Jump to content

Κάνετε backup στις επαφές σας;

Κοινοποίηση

Κάνετε backup στις επαφές σας;  

15 members have voted

1. 1. Κάνετε backup στις επαφές σας;

• Ναι
      7
    • Οχι
      3
    • Σπάνια
      5

Recommended Posts

σπανια... εξαλλου δεν αποκτω επαφες καθε μερα, οποτε με 1 back-up 1 φορα καθε 1-2 μηνες ειμαι καλυμμενος :p το πολυ να χασω 3-4 επαφες... εξαλλου τις περισσοτερες τις εχω σε ολα τα κινητα ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οι επαφες συγχρονιζονται καθε μερα με το outlook και αφου κανω backup στο outlook αυτοματως παιρνω και τις επαφες.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

??? Οποια επαφη προσθετω η αφαιρω συγχρονιζεται αυτοματα με το gmail μου...οποτε τερμα επαφες στη sim....

εκανα σπανια (και αυτο ψηφισα) μεχρι την Παρασκευη που περασε και με κρεμασε το παλιο μου κινητο τηλεφωνο οποτε τωρα που εχω android, φροντιζω να κανω καθε εβδομαδα backup και καθε μηνα συγχρονισμο με gmail, μιας και η εισαγωγη νεων επαφων ειναι σπανια.
Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Δε μου αρέσει να έχω τις επαφές μου στο gmail, οπότε τις γράφω σε χαρτί κουζίνας.

Πλάκα κάνω :p , τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το Nokia Suite και κάνω backup των επαφών μια φορά το δίμηνο περίπου.

εγω τις επαφες τις εχω παντα αποθηκευμενες σε μια η δυο σιμ. Ποτε στο κινητο (αθως τα συναλλαζω κιολας συχνα). Βεβαια οι επαφες μου σε ξεπερνουν τις 100. Οποτε αν μου το κλεψουν υπαρχει και η αλλη σιμ. Edited by REDHOTSTEF