bluesea Δημοσιεύτηκε August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2003 Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει από macintosh ας με βοηθήσει σε μια απορία που έχω και συνδοιάζει κινητό - mac και μεταφορά φωτογραφιών (ή αρχείων). Ψάχνω να βρώ κάποιο Infrared Usb Adapter για Macintosh έτσι ώστε να μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και γενικά αρχεία από οποιοδήποτε κινητό σε Macintosh. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο προϊόν ή γενικά κάποιος τρόπος (μέσω IR) να γίνει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Στέλλα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 Δεν μας λές τι λειτουργικό έχει το mac και τι μηχάνημα είναι. Είναι πολύ δύσκολο να βρείς infrared adapter για mac που να τα κάνει όλα αυτά. Αντίθετα, με οποιοδήποτε USB bluetooth adapter και το OS X Jaguar (10.2) θα κάνεις τη δουλειά σου (η Apple έχεi φροντίσει για τους drivers). Φυσικά δεν λειτουργεί με όλα τα κινητά, αλλά μόνο με τα bluetooth-enabled μοντέλα που αναφέρονται εδώ. Εσύ για ποιά κινητά ενδιαφέρεσαι; By the way, αφού χρησιμοποιείς mac, πέρνα μια βόλτα από το HelMUG. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. August 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Quote Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Δεν μας λές τι λειτουργικό έχει το mac και τι μηχάνημα είναι. Είναι πολύ δύσκολο να βρείς infrared adapter για mac που να τα κάνει όλα αυτά. Αντίθετα, με οποιοδήποτε USB bluetooth adapter και το OS X Jaguar (10.2) θα κάνεις τη δουλειά σου (η Apple έχεi φροντίσει για τους drivers). Φυσικά δεν λειτουργεί με όλα τα κινητά, αλλά μόνο με τα bluetooth-enabled μοντέλα που αναφέρονται εδώ. Εσύ για ποιά κινητά ενδιαφέρεσαι; By the way, αφού χρησιμοποιείς mac, πέρνα μια βόλτα από το HelMUG. ;) ariadgr σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Στο http://www.helmug.gr βρήκα ένα αντίστοιχο thread όπου υπήρχε λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Όσο για το λειτουργικό που έχει το Mac και το τι μηχάνημα είναι δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί: *πρώτον δεν είναι δικό μου, *δεύτερο δεν έχω την παραμικρή ιδέα για Mac και *τρίτον γιατί πρόκειτε για περίπου 10 - 15 μηχανήματα που θα χρειαστούν USB Ir Adapter οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να αρχίσω να τα απαριθμώ ένα ένα. Για αυτό το λόγο αναζητούσα γενικές πληροφορίες έτσι ώστε να τους τις δώσω και μετά απο κεί οι ενδιφρόμενοι να κινηθούν ανάλογα. Συγκεκριμένα πρόκειτε για μηχανήματα Mac τα οποία χρησιμοποιούν κάποιοι φωτογράφοι και θέλουν να ξεκινήσουν να εκτυπώνουν φωτογραφίες πελατών τους από κινητό. Πάντως και πάλι σε ευχαριστώ πολύ γιατί μόνη μου αποκλείεται να έβρισκα ποτέ τη λύση. :o :) :o :) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts