Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

echonio said:
Καλησπέρααα .. Ξέρει κανείς το kinitoprosfores.gr ? Είναι αξιόπιστο? :wacko:

αξιόπιστο είναι.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα κινητά τα έχει σε καλή κατάσταση :O ? Τα έχει σε υπερβολικά χαμηλές τιμές και είναι στην Κρήτη (αν ήταν Αθήνα θα πήγαινα μια βολτίτσα να δω τι παίζει)
Never argue with an idiot ... they drag you down to their level and beat you with experience ... :X

@soublaki-3 να θυμάσαι ότι ο πελάτης έχει δίκιο! Δεν είναι μόνο το θέμα οι επαφές σου αλλά και ότι σου έδωσαν ανοιχτή συσκευασία! Μα είναι δυνατόν. Βεβαίως να πας στο ΙΝ.ΚΑ. αλλά να το χειριστείς με τρόπο. Και ενημερωσέ μας στη συνέχεια. Πραγματικά απεχθάνομαι κάτι τέτοια που βαρύνουν τον καταναλωτή.. Αίσχος.

Καλή επιτυχία.

thief said:
Δοκίμασες το wikipedia;

Δε νομίζω πάντως να βρεις λεπτομερέστατες πληροφορίες, δύσκολο να βγάζουν τα πάντα στη φόρα.

soublaki-3 said:
Γιατί δεν τους στέλνει ένα e-mail;

Η wikipedia λεει δεν ειναι αξιοπιστη πηγη γιατι ο καθενας μπορει να προσθεσει οτι θελει..τους το τονισαν..το email δεν ειναι και ασχημη ιδεα..

:w00t:

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω μια αγορά απο play.com και μου έχουν κάνει 2 φορές decline την παραγγελία μου. Ο λόγος φαντάζομαι είναι οτι στα στοιχεία της κάρτας, το πεδίο start date το έχω αφήσει κενό γιατί μου έστειλαν mail και με ενημερώνουν ή οτι τα στοιχεία της κάρτας δεν είναι σωστά ή αν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Η κάρτα δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί ψωνίζω με paypal. To θέμα είναι οτι στο πεδίο start date δεν ξέρω τι ημερομηνία να βάλω αφού πάνω στην κάρτα μου εμφανίζεται μόνο το expire date. Σαν start date πρέπει να βάλω την ημερομηνία της ανανεομένης κάρτας που έχω στα χέρια μου ή την ημερομηνία όταν την πρωτοέβγαλα δλδ πριν 2 χρόνια???

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

destiny1983 said:
Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω μια αγορά απο play.com και μου έχουν κάνει 2 φορές decline την παραγγελία μου. Ο λόγος φαντάζομαι είναι οτι στα στοιχεία της κάρτας, το πεδίο start date το έχω αφήσει κενό γιατί μου έστειλαν mail και με ενημερώνουν ή οτι τα στοιχεία της κάρτας δεν είναι σωστά ή αν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Η κάρτα δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί ψωνίζω με paypal. To θέμα είναι οτι στο πεδίο start date δεν ξέρω τι ημερομηνία να βάλω αφού πάνω στην κάρτα μου εμφανίζεται μόνο το expire date. Σαν start date πρέπει να βάλω την ημερομηνία της ανανεομένης κάρτας που έχω στα χέρια μου ή την ημερομηνία όταν την πρωτοέβγαλα δλδ πριν 2 χρόνια???

Start date κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις και δεν χρειάζεται να βάλεις.

1) Τσέκαρε ΟΛΑ τα υπόλοιπα στοιχεία της κάρτας σου, αν τα έχεις βάλει σωστά.

2) Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνεις από το play.com? Τι ύψους είναι?

3) Άλλη κάρτα έχεις να δοκιμάσεις?

destiny1983 said:
Καλησπέρα,

Να βάλεις την ημερομηνία της ανανεωμένης. Εμένα πχ, γραφει πάνω 03/10 exp date 04/12

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Τα στοιχεία της κάρτας μου είναι σωστά. Η τιμή του προιόντος είναι στα 34 ευρώ. Και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω απο το Play.com. Πάντα πληρώνω μέσω paypal και ποτέ δεν είχα πρόβλημα....άλλη κάρτα δεν έχω για να δοκιμάσω...

destiny1983 said:
Τα στοιχεία της κάρτας μου είναι σωστά. Η τιμή του προιόντος είναι στα 34 ευρώ. Και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω απο το Play.com. Πάντα πληρώνω μέσω paypal και ποτέ δεν είχα πρόβλημα....άλλη κάρτα δεν έχω για να δοκιμάσω...

ναχεις υπόψη σου οτι η πολιτική του play.com ειναι να μη στέλνει πάνω απο 30gbp αγορές στην ελλάδα και καθολου ηλεκτρονικά εχτός Αγγλίας. Δεν ξέρω αν το αλλάξανε.

http://www.play.com/Help.html?page=del

Edited by AngeloDion
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

destiny1983 said:

θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο amazon.co.uk

Πολύ πρόσφατα (χθες ή προχθές) ανανέωσαν την πολιτική των αποστολών τους και το Free Super Saver Delivery (δηλαδή η δωρεάν αποστολή) ισχύει πλέον και για την Ελλάδα σε ποσά άνω των £25.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRaiN said:
θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο amazon.co.uk

Πολύ πρόσφατα (χθες ή προχθές) ανανέωσαν την πολιτική των αποστολών τους και το Free Super Saver Delivery (δηλαδή η δωρεάν αποστολή) ισχύει πλέον και για την Ελλάδα σε ποσά άνω των £25.

ισχυει και για Πολωνια?? που το κοιταω αυτο??

γενικα στο amazon βρισκω παααααρα πολλα πραγματα αλλα το 99% δν μπορουν να μου το στειλουν οι πωλητες.. :( Μακαρι να αλλαξε!

Shit Happens!!!

fantomas_ktm said:
ισχυει και για Πολωνια?? που το κοιταω αυτο??

γενικα στο amazon βρισκω παααααρα πολλα πραγματα αλλα το 99% δν μπορουν να μου το στειλουν οι πωλητες.. :( Μακαρι να αλλαξε!

Nαι, έχει και την Πολωνία στη λίστα.

Ρίξε μια ματιά εδώ

(αν και νομίζω πως εσύ θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένα ή προϊόντα από πωλητές μέσω του Amazon.co.uk και όχι δικά του, οπότε και δε νομίζω να ισχύει το super saver).

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=200355380#h

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

αγόρασα από ένα κινέζικο site ένα πληκτρολόγιο μέσω paypal. μου είπαν ότι το έστειλαν στις 8/10 και θα έφτανε εδώ μέσα σε 7 με 13 εργ. μέρες. μέχρι τώρα δεν εχει έρθει κάτι. να ζητήσω πίσω τα χρήματα ή να περιμένω και άλλο?

και εγώ περιμένω πόσα πράγματα απο αρχές Οκτώβρη και όχι μόνο απο Κίνα και ακόμα δεν εχω παραλάβει τίποτα...κάτι πρέπει να παίζει με τα ΕΛΤΑ....

destiny1983 said:
και εγώ περιμένω πόσα πράγματα απο αρχές Οκτώβρη και όχι μόνο απο Κίνα και ακόμα δεν εχω παραλάβει τίποτα...κάτι πρέπει να παίζει με τα ΕΛΤΑ....

ποπο, μακάρι....................

τόσο καιρό σκέφτομαι μήπως ήταν απάτη το σίτε και έχασα τα χρήματα.

PARASwrite said:
αγόρασα από ένα κινέζικο site ένα πληκτρολόγιο μέσω paypal. μου είπαν ότι το έστειλαν στις 8/10 και θα έφτανε εδώ μέσα σε 7 με 13 εργ. μέρες. μέχρι τώρα δεν εχει έρθει κάτι. να ζητήσω πίσω τα χρήματα ή να περιμένω και άλλο?

Έχεις 45 ημέρες δικαίωμα να διεκδικήσεις τα χρήματα σου από το paypal.

άνοιξα σήμερα από το paypal την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

η ιστοσελίδα που αγόρασα το προϊόν μου λίγο μετά το άνοιγμα μου έστειλε email οτι θα μου στείλει νέο προϊόν και όταν το παραλάβω να κλείσω την διαδικασία του paypal. να το δεχτώ ή όχι ? ισχυρίζονται ότι το πρώτο προϊόν το έστειλαν, δεν έχουν όμως id tranfer λόγο ότι το πακέτο ζυγίζει 300 gr. εντο μεταξύ είτε έρθει είτε όχι το νέο πακέτο η διαδικασία του paypal θα κλήση από μόνη της.

destroy said:
ξέρει κανείς σας τίποτα για το moneybookers? είναι σαν το paypal η κάτι εντελώς άσχετο;

παρόμοιο, πολύ καλό είναι!

destroy said:
πως γινεται ι εγγραφη γιατι εγς κολλισα?

ναι αξιόπιστο είναι.

https://www.moneybookers.com/onboard/gr/register.pl

δεν εχει κάτι, απλά τα βήματα ακολουθείς, δεν είναι απαραίτητο να προσθέσεις κάποια

κάρτα η τρ. λογαριασμό.

Συγνωμη αν αυτο εχει απαντηθει ηδη αλλα κοιταζωντας καποιες σελιδες δεν το βρηκα καπου μαζεμενο. Ψαχνω να βρω sites σαν το http://www.Skroutz.gr τα οποια ουσιαστικα ψαχνουν Ελληνικα E-Shops και σου βγαζουν συγκριτικα τις τιμες για ενα προιον.

Ευχαριστω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]