kostaspd Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν ξερω την έκδοση .45 κ δε μπορω να βοηθήσω:(:(Κάποιο μέλος θα μπορεί να με βοηθήσει κι εμένα...δεν θα με αφήσουν έτσι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas700 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) ενταξει παιδια το εκανα root :) το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν ανηγω το superuser στην κατηγορια apps δεν μου εχει τιποτα...τι τρεχει? επισης θελω να μου πιτε οταν φτιαχνω αντιγραφο ασφαλειας μια εφαρμογης με το titanium backup που το σοζει και πωσ γινετε η επαναφορα?? Edited February 12, 2012 by thomas700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Κι εγώ περιμένω ακόμη την σχετική απάντηση-υπόδειξη για το πως θα γίνω root επιτέλους...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Κι εγώ περιμένω ακόμη την σχετική απάντηση-υπόδειξη για το πως θα γίνω root επιτέλους...:confused: Έχεις δοκιμάσει να το κανεις root κ δε μπορείς; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Έχεις δοκιμάσει να το κανεις root κ δε μπορείς;Ακριβώς...αν διαβάσεις και τα προηγούμενα μου post θα καταλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) ενταξει παιδια το εκανα root :) το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν ανηγω το superuser στην κατηγορια apps δεν μου εχει τιποτα...τι τρεχει? επισης θελω να μου πιτε οταν φτιαχνω αντιγραφο ασφαλειας μια εφαρμογης με το titanium backup που το σοζει και πωσ γινετε η επαναφορα?? ετσι πρεπει φιλε οσες εφαρμογες θελουν root για να δουλεψουν οταν τις ανοιγεις θα φαινονται στο superuser..πατας αντιγραφα ασφαλειας το κουμπι δεξια μενου και πας batch απο κει κανεις backup-restore...αποθηκευονται στην sd στο φακελο titanium backup.αν δεν καταλαβες πες μου να στο εξηγησω καλυτερα Ακριβώς...αν διαβάσεις και τα προηγούμενα μου post θα καταλάβεις... γιατι δεν κανεις downgrade? σε .42? Edited February 13, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 γιατι δεν κανεις downgrade? σε .42? Ποια βήματα πρέπει να εκτελέσω?Και ποια έκδοση έχω τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θα το πω ακόμα μια φορά. Στο παρόν forum δεν συζητάμε πως να κάνουμε την οποιαδήποτε έκδοση root. Συζητάμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν κατά την προσπάθεια rooting της 042 με την μέθοδο που περιγράφεται στο αρχικό post. Τελεία και παύλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ποια βήματα πρέπει να εκτελέσω?Και ποια έκδοση έχω τελικά? πηγαινε ρυθμισεις->σχετικα με το τηλεφωνο->και λεει αριθμο εκδοσης γραψε μας τι λεει.. και μετα θα ακολουθησεις αυτο εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 το βημα ενα για να περασεις την εκδοση και το δευτερο για ροοτ αν θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 πηγαινε ρυθμισεις->σχετικα με το τηλεφωνο->και λεει αριθμο εκδοσης γραψε μας τι λεει.. και μετα θα ακολουθησεις αυτο εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 το βημα ενα για να περασεις την εκδοση και το δευτερο για ροοτ αν θελεις Αριθμός έκδοσης 3.0.1.Α.0.145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αριθμός έκδοσης 3.0.1.Α.0.145 αυτην ειχε οταν τ αγορασες>? αν θελεις βαζεις την .42 απο αυτο που σ στειλα.μην ξεχασεις να κανεις backup τις επαφες σου και τις εφαρμογες εαν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 αυτην ειχε οταν τ αγορασες>? αν θελεις βαζεις την .42 απο αυτο που σ στειλα.μην ξεχασεις να κανεις backup τις επαφες σου και τις εφαρμογες εαν θες Αυτήν είχα δεν πείραξα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas700 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αυτήν είχα δεν πείραξα κάτι... εγω παντος που ειχα την 4.0.Α.0.62 την ενακα downgrade στην 0.42 και μετα εκανα κανονικα το root και ειχα αριστα αποτελεσματα. αν σε ενδιαφερει το προγραμα που εκανα το downgrade ειναι το wotaclient http://www.wotanserver.com/en . απλα φτιαχνεις ενα account (ειναι δωρεαν) βρισκεις το τηλ σου και πας κατω που σου εχει επιλογη να κατεβασεις το wotanclient. απο οτι ειδα εχει πολες versions που μπορεις να επιλεξεις. οποτε την πας σε αυτην που θελεις και μετα κανεις κανονικα το root ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 εγω παντος που ειχα την 4.0.Α.0.62 την ενακα downgrade στην 0.42 και μετα εκανα κανονικα το root και ειχα αριστα αποτελεσματα. αν σε ενδιαφερει το προγραμα που εκανα το downgrade ειναι το wotaclient http://www.wotanserver.com/en . απλα φτιαχνεις ενα account (ειναι δωρεαν) βρισκεις το τηλ σου και πας κατω που σου εχει επιλογη να κατεβασεις το wotanclient. απο οτι ειδα εχει πολες versions που μπορεις να επιλεξεις. οποτε την πας σε αυτην που θελεις και μετα κανεις κανονικα το root ;)Χρησιμοποιώ ubuntu,πως θα τρέξω το wotanclient.exe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) για το sony erricson live with walkman και για εκδοση για την εκδοση 4.0.2.Α.0.62 που εχουμε εμεις,τι κανουμε?????? υπαρχει rooτ?? Edited February 17, 2012 by Sstroke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 για το sony erricson live with walkman και για εκδοση για την εκδοση 4.0.2.Α.0.62 που εχουμε εμεις,τι κανουμε?????? υπαρχει rooτ?? Περιμενεις μεχρι να βγει root για την εκδοση 0.62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 φαντάζομαι δεν έχει καταφέρει κανείς ακόμα να brick-άρει το κινητό; πώς το κατάφερα και το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot ακόμα δεν έχω καταλάβει για να μπορέσω να αναστρέψω την διαδικασία. Ακόμα αναζητώ για κάποια μέθοδο αναστροφής του προβλήματος. Έχει συναντήσει κανείς; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeap Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Γεια σας, σορρυ καταρχήν αν βγαίνω οφφ τοπικ αλλά το πρόβλημά μου που με οδήγησε εδώ, είναι ότι θέλω με χρήση του xperia mini μου (st15i), έκδοση .62 σε android 2.3.4, μέσω wifi, να συνδεθώ σε vpn δίκτυο απο το οποίο να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω proxy. Εκεί που κολλάω είναι ότι η συγκεκριμμένη συσκευή/λογισμικό κτλ δεν έχει ρύθμιση για proxy. Οποιοδήποτε app απο android market (μέχρι στιγμής) δεν έχει βοηθήσει. Γνωρίζει κανείς αν το ρουτάρισμα και η είσοδος σαν su μπορεί να ανοίξει στον σούπερ χρήστη μια τέτοια ρύθμιση; Ή μπορεί κανείς να με οδηγήσει σε άλλο τόπικ που να δίνει λύση; Παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 φαντάζομαι δεν έχει καταφέρει κανείς ακόμα να brick-άρει το κινητό; πώς το κατάφερα και το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot ακόμα δεν έχω καταλάβει για να μπορέσω να αναστρέψω την διαδικασία. Ακόμα αναζητώ για κάποια μέθοδο αναστροφής του προβλήματος. Έχει συναντήσει κανείς; αν και με εντυπωσίασε το γεγονός ότι δεν βρήκα οδηγίες για να διορθώσω το πρόβλημα μου, τα κατάφερα με το wotanserver.com. Ευτυχώς η συσκευή έμπαινε ακόμα σε fastboot οπότε και έδωσα τα στοιχεία καθώς και την stock rom που ήθελα να κατέβει. Για flashing η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δωρέαν. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Γεια σας, σορρυ καταρχήν αν βγαίνω οφφ τοπικ αλλά το πρόβλημά μου που με οδήγησε εδώ, είναι ότι θέλω με χρήση του xperia mini μου (st15i), έκδοση .62 σε android 2.3.4, μέσω wifi, να συνδεθώ σε vpn δίκτυο απο το οποίο να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω proxy. Εκεί που κολλάω είναι ότι η συγκεκριμμένη συσκευή/λογισμικό κτλ δεν έχει ρύθμιση για proxy. Οποιοδήποτε app απο android market (μέχρι στιγμής) δεν έχει βοηθήσει. Γνωρίζει κανείς αν το ρουτάρισμα και η είσοδος σαν su μπορεί να ανοίξει στον σούπερ χρήστη μια τέτοια ρύθμιση; Ή μπορεί κανείς να με οδηγήσει σε άλλο τόπικ που να δίνει λύση; Παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ πολύ. Δεν νομίζω να βοηθήσει το root. Εκτός κι αν υπάρχει εφαρμογή που να απαιτεί root για τέτοια δουλειά. Συνχίζουμε σε αυτό το topic. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_panos Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα. Εκανα το root σε xperia neo V με την εκδοση 2.3.4 και εγινε ουτε σε ενα λεπτο! Ως αρχαριος ομως ακομα στον κοσμο του android εχω μερικες ερωτησεις κι εγω 1)αξιζει που το εκανα τωρα root και να κατσω να ασχοληθω (να απεγκαταστησω αχρηστα προγραμματα κτλπ) ενω σε λιγες μερες βγαινει η εκδοση 4 και θα χαθει οτι κανω η να περιμενω να βγει η 4 και το root για την 4 και να το κανω μετα? 2)οταν βγει και βαλω την 4 και κανω root και ολα κομπλε αμα βγει μετα ενα μικρο-update για την 4 παλι θα χαθουνε ολα? 3)Εφαρμογες επι-πληρωμης πως εγκαθιστω τωρα που ειμαι rooted? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Edited February 28, 2012 by dj_panos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καλησπέρα και απο εμένα. Εκανα το root σε xperia neo V με την εκδοση 2.3.4 και εγινε ουτε σε ενα λεπτο! Ως αρχαριος ομως ακομα στον κοσμο του android εχω μερικες ερωτησεις κι εγω 1)αξιζει που το εκανα τωρα root και να κατσω να ασχοληθω (να απεγκαταστησω αχρηστα προγραμματα κτλπ) ενω σε λιγες μερες βγαινει η εκδοση 4 και θα χαθει οτι κανω η να περιμενω να βγει η 4 και το root για την 4 και να το κανω μετα? 2)οταν βγει και βαλω την 4 και κανω root και ολα κομπλε αμα βγει μετα ενα μικρο-update για την 4 παλι θα χαθουνε ολα? 3)Εφαρμογες επι-πληρωμης πως εγκαθιστω τωρα που ειμαι rooted? Ευχαριστω για τον χρονο σας! 1) Nαι, αξίζει φυσικά. Για το neo V η αναβάθμιση έρχεται μέσα με τέλη Απρίλιου. Και για το root ούτε συζήτηση! Μέχρι να βγει για την έκδοση 4.0...θα εχεις αλλάξει κινητό που λέει ο λόγος! 2)Ναι, θα χαθούνε όλα λογικά. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί όταν έκανα μια μικροαναβάθμιση πάνω στην gingerbread δεν έχασα τίποτα. 3)Απλά googlάρεις την εφαρμογή που θες με κατάληξη .apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 1)αξιζει που το εκανα τωρα root και να κατσω να ασχοληθω (να απεγκαταστησω αχρηστα προγραμματα κτλπ) ενω σε λιγες μερες βγαινει η εκδοση 4 και θα χαθει οτι κανω η να περιμενω να βγει η 4 και το root για την 4 και να το κανω μετα? 2)οταν βγει και βαλω την 4 και κανω root και ολα κομπλε αμα βγει μετα ενα μικρο-update για την 4 παλι θα χαθουνε ολα? 3)Εφαρμογες επι-πληρωμης πως εγκαθιστω τωρα που ειμαι rooted? 1) Προφανώς! Ποτέ δεν σταματά αυτό! 2) Ναι, πάντα χάνονται. 3) Αν εννοείς όντως πως τις εγκαθιστάς (κι όχι πως τις αποκτάς) τότε η απάντηση είναι όπως και πρίν που δεν ήσουν rooted. Δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_panos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 1) Προφανώς! Ποτέ δεν σταματά αυτό! 2) Ναι, πάντα χάνονται. 3) Αν εννοείς όντως πως τις εγκαθιστάς (κι όχι πως τις αποκτάς) τότε η απάντηση είναι όπως και πρίν που δεν ήσουν rooted. Δεν αλλάζει κάτι. Πως τις αποκτώ εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ακομη να βγει ρουτ για την .62?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts