soublaki-3 Δημοσιεύτηκε November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2011 Κάνετε backup στις επαφές σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 σπανια... εξαλλου δεν αποκτω επαφες καθε μερα, οποτε με 1 back-up 1 φορα καθε 1-2 μηνες ειμαι καλυμμενος :p το πολυ να χασω 3-4 επαφες... εξαλλου τις περισσοτερες τις εχω σε ολα τα κινητα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Οι επαφες συγχρονιζονται καθε μερα με το outlook και αφου κανω backup στο outlook αυτοματως παιρνω και τις επαφες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ??? Οποια επαφη προσθετω η αφαιρω συγχρονιζεται αυτοματα με το gmail μου...οποτε τερμα επαφες στη sim.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ποτε δεν κανω και δεν εχω κανει ποτε. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 gmail και δεν με νοιαζει ποτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 εκανα σπανια (και αυτο ψηφισα) μεχρι την Παρασκευη που περασε και με κρεμασε το παλιο μου κινητο τηλεφωνο οποτε τωρα που εχω android, φροντιζω να κανω καθε εβδομαδα backup και καθε μηνα συγχρονισμο με gmail, μιας και η εισαγωγη νεων επαφων ειναι σπανια. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 γίνεται αυτόματο back up στο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Δε μου αρέσει να έχω τις επαφές μου στο gmail, οπότε τις γράφω σε χαρτί κουζίνας. Πλάκα κάνω :p , τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το Nokia Suite και κάνω backup των επαφών μια φορά το δίμηνο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) εγω τις επαφες τις εχω παντα αποθηκευμενες σε μια η δυο σιμ. Ποτε στο κινητο (αθως τα συναλλαζω κιολας συχνα). Βεβαια οι επαφες μου σε ξεπερνουν τις 100. Οποτε αν μου το κλεψουν υπαρχει και η αλλη σιμ. Edited November 12, 2011 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Gmail και όλα είναι τέλεια!!:p;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts