Jump to content

Προβλημα HDMI Audio output

slash7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Εχω ενα θεμα το οποιο με ταλαιπωρει 2 μερες και μου εχει σπασει και τα νευρα. Συνδεω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση μεσω hdmi. Η εικονα ειναι μια χαρα, τελεια αλλα ο ηχος ερχεται απο τον υπολογιστη. Δεν μπορω με τιποτα να το μεταφερω. Οταν εν τω μεταξυ πηγαινω στο playback devices υπαρχει το internal speaker και το NVIDIA Hdmi Output. Οποτε οταν εχω το καλωδιο και τον λαπτοπ και στην τηλεοραση η δευτερη επιλογη(που θα επρεπε να δινει τον ηχο στη τβ και να δουλευει κανονικα) λεει not plugged in.. :(:worry::!::blink:

Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα τιποτα. Επισης να σημειωσω οτι οι επιλογες set as default και roll back δεν υπαρχουν.

Το λαπτοπ ειναι ενα Sony Vaio vpceh1e1e/b

:D

Άρης

Follow me

Τον ήχο περιμένεις να περάσει μέσα από το καλώδιο HDMI?

Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα: να μην υποστηρίζει το καλώδιο τον ήχο ή να μην υποστηρίζει η TV και τα 2 από το HDMI.

Το πιο σίγουρο θα ήταν να περάσεις ξεχωριστό καλώδιο για ήχο μέσω του κλασικού διπλού καλωδίου με καρφιά (κόκκινο-άσπρο) στο audio in της tv.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

@junglist Σας ευχαριστω και τους δυο. Το θεμα ειναι οτι με βαση το manual της τηλεορασης το υποστηριζει. Οπως και το καλωδιο. Απλως σκεφτομαι οτι θα ηταν κριμα να παρω ξεχωρισοτ καλωδιο αφου υποτιθεται οτι λειτουργει ετσι.

@kalosdios Φιλε μου τι εκανες και εν τελει λειτουργησε? Ρωταω γιατι τοσες μερες καθομαι απο πανω του και δεν μπορω να βρω τη λυση.

:D

Άρης

Follow me

Άλλη λύση είναι να δοκιμάσεις άλλο καλώδιο Hdmi.

Unleashed from my rooted Desire HD

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δοκιμασε αλλη θυρα..το ειχα και εγω αλλα το εφτιαξα..υπαρχουν κατι ρυθμίσεις στον πινακα ελέγχου--->ρυθμισεις ηχου που μπλοκαρουν τον ηχο του hdmi καμια φορα..δεν θυμαμαι πως το βρικα θυμαμαι οτι ειχα βρει πολυ ευκολα την ακρη στο google..

• 3 weeks later...
Εγω που συνέδεσα το laptop με καλώδιο hdmi με την τηλεόραση δεν εχω καθόλου εικόνα,δεν βλέπω τίποτα απο το video που παίζει στο laptop, γιατί?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

έδωσες σήμα στην εξωτερική οθόνη; ή απλά σύνδεσες το καλώδιο;

Συνέδεσα το λαπτοπ με την τηλεοραση με το συγκεκριμένο καλώδιο και έβαλα (στο λαπτοπ) να παίζει μια ταινία, αλλά τίποτα δεν φαίνονταν στην tv.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 1 month later...
  • 8 months later...

για τον ηχο πανε στισ ρυθμεισ τισ τβ και δεσ εγο απο εκει ειχα προβλιμα και δεν επαιζε

πατα το κουμπι με το συβολο τον γουιντοσ και το π και θα το βρεισ

Edited by mcde

@junglist Σας ευχαριστω και τους δυο. Το θεμα ειναι οτι με βαση το manual της τηλεορασης το υποστηριζει. Οπως και το καλωδιο. Απλως σκεφτομαι οτι θα ηταν κριμα να παρω ξεχωρισοτ καλωδιο αφου υποτιθεται οτι λειτουργει ετσι.

@kalosdios Φιλε μου τι εκανες και εν τελει λειτουργησε? Ρωταω γιατι τοσες μερες καθομαι απο πανω του και δεν μπορω να βρω τη λυση.

Δες λίγο εδώ τί έκανα εγώ και δούλεψε. Σε 7 με δεξί κλικ στο εικονίδιο έντασης κάτω δεξιά στο ρολόι . Κάρτα γραφικών ATI 6750 και TV Samsung 40B650 . HDMI καλώδιο από τα LIDL !!!!!!!!!! :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 5 months later...

Σε εμένα, windows 7, δεν έχει αυτή την επιλογή. Ενεργοποιώ τα ηχεία, ακούω από τον υπολογιστή και όχι από την τηλεόραση, ενεργοποιώ το AMD HDMI ακούω από την τηλεόραση και όχι από τον υπολογιστή.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ.