mathmos Δημοσιεύτηκε April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2004 POY EINAI OI KALES EPOXES, POY KATHE FORA APO ANOIGA TO myphone.gr, EVLEPA KAI MIA KAINOURIA PAROUSIASI KINITOY????? TWRA AKOMA KAI TA AFIEROMATA STI FETINI CEBIT...DIARKESAN 3-4 MERES...... GIA NA MI PARE3IGITHW, ME ENDIFEROYN KAI MOY ARESOUN TA DIAFORA "GENIKA" THEMATA..... ALLA APLA EIXA SINITHISEI KATHE FORA POY ANOIGA TO MYPHONE.GR... NA VLEPW MIA KAINOURIA SIKSEVI, KAI META NA PSAXNW ME EXCITEMENT NA VRW SXOLIA, FOTOGRAFIES, VIDEOS,STO INTERNET . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Μην ανησυχείς φίλε. Δεν περνάμε περίοδο κάμψης! Το αφιέρωμα στην cebit δεν κράτησε 3-4 κράτησε όσο κράτησε και η έκθεση. Και ποιός ο λόγος να παρουσιάζει συσκευές την στιγμή που δεν θα έρθουν στην Ελλάδα; Γιατί παρουσιάστηκαν πολλά κινητά στην cebit μερικά εκ τον οποίον δεν θα έρθουν στην Ελλάδα. Πάντως όσα θα έρθουν υπάρχει και η παρουσίασή τους από το myphone. Συγνώμη αλλά κοίτα λίγο εδώ http://www.myphone.gr/devices/ μέσα από τις σελίδες του myphone έχουν παρουσιαστεί συνολικά 110 συσκευές και gadgets. Για κοίτα. Και στην τελική τι κινητά να παρουσιάσει αφού δεν έχουν παρουσιαστεί από τις εταιρίες άλλα; :happy: :lol: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathmos (29 Απρ. 2004 , 14:16) POY EINAI OI KALES EPOXES, POY KATHE FORA APO ANOIGA TO myphone.gr, EVLEPA KAI MIA KAINOURIA PAROUSIASI KINITOY????? TWRA AKOMA KAI TA AFIEROMATA STI FETINI CEBIT...DIARKESAN 3-4 MERES...... GIA NA MI PARE3IGITHW, ME ENDIFEROYN KAI MOY ARESOUN TA DIAFORA "GENIKA" THEMATA..... ALLA APLA EIXA SINITHISEI KATHE FORA POY ANOIGA TO MYPHONE.GR... NA VLEPW MIA KAINOURIA SIKSEVI, KAI META NA PSAXNW ME EXCITEMENT NA VRW SXOLIA, FOTOGRAFIES, VIDEOS,STO INTERNET . Συγνώμη αλλά μάλλον άλλο myphone θα έβλεπες. Δεν υπήρχε τέτοια εποχή ποτέ και στο λέω επειδή είμαι υπεύθυνος για όλες τις παρουσιάσεις μοντέλων. Αν μιλάς για το Myphone... σε 9 μήνες έχει παρουσιάσει 110 περίπου συσκευές αναλυτικά και μη, χωρίς να έχει καμία επαφή με αντιπροσωπείες, χωρίς να μας έχει προσφέρει ΚΑΜΙΑ επίσημη εταιρία εκτός 1-2 μεμονομένων περιπτώσεων, κάποια συσκευή. Αν μιλάς για Previews... πες μου κάποια μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν και δεν υπάρχουν, και εμείς θα τα ανεβάσουμε. Είναι πάντα πολύ εύκολη η κριτική όταν απλά είσαι θεατής. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο, για να μπορείς εσύ και άλλοι 20.000 χρήστες να μπαίνετε ΔΩΡΕΑΝ και να ενημερώνεστε με επίπεδο, έγκαιρα και προπαντώς ποιοτικά. Τέτοια λόγια απλά μας κάνουν να βλέπουμε και... την άλλη πλευρά του νομίσματος. :blink: Όσο για τα αφιερώματα σε CeBIT και Κάννες... να σε ενημερώσω οτι απο την εποχή του eos.gr/Unwired #1/Unwired #2 και μέχρι ΠΡΙΝ το Myphone ΠΟΤΕ δεν υπήρξε επίσημη online, άμεση και υψηλού επιπέδου ενημέρωση... Μόνο το myphone το κατάφερε αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο. Οπότε για ποιες εποχές μου μιλάς; :confused: Τέσπα τις επόμενες μέρες θα ανέβουν δύο Αναλυτικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων και ένα Preview. Εϊναι όλα ήδη έτοιμα. Βέβαια κοιτάζω και τον ανταγωνισμό στο ελληνικό και ξένο internet... και δεν μπορώ να βρω ένα αντίστοιχα ποιοτικό και ποσοτικό site. Plz αν ξέρεις κάποιο let me know :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Χμμμ... μήπως την εποχή που λες, "άνοιγες" το myphone πολυ πιο ... σπάνια; :) http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 TWRA AKOMA KAI TA AFIEROMATA STI FETINI CEBIT...DIARKESAN 3-4 MERES...... mercy? Μετά από αυτή τη δήλωση δηλώνω ότι δεν ξαναφτιάχνω τίποτα. Είπαμε, έχουμε και ένα όριο ανοχής. Τα πόδια μου ακόμη πονάνε... αλλά μετά από 2 μήνες μου βγήκε η κούραση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 μάνο απλά /ignore. μην τσαντίζεσαι για τέτοια... έχεις περάσει και ίσως περάσεις (ουμε) ακόμα χειρότερα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Εγω μια παρατηρηση εχω να κανω,οταν καποιος ανοιγει ενα τοπικ με κατι αρνητικο για το Myphone(στον σχολιασμο παντα)πεφτετε ολοι να τον φατε,ακομα και αν το λεει με καλο σκοπο-τροπο.Μονο για μοστρα υπαρχει ο σχολιασμος?Eιδικα εσυ MsK εισαι πολυ επιθετικος αναιτια!Ο φιλος παραπανω μπορει να εκανε το σχολιο λιγο...καπως...αλλα δεν χρειαζεται και εμεις να του απανταμε αναλογα,με καλο σκοπο νομιζω γραφουμε ολοι,οτι γραφουμε. Αυτα απο μενα,φιλικα παντα :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathmos (29 Απρ. 2004 , 14:16) POY EINAI OI KALES EPOXES, POY KATHE FORA APO ANOIGA TO myphone.gr, EVLEPA KAI MIA KAINOURIA PAROUSIASI KINITOY????? TWRA AKOMA KAI TA AFIEROMATA STI FETINI CEBIT...DIARKESAN 3-4 MERES...... Κι όμως... δεν διήρκεσαν 3-4 μέρες :whistle: Trust me! Ωστόσο μαζεύουμε ήδη υπογραφές και θα κάνουμε επίσημη αίτηση η επόμενη CeBIT να κρατήσει περισσότερο... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Nrg Εγω μια παρατηρηση εχω να κανω,οταν καποιος ανοιγει ενα τοπικ με κατι αρνητικο για το Myphone(στον σχολιασμο παντα)πεφτετε ολοι να τον φατε,ακομα και αν το λεει με καλο σκοπο-τροπο.Μονο για μοστρα υπαρχει ο σχολιασμος?Eιδικα εσυ MsK εισαι πολυ επιθετικος αναιτια!Ο φιλος παραπανω μπορει να εκανε το σχολιο λιγο...καπως...αλλα δεν χρειαζεται και εμεις να του απανταμε αναλογα,με καλο σκοπο νομιζω γραφουμε ολοι,οτι γραφουμε. Αυτα απο μενα,φιλικα παντα :rolleyes: Den antilego auti tin xrisimotita exei o sxoliasmos alla pos apo tin stigmi pou oloi xeroume oti auta pou leei den ta epeixirimatiologei kai malista den diakrino kamia antikeimenikktitaa sta logia tou. Pos pereimenei isi antimetopisi apo tin stigmi pou pseudete??? Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (29 Απρ. 2004 , 18:34) Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Den antilego auti tin xrisimotita exei o sxoliasmos alla pos apo tin stigmi pou oloi xeroume oti auta pou leei den ta epeixirimatiologei kai malista den diakrino kamia antikeimenikktitaa sta logia tou. Pos pereimenei isi antimetopisi apo tin stigmi pou pseudete??? Μα τι θα καταλαβουμε αν πεσουμε στο επιπεδο του καθενα?(δεν εννοω τον φιλο παραπανω,γιατι πιστευω οτι απλα δεν τα εγραψε οπως θα ηθελε). Και απο τα ποστς του φενεται οτι δεν ειναι και τοσο ενεργο μελος,οποτε ισως να μην ξερει να χρησιμοποιει σωστα το φορουμ,δεν ειναι αναγκη να τον σκοτωσουμε :devil: . Οσο για την αντικειμενικοτητα,γιατι μηπως υπαρχει ανταγωνιστης ετσι ωστε να μην ειναι αντικειμενικος κ να υποστιριζει καποιο αλλο σαιτ? :rolleyes: :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Ρε Μάνο μην ασχολήσαι. Πήγες και ξεσκίστηκες στην Cebit για να είσαι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και αυτό είναι το ευχαριστώ... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (29 Απρ. 2004 , 18:23) Εγω μια παρατηρηση εχω να κανω,οταν καποιος ανοιγει ενα τοπικ με κατι αρνητικο για το Myphone(στον σχολιασμο παντα)πεφτετε ολοι να τον φατε,ακομα και αν το λεει με καλο σκοπο-τροπο.Μονο για μοστρα υπαρχει ο σχολιασμος?Eιδικα εσυ MsK εισαι πολυ επιθετικος αναιτια!Ο φιλος παραπανω μπορει να εκανε το σχολιο λιγο...καπως...αλλα δεν χρειαζεται και εμεις να του απανταμε αναλογα,με καλο σκοπο νομιζω γραφουμε ολοι,οτι γραφουμε. Αυτα απο μενα,φιλικα παντα :rolleyes: Όταν τα περισσότερα threads εδώ μέσα ανοίγουν για να παραπονεθεί ο καθένας για ότι του κατέβει και μάλιστα με άκομψο τρόπο, ε λογικό είναι απο ένα σημείο και μετά να τσαντίζεται ο άλλος και να αντιδρά έτσι. :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (29 Απρ. 2004 , 18:23) Εγω μια παρατηρηση εχω να κανω,οταν καποιος ανοιγει ενα τοπικ με κατι αρνητικο για το Myphone(στον σχολιασμο παντα)πεφτετε ολοι να τον φατε,ακομα και αν το λεει με καλο σκοπο-τροπο.Μονο για μοστρα υπαρχει ο σχολιασμος?Eιδικα εσυ MsK εισαι πολυ επιθετικος αναιτια!Ο φιλος παραπανω μπορει να εκανε το σχολιο λιγο...καπως...αλλα δεν χρειαζεται και εμεις να του απανταμε αναλογα,με καλο σκοπο νομιζω γραφουμε ολοι,οτι γραφουμε. Αυτα απο μενα,φιλικα παντα :rolleyes: Μπα όχι, καμία σχέση. Δεν ενοχλήθηκα ούτε από αυτά που έγραψε, ούτε με τον τρόπο με τον οποίο τα έγραψε. Ωστόσο γνωρίζοντας ότι έχω "κοπιάσει" για να γίνει ότι έγινε στο παρελθόν, ειδικά στο θέμα της CeBIT και του 3GSM, πραγματικά νοιώθω άσχημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς δεν βρήκε ο φίλος και θα ήθελε να βρει και θα τον παρακαλέσω να το εκφράσει σε άλλο post του, ωστόσο... γι αυτό ακριβώς φτιάχτηκε ο σχολιασμός. Για πρώτη φορά εκφράζω και εγώ το παράπονό μου. Μπορώ ; Να, για παράδειγμα προχθές μου ήρθε ένα καλοπροαίρετο e-mail, που ένα μέλος του forum με ρωτούσε γεμάτος απορία που μπορεί να βρει πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο μοντέλο κινητού που αυτές τις ημέρες δόθηκε σε 100+ άτομα. Συγκεκριμένα, το Z105 της Samsung. Aν και εδώ και καιρό ήξερα ότι αυτό το κινητό θα δοθεί σε άτομα και μάλιστα δωρεάν, η Samsung σε επίσημη επικοινωνία αρνήθηκε να το δανείσει για τις ανάγκες τις παρουσίασης. Τους λόγους δεν τους ξέρω, όταν μάλιστα στο παρελθόν έχουν δοθεί συσκευές όπως το E700, E7100, D410, X600 ( τα δύο τελευταία μάλιστα τα παρουσίασα... πρώτος στον κόσμο)... Αλλά τι άλλο να κάνω... Πλέον έχω και εγώ παράπονο και το αναφέρω για πρώτη φορά στο σχολιασμό. Γι αυτό άλλωστε δεν το δημιουργήσαμε ; Ε, σχολιάζω και εγώ με τη σειρά μου :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (29 Απρ. 2004 , 18:42) Μπα όχι, καμία σχέση. Δεν ενοχλήθηκα ούτε από αυτά που έγραψε, ούτε με τον τρόπο με τον οποίο τα έγραψε. Ωστόσο γνωρίζοντας ότι έχω "κοπιάσει" για να γίνει ότι έγινε στο παρελθόν, ειδικά στο θέμα της CeBIT και του 3GSM, πραγματικά νοιώθω άσχημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς δεν βρήκε ο φίλος και θα ήθελε να βρει και θα τον παρακαλέσω να το εκφράσει σε άλλο post του, ωστόσο... γι αυτό ακριβώς φτιάχτηκε ο σχολιασμός. Για πρώτη φορά εκφράζω και εγώ το παράπονό μου. Μπορώ ; KANEIΣ δεν αμφιβαλλει για τον κοπο σας για αυτο το φορουμ. Κι εγω για πρωτη φορα εξεφρασα παραπονο :) Για το δικο σου θα το σκεφτουμε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 παραπονιέμαι με την σειρά μου και καταγγέλω τον Μάνο (το γνωστό σε όλους MsK) για το ότι δεν σηκώνει ποτέ το κινητό του...:p έχω βαρεθεί πια να τον καλώ και να με αγνοεί...αίσχος και πάλι αίσχος...που είναι εκείνες οι παλιές εποχές που το σήκωνε πάντα? :p σημάδια κούρασης και πτώσης ίσως και παρακμής..?? :o ή μήπως έχει το sx1 με την version 10 όπου δεν ακούγονται οι ήχοι κλήσης και χάνει τα τηλεφωνήματα..?? :p :p :p κρίμα πάντως...έχω απογοητευθεί...:p :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 που είναι εκείνες οι παλιές εποχές που το σήκωνε πάντα? τι έγινε;; :whistle: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Απρ. 2004 , 20:49) τι έγινε;; :whistle: είναι protype... 'no sound' :lol: :p Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Nikos_s3 παραπονιέμαι με την σειρά μου και καταγγέλω τον Μάνο (το γνωστό σε όλους MsK) για το ότι δεν σηκώνει ποτέ το κινητό του...:p έχω βαρεθεί πια να τον καλώ και να με αγνοεί...αίσχος και πάλι αίσχος...που είναι εκείνες οι παλιές εποχές που το σήκωνε πάντα? :p σημάδια κούρασης και πτώσης ίσως και παρακμής..?? :o ή μήπως έχει το sx1 με την version 10 όπου δεν ακούγονται οι ήχοι κλήσης και χάνει τα τηλεφωνήματα..?? :p :p :p κρίμα πάντως...έχω απογοητευθεί...:p :) Gia auto kai ego tou stelno sms :lol: . Mano,den pisteuo na perneis auta ta logia kapoiou atomou pou den xerei ti simainei myphone tis metritis. Ego opos polla meli tou myphone anagnorizoumai tin prospathia sou kai xeroumai tis exeis prosferei sro myphone gia na ginei to site ton 20.000 melon. Min akous kanenan continue the good work! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathmos (29 Απρ. 2004 , 14:16) POY EINAI OI KALES EPOXES, POY KATHE FORA APO ANOIGA TO myphone.gr, EVLEPA KAI MIA KAINOURIA PAROUSIASI KINITOY????? TWRA AKOMA KAI TA AFIEROMATA STI FETINI CEBIT...DIARKESAN 3-4 MERES...... GIA NA MI PARE3IGITHW, ME ENDIFEROYN KAI MOY ARESOUN TA DIAFORA "GENIKA" THEMATA..... ALLA APLA EIXA SINITHISEI KATHE FORA POY ANOIGA TO MYPHONE.GR... NA VLEPW MIA KAINOURIA SIKSEVI, KAI META NA PSAXNW ME EXCITEMENT NA VRW SXOLIA, FOTOGRAFIES, VIDEOS,STO INTERNET . Λοιπόν φίλε για ποια έποχή μας μιλάς? Υπήρχαν κάποιες στιγμές που παρουσιάζονταν πολλά κινητά μαζί... Γι αυτό γίνονταν και πολλές παρουσίασεις. Τώρα τα κινητά που βγάζινουν δεν είναι τόσα πολλά μεχρι στιγμής. Το myphone θα συνεχίσει να είναι σε ανοδική πορεία,γιατί κάπιοι κουραζονται για να μας προσφέρουν ουσιαστική ενημέρωση και ξεσκίστηκαν για την cebit... Καλό θα ήταν να μην είμαστε αχάριστοι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Θελετε την αποψη μου; Ειναι κριμα, οταν καποιος-οι αφιερωνουν ενα σημαντικο αριθμο ωρων απο τη ζωη τους, σε καθημερινη βαση, χωρις κανενα προσωπικο κερδος, (ακομα και τα διαφημιστικα μπανερ που παιζουν πολυ αμφιβαλλω εαν αφηνουν κερδος καθως η βαση δεδομενων του ΜyPhone ειναι τεραστια και για να συντηρηθει χρειαζεται πολυ χρημα) για την εγκυρη και αμεση ενημερωση μας ... να μη το αναγνωρισουμε. Τυχαινει να γνωριζω, και στην real life αλλα και στην διαδυκτιακη, πως νιωθει καποιος οταν ενω αφιερωνει τον εαυτο του για να ειναι οι υπολοιποι καλα, να περασουν ομορφα και στην περιπτωση μας, να ενημερωθουν σωστα ... η ανταποδωση δεν περιλαμβανει κι ενα απλο, "μικρο", ευχαριστω. Ενα ευχαριστω που θα γεμισει τα πνευμονια σου με χαρα και ικανοποιηση, και θα σου δωσει τη δυναμη να συνεχισεις μονο και μονο γιατι καποιος εκει εξω εκτιμα την δουλεια σου. Καποιος ανεφερε πως πεσαμε να φαμε τον φιλο μας που ειπε "ασχημα" λογια. Διαφωνω. Θεωρω (ευχομαι να βγω ψευτης) πως δεν ητανε καλοπροαιρετα. Τουλαχιστον η διατυπωση ειναι λαθος. Εαν πραγματι ηθελε να μαθει το "γιατι" υπαρχει πτωση στην παρουσιαση, υπηρχαν ενα σωρο τροποι να θεσει το θεμα ομορφα και τα λογια του να ακουστουν καλοπροαιρετα. Και ... αληθεια, θεωρει κανεις οτι ειναι λιγες; Regards, Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από GloBy Θελετε την αποψη μου; Ειναι κριμα, οταν καποιος-οι αφιερωνουν ενα σημαντικο αριθμο ωρων απο τη ζωη τους, σε καθημερινη βαση, χωρις κανενα προσωπικο κερδος, (ακομα και τα διαφημιστικα μπανερ που παιζουν πολυ αμφιβαλλω εαν αφηνουν κερδος καθως η βαση δεδομενων του ΜyPhone ειναι τεραστια και για να συντηρηθει χρειαζεται πολυ χρημα) για την εγκυρη και αμεση ενημερωση μας ... να μη το αναγνωρισουμε. Τυχαινει να γνωριζω, και στην real life αλλα και στην διαδυκτιακη, πως νιωθει καποιος οταν ενω αφιερωνει τον εαυτο του για να ειναι οι υπολοιποι καλα, να περασουν ομορφα και στην περιπτωση μας, να ενημερωθουν σωστα ... η ανταποδωση δεν περιλαμβανει κι ενα απλο, "μικρο", ευχαριστω. Ενα ευχαριστω που θα γεμισει τα πνευμονια σου με χαρα και ικανοποιηση, και θα σου δωσει τη δυναμη να συνεχισεις μονο και μονο γιατι καποιος εκει εξω εκτιμα την δουλεια σου. Καποιος ανεφερε πως πεσαμε να φαμε τον φιλο μας που ειπε "ασχημα" λογια. Διαφωνω. Θεωρω (ευχομαι να βγω ψευτης) πως δεν ητανε καλοπροαιρετα. Τουλαχιστον η διατυπωση ειναι λαθος. Εαν πραγματι ηθελε να μαθει το "γιατι" υπαρχει πτωση στην παρουσιαση, υπηρχαν ενα σωρο τροποι να θεσει το θεμα ομορφα και τα λογια του να ακουστουν καλοπροαιρετα. Και ... αληθεια, θεωρει κανεις οτι ειναι λιγες; Regards, Global Swstos file mou.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Θελω και εγω να γκρινιαξωωωω!!! Αλλα δεν με αφηνουν . Λογοκρινουν τα ποστ μου . Μsk εισαι πολυ κακος . :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Συμφώνω (αν και ίσως να μην έχω δηκαίωμα να μιλήσω), με όλα όσα λέτε, πραγματικά η καλή δουλειά που έχετε κάνει στο site αυτό κάνει ΜΠΑΜ, δύσκολα βρήσκεις τέτοια sites στην Ελλάδα, αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά απδεικνύεται και απο τα καθημερινά posts και μηνύματα που στέλνονται...Όμως ακούστε λίγο και την άποψη ενός "νέου" χρήστη της σελίδας σας, μην είστε τόσο απόλυτοι στις επισημάνσεις σας και στις διορθώσεις, όπως και στις παρατηρήσεις σας, αυτό το λέω με σεβασμό σε αυτό που έχετε καταφέρει να φτιάξετε, όμως σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως ο υπογράφων του πρώτου μηνύματος πχ δεν είχε κακό σκοπό ούτε και τέτοια πρόθεση...Ξέρετε είναι τόσο δύσκολο να μεταφερθεί ο τόνος και το στυλ των σκέψεων γραπτά όσο εύκολο είναι να μεταφερθεί προφορικά... :o Για αυτό το λόγο και γω παραμένω στα 30κάτι μηνύματα με το φόβο μήπως ή παρεξηγηθώ ή δεν εκφράσω σωστά και εν συνεχεία δεν ερμηνευθεί σωστά (όπως ελπίζω να συναίβει και με το πρώτο μυνημα) απο τον οποιονδήποτε .... Οφείλω πάντως να πω πως, σε αυτήν την σελίδα ποτέ μα ποτέ (δεν έχει σημασία ο χρόνος που την γνωρίζω) δεν έχω "βγει" με άδεια χέρια και αυτό είναι που πρέπει τελικά να κρατήσουμε και όπως γράφτηκε λίγο πιο πάνω, ένα έστω και μικρό (απο εμένα μεγάλο) ευχαριστώ και μια βαθεία ικανοποίηση για αυτό που τελικά βρήσκω και γίνομαι αποδέκτης τα νιώθω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts