Jump to content

Xperia Μini st15i / Xperia Mini Pro sk17i κ.α. : One Click Root

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Toν root explorer χρησιμοποίησα. :/

Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω.Θες να σου στείλω τον δικό μου φάκελο με το αρχείο που έχει μέσα ήδη τροποποιημένο να το βάλεις στην κάρτα σου να το μεταφέρεις εκεί που πρέπει και μετά να κάνεις μία επαννεκίνηση και ίσως λειτουργήσει.Για πες λίγο και πια έκδοση ακριβώς έχεις βάλει?Ποια rom εννοώ.

• Απαντήσεις 421
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω.Θες να σου στείλω τον δικό μου φάκελο με το αρχείο που έχει μέσα ήδη τροποποιημένο να το βάλεις στην κάρτα σου να το μεταφέρεις εκεί που πρέπει και μετά να κάνεις μία επαννεκίνηση και ίσως λειτουργήσει.Για πες λίγο και πια έκδοση ακριβώς έχεις βάλει?Ποια rom εννοώ.

Την 4.0.2.Α.0.62, αν εννοείς αυτό...

Αν μπορείς στείλε...

ΟΚ, ευχαριστώ για την βοήθεια...

Το έβαλα, ελπίζω να λειτουργίσει...

Και κάτι άλλο, στο data/data/ πρέπει σε όλους τους φακέλουςνα έχει φάκελο /shared_prefs?

ΟΚ, ευχαριστώ για την βοήθεια...

Το έβαλα, ελπίζω να λειτουργίσει...

Και κάτι άλλο, στο data/data/ πρέπει σε όλους τους φακέλουςνα έχει φάκελο /shared_prefs?

Όχι σε όλα.Τα περισσότερα όμως έχων τον φάκελο shared_prefs.Εσύ αυτόν θα τον βάλεις μόνο στον φάκελο data/data/com.sonyericsson.conversations/ Μη προσπαθήσεις να τον βάλεις αλλού γιατί την...έκατσες. Κάνε επανεκκίνηση

αφού τον αντιγράψεις για να πάρει τις ρυθμίσεις σωστά.

Όχι ρε συ δε σε είπα και στόκο.Απλά δε ξέρω κάθε φορά με ποιον έχω να κάνω και πάντα τα εξηγώ με λεπτομέρειες και όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται...πες μου αν έγινε αυτό με τα μηνύματα.

Καλημέρα σε όλους (με συγχωρείτε αν το γράφω σε λάθος νήμα).έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο sk17i mini pro και βλέπω οτι είναι rooted και με cwm και έχει ROM Smultronic V.3. απλά θέλω να το στείλω για επισκευή για ένα μικροπροβληματάκι που παρουσιάζει και ξέρω οτι αν είσαι root δεν ισχύει η εγγύηση, οπότε θα ήθελα να το επαναφέρω σε μαμίσια ROM. Δοκίμασα μέσω seus αλλά τίποτα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει !!Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...
δοκιμασε με το (( sony pc Companion )) και θα εισαι οκ

μου βγαζει σφάλμα!!:(:(:(:(:( βοήθεια κανεις?

μου βγαζει σφάλμα!!:(:(:(:(:( βοήθεια κανεις?

Σου βγαζει σφαλμα γιατι εχεις αλλαξει rom. Θα πρεπει να φλασαρεις μια μαμισια rom με το flashtools.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σου βγαζει σφαλμα γιατι εχεις αλλαξει rom. Θα πρεπει να φλασαρεις μια μαμισια rom με το flashtools.

πως θα βρω τη μαμίσια ρομ?επίσης υπάρχει κανένα tutorial για flshtools?

πως θα βρω τη μαμίσια ρομ?επίσης υπάρχει κανένα tutorial για flshtools?

Εδώ θα βρεις να κατεβάσεις το flashtool και τη Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό?

Edit: Μιας και εδω ειναι off topic, οτι αλλο θες ρωτησε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• 1 month later...
Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Έχω το Samsung Galaxy Y με έκδοση 2.3.6 και θέλω να το κάνω root! Ακολούθησα όλα τα βήματα έτρεξα το πρόγραμμα, έκανε επανεκίννηση το κινητό αλλά δεν εμφανίστηκε το εικονίδειο Superuser! Παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση Gingerbread που έχω; Αν ναι τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στους οδηγούς για τα Samsung ή στο topic της συσκευής σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 1 month later...

Καλησπέρα.

Ξεκίνησα την διαδικασία αλλα δυστυχώς δεν έφτασα μακρυά.

Είμαι στο σημείο που έχει βγάλει μήνυμα STARTING ---- WAITING FOR DEVICE

και δέν προχωράει παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος?

Έχω το MLS iQTalc Crystal me 2.3.7 Android pano.

Edited by polyvios6969
συμπλήρωση συσκευής

Καλησπέρα.

Ξεκίνησα την διαδικασία αλλα δυστυχώς δεν έφτασα μακρυά.

Είμαι στο σημείο που έχει βγάλει μήνυμα STARTING ---- WAITING FOR DEVICE

και δέν προχωράει παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος?

Έχω το MLS iQTalc Crystal me 2.3.7 Android pano.

Γράφει στον οδηγό ότι κάνει για mls;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

έχει να κάνει και με την συσκευή δηλαδή,όχι μόνο με την έκδοση του Android,έτσι? :/

Δεν έγραφε στον οδηγό για το MLS...έχω φάει 2 μέρες τώρα να ψάχνω πώς θα αποκτήσω Root access,και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.

έχει να κάνει και με την συσκευή δηλαδή,όχι μόνο με την έκδοση του Android,έτσι? :/

Δεν έγραφε στον οδηγό για το MLS...έχω φάει 2 μέρες τώρα να ψάχνω πώς θα αποκτήσω Root access,και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.

Σωστά.εψαξες στο Google καλά;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πρίν καταλήξω σε αυτόν τον οδηγό,βρήκα ενα προγραμματάκι σε .zip το οποίο έπρεπε να βάλω στην κάρτα μνήμης,και να ξεκινήσω το τηλέφωνο με συνδυασμό πλήκτρων,χωρίς καμία επιτυχία...Μετα βρήκα ένα άλλο προγραμματάκι που τρέχει στον υπολογιστή,Super one click κατι λεγόταν,επίσης καμία επιτυχία...το δεύτερο κολλούσε κιόλας, (programm not responding). Τελευταία δοκίμασα νωρίτερα αυτόν τον οδηγό,αλλα προφανώς δεν υποστηρίζει την συσκευή μου....

Πρίν καταλήξω σε αυτόν τον οδηγό,βρήκα ενα προγραμματάκι σε .zip το οποίο έπρεπε να βάλω στην κάρτα μνήμης,και να ξεκινήσω το τηλέφωνο με συνδυασμό πλήκτρων,χωρίς καμία επιτυχία...Μετα βρήκα ένα άλλο προγραμματάκι που τρέχει στον υπολογιστή,Super one click κατι λεγόταν,επίσης καμία επιτυχία...το δεύτερο κολλούσε κιόλας, (programm not responding). Τελευταία δοκίμασα νωρίτερα αυτόν τον οδηγό,αλλα προφανώς δεν υποστηρίζει την συσκευή μου....

Ε ναι ρε φίλε.Αν σπουδάζεις ιστορία...θα διδάσκεσαι χημεία....????Πιστεύω όχι....

Ψάξε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337952&page=7