Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολυ!

Αν το κάνεις, κατέβασε το τελευταίο 2.2 την v10D που ήταν η πιο σταθερή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το κάνεις, κατέβασε το τελευταίο 2.2 την v10D που ήταν η πιο σταθερή.

Ναι, αυτό κατεβάζω. Χρησιμοποιώ πολύ το GPS, οπότε για μένα είναι σημαντικό! ;)

Ναι, αυτό κατεβάζω. Χρησιμοποιώ πολύ το GPS, οπότε για μένα είναι σημαντικό! ;)

Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις την 2.3 (με την ίδια μέθοδο)

Μπορεί για κάποιο λόγο να μην έκατσε καλά, ειδικά αν έκανες την αναβάθμιση από "πάνω" από το 2.2

Σε μένα το GPS δουλεύει πολύ σταθερά και αξιόπιστα, εχθές το είχα περίπου μία ώρα ανοιχτό στο αμάξι, να μου δίνει οδηγίες και δεν ζορίστηκε καθόλουμ με το σήμα. Δεν το έχασε ούτε στιγμή.

Η 2.3 σε μένα τουλάχιστον, είναι πλέον αρκετά σταθερή και πολύ πιο γρήγορη από την 2.2.

Αλέξανδρος,

Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις την 2.3 (με την ίδια μέθοδο)

Μπορεί για κάποιο λόγο να μην έκατσε καλά, ειδικά αν έκανες την αναβάθμιση από "πάνω" από το 2.2

Σε μένα το GPS δουλεύει πολύ σταθερά και αξιόπιστα, εχθές το είχα περίπου μία ώρα ανοιχτό στο αμάξι, να μου δίνει οδηγίες και δεν ζορίστηκε καθόλουμ με το σήμα. Δεν το έχασε ούτε στιγμή.

Η 2.3 σε μένα τουλάχιστον, είναι πλέον αρκετά σταθερή και πολύ πιο γρήγορη από την 2.2.

Θα το δοκιμάσω...μπορεί να έχεις δίκιο και να μην έκαστε καλά!

Ευχαριστώ και πάλι!

εμενα αμα το πιασει το σημα δεν το χανει.

το θεμα ειναι μεχρι να πιασει. Αλλες φορες με τη μια, αλλες χρησιμοποιω το fastreboot και αλλες επανεκκινω το κινητο ολοκληρο.

Δεν μου λέτε τώρα.Η αναβάθμιση σε 2,3 θα γίνει την Δευτέρα 28/11.Αυτό περιμένουμε για official update?

τελευταια διορια απο δευτερα τελος τα ψεματα:mad::mad::mad:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Θα το δοκιμάσω...μπορεί να έχεις δίκιο και να μην έκαστε καλά!

Ευχαριστώ και πάλι!

Λοιπόν το έκανα και δουλεύει κανονικότατα! Το προτείνω σε όλους όσους έχουν προβλημα! Έχει μεγάλη διαφορά η αναβάθμιση απο 2.2 κι από την αρχή! Άλλο κινητό κυριολεκτικά!

:happy:

τελευταια διορια απο δευτερα τελος τα ψεματα:mad::mad::mad:

Έτσι σωστός,εώς τη Δευτέρα.Μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Βγάζουμε τα φτυάρια και:help::rocket:

το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φίλε με το που βάλεις την ελληνική κάρτα sim πρέπει να μπούν Ελληνικά

το αγορασα χθες απο αγγλια κ δεν εχει ελληνικη γλωσσα.ξερει καποιος τον τροπο να την περασω?????αν ξερετε βοηθηστε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:lol::lol::lol::lol:

στις επιλογές γλώσσας δεν εχει Ελληνικά;

Αλέξανδρος,

στις επιλογές γλώσσας δεν εχει Ελληνικά;

Σε εμένα μώλις έβαλα την sim μόνο του άλλαξε γλώσσα σε Ελληνικά

Παιδιά μετά από κάθε restart μου βγάζει ως γλώσσα αγγλικά και γερμανικά (όπου είναι να γράψω κείμενο). Το μενού κανονικά στα Ελληνικά.

Προσθέτω τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο αφαιρώ τα γερμανικά κάνω restart και πάλι τα ίδια μόνο γερμανικά και αγγλικά.

Το να μην κάνω resart δεν νομίζω πως αποτελεί λύση...

αν και το έχω λιγότερο από 24 ώρες έχω την εντύπωση πως παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση.

φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

ναι τα μενού κανονικά στα ελληνικά. Ουσιαστικά δεν κρατάει αποθηκεύει την ρύθμιση ότι στο πληκτρολόγιο βάζω Αγγλικά και Ελληνικά. Μετά από κάθε επανεκκίνηση έχω ελληνικό μενού αγγλικό γερμανικό πληκτρολόγιο και πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις να το αλλάξω.

Δυστυχώς δεν εχω χρησιμοποιησει το default πληκτρολόγιο της LG.κάποιος που το χρησιμοποιεί ας σου πει.εγώ το μόνο που σου προτείνω είναι να βάλεις το HTC IME το οποίο τα σπάει σε όλα.αλλά για να φλασαρεις το ζιπ που εχω θες root και clockwork.

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk

Κανένα update σε 2,3 κανείς? Άντε αύριο 28 ο μήνας.

Έμενα είναι απο Ολλανδία το κινητό μήπως κανείς έχει κατι νεότερο για αυτά τα μοντέλα? Αύριο ξεκινάνε την αναβάθμιση μαζί με το black?

το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε...flashara την rom από την αρχή (ελληνική). Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα...στο market μου βγάζει ότι εκκρεμεί μία ενημέρωση για το google maps πατάω να μπω να την κάνω και μου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζεται....

ελα φιλε μου εγω δεν αντεξα και κατεβασα το smartflash και την επισημη rom 20l απο xda και ολα οκ .το smartflash απο εδω http://android.modaco.com/topic/335494-11-nov-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725-v20l-version/και η rom απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kosttheos
Κεφαλαία

το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε...flashara την rom από την αρχή (ελληνική). Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα...στο market μου βγάζει ότι εκκρεμεί μία ενημέρωση για το google maps πατάω να μπω να την κάνω και μου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζεται....

Υπαρχουν δυο λυσεις.Για τη πρωτη δεν ειμαι σιγουρος γιατι δε ξερω με ποια εκδοση του market ξεκιναει η 2.3.4:

1)ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων->market->καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων και μετα δοκιμασε παλι για την αναβαθμιση του google maps.

2)με market enabler βαλε καποιο αλλο δικτυο πχ t-mobile και θα εγκατασταθει.

Κανένα update σε 2,3 κανείς? Άντε αύριο 28 ο μήνας.

Έμενα είναι απο Ολλανδία το κινητό μήπως κανείς έχει κατι νεότερο για αυτά τα μοντέλα? Αύριο ξεκινάνε την αναβάθμιση μαζί με το black?

καλησπέρα παιδιά, έκανες κανένας σήμερα αναβάθμιση? Εμένα βονταφον και ακόμα τίποτα, μάλλον θα την έπιασε λάστιχο στο δρόμο και θα αργήσει πάλι:mad::mad::mad:...

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

@whitemen

Συντοπιτη μονο εσυ δεν εχεις παρει 2.3.4?Μηπως σε εχει banαρει η LG??:p

Περα απο τη πλακα ποιος αλλος εδω δεν εχει παρει 2.3?