eirini_skg Δημοσιεύτηκε November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2011 (edited) http://www.emarket.gr/uploaded/f802741ad1989b7bc5243a8f088d7184.jpg SAR: 0,639 _________________________________________________________________________________________________________ Πρόσφατα απέκτησα ένα Huawei U8300, χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιας τεχνολογίας συσκευές. Το manual που συνοδεύει τη συσκευή δεν είναι κ πολύ κατατοπιστικό σε θέμα όπως πχ αλλαγή γλώσσας πληκτρολογίου, αλλά ούτε κ στο google έχω βρει ικανοποιητικές πληροφορίες. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ! Edited January 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 λογικα στο settings > language&keyboard > ... θα βρεις οτι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_skg Δημ. November 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το δοκίμασα! Αλλά δεν... πήγα κ στο κατάστημα της wind αλλά ούτε κ η πωλήτρια μπόρεσε να με βοηθήσει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 εχω ενα juni και θελω να το κανω update γιατι κανει διαφορα τρελα να πω πως δε τοχω κανει απο τοτε που το πηρα οσο κ αν εχω ψαξει δε βρηκα τιποτε, μπορει να βοηθησει κανεις?? ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telus Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 δες εδώ στα manuals κάτι θα βρεις εδώ... u8300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 σ ευχαριστω πολυ αλλα δε βγαζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts