soulfunkdjx Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Toν root explorer χρησιμοποίησα. :/ Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω.Θες να σου στείλω τον δικό μου φάκελο με το αρχείο που έχει μέσα ήδη τροποποιημένο να το βάλεις στην κάρτα σου να το μεταφέρεις εκεί που πρέπει και μετά να κάνεις μία επαννεκίνηση και ίσως λειτουργήσει.Για πες λίγο και πια έκδοση ακριβώς έχεις βάλει?Ποια rom εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω.Θες να σου στείλω τον δικό μου φάκελο με το αρχείο που έχει μέσα ήδη τροποποιημένο να το βάλεις στην κάρτα σου να το μεταφέρεις εκεί που πρέπει και μετά να κάνεις μία επαννεκίνηση και ίσως λειτουργήσει.Για πες λίγο και πια έκδοση ακριβώς έχεις βάλει?Ποια rom εννοώ. Την 4.0.2.Α.0.62, αν εννοείς αυτό... Αν μπορείς στείλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 http://www.sendspace.com/file/146o9a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 ΟΚ, ευχαριστώ για την βοήθεια... Το έβαλα, ελπίζω να λειτουργίσει... Και κάτι άλλο, στο data/data/ πρέπει σε όλους τους φακέλουςνα έχει φάκελο /shared_prefs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 ΟΚ, ευχαριστώ για την βοήθεια... Το έβαλα, ελπίζω να λειτουργίσει... Και κάτι άλλο, στο data/data/ πρέπει σε όλους τους φακέλουςνα έχει φάκελο /shared_prefs? Όχι σε όλα.Τα περισσότερα όμως έχων τον φάκελο shared_prefs.Εσύ αυτόν θα τον βάλεις μόνο στον φάκελο data/data/com.sonyericsson.conversations/ Μη προσπαθήσεις να τον βάλεις αλλού γιατί την...έκατσες. Κάνε επανεκκίνηση αφού τον αντιγράψεις για να πάρει τις ρυθμίσεις σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Ναι βρε, δεν είμαι στόκος :) Πάντως ψάχνοντας και σε άλλους φακέλους από αρκετούς λείπει το /shared_prefs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Όχι ρε συ δε σε είπα και στόκο.Απλά δε ξέρω κάθε φορά με ποιον έχω να κάνω και πάντα τα εξηγώ με λεπτομέρειες και όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται...πες μου αν έγινε αυτό με τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημέρα σε όλους (με συγχωρείτε αν το γράφω σε λάθος νήμα).έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο sk17i mini pro και βλέπω οτι είναι rooted και με cwm και έχει ROM Smultronic V.3. απλά θέλω να το στείλω για επισκευή για ένα μικροπροβληματάκι που παρουσιάζει και ξέρω οτι αν είσαι root δεν ισχύει η εγγύηση, οπότε θα ήθελα να το επαναφέρω σε μαμίσια ROM. Δοκίμασα μέσω seus αλλά τίποτα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει !!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 κανείς παιδια?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 κανείς παιδια?:(:( δοκιμασε με το (( sony pc Companion )) και θα εισαι οκ Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 δοκιμασε με το (( sony pc Companion )) και θα εισαι οκ μου βγαζει σφάλμα!!:(:(:(:(:( βοήθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 μου βγαζει σφάλμα!!:(:(:(:(:( βοήθεια κανεις? Σου βγαζει σφαλμα γιατι εχεις αλλαξει rom. Θα πρεπει να φλασαρεις μια μαμισια rom με το flashtools. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Σου βγαζει σφαλμα γιατι εχεις αλλαξει rom. Θα πρεπει να φλασαρεις μια μαμισια rom με το flashtools. πως θα βρω τη μαμίσια ρομ?επίσης υπάρχει κανένα tutorial για flshtools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) πως θα βρω τη μαμίσια ρομ?επίσης υπάρχει κανένα tutorial για flshtools? Εδώ θα βρεις να κατεβάσεις το flashtool και τη Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό? Edit: Μιας και εδω ειναι off topic, οτι αλλο θες ρωτησε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581 Edited November 14, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ναι ελληνικό πρέπει να είναι το τηλ.να σαι καλά φίλε μου!θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 ρε παιδια εχει κανεις το official πληκτρολόγιο για το xperia mini? έβαλα cyanogen mod και θα το ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosps Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Έχω το Samsung Galaxy Y με έκδοση 2.3.6 και θέλω να το κάνω root! Ακολούθησα όλα τα βήματα έτρεξα το πρόγραμμα, έκανε επανεκίννηση το κινητό αλλά δεν εμφανίστηκε το εικονίδειο Superuser! Παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση Gingerbread που έχω; Αν ναι τι μπορώ να κάνω για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στους οδηγούς για τα Samsung ή στο topic της συσκευής σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyvios6969 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ξεκίνησα την διαδικασία αλλα δυστυχώς δεν έφτασα μακρυά. Είμαι στο σημείο που έχει βγάλει μήνυμα STARTING ---- WAITING FOR DEVICE και δέν προχωράει παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος? Έχω το MLS iQTalc Crystal me 2.3.7 Android pano. Edited February 1, 2013 by polyvios6969 συμπλήρωση συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα. Ξεκίνησα την διαδικασία αλλα δυστυχώς δεν έφτασα μακρυά. Είμαι στο σημείο που έχει βγάλει μήνυμα STARTING ---- WAITING FOR DEVICE και δέν προχωράει παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος? Έχω το MLS iQTalc Crystal me 2.3.7 Android pano. Γράφει στον οδηγό ότι κάνει για mls; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyvios6969 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 έχει να κάνει και με την συσκευή δηλαδή,όχι μόνο με την έκδοση του Android,έτσι? :/ Δεν έγραφε στον οδηγό για το MLS...έχω φάει 2 μέρες τώρα να ψάχνω πώς θα αποκτήσω Root access,και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 έχει να κάνει και με την συσκευή δηλαδή,όχι μόνο με την έκδοση του Android,έτσι? :/ Δεν έγραφε στον οδηγό για το MLS...έχω φάει 2 μέρες τώρα να ψάχνω πώς θα αποκτήσω Root access,και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Σωστά.εψαξες στο Google καλά; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polyvios6969 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πρίν καταλήξω σε αυτόν τον οδηγό,βρήκα ενα προγραμματάκι σε .zip το οποίο έπρεπε να βάλω στην κάρτα μνήμης,και να ξεκινήσω το τηλέφωνο με συνδυασμό πλήκτρων,χωρίς καμία επιτυχία...Μετα βρήκα ένα άλλο προγραμματάκι που τρέχει στον υπολογιστή,Super one click κατι λεγόταν,επίσης καμία επιτυχία...το δεύτερο κολλούσε κιόλας, (programm not responding). Τελευταία δοκίμασα νωρίτερα αυτόν τον οδηγό,αλλα προφανώς δεν υποστηρίζει την συσκευή μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πρίν καταλήξω σε αυτόν τον οδηγό,βρήκα ενα προγραμματάκι σε .zip το οποίο έπρεπε να βάλω στην κάρτα μνήμης,και να ξεκινήσω το τηλέφωνο με συνδυασμό πλήκτρων,χωρίς καμία επιτυχία...Μετα βρήκα ένα άλλο προγραμματάκι που τρέχει στον υπολογιστή,Super one click κατι λεγόταν,επίσης καμία επιτυχία...το δεύτερο κολλούσε κιόλας, (programm not responding). Τελευταία δοκίμασα νωρίτερα αυτόν τον οδηγό,αλλα προφανώς δεν υποστηρίζει την συσκευή μου.... Ε ναι ρε φίλε.Αν σπουδάζεις ιστορία...θα διδάσκεσαι χημεία....????Πιστεύω όχι.... Ψάξε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337952&page=7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 εχω το sony experia E dual και θελω να το κανω root υπαρχει καποια ευκολη διαδικασια γινεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts