αν εισαι πισω απο firewall που κοβει τις πορτες ή με ADSL πρεπει να ανοιξεις τις πορτες που χρησιμοποιει το emule. Αν παλαιοτερα ειχες high id και ξαφνικα low θελει συνηθως ενα restart.

3) το id δεν εχει και πολυ σχεση με την ουρα και πολυ περισσοτερο με το id που εβγαζε το kazaa (απαντηση στο 2). Για να ανεβεις στην queue πρεπει να ανεβαζεις (upload) και πολυ περισσοτερο σε στυλ P2P. δηλαδη οταν κατεβαζεις απο εμενα εγω παιρνω καποια credits που με βοηθουν ΟΤΑΝ θα ζητησω καποιο αρχειο απο σενα να ανεβω λιγο στην queue σε σχεση με αλλους που θελουν το ιδιο αρχειο. Ισχυει και το αντιστροφο, δηλαδη οταν κατεβαζω απο σενα.

Αυτα.

Πιστευω οτι ειναι ενα πολυ περιεχτικος οδηγος για το μικρο μας γαιδουρακι

Host

Κοιτάξτε στο forum του adslgr εδώ. Υπάρχουν κάποια mods για το emule. Δεν ξέρω πόσο βοηθάνε. Ρε παιδιά ακόμη και το emule έχει corrupted αρχεία? Πολλά κατεβαίνουν μέχρι ένα σημείο και μετά τέρμα δεν μπορούν να συνεχίσουν, στην "κατάσταση" γράφει αχρείαστα τμήματα. :(

Έχω απογοητευτεί από το emule γιατί πολλά downloads δεν μπορούν να ολοκληρωθούν όχι γιατί δεν έχω προτεραιότητα αλλά κάτι συμβαίνει. Σε όλους τους χρήστες στην κατάσταση μου βγάζει αχρείαστα τμήματα (no needed parts). Πάντως από τα σχόλια των αρχείων που κατεβάζω υπάρχουν και άλλα άτομα που παραπονιούνται γι'αυτό. Έχω την εντύπωση ότι όσες φορές διέκοψα ένα download για να το συνεχίσω άλλη μερη μου παρουσιάζε αυτό το πρόβλημα. Λογικα αν φορτώσεις κάτι με τη μια δε θα υπάρχει πρόβλημα..

Malista....:( Diladi gaidourini ipomoni mexri na katebei ena arxeio...ftou!!

Oso gia ta corrupted,ego otan apofasisa na katebaso me to emule,mono corrupted den ithela!Paliotera eixa katebasei 4 fores to easy cd creator 6 apo 380 MB kathe fora,apo to kazaa...ola ta arxeia itan corrupted!!!Apo oti gnorizo sto emule,oti klikareis tha katebei...arga i grigora...tha ksanaallakso programma mallon...:(

Εγω δοκιμασα σημερα το DC++ .Αρκετα καλο αν και δεν ειδα τα 40KB που ακουγονται αν και ειμαι σε active mode...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 2 Μάι. 2004 , 16:02)

Εγω δοκιμασα σημερα το DC++ .Αρκετα καλο αν και δεν ειδα τα 40KB που ακουγονται αν και ειμαι σε active mode...

pios eftase sta 40 ? ego ta 5kb me to zori ta eftana (kai me adsl) :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko ( 2 Μάι. 2004 , 17:07)

Καλα μην το παρακανουμε κιολας. Δεν κατεβαζα με 40 αλλα οχι και με 5. Ημουν περιπου στο 25-32. Παντως να ξερεις οτι εχει σημασια τι αρχειο ζητας, ποσοι το εχουν, πρεπει να εισαι και active user...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregory_harmanis ( 2 Μάι. 2004 , 18:28)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑΙΝΙΕΣ;;;;

Μπορεις να κατεβασεις ενα p2p προγραμμα και απο εκει και περα να κανεις ενα search με αυτο την ταινια που θες και να την κατεβασεις. Φυσικα πρεπει να εχεις μια γρηγορη συνδεση γιατι αλλιως μπορει να σου παρει μερες....

Αμα ψαξεις τις προηγουμενες σελιδες θα βρεις πολλα p2p προγραμματα μαζι με τα links τους για το που θα τα βρεις

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregory_harmanis ( 2 Μάι. 2004 , 18:52)

pstn,εχω.θα κανει πολλη ωρα μια ταινια;;;

Στην καλυτερη των περιπτωσεων μια μερα (24 ωρες) για 700MB, με μεγιστη ταχυτητα. Αστο καλυτερα φιλε μου.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko ( 2 Μάι. 2004 , 17:07)

μήπως το μοντεμ που σου έδωσε η CYTA έχει ενσωματομένο firewall ?

πήρατε το πρωτάθλημα :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 2 Μάι. 2004 , 18:56)

Στην καλυτερη των περιπτωσεων μια μερα (24 ωρες) για 700MB, με μεγιστη ταχυτητα. Αστο καλυτερα φιλε μου.

Δεν ειναι μονο η ο χρονος αλλα και το ποσο θα σου κοστισει, γιατι πιστευω οτι αν η pstn ηταν flat rate θα ηταν καλη φαση για κατι πιο φτηνο απο την adsl.

Host

lipon gia osus thelon to diktio edonkey ego protino to overnet pu ine poli pio aytomatopiimeno xoris servers ke tetia!!!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb