GreekMu Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Έκανα παραγγελία ένα usb stick απο το e-shop.gr επιλέγοντας αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Θα πρέπει να περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο και μετά να πάω να το πάρω; Στην εξέλιξη παραγγελίας έχει 7 βήματα μέχρι να ολοκληρωθεί: Υποβολή Παραγγελίας 15/03/07 03:00 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας σε εξέλιξη Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων - Συγκέντρωση Προϊόντων - Τιμολόγηση Παραγγελίας - Συσκευασία Προϊόντων - Αποστολή - Θα πρέπει να περιμένω να γίνουν όλα και μετά να πάω να το πάρω; help πρώτη φορά αγοράζω από e-shop! Όσες φορές έχω παραγγείλει με παίρνουν τηλέφωνο και με ενημερώνουν ότι έχει έρθει, η στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι η παραγγελεια έφτασε στο καταστημα Λογικά το ίδιο θα κάνουν και σε εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 θα σου στειλουν μηνυμα..παντως το e-shop θεσσαλονικης ειναι κατι παραπανο απο αψογο..ψωνιζε αφοβα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Τους έστειλα μειλ και μου απάντησαν οτι αύριο το απόγευμα θα το έχουν στο κατάστημα! Για να δούμε. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Πριν από ένα μήνα περίπου έκανα μια αγορά από το ebay. Το προϊόν αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα. Να αφήσω ένα επιπλέον μικρό διάστημα ή να προβώ άμεσα στις ενέργειες που προβλέπονται; Επικοινώνησα με τον τύπο πριν από μία βδομάδα και μου είπε ότι το έστειλε και να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Να τον εμπιστευτώ και να μην κάνω καμία κίνηση; Το προϊόν βρίσκεται στην Αγγλία και μου φαίνεται υπερβολικό το διάστημα που έχει περάσει, από τη στιγμή που έχω κάνει και άλλες αγορές από Αγγλία και μέσα σε 2-3 μέρες τα παραλαμβάνω. Ο τύπος αυτός έχει Positive feedback 99.5% :worry:. Τι με συμβουλεύετε; :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Τους έστειλα μειλ και μου απάντησαν οτι αύριο το απόγευμα θα το έχουν στο κατάστημα! Για να δούμε. Το πήρα το usb, μια χαρά, όλα καλά! Θα αγοράσω όλο το e-shop τώρα που πήρα φόρα! Να είχανε και τηλεοράσεις sony άλλο τίποτα! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πριν από ένα μήνα περίπου έκανα μια αγορά από το ebay. Το προϊόν αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα. Να αφήσω ένα επιπλέον μικρό διάστημα ή να προβώ άμεσα στις ενέργειες που προβλέπονται; Επικοινώνησα με τον τύπο πριν από μία βδομάδα και μου είπε ότι το έστειλε και να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Να τον εμπιστευτώ και να μην κάνω καμία κίνηση; Το προϊόν βρίσκεται στην Αγγλία και μου φαίνεται υπερβολικό το διάστημα που έχει περάσει, από τη στιγμή που έχω κάνει και άλλες αγορές από Αγγλία και μέσα σε 2-3 μέρες τα παραλαμβάνω. Ο τύπος αυτός έχει Positive feedback 99.5% :worry:. Τι με συμβουλεύετε; :ninja: isos na perimenes ligo akoma !! mia agora pou eixa kanei pantos apo amerikh ekane kanean 3mhno na rthei !! apo tote den xanagorasa apo ebay !! protimo ta ellhnika site !! den mporeis kapos na matheis an to exei steilei? px na ton rothseis me pia etairia to esteile kai na sou dosei aithmo apostolhs !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 isos na perimenes ligo akoma !! mia agora pou eixa kanei pantos apo amerikh ekane kanean 3mhno na rthei !! apo tote den xanagorasa apo ebay !! protimo ta ellhnika site !! den mporeis kapos na matheis an to exei steilei? px na ton rothseis me pia etairia to esteile kai na sou dosei aithmo apostolhs !!Επικοινώνησα πάλι μαζί του και μου είπε ότι θα ψάξει να βρει την απόδειξη που το έστειλε. Θα του πω να τη σκανάρει και να μου τη στείλει... :worry: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 sostos !!:) etsi tha xereis sigoura oti sto esteile kai tha mporeis na matheis kai pou akrivos vrisketei me ton arithmo apostolhs !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πριν από ένα μήνα περίπου έκανα μια αγορά από το ebay. Το προϊόν αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα. Να αφήσω ένα επιπλέον μικρό διάστημα ή να προβώ άμεσα στις ενέργειες που προβλέπονται; Επικοινώνησα με τον τύπο πριν από μία βδομάδα και μου είπε ότι το έστειλε και να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Να τον εμπιστευτώ και να μην κάνω καμία κίνηση; Το προϊόν βρίσκεται στην Αγγλία και μου φαίνεται υπερβολικό το διάστημα που έχει περάσει, από τη στιγμή που έχω κάνει και άλλες αγορές από Αγγλία και μέσα σε 2-3 μέρες τα παραλαμβάνω. Ο τύπος αυτός έχει Positive feedback 99.5% :worry:. Τι με συμβουλεύετε; :ninja: Μην περιμενεις αλλο. Το Paypal σου δινει δικαιωμα να ανοιξεις dispute μεσα σε 45 ημερολογιακες ημερες απο την ημερα που πληρωσες το αντικειμενο. Συνεπως εισαι πολυ κοντα στη προθεσμια και αν το αφησεις και αλλο πιθανον να χασεις τα χρηματα σου. Ανοιξε ενα dispute γραψε οτι δεν εχεις λαβει τιποτα και πατα το κουμπι που λεει "escale it to a claim". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μην περιμενεις αλλο. Το Paypal σου δινει δικαιωμα να ανοιξεις dispute μεσα σε 45 ημερολογιακες ημερες απο την ημερα που πληρωσες το αντικειμενο. Συνεπως εισαι πολυ κοντα στη προθεσμια και αν το αφησεις και αλλο πιθανον να χασεις τα χρηματα σου. Ανοιξε ενα dispute γραψε οτι δεν εχεις λαβει τιποτα και πατα το κουμπι που λεει "escale it to a claim".Μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μου ακόμα και αν το έχει στείλει; Και αν πχ σε μια βδομάδα φτάσει; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μου ακόμα και αν το έχει στείλει; Και αν πχ σε μια βδομάδα φτάσει; Ναι, βεβαια και μπορεις. Ειναι ευθυνη του πωλητη να φτασει σε εσενα το αντικειμενο. Αν παρεις τα χρηματα απο το paypal και επειτα φτασει, αν ο πωλητης ηταν ενταξει απεναντι σου - δηλαδη επικοινωνουσε σε καταλαβαινε κτλ- τοτε πεστου το και του δινεις τα χρηματα μεσω paypal παλι. Αν ηταν εντελως μ@λακας κρατας τα χρηματα και το αντικειμενο και αντε γεια (εκτος βεβαια αν ειναι συστημενο οποτε θα μπορει να αποδειξει οτι το ελαβες). Τουλαχιστον εγω αυτο κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo_black Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Λοιπόν πάρτε και μια αρνητική εμπειρία: Παρήγγειλα για ένα φίλο μια οθόνη Laptop (AUO 15,4) στην τιμή των 233$ (170$+63$ μεταφορικά) από ΗΠΑ μέσω eBay. 181Ε δηλαδή με την αξία της οθόνης γύρω στα 140Ε. Πλήρωσα κανονικά μέσω Paypal και ο πωλητής μου την έστειλε με Fedex. Η οθόνη έφτασε, και δυστυχώς μου τη σταμάτησαν στο τελωνείο. 180Ε ο εκτελωνισμός κύριοι. Είχα παραγγείλει και άλλα πράγματα και πάντα περνούσαν έτσι, με μέγιστη αξία τα 100Ε όμως. Βέβαια από τα 600Ε που ήθελε η HP για την αλλαγή της οθόνης πάλι καλύτερα είμαστε, αλλά 180Ε από το πουθενά είναι τουλάχιστον κλεψιά. Οπότε πρώτα ψάχνουμε να βρούμε να αγοράσουμε από Ευρώπη όταν πρόκειται για ακριβό δεματάκι. Αν δε βρούμε, επικοινωνούμε με τον πωλητή στην Αμερική και τον ρωτάμε αν μπορεί να γράψει στο τιμολόγιο μικρότερη αξία (πχ να κάνει 150 και να βάλει 80) ή αν μπορεί να μη βάλει καθόλου απόδειξη και να το στείλει ως gift. Αλλιώς...δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις. Σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε πολλούς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω... Άνοιξα ένα dispute και τελικά συνέβη το εξής...αντί να γράψει ο αποστολέας στο πακέτο kalamata έγραψε kulamata. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε που βρίσκεται το πακέτο τώρα; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Καλησπερα, Το Σαββατο θα παω στο Λονδινο για 4 μερες. Εχω βαλει στο ματι Αυτό το mp4. Ξέρει κανεις κανα eshop με καταστημα στο Λονδινο ωστε να δω τι παιζει? Ελπιζω καπου να το βρω στο Λονδινο και να γλυτωσω την ταλαιπωρια και τα εξοδα των μεταφορικων. Αλεξης Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 κανενα φθηνο ελληνικο e shop με καρτες μνημης m2? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ρίξε μια ματιά... http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=sony+memory+stick+m2 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Όσον αναφορά το τελωνείο, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο αξίας των αντικειμένων, όπου δεν φορολογούνται; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 νομίζω ότι πάνω από 100$ τα κοιτάνε όλα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ενδιαφέρον αν είναι τόσο το όριο..! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μηπως ξέρει κάποιος με ποια τράπεζα συνεργάζεται το expansys στην Ελλάδα??? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μηπως ξέρει κάποιος με ποια τράπεζα συνεργάζεται το expansys στην Ελλάδα??? Γιατί δεν ρωτάς το expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Από το e-shop.gr έρχονται DVD σε Κύπρο μέσω courier? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Πριν από ένα μήνα περίπου έκανα μια αγορά από το ebay. Το προϊόν αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα. Να αφήσω ένα επιπλέον μικρό διάστημα ή να προβώ άμεσα στις ενέργειες που προβλέπονται; Επικοινώνησα με τον τύπο πριν από μία βδομάδα και μου είπε ότι το έστειλε και να περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Να τον εμπιστευτώ και να μην κάνω καμία κίνηση; Το προϊόν βρίσκεται στην Αγγλία και μου φαίνεται υπερβολικό το διάστημα που έχει περάσει, από τη στιγμή που έχω κάνει και άλλες αγορές από Αγγλία και μέσα σε 2-3 μέρες τα παραλαμβάνω. Ο τύπος αυτός έχει Positive feedback 99.5% :worry:. Τι με συμβουλεύετε; :ninja:Άνοιξα λοιπόν dispute και στη συνέχεια έκανα escale it to a claim. Η απόφαση που πήρε το paypal είναι να μου επιστραφεί το ποσό. Τέλος καλό όλα καλά... :happy: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Άνοιξα λοιπόν dispute και στη συνέχεια έκανα escale it to a claim. Η απόφαση που πήρε το paypal είναι να μου επιστραφεί το ποσό. Τέλος καλό όλα καλά... :happy: Τα χρήματα επέστρεψαν στο λογαριασμό σου στην κάρτα ή παρέμειναν στο paypal; Αν έγινε το πρώτο, μετά απο πόσο χρονικό διάστημα μπήκαν στον λογαριασμό και έγιναν διαθέσιμα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts