akalos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) δεν δουλευεi σωστα,αλλα δειχνει το ενα και αλλα το αλλο.Aν τσεκαρεις και στις διεργασιες και στα notifications που δειχνει παλι την ελευθερη μνημη δεν συμφωνουν.Και ναι καταναλωνει γι αυτο εβαλα την cm7 γιατι σε αλλες roms δουλευει σωστα?δεν το εχω τσεκαρει ποτε αυτο! αφου δεν δουλευει το πεταξα και εγω. παντως περα απο την μνημη και το led ολα τα αλλα ειναι μια χαρα για μενα,και απολυτως κανενα reboot μεχρι τωρα ου ρε που θελετε cm 11!!θα ακουσω κανενα παραξενο in call volume και θα φρικαρω παλι,τηλ ειναι,γιατι τις βγαζουν χωρις να λυσουν αυτα τα θεματα πρωτα?********... ασχετο:αμα δεν παρουμε-δουλεψουμε nexus pure android δεν θα δουμε ποτε,μονο θα το ακουμε με iphone εχω αρκετους δικους μου σχετικα αλλα με nexus κανενα,τυχαιο? edit:εχει δουλεψει κανεις σας MapFactor: GPS Navigation στο κινητος μας,ειναι ελαφρυ αραγε? Edited February 27, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να παρω back up της CM11 με το recovery 5.0.... ουτε με το 6 του Ivan αλλα ουτε και με το TWRP που προτινει ο δημιουργος; Εχω παντα fail στο system. Παντως πολυ ομορφη η CM με την KitKat. Και σε συνδιασμο με xposed framework και gravity box ειναι πολυ ελκυστικη. Βεβαια δεν το χρησιμοποιω για καθημερινη χρηση και δεν εχω ανακαλυψει ακομα τα bugs ουτε του 'χω sim για να τσεκαρω την ποιοτητα ηχου στις κλισεις. edit: Ok, δουλεψε με το CWM 6.0.4.4. Edited February 28, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να παρω back up της CM11 με το recovery 5.0.... ουτε με το 6 του Ivan αλλα ουτε και με το TWRP που προτινει ο δημιουργος; Εχω παντα fail στο system. Παντως πολυ ομορφη η CM με την KitKat. Και σε συνδιασμο με xposed framework και gravity box ειναι πολυ ελκυστικη. Βεβαια δεν το χρησιμοποιω για καθημερινη χρηση και δεν εχω ανακαλυψει ακομα τα bugs ουτε του 'χω sim για να τσεκαρω την ποιοτητα ηχου στις κλισεις. edit: Ok, δουλεψε με το CWM 6.0.4.4. απο θεμα ραμ και wifi πως την ειδες? δεν σε ρωταω για καταναλωση μπαταριας αφου δεν εμεινες πολυ εκει. Cm11 απο ποιους φορεσες? Και τι ρομ ειχες απο κατω για βαση? Edited February 28, 2014 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) απο θεμα ραμ και wifi πως την ειδες? δεν σε ρωταω για καταναλωση μπαταριας αφου δεν εμεινες πολυ εκει. Cm11 απο ποιους φορεσες? Και τι ρομ ειχες απο κατω για βαση? Εβαλα αυτη αφου πρωτα εκανα upgrade στην official B928. Δυστυχως εχει λιγοτερη ευθερη RAM απο τις γνωστες καλες GB ROMs. Η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις και ειναι μια αρκετα smooth ROM οπου συναντησα και πολλα καλα της MIUI, ειδικα και με το gravity box. Ειναι πολυ νωρις ομως για συμπερασματα μιας και την φοραω μονο 8 ωρες και δεν εχω sim. Edited February 28, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εβαλα αυτη αφου πρωτα εκανα upgrade στην official B928. Δυστυχως εχει λιγοτερη ευθερη RAM απο τις γνωστες καλες GB ROMs. Η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις και ειναι μια αρκετα smooth ROM οπου συναντησα και πολλα καλα της MIUI, ειδικα και με το gravity box. Ειναι πολυ νωρις ομως για συμπερασματα μιας και την φοραω μονο 8 ωρες και δεν εχω sim. Διαβαζα τα σχολια εχουν πολλα καλα σχολια για τη λειτουργικοτητα της αλλά ειδα λενε οτι ακομα εχουν θεμα με το ηχο των κλησεων και θα βγαλουν μια πιο νεα με fix για αυτο. Παντως για μενα αν δεν το διορθωσουν οσο ωραια και να ειναι αν δεν ακουω τον αλλο οταν μιλαω τι να την κανω την ομορφια πρωτο και κυριοτερο ειναι η λειτουργια του ως τηλεφωνο. Και με wifi εχουν καποια θεματακια και σαν φωτογραφικη λενε δεν βγαζει απολυτα καθαρα. Σε τι ειναι smooth ακριβως βρε tupac? Χωρις παρεξηγηση αλλα απο οσα διαβασα too much bugs yet. Δεν λεω δεν την φορεσα να κρινω ο ιδιος απλα απο οσα διαβασα. Δεν λεω και εγω θα ηθελα να ξεκολλησω απο gingerbread και να παω μαλιστα σε κιτ κατ αλλά εχοντας λειτουργικο κινητο. Και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται σε καμια περιπτωση δεν τα λεω αυτα με επιθετικο υφος. Εξαλλου οπως ειπες και εσυ ειναι ακομα νωρις για συμπερασματα. Περιμενουμε νεα σου για οτι αλλο δεις σε αυτη τη ρομ. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Διαβαζα τα σχολια εχουν πολλα καλα σχολια για τη λειτουργικοτητα της αλλά ειδα λενε οτι ακομα εχουν θεμα με το ηχο των κλησεων και θα βγαλουν μια πιο νεα με fix για αυτο. Παντως για μενα αν δεν το διορθωσουν οσο ωραια και να ειναι αν δεν ακουω τον αλλο οταν μιλαω τι να την κανω την ομορφια πρωτο και κυριοτερο ειναι η λειτουργια του ως τηλεφωνο. Και με wifi εχουν καποια θεματακια και σαν φωτογραφικη λενε δεν βγαζει απολυτα καθαρα. Σε τι ειναι smooth ακριβως βρε tupac? Χωρις παρεξηγηση αλλα απο οσα διαβασα too much bugs yet. Δεν λεω δεν την φορεσα να κρινω ο ιδιος απλα απο οσα διαβασα. Δεν λεω και εγω θα ηθελα να ξεκολλησω απο gingerbread και να παω μαλιστα σε κιτ κατ αλλά εχοντας λειτουργικο κινητο. Και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται σε καμια περιπτωση δεν τα λεω αυτα με επιθετικο υφος. Εξαλλου οπως ειπες και εσυ ειναι ακομα νωρις για συμπερασματα. Περιμενουμε νεα σου για οτι αλλο δεις σε αυτη τη ρομ. Ναι ρε συ. Γιατι να παρεξηγηθω; Καταλαβαινω πως τα λες. Με το smooth εννοω οτι δε λαγκαρει οσο λαγκαρουν οι πιο πολλες ics based roms. Ολοι εχουμε κακιες εμπηριες απο τις 4.χ roms και αυτη εδω με ξαφνιασε ευχαριστα. Το απογευμα βαριομουνα και λεω δεν κανω κανα διαλημα, δε βαζω kitkat; Ηθελα να δω καμια καινουρια επιλογη, σε τι σημειο βρησκεται, κατι να περασει η ωρα βρε αδερφε. Σκεψου οτι δεν μπαινω καν στον κοπο να παρακολουθω οτιδηποτε εκτος GB γιατι φανταζομαι οτι χωρις kernel ειμαστε καταδικασμενοι. Ε, σημερα μου ηρθε να ριξω μια ματια. Καθεται που καθεται απενεργοποιημενο και παραπονεμενο, το λυπηθηκα και το 'πιασα στα χερια μου για δοκιμη. Ουτε σχολια διαβασα, ουτε τιποτα. Φανταστηκα οτι θα ειναι χαλια και θα την βγαλω αμεσως και οτι το πολυ πολυ να χασω μια ωρα απο το χρονο μου. Ελα ντε ομως που με εξεπληξε καπως. Επαναλαμβανω ομως οτι δεν το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο και οτι το νουμερο ενα σε μια ROM, οπως σωστα λες, ειναι να ειναι λειτουργικη στα αναγκαια. Αν το χρησιμοποιουσα σαν νουμερο ενα κινητο δε θα την επελεγα. Δυσκολα θα εφευγα απο MIUI. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Δεν λεω και εγω θα ηθελα να ξεκολλησω απο gingerbread και να παω μαλιστα σε κιτ κατ αλλά εχοντας λειτουργικο κινητο. Και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται σε καμια περιπτωση δεν τα λεω αυτα με επιθετικο υφος.. αστα αυτα που ξερεις:p να ξεκολησουμε γιατι τελευταια που ασχοληθηκα βλεπω πολλες εφαρμογες να μην ειναι πλεον συμβατες με το κινητο μας λογω 2.3 εχουμε μεινει πισω αρκετα πλεον,δεν ειναι μονο το smooth δεν γλυτωνω το εγκεφαλικο λεμε!!(nexus=κριση=€=εγκεφαλικο) edit:το iGO παει καλυτερα στην Χ και πολυ μαλιστα παρα το sygic γιωργο βεβαια στο νεο ε?! δεν υπαρχει ο φακελος LoquendoTTS και δεν το δοκιμασα,μαλλον ειναι διαφορετικο αυτο επισης βλεπω στο xda ενα κολημα παλι με την cm11,ενω ηταν νωρις αυτην την εβδομαδα ειναι παρασκευη και νεα ρομ με fixes δεν βλεπω μακαρι να την συνεχισουν Edited February 28, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ναι ρε συ. Γιατι να παρεξηγηθω; Καταλαβαινω πως τα λες. Με το smooth εννοω οτι δε λαγκαρει οσο λαγκαρουν οι πιο πολλες ics based roms. Ολοι εχουμε κακιες εμπηριες απο τις 4.χ roms και αυτη εδω με ξαφνιασε ευχαριστα. Το απογευμα βαριομουνα και λεω δεν κανω κανα διαλημα, δε βαζω kitkat; Ηθελα να δω καμια καινουρια επιλογη, σε τι σημειο βρησκεται, κατι να περασει η ωρα βρε αδερφε. Σκεψου οτι δεν μπαινω καν στον κοπο να παρακολουθω οτιδηποτε εκτος GB γιατι φανταζομαι οτι χωρις kernel ειμαστε καταδικασμενοι. Ε, σημερα μου ηρθε να ριξω μια ματια. Καθεται που καθεται απενεργοποιημενο και παραπονεμενο, το λυπηθηκα και το 'πιασα στα χερια μου για δοκιμη. Ουτε σχολια διαβασα, ουτε τιποτα. Φανταστηκα οτι θα ειναι χαλια και θα την βγαλω αμεσως και οτι το πολυ πολυ να χασω μια ωρα απο το χρονο μου. Ελα ντε ομως που με εξεπληξε καπως. Επαναλαμβανω ομως οτι δεν το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο και οτι το νουμερο ενα σε μια ROM, οπως σωστα λες, ειναι να ειναι λειτουργικη στα αναγκαια. Αν το χρησιμοποιουσα σαν νουμερο ενα κινητο δε θα την επελεγα. Δυσκολα θα εφευγα απο MIUI. Ευχαριστω για τις διευκρινισεις αλλα βρε καλε μου υπεροχε tupac (εδω αρχιζει το γλυψιμο :p:p:p) ανυπερβλητε γιγαντα γιατι δεν βαζεις μια sim αφου την περασες που την περασες την ρομ και να έβλεπες να μας ελεγες την προσωπικη σου γνωμη πως ειναι απο ήχο κατα τη διαρκεια κλησεων? Και οποτε μπορεις δεν τσεκαρεις και σαν φωτογραφικη και wifi πως τα παει? Aυτα τα 2 τουλαχιστον δεν θελουν sim. Τέλος οποιαδηποτε κριτική ή scrennshot από κανα κουρτινακι ή εκει που ειδες ομοιοητες με καλουδια της miui ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω προσωπικα για την οποια πληροφορια τιτανα....... :p:p:p Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) :lol::lol::lol::lol:δεν παιζεσαι! παντως πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που του αρεσει η Χ μηπως επειδη δεν ειναι τρια? ΚΑΚΟ αυτο Edited February 28, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 αστα αυτα που ξερεις:p να ξεκολησουμε γιατι τελευταια που ασχοληθηκα βλεπω πολλες εφαρμογες να μην ειναι πλεον συμβατες με το κινητο μας λογω 2.3 εχουμε μεινει πισω αρκετα πλεον,δεν ειναι μονο το smooth δεν γλυτωνω το εγκεφαλικο λεμε!!(nexus=κριση=€=εγκεφαλικο) edit:το iGO παει καλυτερα στην Χ και πολυ μαλιστα παρα το sygic γιωργο βεβαια στο νεο ε?! δεν υπαρχει ο φακελος LoquendoTTS και δεν το δοκιμασα,μαλλον ειναι διαφορετικο αυτο Το ξερω και εγω θα ηθελα πολυ να ξεκολλησουμε απο gingerbread για τον ιδιο λογο ξερω οτι πολλοι launchers και applications και παιχνιδια πλεον βγαινου για απο 4.0 και πανω και με τσατιζει και εμενα. Αλλα το βασικοτερο αν ανεβουμε ειναι πρωτον να δουλευει αξιοπρεπως σαν τηλεφωνο αν δεν κανει αυτο τι να ανεβουμε και που να παμε? Για αυτο και πιο κατω λεω στον tupac αν μπορει να βαλει sim και να μας πει πως τα πάει σε ηχο κλησεων για να ακουσουμε κριτικη και απο εναν δικο μας ανθρωπο περαν αυτων απο xda. Ναι ρε συ. Γιατι να παρεξηγηθω; Καταλαβαινω πως τα λες. Με το smooth εννοω οτι δε λαγκαρει οσο λαγκαρουν οι πιο πολλες ics based roms. Ολοι εχουμε κακιες εμπηριες απο τις 4.χ roms και αυτη εδω με ξαφνιασε ευχαριστα. Το απογευμα βαριομουνα και λεω δεν κανω κανα διαλημα, δε βαζω kitkat; Ηθελα να δω καμια καινουρια επιλογη, σε τι σημειο βρησκεται, κατι να περασει η ωρα βρε αδερφε. Σκεψου οτι δεν μπαινω καν στον κοπο να παρακολουθω οτιδηποτε εκτος GB γιατι φανταζομαι οτι χωρις kernel ειμαστε καταδικασμενοι. Ε, σημερα μου ηρθε να ριξω μια ματια. Καθεται που καθεται απενεργοποιημενο και παραπονεμενο, το λυπηθηκα και το 'πιασα στα χερια μου για δοκιμη. Ουτε σχολια διαβασα, ουτε τιποτα. Φανταστηκα οτι θα ειναι χαλια και θα την βγαλω αμεσως και οτι το πολυ πολυ να χασω μια ωρα απο το χρονο μου. Ελα ντε ομως που με εξεπληξε καπως. Επαναλαμβανω ομως οτι δεν το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο και οτι το νουμερο ενα σε μια ROM, οπως σωστα λες, ειναι να ειναι λειτουργικη στα αναγκαια. Αν το χρησιμοποιουσα σαν νουμερο ενα κινητο δε θα την επελεγα. Δυσκολα θα εφευγα απο MIUI. Ευχαριστω για τις διευκρινισεις αλλα βρε καλε μου υπεροχε tupac (εδω αρχιζει το γλυψιμο :p:p:p) ανυπερβλητε γιγαντα γιατι δεν βαζεις μια sim αφου την περασες που την περασες την ρομ και να έβλεπες να μας ελεγες την προσωπικη σου γνωμη πως ειναι απο ήχο κατα τη διαρκεια κλησεων? Και οποτε μπορεις δεν τσεκαρεις και σαν φωτογραφικη και wifi πως τα παει? Aυτα τα 2 τουλαχιστον δεν θελουν sim. Τέλος οποιαδηποτε κριτική ή scrennshot από κανα κουρτινακι ή εκει που ειδες ομοιοητες με καλουδια της miui ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω προσωπικα για την οποια πληροφορια τιτανα....... :p:p:p Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 δεν ξερω εαν υπαρχει πιο παραξενος ανθρωπος απο μενα στο in call sound,θελω να καταλαβαινω οσο το δυνατον περισοτερο την χροια της ομιλιας του και ειδικα με τους δικους μου ανθρωπους θελω τον να τον ακουω σαν να ειναι διπλα μου καταλαβαινετε νομιζω γιατι για αυτο εχω μεινει και στην X,για μενα ειναι πολυ καλος,πεντακαθαρος θα ελεγα οσο το δυνατον και το καταλαβαινω οταν τους παιρνω στο σταθερο ειδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 keep calm and moihack περιμενουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Ευχαριστω για τις διευκρινισεις αλλα βρε καλε μου υπεροχε tupac (εδω αρχιζει το γλυψιμο :p:p:p) ανυπερβλητε γιγαντα γιατι δεν βαζεις μια sim αφου την περασες που την περασες την ρομ και να έβλεπες να μας ελεγες την προσωπικη σου γνωμη πως ειναι απο ήχο κατα τη διαρκεια κλησεων? Και οποτε μπορεις δεν τσεκαρεις και σαν φωτογραφικη και wifi πως τα παει? Aυτα τα 2 τουλαχιστον δεν θελουν sim. Τέλος οποιαδηποτε κριτική ή scrennshot από κανα κουρτινακι ή εκει που ειδες ομοιοητες με καλουδια της miui ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω προσωπικα για την οποια πληροφορια τιτανα....... :p:p:p Χα χα χα χα! Πες κι αλλα, πες κι αλλα! Αντε θα βαλω και sim να δουμε τι λεει. Το wifi ειναι μια χαρα και συνδεεται πιο γρηγορα απο ΜΙUI. Η καμερα δεν μου αρεσει με μια πρωτη ματια. Εχει πολυ θορηβο. Οι ομοιοτητες με MIUI που ελεγα ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τη μπαρα ειδοποιησεων μεσα απο οποιαδηποτε εφαρμογη ή παιχνιδι ακομα κι αν ειναι full screen. Επισης ωραια ειναι και η διαφάνειά της. Αλλη ομοιοτητα ειναι οτι μπορεις να κανεις πχ το κουμπι πισω να κλεινει την εφαρμογη τελειως αν το πατας παρατεταμενα. Πολυ καλο ειναι και το App ops της google που σου δειχνει τα δικαιωματα εχει ζητησει η καθε εφαρμογη και ποσες φορες. Επισης το Sygic μου ρολλαρει πολυ καλυτερα απο πριν. Για μπαταρια δεν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα. Περισσοτερα το Σαββατοκυριακο. [ATTACH]41789[/ATTACH][ATTACH]41790[/ATTACH][ATTACH]41791[/ATTACH][ATTACH]41792[/ATTACH][ATTACH]41794[/ATTACH] Edited February 28, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Χα χα χα χα! Πες κι αλλα, πες κι αλλα! Αντε θα βαλω και sim να δουμε τι λεει. Το wifi ειναι μια χαρα και συνδεεται πιο γρηγορα απο ΜΙUI. Η καμερα δεν μου αρεσει με μια πρωτη ματια. Εχει πολυ θορηβο. Οι ομοιοτητες με MIUI που ελεγα ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τη μπαρα ειδοποιησεων μεσα απο οποιαδηποτε εφαρμογη ή παιχνιδι ακομα κι αν ειναι full screen. Επισης ωραια ειναι και η διαφάνειά της. Αλλη ομοιοτητα ειναι οτι μπορεις να κανεις πχ το κουμπι πισω να κλεινει την εφαρμογη τελειως αν το πατας παρατεταμενα. Πολυ καλο ειναι και το App ops της google που σου δειχνει τα δικαιωματα εχει ζητησει η καθε εφαρμογη και ποσες φορες. Επισης το Sygic μου ρολλαρει πολυ καλυτερα απο πριν. Για μπαταρια δεν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα. Περισσοτερα το Σαββατοκυριακο. [ATTACH]41789[/ATTACH][ATTACH]41790[/ATTACH][ATTACH]41791[/ATTACH][ATTACH]41792[/ATTACH][ATTACH]41794[/ATTACH] Μαλιστα ωραια πραγματα προς το παρον. Θα περιμενουμε νεα σου λατρεμενε τιτανα :p:p:p και απο το σαββατοκυριακο αν μπορεσεις να τσεκαρεις και ενα τελευταιο πραγμα με το οποιο εχουν θεμα ολες οι ρομ που εχω φορεσει μηπως εδω το εχουν διορθωσει και δεν ανοιγουν απο μονες του και τρωνε ραμ τα google apps και με τσατιζουν. Παντως προσεχε μην σε χασει το imei καλου κακου θα σε προτεινα να κανεις ενα backup to imei μην ψαχνεσαι μετα. Και ισως ελπιζουμε αν αποδειχτει καλη και την πιασει και ο γκαλεν μετα και την απογειωσει Edited February 28, 2014 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 @ akalos Δεν εχει loquento το νεο sygic. To igo ειναι extreme, ετσι? ? Για kitkat Φαινεται οτι το νεο κερνελ δεν εχει reboots, αλλα το σκεφτομαι ν'ανεβω σε ics, εχω δει κι αλλα τηλ... με kitkat με ραμ 512 και δυσκολευονται αρκετα, μπουκωνουν γρηγορα και γενικα δεν ειναι ευελικτα οπως με τα GB roms , εχω αραξει και με miui και θα δω , δεν ξερω αν δεν βαριεμαι ισως παιξω κανα διμηνο με το νεο κερνελ. Να δουμε και ο moihack τι θα κανει, ολο και κατι καλο φτιαχνει. Τεςπα , θα δω , ειμαι αναποφασιστος ακομα ... :p Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) @ akalos Δεν εχει loquento το νεο sygic. To igo ειναι extreme, ετσι? ? οκ gkalen δεν ξερω ακομα,θα το δω οταν θα εχω wifi το νεο sygic,γιατι χωρις συνδεση με πεταει εξω,η δεν φταιει αυτο? ελπιζω να ρολαρει καλα,δεν εχω ιδαιτερες απαιτησεις σε αυτο τον τομεα kitkat που ειναι ρε παιδια?μηπως την εφαγε το dog? ειδατε τωρα τι σημαινει υποστηριξη απο huawei η αλλες εταιριες? αργα η γρηγορα σε σπρωχνουν αλλου,τουλαχιστον τους ανησυχους μια ics αριστη επρεπε να μας δωσει. Edited February 28, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 @ akalos Δεν εχει loquento το νεο sygic. To igo ειναι extreme, ετσι? ? Για kitkat Φαινεται οτι το νεο κερνελ δεν εχει reboots, αλλα το σκεφτομαι ν'ανεβω σε ics, εχω δει κι αλλα τηλ... με kitkat με ραμ 512 και δυσκολευονται αρκετα, μπουκωνουν γρηγορα και γενικα δεν ειναι ευελικτα οπως με τα GB roms , εχω αραξει και με miui και θα δω , δεν ξερω αν δεν βαριεμαι ισως παιξω κανα διμηνο με το νεο κερνελ. Να δουμε και ο moihack τι θα κανει, ολο και κατι καλο φτιαχνει. Τεςπα , θα δω , ειμαι αναποφασιστος ακομα ... :p igo extreme? εχω μεινει γιατι εγω ειμαι με το igo primo 2.0 gkalen αν εχεις κατι νεοτερο δωσε κανα λινκ Για kitkat εσυ οτι αποφασισεις εγω ο κυριοτερος λογος που θελω ισως να παω ειναι για να μπορω οτι καινουριο βγαινει σε playstore να εχω την ανεση να το δοκιμασω. Αν μπορεσεις να κανεις κατι μεσω gb να το "κοροιδεψουμε" και να μπορουμε να δοκιμαζουμε καινουρια πραγματα απο εδω καθομαι εδω και δεν κουνιεμαι. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 οκ gkalen δεν ξερω ακομα,θα το δω οταν θα εχω wifi το νεο sygic,γιατι χωρις συνδεση με πεταει εξω,η δεν φταιει αυτο?. Δεν ρωταω, απανταω ... το νεο sygic δεν εχει φακελο Loquento, εχει μονο φακελο Sygic. Και χωρις ιντερνετ δεν σε πεταει, απλα ανοιξε το και μετα πατας το κατω δεξια κουμπι για συνεχεια και μπαινει κανονικα. igo extreme? εχω μεινει γιατι εγω ειμαι με το igo primo 2.0 gkalen αν εχεις κατι νεοτερο δωσε κανα λινκ Για kitkat εσυ οτι αποφασισεις εγω ο κυριοτερος λογος που θελω ισως να παω ειναι για να μπορω οτι καινουριο βγαινει σε playstore να εχω την ανεση να το δοκιμασω. Αν μπορεσεις να κανεις κατι μεσω gb να το "κοροιδεψουμε" και να μπορουμε να δοκιμαζουμε καινουρια πραγματα απο εδω καθομαι εδω και δεν κουνιεμαι. Το igo το δικο σου ειναι, απλα λεω οτι ειναι καπως extreme στο UI του. Για το αλλο δεν το κοροιδευεις ετσι ευκολα ... :p Ισως το βραδυ ανεβω σε ics για να δοκιμασω το κερνελ σε cm10 η και σε miui V4 να δω αν δουλευει. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Και χωρις ιντερνετ δεν σε πεταει, απλα ανοιξε το και μετα πατας το κατω δεξια κουμπι για συνεχεια και μπαινει κανονικα. με πεταγε σε desktop,ουτε πανω ουτε κατω,νιετ! edit:με gps.conf αυτο δουλευει τελεια,μιλαμε οτι κλειδωνει αυτοματα και στα δυο προγραμματα τωρα NTP_SERVER=eu.pool.org NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin INTERMEDIATE_POS=1 C2K_HOST=c2k.pde.com C2K_PORT=1234 SUPL_HOST=FQDN SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_SECURE_PORT=7275 SUPL_NO_SECURE_PORT=3425 SUPL_TLS_HOST=FQDN SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert ACCURACY_THRES=5000 CURRENT_CARRIER=common DEFAULT_USER_PLANE=TRUE REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1 αυτο ηταν το προβλημα τελικα Edited March 1, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 με πεταγε σε desktop,ουτε πανω ουτε κατω,νιετ! edit:με gps.conf αυτο δουλευει τελεια,μιλαμε οτι κλειδωνει αυτοματα και στα δυο προγραμματα τωρα NTP_SERVER=eu.pool.org NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin INTERMEDIATE_POS=1 C2K_HOST=c2k.pde.com C2K_PORT=1234 SUPL_HOST=FQDN SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_SECURE_PORT=7275 SUPL_NO_SECURE_PORT=3425 SUPL_TLS_HOST=FQDN SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert ACCURACY_THRES=5000 CURRENT_CARRIER=common DEFAULT_USER_PLANE=TRUE REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1 αυτο ηταν το προβλημα τελικα Οποτε σε ειναι ευκολο δεν ανεβαζεις το τροποποιημενο gps.conf να το δοκιμαζα και εγώ? Ευχαριστω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) ετοιμο!!!!lλαθος..... http://www.mediafire.com/download/9i49z7lmgcaxulu/gps.conf θαρρω πως ειναι απο kalo rom αμα κανεις ενα καινουριο notepad και το μετονομασεις σε conf στο κινητο σου λογικα θα δουλεψει... για αυτο δεν το ανεβασα πριν Edited March 2, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ετοιμο!!!!lλαθος..... http://www.mediafire.com/download/9i49z7lmgcaxulu/gps.conf θαρρω πως ειναι απο kalo rom αμα κανεις ενα καινουριο notepad και το μετονομασεις σε conf στο κινητο σου λογικα θα δουλεψει... για αυτο δεν το ανεβασα πριν Mε μπερδεψες αυτο που ανεβασες ειναι σωστο ή λαθος? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Mε μπερδεψες αυτο που ανεβασες ειναι σωστο ή λαθος? ΣΩΣΤΟ ειναι,ειναι δυνατον να ανεβασω το λαθος?τοση εμπιστοσυνη πια:p απλα νομιζα οτι ηταν ετοιμο, ανεβηκε δηλ στο forum αλλα μετα ειδα οτι δεν ανεβαζει τετοια αρχεια και το ανεβασα αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ΣΩΣΤΟ ειναι,ειναι δυνατον να ανεβασω το λαθος?τοση εμπιστοσυνη πια:p απλα νομιζα οτι ηταν ετοιμο, ανεβηκε δηλ στο forum αλλα μετα ειδα οτι δεν ανεβαζει τετοια αρχεια και το ανεβασα αλλου οχι βρε ενταξει απλα ειπα μηπως ειχε θεμα γιατι ειχες γραψει πιο πανω ετοιμο και απο πισω μετα λαθος!! Να'σαι καλα θα το τσεκαρω σημερα κιολας που θα το χρειαστω για ενα μινι ταξιδακι και αυριο θα αναφερω εντυπωσεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 SONY ERICSSON MH1WO LIVESOUND HI-FI HEADSET ξερεις καποιος εαν παιζουν στο κινητο μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts