Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολυ! Αν το κάνεις, κατέβασε το τελευταίο 2.2 την v10D που ήταν η πιο σταθερή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Αν το κάνεις, κατέβασε το τελευταίο 2.2 την v10D που ήταν η πιο σταθερή. Ναι, αυτό κατεβάζω. Χρησιμοποιώ πολύ το GPS, οπότε για μένα είναι σημαντικό! ;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ναι, αυτό κατεβάζω. Χρησιμοποιώ πολύ το GPS, οπότε για μένα είναι σημαντικό! ;) Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις την 2.3 (με την ίδια μέθοδο) Μπορεί για κάποιο λόγο να μην έκατσε καλά, ειδικά αν έκανες την αναβάθμιση από "πάνω" από το 2.2 Σε μένα το GPS δουλεύει πολύ σταθερά και αξιόπιστα, εχθές το είχα περίπου μία ώρα ανοιχτό στο αμάξι, να μου δίνει οδηγίες και δεν ζορίστηκε καθόλουμ με το σήμα. Δεν το έχασε ούτε στιγμή. Η 2.3 σε μένα τουλάχιστον, είναι πλέον αρκετά σταθερή και πολύ πιο γρήγορη από την 2.2. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις την 2.3 (με την ίδια μέθοδο) Μπορεί για κάποιο λόγο να μην έκατσε καλά, ειδικά αν έκανες την αναβάθμιση από "πάνω" από το 2.2 Σε μένα το GPS δουλεύει πολύ σταθερά και αξιόπιστα, εχθές το είχα περίπου μία ώρα ανοιχτό στο αμάξι, να μου δίνει οδηγίες και δεν ζορίστηκε καθόλουμ με το σήμα. Δεν το έχασε ούτε στιγμή. Η 2.3 σε μένα τουλάχιστον, είναι πλέον αρκετά σταθερή και πολύ πιο γρήγορη από την 2.2. Θα το δοκιμάσω...μπορεί να έχεις δίκιο και να μην έκαστε καλά! Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Δεν μου λέτε τώρα.Η αναβάθμιση σε 2,3 θα γίνει την Δευτέρα 28/11.Αυτό περιμένουμε για official update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 εμενα αμα το πιασει το σημα δεν το χανει. το θεμα ειναι μεχρι να πιασει. Αλλες φορες με τη μια, αλλες χρησιμοποιω το fastreboot και αλλες επανεκκινω το κινητο ολοκληρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Δεν μου λέτε τώρα.Η αναβάθμιση σε 2,3 θα γίνει την Δευτέρα 28/11.Αυτό περιμένουμε για official update? τελευταια διορια απο δευτερα τελος τα ψεματα:mad::mad::mad: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θα το δοκιμάσω...μπορεί να έχεις δίκιο και να μην έκαστε καλά! Ευχαριστώ και πάλι! Λοιπόν το έκανα και δουλεύει κανονικότατα! Το προτείνω σε όλους όσους έχουν προβλημα! Έχει μεγάλη διαφορά η αναβάθμιση απο 2.2 κι από την αρχή! Άλλο κινητό κυριολεκτικά! :happy: Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cospisto1 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 την πηρα σημερα ειναι η V20e .μου την εδωσε απευθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 τελευταια διορια απο δευτερα τελος τα ψεματα:mad::mad::mad: Έτσι σωστός,εώς τη Δευτέρα.Μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Βγάζουμε τα φτυάρια και:help::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cospisto1 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φίλε με το που βάλεις την ελληνική κάρτα sim πρέπει να μπούν Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:lol::lol::lol::lol: στις επιλογές γλώσσας δεν εχει Ελληνικά; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 στις επιλογές γλώσσας δεν εχει Ελληνικά; Σε εμένα μώλις έβαλα την sim μόνο του άλλαξε γλώσσα σε Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδιά μετά από κάθε restart μου βγάζει ως γλώσσα αγγλικά και γερμανικά (όπου είναι να γράψω κείμενο). Το μενού κανονικά στα Ελληνικά. Προσθέτω τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο αφαιρώ τα γερμανικά κάνω restart και πάλι τα ίδια μόνο γερμανικά και αγγλικά. Το να μην κάνω resart δεν νομίζω πως αποτελεί λύση... αν και το έχω λιγότερο από 24 ώρες έχω την εντύπωση πως παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Tο μενου και τα λοιπα ειναι κανονικα ελληνικα?Μονο στο πληκτρολογιο δηλαδη εχεις το προβλημα? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ναι τα μενού κανονικά στα ελληνικά. Ουσιαστικά δεν κρατάει αποθηκεύει την ρύθμιση ότι στο πληκτρολόγιο βάζω Αγγλικά και Ελληνικά. Μετά από κάθε επανεκκίνηση έχω ελληνικό μενού αγγλικό γερμανικό πληκτρολόγιο και πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις να το αλλάξω. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Δυστυχώς δεν εχω χρησιμοποιησει το default πληκτρολόγιο της LG.κάποιος που το χρησιμοποιεί ας σου πει.εγώ το μόνο που σου προτείνω είναι να βάλεις το HTC IME το οποίο τα σπάει σε όλα.αλλά για να φλασαρεις το ζιπ που εχω θες root και clockwork. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Κανένα update σε 2,3 κανείς? Άντε αύριο 28 ο μήνας. Έμενα είναι απο Ολλανδία το κινητό μήπως κανείς έχει κατι νεότερο για αυτά τα μοντέλα? Αύριο ξεκινάνε την αναβάθμιση μαζί με το black? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε...flashara την rom από την αρχή (ελληνική). Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα...στο market μου βγάζει ότι εκκρεμεί μία ενημέρωση για το google maps πατάω να μπω να την κάνω και μου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζεται.... Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) ελα φιλε μου εγω δεν αντεξα και κατεβασα το smartflash και την επισημη rom 20l απο xda και ολα οκ .το smartflash απο εδω http://android.modaco.com/topic/335494-11-nov-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725-v20l-version/και η rom απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 27, 2011 by kosttheos Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε...flashara την rom από την αρχή (ελληνική). Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα...στο market μου βγάζει ότι εκκρεμεί μία ενημέρωση για το google maps πατάω να μπω να την κάνω και μου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζεται.... Υπαρχουν δυο λυσεις.Για τη πρωτη δεν ειμαι σιγουρος γιατι δε ξερω με ποια εκδοση του market ξεκιναει η 2.3.4: 1)ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων->market->καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων και μετα δοκιμασε παλι για την αναβαθμιση του google maps. 2)με market enabler βαλε καποιο αλλο δικτυο πχ t-mobile και θα εγκατασταθει. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Κανένα update σε 2,3 κανείς? Άντε αύριο 28 ο μήνας. Έμενα είναι απο Ολλανδία το κινητό μήπως κανείς έχει κατι νεότερο για αυτά τα μοντέλα? Αύριο ξεκινάνε την αναβάθμιση μαζί με το black? καλησπέρα παιδιά, έκανες κανένας σήμερα αναβάθμιση? Εμένα βονταφον και ακόμα τίποτα, μάλλον θα την έπιασε λάστιχο στο δρόμο και θα αργήσει πάλι:mad::mad::mad:... Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 @ agekalp thx έπαιξε μία χαρά με την λύση νούμερο 1. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 @whitemen Συντοπιτη μονο εσυ δεν εχεις παρει 2.3.4?Μηπως σε εχει banαρει η LG??:p Περα απο τη πλακα ποιος αλλος εδω δεν εχει παρει 2.3? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts